|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Lesiu kochany, chyba nie czytasz moich postów skoro twierdzisz, że nie "jadę" Królewskiego. Obecnie trochę mniej bo ma szczeście dzięki Jopowi i okazje żeby się zamknąć - co uczynił więc i ciśnienia nie podnosi swoim .......eniem kocopołów.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ok zobaczymy jak długo prezes będzie spokojny. Pewnie dopóki będą wyniki i szansa na awans.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie wiem o czym piszecie ale podoba mi się forma!
![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://canva.link/yvdnxcdu2c27ql1
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Widzę, że dyskusja o trenerze, ktory zajął z Wisłą najgorsze miejsce w 118 letniej historii klubu trwa nadal. Pomimo faktu, że szczęsliwie nie pracuje już od kilku miesiecy.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście, że Jop ma mocniejszą kadrę. Kto tego nie widzi, albo nie chce, to niezły odklejeniec.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Kto mówił po zanknieciu okna o lepiej zbudowanej kadrze niz ta dla Rude niech pierwszy rzuci kamień |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A powiedz mi Lesiu, jak oceniałbyś Rude gdyby sędzia nie przekręcił Widzewa w PP i nasza przygoda by się zakończyła na tamtym etapie ?
Bo co do tego, że Rude miał jakikolwiek na to wpływ to mam nadzieję, że się zgadzamy, że absolutnie żaden. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gdyby sędzia NAS nie przekręcił nie gwiżdżąc dwóch karnych na Sobczaku i BORDOWEJ kartki chyba na Dudzie, to żadna dogrywka nie byłaby potrzebna. Bo zwyczajnie w przekroju całego meczu BYLIŚMY LEPSI. A byliśmy lepsi bo mieliśmy porządnego trenera i dobrą drużynę. Oczywiście jeżeli była drużyną, a nie zbieraniną leserów jak często bywało w lidze. Rude nie miał ochoty przepychać się z obibokami bo to w normalnych warunkach problem marginalny, to samo mówił Hyballa, to samo mówił Gula. W świecie normalnej profesjonalnej piłki nożnej trener nie musi namawiać piłkarzy do walki na boisku. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Czyli wystarczyło zmotywować zawodników do walki i z łatwością wygralismy PP, ale w lidze pozwoliliśmy się wyprzedzić 9 innym zespołom. To chyba jednak niezbyt porządny ten trener, ale dobrze ze przynajmniej coraz więcej osób się zgadza, że miał kadrę z którą awans to był obowiązek.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak praktyka i czas pokazały co innego, że Jop ma lepszą kadrę. Ale oczywiście przestawiciele polskiej myśli szkoleniowej jak karherop i inni, będą pluć jadem na wszystkich obcokrajowców, a głaskać pokroju Moskala, Sobola.
Mam wyszukać twoje cytaty jak to Moskal miał zapewnić awans? Chcesz? Zresztą miałeś nie komentować skoro taki ostry trolling. Długo nie wytrzymałeś.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 27.11.2024 o godz. 16:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nooo
Wystarczyło zmotywować zawodników ![]() A kadrę na spadek to mieliśmy? 1/13 pamiętasz? Bagno w klubie zaczęło się od jajeczka, Rude wygrywając PP zaczął nas z bagna wydobywać. Teraz Jop miejmy nadzieję będzie to kontynuował. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ssssssssss.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lesiu, jakie dziecko... Ty mi jak brat po naszym pojednaniu.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://przegladsportowy.onet.pl/pil...powody/v794c35
Wywiad który tylko potwierdza, że ten człowiek nie miał prawa zostać naszym trenerem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, że został trenerem dzięki temu teraz zaczynamy iść w górę...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To akurat racja. Alfons z kostaryki sprowadził nas na dno, niżej upaść się nie dało więc jedyny kierunek to piąć się w górę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://weszlo.com/2024/12/03/byly-t...snego-wywiadu/
Panie Prezesie - jednak nikt nic nie przeinaczył. Chyba że Rude źle interpretuje słowa Rude. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Odklejeniec podobny do Zaskrońca.Jeżeli chce czasu i 5 miesięcy tak go wycieńczyło to myślę,że może trenować Wisłę ale Grobla albo max Wisłę Puławy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ten idiota narzeka na presje
. Nie sądziłem, że jest aż takim debilem.Przecież miał jasno określone cele, znał sytuację i przygotował wspaniały raport. Tylko kompletni głupcy złapią się na jego gadkę. Niech on wypierdala jak najdalej od Wisły. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Szkoda gadać. Trener Jop znosi presję i motywuje zawodników do gry co tydzień.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po prostu Rude to analityk a nie trener. Wyników nie miał, w pracy czuje za duża presję i brak czasu. 3 kluby i trzy niewypały. Trener z niego taki jak z Sobola. Jest bo jest ale chuja ogarnia, a później w wywiadach sie meczy bo albo nie wie co powiedzieć albo bajki opowiada o swojej zajebistosci i taktyce.
Dobry piłkarz nie musi być dobrym trenerem, tak samo jak dobry analityk nie musi nim być. Chłop powinien dać sobie spokój z trenerka. No ale gdzieś tam można go widzieć jak pracuje w lidze top5 z najlepszymi klubami świata, skoro presja go przerasta to na pewno się tam nadaje - kolejna ciekawa analiza na temat rzeczywistości JK xd ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Niech odnosi sukcesy daleko od Wisły bo nie zauważyłem w nim niczego czym by się wyróżniał.
A praca bez presji.. to właśnie np. wykładowca w szkole trenerów - opowiada o czymś, co potem się okazuje czy działa (i u kogo) czy nie.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 03.12.2024 o godz. 11:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ogólnie też bym chciał dostać pracę w której nie będzie presji na jej efekty
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ech, znaleźć pracę, gdzie masz na wszystko czas, bez presji, robisz co chcesz, masz nieograniczony budżet, nikt ci nie patrzy na ręce, nie wymaga... Myślę, że mógłby się odnaleźć jako profesjonalny gracz Football Managera. Bo w świecie rzeczywistym takich prac nie ma.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Oczywiście wg. Królewskiego winni źli dziennikarze, którzy przeinaczyli tytuł wywiadu i zrobili clickbaita o presji... Nieważne, że Rude wprost mówi w treści dokładnie to samo, że on chciałbym pracować w klubie, w którym dostanie czas, bez presji.
U prezesa klasycznie, jak w tym powiedzeniu.. jeżeli teoria nie zgadza się z faktami, to tym gorzej dla faktów. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|