|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Co znaczy jak wiemy...
Teraz jest moment na wymuszenie zmian. Bo jak nie to Wisła Kraków na lata przekształci się w plantacje bawełny rodu Błaszczykowskich. A trzeba pamiętać że Kubuś na początku miał 33% udziału finansowego w ratowaniu Wisły, a teraz ma jeszcze mniej. Więc koniec z folwarkiem ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
No właśnie Kuba to jedynie 1/3. Czy pozostali udziałowcy mają jaja i uderza w końcu ręką w stół?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To, że obaj nie podkulili ogonów i przeprosili, deklarując otwartość na zmiany można odczytywać optymistycznie. Pewnie stąd ten debilny baner. Kubuś liczy, że jego dupę osłonią mało przenikliwi "najzagorzalsi". Dla których główną przyczyną aktualnych problemów są wpisy Królewskiego na tt.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Uważam, że problem cateringu w 1. lidze można rozwiązać na dwa sposoby:
1) binarny - ściągamy stoiska z watą cukrową i obwarzankami, 2) niebinarny - ustawiamy automaty z jedzeniem, które nie działają na gotówkę i kartę, ale aplikację przygotowaną przez Królewskiego. Piwo każdy wnosi w plecaku pod warunkiem opłaty jednorazowej na rzecz klubu 20 zł. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Komunikat grup kibicowskich Wisły:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Dzieki Bogu ze "grupy kibicowskie" po latach sharksowania maja gowno do gadania i nikt wiecej sie na te gadki nie nabierze.
Moim zdaniem jakakolwiek narracja i sranie o ukaraniu jest tylko po to zeby rozbic jednosc trio - zycze powodzenia, drugim razem zawlaszczyc klub wam nie uda. Tak jak pisalem wczesniej jasny plan na 1wsza lige, jak najszybciej, kazdy dzien zwloki to zly PR dla klubu. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
No to się chyba ....a zdziwisz (nie raz) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ku...a znowu grupy kibicowskie? Znowu, k... mącenie? Niech się oni odp..olą od Wisły w końcu.
Dość problemów i bez nich. Znaleźli pretekst, żeby k...wa znowu wypłynać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że po meczu z Wartą szybko wyjaśni się sytuacja co dalej z klubem, Dawidem, Jurkiem i będzie jakaś sensowna wizja tego, jak to ma wyglądać. Bo jak zostanie po staremu i "jakoś to będzie, rzućcie groszem" to krzyżyk na drogę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
W jaki sposob ukarani?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Może na meczu z Wartą więcej się wyjaśni..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby.. I oby to nie ominelo odpowiednich osob..
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czyli złość skupi się na zagranicznych parodystach i Jarku. Układ rodzinny zostanie zaakceptowany na nowy sezon w pierwszej lidze.
Spojrzałem na tabelę drugiej ligi i niejaka Radunia Stężyca może awansować do pierwszej ligi. Co to za klub? Trzeba zadać pytanie w stylu byłej legendy Wisły Patryka.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 18.05.2022 o godz. 18:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konsekwencje musza byc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zarząd powinien się podać do dymisji, proste jak drut. Ktoś już o tym wcześniej pisał. Wtedy rada nadzorcza decyduje i sprawa jest czysta. To samo z Brzęczkiem.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokladnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kuba był w SKWK?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
leszekm napisał(a):
Tak, oprócz niego z piłkarzy też Patryk Małecki i Konrad Goloś. Oczywiście to czasy sprzed 15 lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Mnie wcale nie zdziwi jak będzie wniosek o upadłość klubu. Żarty i zabawa trwające ostatnie lata się skończyły. Wbrew wszystkiemu koszty utrzymania drużyny w pierwszej lidze w przypadku braku sponsorów właścicieli prywatnych a takimi są Panowie z Trio będzie bardzo kosztowne. Plan ewidentnie nie wypalił a główni winowajcy pochowali się w borach jakie to profesjonalne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Upadłości nie będzie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Krolewski napisal na tłiterze "na pewno kolegom sie uda" po czym usunal....
