|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nom one juz od poczatku tak maja. Tylko czemu ja skoro jestem od nich lepszy pilkarsko i zrobilem z Wisły dobry zespol nadal mam tak niska reputacje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czyli dawać podanie na posade selekcjonera mozna tylko jak przy danym karju nie bedzie zadnego nazwiska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
1.jak zaplanowac sparing.?
2.czy da sie jakos zobaczyc jakich pilakrzy zza granicy mozna sciagnac z wolnego transferu? czy tylko szukac po klubach? : ) 3.Czy jak obejme posadę selekcjonera jakiegos panstwa, to strace prace w klubie? bede mogl prowadzic jednoczesnie klub i panstwo?
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 15.11.2009 o godz. 20:35.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Wchodzisz w terminarz i tam masz zaplanuj sparing Ad2.Tak poprzez 2 opcje jedna to w wyszukiwarkę wpisujesz no club a 2 to transfery-->wyszukiwanie i edytuj fility i tam wybierasz kraj który cię interesuje. Ad.3 Nie ja w 4 sezonie pracuje i w Wiśle i Egipcie i nikt mnie nie zwolnił ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ja po sprawdzeniu tych gwiazd jestem 1 pkt za Lechią na półmetku .. ( o przegranych meczy, ale sporo remisów ;/ )
w lidze mistrzów mam szanse na 3 miejsce tylko z PSV musze wygrać, bo z Bordeux raczej nie wygram i zastanawiam się czy nie zaczne grać od 6 ligii angielskiej .. wybrałem sobie zespół najsłabszy z wszystkich, w 1 składzie mam dużo juniorów, a na transfery 0 kasy , może w 2 sezonie uda mi się awansować będzie ciekawsza gra ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Wczoraj wieczorem zaczałem sobie gre zespołem z 6 klasy rozgrywkowej w Anglii czyli z Blue Square North. Gram zespołem Southport - wczoraj sie dowiedziałem o nim hehe Maksymalnie sie zirytowałem tym graniem Wisla gdzie nie mozna rozwijac zespolu :( Teraz mecze sie w 6 lidze angielskiej. Chce sprawdzic swoj kunszt trenerski i mozliwosci FMa. Jestem ciekaw czy z 6 ligi ang mozna zbudowac klub ktory bedzie mial renome np Chelsea, czy klub sie rozwinie czy w pewnym momencie jak Wisła zatrzyma sie w rozwoju. Gra jest "fenomenalna" Przewidywane miejsce mojego zespolu na koniec sezonu to miejsce 4 jednak poczatku gry latwe nie były. 3 porazki po 1:2. Pozniej zmiana ustawienia i 3 remisy. Pozniej zmienilem trening, ulozylem jakis trening ktory byl z 2 razy bardziej wymagajacy niz ten ktory jest przypisany automatycznie no i w nastepnym meczu juz 4:1 rozwalilem rywali! Z czego nawet strzałem z dystansu zdobylem gola ![]() Ulozylem nawet piosenke. Oeeee aoooo wygra Southport my wierzymy w to |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Da się ustawić wygląd taki jak w fm 2009? bo nie mogę sie przyzwyczaić. ;d
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Skopiuj sobie skina z FM 09 i spróbuj, chociaż raczej nie polecam...Ponoć może 'rozwalić' grę. Twój wybór rzecz jasna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
gdzie moge znaleść shortliste zawodników z PA 170 itd jak wgrałem je już do folderu odpowiedniego? chodzi mi o to aby w grze widział ich, da sie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://yfrog.com/0mbeztytuugiuj
moglby ktos jasniej wytlumaczyc? ;> edit: nie stosujesz, bo nie chcesz, czy to nic nie daje?;>
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 16.11.2009 o godz. 14:17.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
czasem daje ale przy dluzszym stosowaniu juz pozniej słabo skuteczne na podstawie 2009 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ustawiacie polecenia piłkarzom według już podanych schematów, czy modyfikujecie je?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja gram taktyką bardzo podobna do tej mojej z Fm09 i działa w drugim sezonie jak juz zgrane sa gwiazdki moje to 4:0 z Lechem dla mnie na wyjeździe 6 zwyciestw 0 porażek 7 oczek przewagi nad drugim PODBESKIDZIEM...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja już w FM2010 jestem w kwietniu 2011 grając Spartakiem Moskwa.. Skorżę zwolnili, pozatrudniali beztalencia (Broniszewski, Wieczorek), które oczywiście sprzątnąłem za pomocą edytora. Transfery do klubu średnia wieku 32-33. Tragedia, co z tą Wisłą w grze zrobili, Lech dla kontrastu wygrał ligę i teraz też będzie w czołówce (transfery np. Piszczka za darmo, czy Janczyka za bodajże 1mln euro), Wisła jest 9., Śląsk za to drugi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
15 k i 115 tys na pensje .. dla mnie marzenie ja mam 0 k i 4k na pensje ![]() rozegrałem 1 mecz i 1:4 u siebie .. teraz wracam do gry zobacze czy mi się uda coś wyciągnać z tego zespołu .. bo możliwe, że to będzie walka z wiatrakami .. organizowałem specjalnie sparingi z dobrymi przeciwnikami, żeby mieć na pensje .. 1 sparing = 1 pensja miesięczna wszystkich graczy hehe |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poszukuje jakiegos mlodego talenta do Wisly, bo samych staruszkow juz mam ;>
polecacie kogos?! ; ) pozycja: albo DP Ś, albo O PL lub OP Ś ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Anthony Annan, Janusz Gol bardzo dobrzy DP, na lewą obronę ciekawy jest...wychowanek Michał Jania, na OPŚ Marco Verratti i Anton Sosnin
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Chodzi ci o polecenia indywidualne? Ja modyfikuje tylko ustawianie się przy stałych fragmentach i ewentualnie krycie (strefa/1-1) i swobode.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A macie kogoś na prawą lub lewą obronę do Wisły?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zanev, lewy obrońca. Bułgar jeśli dobrze pamiętam.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Michał Jania się bardzo dobrze zapowiada
jak to już wcześniej napisał Eleusis ![]() Lecz ja też polecam na prawą strone Michała Czekaja też nasz wychowanek bardzo dobrze mu idzie i po jakims czasie skacza mu do gory umiejetnosci Warty obejrzenia tez jest Chrapek również wychowanek naszego kochanego klubu gra na środku pomocy ![]() ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fake PL - plik zmieniający nazwy rozgrywek na prawdziwe oraz odblokowujący reprezentacje Niemiec i Holandii
o co w tym chodzi? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
danek
a wy też tak macie ze każy mecz o 15:00 jesti gdzie tego Fake PL wkleic?
Ostatnio edytowane przez janko04 : 17.11.2009 o godz. 17:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A skąd go ściągnąć?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ja osobiscie polecam Adama Stachowiaka z Odry juz pierwsze 5 meczów w lidze z czystym kontem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |