|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bramka Kirma marzenie
Ktos tam kiedys mowil w jakims wywiadzie ze Kirmo potrafi uderzyc...Oby czesciej mu tak pila siadala... Czemu tak z Pasami nie grali to nie wiem ... Chyba wreszcie dostali z**be konkretna i im sie zaczelo chciec grac ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
denerwuje mnie troche Cwielong, wogole nie naciska obroncow, nie idzie do konca. Obroncy Odry bez prasji wymieniaja miedzy soba podania a Cwielong spaceruje kilka metrow obok. Nie wiem czy ma taki prikaz od Skorzy zeby nie marnowac sil ale jest to troche irytujace.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Oglądamy ten sam mecz? Bo ja widziałem kilka odbiorów Ćwielonga, jeden z nich na wysokości jakiegoś 5 metra...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak w 60 minucie można by wpuścić Leszaka a tak w 75 Boguskiego
Slupek!!
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 29.11.2009 o godz. 15:37.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Też tak uważam. Wreszcie Leszczak powinien dostać szansę na te przynajmniej pół godziny żeby się pokazać, a nie parę minut. No bo kiedy jak nie dzisiaj? Sytuacja optymalna- 3-0 i podłamany rywal...
Niestety coś czuję, że przyjdzie nam znowu katować się widokiem Łobodzińskiego:( |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na druga połowę powinien wpuścić Leszczaka, bo jest 3:0 i na 99% nic złego Wiśle się nie stanie, bo Odra nie jest nawet średnim zespołem, nie mają charakteru, nie mają czym nas straszyć. Leszczak IN!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kirm jednak musial zaliczyc slupek
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kurna kirm zaczal nam grac!
prawie hattrick klasyczny... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Oby Wiślacy nie pokazali w drugiej połowie minimalizmu: Jeszcze ze dwie bramki albo co najmniej jedna musi być!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tradycyjny słupek Andraża ;-) Rozegrali się. 3 BARDZO WAŻNE PKT pojadą do Krk.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kirm w koncu cos gra po tylu kolejkach
, gratulacje.Boguski i Leszczak w drugiej polowie na plac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gramy pierwszy mecz w tym sezonie w powiedzmy 11. Tak naprawdę przez Jopa to w 10,5.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zaraz mnie co po niektórzy zjedzą, ale przypomnę że gramy z ostatnią drużyną polskiej ekstraklasy ...
Żeby nie było - jest optymistyczny sygnał na przyszłość. Ale kurde pejsów im nie zapomnę... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jakbym mial kogos zmienic to Cwielonga bo i tak jest bezproduktywny. Byz moze pracuje duzo bez pilki i nie widac tego w TV. Potym jednak co widac w szkielku to bym dal pobiegac Leszczakowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Malinkowski "Wziąść saperkę i się zakopać"
a Małecki już jakiś uwagi to do Tomasa :(![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() A tak na powaznie czy ja dobrze slyszalem na poczatku meczu.... Kibicow odry dajacych odglosy malpie do marcelo i diaza Chociaz gramy z ostatnia druzyna w tabeli ciesza bramki i wkoncu gol z daleka ![]()
BIEZANOW & CHICAGO
WIERNE WISLE [SIZE=3][COLOR=#000080][URL |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Też to słyszałem, szczególnie gdy Diaz był przy piłce, żenada. Troszkę, żałuję, że Jop nie dostał czerwonej bo mam go serdecznie dość. Biega jakby miał na plecach 40kg plecak.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie wiem co Diaz robi na boisku, albo traci piłki albo nie potrafi podać i to od kilku spotkań, daleko mu do optymalnej formy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co z Pawłem Brożkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ból w pachwinie.(mnie po derbach serce boli ,a do roboty chodzę
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
szkoda marcelo!
WIELKIE BRAWO dla Maćka, zero wyrozumienia dla gwiazdorzenia!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
mam nadzieje że ten prowincjonalny klub z Wodzisławia dostanie jakąś karę za ten rasizm. zobaczymy czy KL będzie tak konsekwentnie karać jak nas ;]
co do Marcelo. kartki za faul dostać nie powinien, więc może dostał za jakąś pyskówkę? tak czy tak, sędzia zbyt gwałtownie zareagował. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Widac jakie stosunki panują w naszym klubie skoro takie gwiazdorskie maniery ma Piotrek Brożek jeszcze zrozumiałbym jego pyskówkę ze Skorżą gdyby grał zajebistą piłkę ale jak się ma przy prostych podaniach straty to lepiej zamilczec a tu jeszcze polemika .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Brawo Andraż !!
PS Czy kibice Odry śpiewają"Barkę" ![]() ![]()
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
zasłużone prowadzenie Wisły, ale nikt nie napomknął nawet o sytuacji, gdzie Jop ostro wszedł w rywala(który miałby dobrą okazję). I tylko żółtko. Gdyby takie coś zrobił Choto, to od razu można było by czytać o tym, że powinien zostać zawieszony za chamskie wejście w zawodnika
Bez napinki![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jakie: bez napinki. Własnie, że się napinasz Zwykly faul taktyczny, nawet niebolesny |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ty twierdzisz,że Jop powinien za takie coś czerwień dostać? Sadlok w niedawnym meczu Lech- Ruch prawie połamał Gancarczyka i teraz ten nie może zagrać do końca roku. I co dostał ? Żółtko ! No i jak porównasz te dwie sytuacje ? P.S Gdyby faulowali Choto albo Szala to jestem przekonany ,że nawet kartki by nie było,,a może nawet faulowany zawodnik by dostał żółtą za symulowanie... ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
bo wiesz, co wtedy czuł zawodnik Odry. Po jego minie sądzę, że go jednak zabolało. Ale Ty wiesz lepiej ![]() Chodzi tylko o sam fakt. Gdyby tak zrobił Choto, to niektórzy kibice Wisły domagali by się zawiasów na kilka spotkań. Zaraz padały by teksty, że Choto uprawia karate. Ale jeszcze to przypomne, gdy Choto będzie miał podobne wejście, co to dzisiejsze Jopa Jesli dla Ciebie przedstawienie swojego zdania to napinka, to może niech się nikt w ogóle nie wypowiada? Łokieć Rado, wejście Sadloka, wejście Jopa- czerwa jak nic, a nie tylko zółtka i więcej luzu, bo żyłka peknie ![]()
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 29.11.2009 o godz. 17:46.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|