Dziwi mnie, ze niekotrzy chca linczu Krolewskiego, ktory chyba nie odpowiadal za strone sportowa... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ooo szybko poszło.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Królewski ściąga na siebie uwagę i krytykę przez to, że jest nadaktywny na Twitterze. Zupełnie niepotrzebnie daje się wciągać w prowokacje, gierki i wymianę zdań z ludźmi na TT. Stąd też może tak to wygląda, że duża część krytyki spada właśnie na niego. Ja nie wiem jak to wygląda/ wyglądało od kulis ale jeżeli już miałbym na chłodno oceniać to do Królewskiego miałbym chyba najmniejsze pretensje. A i jego biznes wydaje się być "jakąś tam" nadzieją na finansowanie Wisły. Nie bronię, bo Trio zjebało ale też nie kanalizowałbym krytyki na Królewskim, bo o wiele więcej można by powiedzieć na temat katastrofalnej polityki sportowej z którą podejrzewam Jarosław zbyt wiele wspólnego nie miał.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W sumie to nikt nic nie wie. Czy ktokolwiek za cokolwiek odpowiadał, jak były podejmowane decyzje itp. Wychodzi na to, że najmniej winna jest rodzina, trener i prezes. Pasiecznego zwolnili, Gulę zwolnili, teraz zgonią na kopaczy, a Brzęczek i Dawid nietykalni.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
dla nastepnych januszy 'grupy kibicowskie' = sharks
nie koledzy , wsrod w/w grup tez jest konkurencja i po jadczaku i cbś , frakcja wiadoma odeszla w niebyt , ale to tylko maly element ukladanki , aktualnie karty rozdają ci ktorzy spedzają wszystkich na wiec poparcia dla kuby na meczu z wartą ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
postawiłbym pytanie odwrotnie: udowodnij, że są nieczyste.
Dobra, po milionach myśli od niedzieli, wydumałem, gdzie był punkt kulminacyjny sezonu.... OTÓŻ.... był to mecz z Amiką i nieszczesliwy remis. Wszystko padło jak domek z kart, pewność piłkarzy była taka, że nawet Guardiola nie pomógłby. Od 3 dni podkreślam, że na boisku przegraliśmy mentalnie i to spotkanie miało decydujący wpływ. Jestem pewien, że po wygranej zupełnie inaczej by to wyglądało. Zarząd w zasadzie zrobił wszystko by uratować sezon... Zmienił trenera na najlepszą z możliwych opcji dodatkowo last minut jak widzieli, że dalej jest lipa dostaliście Poletanovica, Manu i GIO. Powtórzę się po raz kolejny : SPLOT NIEFORTUNNYCH ZDARZEŃ. Jeśli ktoś będzie zarzucać jakieś absurdy to niech poda lepsze argumenty niż " winny kuba bo jest uparty". Bo co konretnie? Z czym jest uparty ? Z czym? Że pogonił Abramowicza i zatrudnił Fernandeza czy z czym? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Twoja odpowiedz nie jest sprytna, jest to slaba prowokacja.
Drogi kolego dla "grup kibicowskich" po wiadomych wydarzeniach nie ma "benefit of the doubt" niech sie zajmuja kibicowaniem a nie polityka, mieszaniem etc. Jak najdalej od gabinetow. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
I zawsze jest tak że jak się coś zarzuca to trzeba mieć jakieś dowody, zwłaszcza jak zarzuty są mętne i wynikają z frustracji. O ile się orientuję to nasi kibice od dawna niczego nie odwalili, ba, fakt że taki Kliment nie chodzi z poobijaną mordą świadczy o anielskiej wręcz cierpliwości. Chcą przyjść na mecz po spadku ubrani na czarno i pewnie zjadą piłkarzy, sztab i pracowników klubu z góry na dół - zasłużenie, zwłaszcza piłkarzy. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba chodziło o to, że inna frakcja brudzi.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|