The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 10:05
Ja liczę na rewolucję - Nawet jeśli mielibyśmy pożegnać się z pozostałymi Polakami a też z zawodnikami zagranicznymi ale już z zaimplementowaną polską mentalnością...
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.08.2010, 10:12
zagraniczny szanujący sie trener to jest wydatek 500 tyś € za sezon , do tego jeszcze chciałby swój sztab szkoleniowy co też chce zarobic.No chyba że ktoś taki jak Bakero za 120 tyś zł miesięcznie.To ja już wole Henia
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.08.2010 o godz. 10:20.
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 06.08.2010, 10:49
Zmiana trenera to pochopne posunięcie teraz. Drużyna jest w budowie i żaden trener w 2 tygodnie nie zrobi ze świeżo sprowadzonych zawodników zgranej paczki.Za wcześnie na oceny.
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.08.2010, 09:18
zim zum napisał(a):Wyświetl post
A odpowiedz mi ilu już było trenerów? Zastanów się co Brożki, Sobolewski, Jirsak czy Łobodziński ugrali kiedykolwiek w Pucharach ? To są po prostu słabiutcy zawodnicy i jeżeli chcą zmieniać trenera, to w pakiecie z zawodnikami.
Niecale 2 lata temu Piotr Brozek wydawal sie najlepszym lewym obronca w Polsce. W rewanzowej potyczce Barcelona nie dawal sie ogrywac nawet w akcjach 1 na 1, ateraz to nawet nie potrafi sie dobrze ustawic.
W tym samym sezonie Sobolewski rzadzil w srodku pola w potyczce z Tottenhamem, w ktorym gral. m.in. Didier Zokora - wtedy wydawalo sie, ze ten gosc to jedyny Polak, ktory moglby regularnie grac w Premiership.
Jirsak wykanczal fajne zespolowe, akcje z meczach z Liverpoolem czy Tottenhamem.

Lobodzinski, tu sie zgodze - ten gosc nigdy nie powinien tu trafic i to bylo wiadomo od poczatku.

Tak czy siak Ci zawodnicy maja potencjal zeby grac lepiej i kiedys to potrafili robic.
Teraz po pierwsze sa w beznadziejnej dyspozycji ficzynej i od tego sie wszystko zaczyna - a za to odpowiada trener
i nie ma tu znaczenia, ze sprzedano mu srodek oborny. Kazdy z poprzednikow musial sobie radzic ze strata kolejnych
zawodnikow (przypomnijcie sobie jak Skorza latal z Beitarem czy Tottenhamem - Diaz wtedy gral na srodku i dawal rade),
a zaden nie dostal w zamian tylu nowycg graczy.

Ja rozumie, ze druzyna jest w przebudowie i trzeba ja zgrac ale skoro zaczynamy od zera to tym bardziej nic nie tracimy
i mozemy to robic z kims nowym na lawce trenerskiej tym bardziej, ze jak trener nie ma popracia kibicow to zazwyczaj to
sie predzej czy pozniej i tak konczy zwolnieniem - szkoda wiec czasu marnowac.
Puchar jest na5z!
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.08.2010, 00:14
To że Kasperczak odejdzie to jest pewne, bo miał już przerypane po przegraniu mistrzostwa, a teraz po Azerach leży i kwiczy.
Odnośnie ostatniego posta to chodzi mi o to, że trenerem nie powinien być Moskal, Kulawik, bo się do tego nie nadają, nie widzę ich ze względu na media, nazwisko, doświadczenie trenerskie, znajomości. Są oni legendami Wisły ale nie "świętymi krowami" jak ustawiał Skorża Brożków, którzy nie mieli formy a grali w "11". Szacunek mam zawszę ale bez przesady, tak jak był gdzieś zamieszczony artykuł odnośnie wołania na stadionach słowa "Lech" ze względu na śmierć byłego prezydenta, no takie coś to są już byłyby jaja ;/
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
DarekW
Member

Od: 09.2008

Stary 06.08.2010, 00:22
Emocje siegaja zenitu! Panowie ponaglam moja prosbe o dystans i relaks ...

http://www.youtube.com/watch?v=bAEsESMLjSA

Mnie to bardzo uspokaja!
forthree
Member

Od: 07.2010

Stary 06.08.2010, 00:23
jeśli to ktoś wklejał to sory bardzo, ale nie chce mi sie grzebać w tym burdelu

wp: "- Przecież to nie ja nie strzeliłem rzutu karnego w pierwszym meczu, nie ja popełniałem błędy w obronie. Zawsze w takiej sytuacji winą obarczony jest szkoleniowiec. Za ten mecz powinno oberwać się również piłkarzom. Na pewno nie będę ich bronił, przecież w prostych sytuacjach popełniali szkolne błędy - mówił zły szkoleniowiec."

