|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
@Grisza1
Ciężko to pisać, ale na chwilę obecną jedyną szansą, jaką widzę dla Wisły w kontekście jakichkolwiek zmian w strukturach sztabu szkoleniowego, to blamaż z Motorem. Wynik w stylu 6-1, 5-0, który nie pozostawi wątpliwości i po prostu złamie upór JK. Sztab musi zostać wymieniony cały bez wyjątku, bo oni wszyscy są już przegrani. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Niestety smutna prawda, ale wysoki wynik w pyte z motorem to jedyne co moze zmienic zdanie Jarka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
I pies mu mordę lizał.
Ode mnie złotówki pajac nie zobaczy, niech się bawi za swoje. Tylko totalny bojkot Wisły i socios, zero biletów, pamiątek zmusi tego mitomana do reakcji. Fundując ten cyrk bierzecie na siebie konsekwencje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.09.2023 o godz. 22:11.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Rozumiem Królewskiego. Stworzył klub legend, rodzinną atmosferę. On choruje na toksyczną miłosć, choćby mu się ta baba (Sobol) puszczała, w mordę pluła, to dalej będzie jebany kochał.
Emocje i miłość wzięły w nim górę nad rozumiem. A to chyba już jest dobra droga aby Wisła wylądowała w II lub IV lidze. Jest na świecie drugi pojeb, który w taki sposób prowadzi klub? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Trener miernota która wygrała dwa mecze, z czego jeden podarowany przez sędziego, absolutnie zero jakiekolwiek postępu w grze.
Prezes czubek który uparcie stoi przy swoim, swoją arogancją zaora ten klub. Kibice powinni dać już wyraźnie do zrozumienia że Sobolewski powinien wypierdalać, ale legenda więc nie wolno na niego nic zaśpiewać, na Brzęczka który lepiej punktował na początku tamtego sezonu śpiewali. To wszystko pokazuje skalę hujostwa w którym się znaleźliśmy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krolewski idzie na maksa w swoje. Trzeba wywiesic transy na meczu #sobolewski out, #chcemy trenera i nawolywac do bojkotu. Bo jesli wyniki mu nie wplywaja na rozum to niska frekwencja, brak dopingu, niskie wplywy z biletow to juz przejrzy na oczy ze kibice nie chca Radzia i zacznie kalkulowac
A co najlepsze to Radzio wielka legenda widzac to sam poda sie do dymisji jesli mu zalezy na dobru klubu a nie swojej kieszeni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Skończy się wyzywaniem Sobolewskiego, Zająca, Kmiecika i Cybermariana przez trybuny.
I zasłużenie. Te żloby ze sztabu przyssały się dupskami do foteli o wiele za wysokich dla siebie. Brak wstydu należy piętnować. Kmiecik - won! Zając - won! Sobolewski - won! Jesteście grabarzami Wisły, nie żadnymi legendami. Zasługujecie tylko na ostracyzm i pogardę. Nie macie wstydu. Nie macie przyzwoitości. Zostanie Wam to zapamiętane. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Według mnie u nas jest tak krucho z finansami, że nie stać jest nas na zwolnienie sztabu szkoleniowego i wypłatę odpraw. Sobol i sztab wydaje się z tego korzystać.
Jednocześnie Królewski nie może tego zakomunikować szerszej publiczności... Ku*wa kogo/czego ja próbuje bronić... WSZYSCY WON. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
No, chłopaki na Twitterze zdają sie potwierdzać, to czego wcześniej można było sie domyślać, gdzieś tam zasłyszeć. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po erze WSH i SKWK problemem jest, że nie ma żadnej organizacji kibicowskiej, która by oficjalnie się wypowiedziala, zapowiedziala bojkot i wymagała od trenera, włąściciela itp A Socios jest i wstydzi się odezwać.
O to właśnie chodziło w wielu dyskusjach tutaj, ze Socios to jedyna zorganizowana grupa, która moze coś zadziałać i zdziałać, wywrzeć presję i po prostu ratować ten klub. Teraz to my już jesteśmy na etapie, że nie wiem czy nie lepiej próbować pogonić czym prędzej Królewskiego. Chłop odleciał już bardzo daleko. Widzę, że o ile Wisła Brzęczka była projektem trio czy bardziej Kuby, to Królewski nie miał aż tyle sentymentów do tego projektu. Ale ....a teraz... On to wszystko budował, rozumiecie ....a?!! On!!! I on teraz się czuje odpowiedzialny, czuje się ojcem tego wszystkiego i on ma tu swoich ludzi i do końca on będzie z nimi, a oni z nim. Bardzo prawilnie robi Jaro. Tyle serca włożył w projekt Kiko-Zając-Sobolewski, sam teraz rządzi wszystkim, że nie ma ....a mowy, że ktoś zostanie zwolniony, bo ten plan musi wypalić w końcu. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 16.09.2023 o godz. 22:36.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic nie zbudował. Sobol był już przed nim u nas. Tak samo jak i Kiko. Bardziej można by rzec, że kontynuuje wizję Marzenki/Dukata/WSH.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Już wam tłumaczyłem, że jedyna szansa na zmianę trenera w obecnej sytuacji to wyrażać mu pełne poparcie przy każdej okazji.
Tak, żeby Królewski mógł go zwolnić wbrew wszystkim i na swoich zasadach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ej a tak na logikę. To po co było to zebranie zarządu i debatowanie czy zwolnić Sobola po meczu z Arką, skoro Jaro jemu i reszcie ufa bezgranicznie, wierzy im, to są jego ludzie i on ich nie zamierza zwalniać, bo wie, ze ten projekt wypali?
To jak to ....a jest? Teraz im gorzej to tym bardziej moi luzie i ich nie zwolnię, a wtedy zebranie było potrzebne żeby zadecydować, ze jeszcze nie zwalniamy? Znowu jakiś teatrzyk kukiełek. Jaro chyba myśli, że nad wszystkim panuje i wszystkich przechytrzy. Zapewne świrowanie o zebraniu i debacie nad losem sztabu, trenera, to zagrywka pod publiczkę, żeby uciszyć ludzi, w międzyczasie Jaro myślał, że zaczniemy punktować, niedługo i decyzja sama się obroni. Ba, on by wtedy został ojcem tego sukcesu, ze miał nosa, żeby nie zwalniać. ![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Ale na pewno jest w tym zakresie jakaś ANALIZA, tylko nie wie jakie dane powinny być w niej użyte. Bo przecież użycie w takiej analizie tak prozaicznego wskaźnika jak punkty, pozycja w tabeli czy awans jest poniżej godności wizjonera... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
2 punkty w meczach ze Stalą , Odrą i Chrobrym u siebie
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kolega jakiś materialista
Tylko punkty i pieniądze by liczył. Po co to tak? Trzeba się cieszyć, że daliśmy dużo radości ludziom w Opolu, Głogowie, Rzeszowie. Nie bądźmy egoistami. My jesteśmy Wisła Kraków ![]() ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ten kretyn Królewski nie uczy się na błędach, za chwilę zwolni Sobola (bo ile można remisować i przegrywać) i ogłosi kolejny reset, to jest niepojęte co się odpierdala w tym wspaniałym klubie!
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Jesteśmy w tragicznej sytuacji. I to wcale nie z powodu miejsca w tabeli i tego, ze prowadzi nas trenerska kaleka.
Jesteśmy w tej sytuacji dlatego ze właściciel chyba jest bezczelny, arogancki i ma w dupie kibiców. To, ze klub ma w dupie wiadomo odkąd powierzył zespół temu amatorowi a bezrobotnemu randomowemu Hiszpanowi pozycje dyrektora. Są dwa wyjścia. Bojkot, albo jechanie przez caly mecz z antydopingiem na tą zgraje patalachów. Sobolewski nie ma za grosz honoru, a królewski wiedzy o piłce. Ale to nie powód żeby Wisła była największym pośmiewiskiem w Polsce i spadła zaraz do II ligi. Czy szanowni członkowie socios obecni na forum nie uważają za słuszne poinformować prezesa królewskiego ze ma âŚâŹ&$%#$ tego patalacha sobolewskiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
A ja przestrzegam przed lekceważeniem tego co mówi nasz trener na konferencjach!
Mówił, że pracuje nad SFG i w każdym meczu tracimy coś stałych fragmentach. Mówił o taktyce, efekty każdy widzi. Ostatnio mówił o pracy na motoryką - spodziewajmy się, że przeciwnicy nas zabiegają na śmierć ... Aż się nie mogę doczekać kolejnej konferencji przed meczowej! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czy po tej rundzie będziemy mieli większe straty do miejsc 1-6 niż w tamtym sezonie. Połowa rundy i 1/4 sezonu za nami. Przed nami np Motor teraz więc strata może znowu urosnąć za kolejkę. Oj ciekawie się robi i tak cieplutko, tyle, że nie na sercu, a przy dupie
A Jaro niczym Mata, moi ludzie, to są moi ludzie. Brakuje tylko mój ziomo pedofil, mój ziomo zoofil mój ziomo parodysta, a ja ....a artysta hłe hłe hłe ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Albo prezes jest kompletnie niekumaty w temacie piłki nożnej , lub zobowiązania w stosunku do trenera są tak wysokie, że przekraczają nasze możliwości.
Przecież to jakiś sabotaż. Już nie wiem co o tym myśleć. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tez zaczynam odnosic wrazenie ze predzej nas nie stac na nowego trenera niz ze w Sobola tak mocno wierzy Jarek. W normalnych warunkach tego amatora by juz nie bylo w klubie, ale cos mi sie wydaje ze w gre wchodza jednak pieniazki. Swoja deoga jesli szukamy oszczednosci to niech Jop sprobuje albo Marzec.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Oczywiście że nas stać. Jak masz w klubie 4 innych trenerów z licencją uefa pro to zmianę możesz przeprowadzić od tak. Tyle że Jarek sobie policzył że nic to nie zmieni i szaremu kibicowi pozostaje tylko mieć milion domysłów dlaczego jest tak a nie inaczej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
W zeszłym sezonie po 8 kolejkach mieliśmy 16 pkt.
W tym sezonie po 8 kolejkach mamy 10. Postęp widać gołym okiem! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Po 12 mieliśmy 17 pkt Po 15 mieliśmy 20 pkt /45 mozliwych Nie wiem czy zeszły sezon można traktować jako jakikolwiek wzór. Co najwyżej wzór do którego nie powinnismy nawiązywać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No zrobi tak i tak jak mówisz OGŁOSI. Tylko, ze on gada, glasza, pisze itp ale to wszystko są puste słowa. To są spóźnione działania, nie wynikające z chęci zmian i poprawy, tylko robione na siłę, że jak już trzeba to trzeba, zwalniamy i nowy trenejro będzie albo nowe czyszczenie kadry, bo z tą obecną to już nie mam pomysłu co zrobić żeby zaczęli grać.
Dramat, chyba nie ma gorszego właściciela jeśli chodzi o kluby ekstraklasy i I ligi. Ogromne miasto, ogromny klub i wielki potencjał, a wszystko prowadzone nawet ciężko nazwać, że amatorsko. Tu patologia goni patologię. I Wisła ma potencjał nawet awansować w tym sezonie, bo tu wiele nie trzeba. Tylko jeśli sztab, właściciel itp tłamszą 90% potencjału piłkarzy i klubu, to ciężko żeby być takim mocarzem zeby na 10% swoich umiejętności rozjebać I ligę czy powiedzmy w środku tabeli ekstraklasy się utrzymać. ![]()
drozd:
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|