To przecież nie jego wina, że piłkarze stoją na boisku. Nie jego wina, że nie mają pomysłu na grę i są ogrywani przez Azerów.

Ja rozumiem, że potrzeba czasu, żeby zgrać drużyne, ale to co gra Wisła to jest PIACH, przy takim podejściu Heńka ta drużyna będzie walczyć o utrzymanie... Jedynym wyjściem jest zwolnienie go i wzięcie kogoś dobrego, lub jak tu była dyskusja znanego byłego piłkarza.
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.08.2010, 00:28
Ciekawe gdzie teraz wszyscy Ci, co wyśmiewali Kempesa za krytykę Kasperczaka. Macie teraz przed oczyma warsztat tego "szkoleniowca". Od zawsze mówiłem, że sukcesy w PUefa były pokłosiem pracy Smudy i będę się tego trzymał. Kasperczak tylko im zluzował treningi, przyszła forma i świeżość. Przestawił jednego czy dwóch piłkarzy, a że wykonawców miał niezgorszych to grali. Pomijam fakt, olbrzymiej ilości szczęscia w tamtych meczach. Ciekawe co by było gdyby nie nasza trawa na R22 i Adriano, który o nią wyrżnął

Czas Kasperczaka minał już dawno. Człowiek zaliczył tyle kompromitacji i porażek, że nie wiem czy można to wszystko tłumaczyć pechem/przypadkiem itp.

Oby mnie obudziła informacja, że prosto z lotniska pojechał do klubu zabrać swoje rzeczy...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 06.08.2010, 02:56
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe gdzie teraz wszyscy Ci, co wyśmiewali Kempesa za krytykę Kasperczaka. Macie teraz przed oczyma warsztat tego "szkoleniowca". Od zawsze mówiłem, że sukcesy w PUefa były pokłosiem pracy Smudy i będę się tego trzymał. Kasperczak tylko im zluzował treningi, przyszła forma i świeżość. Przestawił jednego czy dwóch piłkarzy, a że wykonawców miał niezgorszych to grali. Pomijam fakt, olbrzymiej ilości szczęscia w tamtych meczach. Ciekawe co by było gdyby nie nasza trawa na R22 i Adriano, który o nią wyrżnął

Czas Kasperczaka minał już dawno. Człowiek zaliczył tyle kompromitacji i porażek, że nie wiem czy można to wszystko tłumaczyć pechem/przypadkiem itp.

Oby mnie obudziła informacja, że prosto z lotniska pojechał do klubu zabrać swoje rzeczy...
Co ty za brednie wypisujesz. Może jesteś młody i nie pamiętasz tego okresu, ja natomiast doskonale wiem jak się wtedy ta "praca" Smudy skończyła. Otóż Fraz wymyślił sobie że Wisła powinna grać bardzo ofensywnie i że musi przejść na system gry 3-5-2 bądź 3-4-3, sprowadził sobie wtedy do drużyny alkoholika Sypniewskiego. Skończyło się to tym że rozbiła nas Polonia Warszawa, a w następnej kolejce przegraliśmy jeszcze z Legią.

Oprócz błędów taktycznych, żonglowania składem, trzeba jeszcze wspomnieć o nieumiejętności dostrzeżenia potencjału i optymalnej pozycji dla niektórych zawodników u Smudy. Kalu Uche, który został sprowadzony przez Basałaja bez żadnych testów Smudzie się nie podobał, nie zobaczył w nim żadnego talentu do gry ofensywnej i widział go na prawej obronie. Dopiero Kasperczak odkrył możliwości drzemiące w Uche. Cantoro grał u Smudy w ataku, Kasperczak zrobił z niego najlepszego DM w lidze. Szymkowiak grywał czasami u Smudy na prawej pomocy, Kasperczak zrobił z niego najlepszego rozgrywającego w lidze. Dodatkowo oprócz Cantoro, pijaka Sypniewskiego i Trabalika Smuda nikogo więcej nie sprowadził do Wisły tak więc idąc twoim tokiem rozumowania to Nawałka stworzył zespół Smudzie.

Tak więc jak masz wypisywać takie dyrdymały, że to Smuda stworzył drużynę Kasperczakowi, to lepiej nie pisz w ogóle.
Wisła Kraków
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 06.08.2010, 02:08
Dać szanse? Dostal juz szanse, przegrywajac mistrzostwo, ktorego wydawalo sie nie mozna przegrac. Przypominam tez, ze rok wczesniej spuscil z hukiem Gornik, a jeszcze wczesniej opuscil Senegal po 2 meczach PNA.

To nie jest czlowiek, ktory ma JAKIKOLWIEK autorytet u pilkarzy.
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.08.2010, 06:02
Dla mnie samo zwolnienie Kasperczaka nic nie da...czy to nie jest odpowiedz...Petrescu-Iraklis, Skorża- Levadia, Kasperczak- Tibilisi, teraz Karabach...winni są piłkarzę i od nich powinno zacząć...pensje w dół, a niektórzy jak Boguski, Kowalski do rezerw...to nie jest przypadek...tu nawet Murinho nie pomoże bo jak im się trenować nie chce, głupie uśmieszki...to mają być piłkarze...jaja sobie robią...dla mnie zesłać paru do rezerw i obciąc pensje potem zmienić szkoleniowca....można przegrać ale nie tak...jak widziałem jakie bramki wczoraj tracimy to jest parodia...Kowalski dwa błędy, łapie się za głowę, przegrywa pojedynki w powietrzu, a reszta kopaczy patrzy się jak nas robią prostopadłymi podaniami...brak walki i zaangażowania to są istne leszcze...po Levadii trzeba było wywalić ich ale po co....dodatkowo obronę rozwalić i mówić że wszystkiemu winien Kasperczak
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 06.08.2010, 07:38
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie samo zwolnienie Kasperczaka nic nie da...czy to nie jest odpowiedz...Petrescu-Iraklis, Skorża- Levadia, Kasperczak- Tibilisi, teraz Karabach...winni są piłkarzę i od nich powinno zacząć...pensje w dół, a niektórzy jak Boguski, Kowalski do rezerw...to nie jest przypadek...tu nawet Murinho nie pomoże bo jak im się trenować nie chce, głupie uśmieszki...to mają być piłkarze...jaja sobie robią...dla mnie zesłać paru do rezerw i obciąc pensje potem zmienić szkoleniowca....można przegrać ale nie tak...jak widziałem jakie bramki wczoraj tracimy to jest parodia...Kowalski dwa błędy, łapie się za głowę, przegrywa pojedynki w powietrzu, a reszta kopaczy patrzy się jak nas robią prostopadłymi podaniami...brak walki i zaangażowania to są istne leszcze...po Levadii trzeba było wywalić ich ale po co....dodatkowo obronę rozwalić i mówić że wszystkiemu winien Kasperczak
Murinho nie pomoże, bo nie ma kogoś takiego jak Murinho. Nauczcie się Mourinho!
Co do Kasperczak to jest za zwolnieniem go, ale w przypadku zatrudnienia kogoś zza granicy myślę, że przydałby się jakiś Polak w sztabie, który pozwoliły temu obcokrajowcowi wszystko ogarnąć.
junkhead
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 06.08.2010, 07:07
ja myśle, że na spokojnie można juz szukać nowego trenera, Kaspeczakowi dać jeszcze czas aby mógł sie wykazać i sprawdzić czy rzeczywiście stracił instykt do dobierania piłkarzy, bo ustawienia pomycy i ataku (bo tu miał duży wybór) to totalna porażka, tak w pierszym jak i w drugim meczu..
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.08.2010, 08:01
Kasperczak pewnie poleci, ale obawiam sie ze zajmie to duuzo czasu. Pewnie znowu nikt nie przewidzial takiej mozliwosci, i teraz goraczkowo szukaja nastepcy

Niby jakies ploty byly o kilku szkoleniowcach, ale nie wierze w to.

Jest tez drugi wariant, ze wywala Henka, a druzyne "tymczasowo" bedzie prowadzil jeden z asystentow.
zim zum
Senior Member

Stary 06.08.2010, 08:06
A co da zmiana trenera? Ile już tych zmian było i Sobolewski, Brożki, Boguski i cała reszta są nadal żenujący. Najlepsze rozwiązanie to zmienić ich, nowy szkoleniowiec nic tutaj nie zmieni.
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.08.2010, 08:14
zim zum napisał(a):Wyświetl post
A co da zmiana trenera? Ile już tych zmian było i Sobolewski, Brożki, Boguski i cała reszta są nadal żenujący. Najlepsze rozwiązanie to zmienić ich, nowy szkoleniowiec nic tutaj nie zmieni.

Tak żenująco jeszcze nie grali.Nawet z Levadią potrafili stwarzać sytuację.Teraz nawet tego nie ma.Nie mówiąc o brakach szybkościowych i motorycznych.
Cytując Andrzeja Kostyrę są po prostu wolni jak ketchup.
Eppur si muove!
zim zum
Senior Member

Stary 06.08.2010, 08:57
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Tak żenująco jeszcze nie grali.Nawet z Levadią potrafili stwarzać sytuację.Teraz nawet tego nie ma.Nie mówiąc o brakach szybkościowych i motorycznych.
Cytując Andrzeja Kostyrę są po prostu wolni jak ketchup.
A odpowiedz mi ilu już było trenerów? Zastanów się co Brożki, Sobolewski, Jirsak czy Łobodziński ugrali kiedykolwiek w Pucharach ? To są po prostu słabiutcy zawodnicy i jeżeli chcą zmieniać trenera, to w pakiecie z zawodnikami.

A tak poza tym to najpierw powinna się zwolnić osoba, która zatrudniła tutaj Kasperczaka. A następnie Ci którzy pościągali Bunozów i Paljiciów
LooNatyk
Senior Member

Stary 06.08.2010, 08:08
powiedz to Cupialowi.

nie sadze, aby ta kompromitacje wybaczyl Henkowi, chyba, ze az tak bardzo sie zmienil. Ale w to nie wierze ;]
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.08.2010, 08:20
Nic nas dobrego nie spotka z tym trenerem, ale i z tymi piłkarzami, tym właścicielem itd. Tu trzeba by wziąć kije i zrobić pełne oczyszczenie klubu z szumowin.
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Stary 06.08.2010, 08:43
meritum sprawy nie jest to ze odpadamy nie twki w tym ze przegrywamy/odpadamy...bo zawsze i z kadym mozna przegrac, w sporcie takie rzeczy sie zdarzaja, problem polegaa tym ze my nie umiemy grac w pilke a druzyna z "3 swiata" przy lepszej koncetracji i skutecznosci nie pozwolilaby nam doslownie na nic i by nas rozgromila...jeszcze raz powtorze problem w tkwi w umiejetnosciach - w kazdym elemencie wyszkolenia-technika, wytrzymalosc, taktyka i mentalnosc...pilkarz jest pracownikiem i pracuje tak jak sie od niego tego wymaga...wiec kochani kibice nie myslcie sobie ze my jako fani jestesmy bez winy...mamy w tym duzy swoj udzial...dopingujemy, towrzymy oprawy , glaszczemy bez wzgledu na wyniki pod haslem ze kibicujemy klybowi a nie im...gowno prawda trzeba sie uderzyc w piers i przynac sie rowniez do bledow...a nie tylko forumowi znawcy wine widza u innych...przez pol sezonu winnismy kibicowac mlodej ekstraklasie w calym slowa tego znaczeniu...ale do tego trzeba miec to miedzy nogami co kazdy facet miec powinien...
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
concedi
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 06.08.2010, 08:53
SZTAB SZKOLENIOWY NA DYWANIKU!

http://www.tinyurl.pl?TquBWX90
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 06.08.2010, 08:54
Panowie, widzieliście Górnika 2 lata temu? Wisła mimo transferów będzie się bronić w tym sezonie przed spadkiem, jak tak dalej pójdzie!

Tak katastrofalnie grającej Wisły nie widziałem od lat. Dno, wodorosty i dwa metry mułu. Nieprzygotowani taktycznie, nieprzygotowani szybkościowo, niezmobilizowani, rozlaźli...

Chciałbym, żeby stary człowiek bez honoru i charyzmy został czym prędzej zwolniony..
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
LooNatyk
Senior Member

Stary 06.08.2010, 08:57
Ayala -- tak jak pisalem, to nie do mnie pytanie. Po prostu sadze, ze Cupial tego juz nie wybaczy. I tak to cud, ze po porazce w MP Heniek nie polecial.
Dlatego nie wiedze jakos szans, aby zostal. Zreszta nie wiem, czy bym chcial tego. Chlop nie ma jaj za grosz. Znowu cos mamrocze o bledach etc zamiast przyznac sie, ze s*******il sprawe. Bo tak bylo.
Wszyscy jada na obrone, a co pokazalismy w ataku?

edit: tak sobie przesledzilem, i Kasperczak skonczyl sie na sezonie 02/03. Potem jeszcze odcinal kupony w lidze, ale w pucharach zenada po calosci. Z Senegalem tez za bardzo nie poszlo. Potem jeszcze ten nieszczesny Gornik i mamy obraz sytuacji. Chlop sie wypalil i koniec.
Ostatnio edytowane przez LooNatyk : 06.08.2010 o godz. 09:00.
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 06.08.2010, 08:59
Czyim zadaniem jest przygotowanie fizyczne zawodników do sezonu?
Czy Bahr ma w tym zakresie wolną rękę czy też realizuje zalecenia Kasperczaka?

Jestem tego bardzo ciekawy.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 06.08.2010, 08:59
Cytat:
a kto za Henia ? Na trenera zagranicznego co miał już jakieś osiągniecia (Scheafera) nie ma pieniędzy bo On chciał cały swój sztab zatrudnic.No chyba że ktoś pokroju Bakero za 120 tyś zł miesięcznie.To ja już wole żeby Kasper został.W kraju wolni są Michniewicz i Motyka.
Schaefer? Pogięło Cię? Gość zatrzymał się w latach '90, Wiem, że w obecnej formie byłby dobry ale budujmy wszystko od podstaw...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.08.2010, 09:01
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Schaefer? Pogięło Cię? Gość zatrzymał się w latach '90, Wiem, że w obecnej formie byłby dobry ale budujmy wszystko od podstaw...
przecież były z Scheaferem rozmowy daleko posunięte w marcu ale wybrano opcje tańszą czyli Henia za Skorże.
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 06.08.2010, 09:04
Jak dla mnie, to zatrudnienie teraz jakiegoś kolejnego pierdziela za tego, którego mamy obecnie będzie kolejną głupotą ze strony zarządu. Inna sprawa, że chciałbym, żeby karę za ten dwumecz poniósł nie tylko Kasperczak, ale i ten, który odpowiadał za jego kandydaturę i późniejsze zatrudnienie.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 06.08.2010, 09:32
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
...chciałbym, żeby karę za ten dwumecz poniósł nie tylko Kasperczak, ale i ten, który odpowiadał za jego kandydaturę i późniejsze zatrudnienie.
No daj
spokój,Zdzichu jest niezniszczalny.Odradza się jak feniks z popiołów.Co do nowego trenera(o ile będzie),to widzę że wszyscy są niewolnikami trzech koncepcji.Pierwsza:stary,zagraniczny trener z osiągnięciami sprzed 20 lat.Druga:młody,dawniej znany piłkarz,bez doświadczenia.Trzeciaolski,probierzo i ulatowsko-podobny,akurat chwilowo na topie.Wszystkie sa wg mnie chybione.
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 06.08.2010, 10:03
rozarian napisał(a):Wyświetl post
No daj
spokój,Zdzichu jest niezniszczalny.Odradza się jak feniks z popiołów.Co do nowego trenera(o ile będzie),to widzę że wszyscy są niewolnikami trzech koncepcji.Pierwsza:stary,zagraniczny trener z osiągnięciami sprzed 20 lat.Druga:młody,dawniej znany piłkarz,bez doświadczenia.Trzeciaolski,probierzo i ulatowsko-podobny,akurat chwilowo na topie.Wszystkie sa wg mnie chybione.
Myślimy podobnie. Nie chciałem sugerować, że to Zdzichu jest za tą akcję odpowiedzialny, bo nie mam takiej pewności, a nie chciałem, żeby mnie inni forumowicze zjedli.

Co do opcji z "dawniej znanym piłkarzem, bez doświadczenia", to taki ktoś będzie przynajmniej wiedział jak drużynę przygotować do sezonu (bo już to kiedyś przechodził), bo jak widać w Polsce jest to wiedza tajemna, niedostępna dla trenerów.

Coś się musi zmienić.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 06.08.2010, 09:05
Cytat:
przecież były z Scheaferem rozmowy daleko posunięte w marcu ale wybrano opcje tańszą czyli Henia za Skorże.
Wiem. Ale dość ze ściąganiem szrotu. I tak wyrywania chwastów są hektary...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów