|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dlaczego ? Przecież zamiast Kosy mamy mistrza dryblingu Łobo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A zamiast Franka mamy "lisa"Beto
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
przez kilka lat mieliśmy też zamiast niego "wieczny talent" w postaci Pawła "każdą setkę da się spieprzyć" Brożka - i jakoś mu się odmieniło. Może trochę spokoju przed świętami?
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No co Ty, forumowi napinacze musza zaistniec. Jak widac do Pawelka dolaczyl teraz Beto. Znalazly dzieci swoje ofiary
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Marek Motyka i Jerzy Engel nie dogadali sie z Lechią .Ten pierwszy miał byc jej trenerem a Engel miał byc koordynatorem.http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97434,t...wiadomosc.html
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak patrze na grę Beto i Łobo to tęskno mi się robi do Franka i Kosy. Nie jest mi tez łatwo uwierzyć, że nasi obecni niedługo stanowić będą wzmocnienie w porównaniu do byłych. Jednak takie przypadki, jak Brozio się zdarzają więc rozumiem, że można mieć nadzieje i czekać. Na forum, jak się okazuje, można na różne sposoby zaistnieć .Wesołych Świąt ![]()
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 08.04.2009 o godz. 10:27.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tak, przypisz im jeszcze kilka słów, w których pobliżu nawet ich posty nie były i dalej traktuj innych jako napinaczy, a siebie uważaj dalej za najmądrzejszego na świecie. Jestem gotowy się założyć o wszystko co mam, że nie masz zbyt wielu kolegów, co? Dramat.
A co do sytuacji z Lechii, to mieli farta, że Engelowi się nie chciało ruszać dupska do nich- mają dość własnych problemów. Szkoda tylko, że nie udało im się zatrudnić tego Zielińskiego, którego zwolnił ostatnio Wojciechowski z Polonii, ale cóż. Pozostaje tylko wiara w cud. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. No ale jak się ma tylko 2 kolegów i to jednynie na forum to trzeba o nich dbać .Nie dziwię się natomiast, że z Engelem się nie dogadali, a raczej dziwne, że gadać chcieli z nim w ogóle. Udało im się nie dojść do porozumienia ![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A czy ja wspomniałem cokolwiek o Brożku czy Łobo? Zauważ, Dżerry, że sam zacząłeś pisząc o Beto. Dostuffca chciał Ci przez swojego posta coś przekazać. Jak widać, w swojej nieskończonej mądrości, nie byłeś w stanie tego zrozumieć. I nie musisz dziękować, że odpowiedziałem na Twoją niesamowitą ripostę.
Wypociny Kosy dramatyczne Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dudi - Podziękowałbym ci jedynie gdybyś takich bździn jakie wypisujesz darował temu forum.
Co do Kosy -> napisz mu wytłumaczenie tego co napisał bo wygląda, że wiesz lepiej co facet lubi i jak decyduje. Zapominasz też, że zanim Kosa z Wisły odszedł to kawał czasu świetnie grał za pensję, nie kontrakt. Ale przecież ty wiesz lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
[QUOTE=jerry.lii.lewis;705402]
Zapominasz też, że zanim Kosa z Wisły odszedł to kawał czasu świetnie grał za pensję, nie kontrakt. I to śmieszną w porównaniu z wieloma innymi kolegami z drużyny - biorąc pod uwagę Jego wkład w wyniki Wisły. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W" Liga gra " w C+ był właśnie reportaż o wizycie Franka na tym forum.Szymkowiak powiedzial ,że i on czytał forum,potwierdzil też słowa Frankowskiego.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74327.2,1248703...wiadomosc.html - Błaszczykowski jest pod lupą Realu Madryt
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja myśle że Kuba jakby tylko nie miał częstych kontuzji to spokojnie by sobie w Realu poradził.Teraz Ramos na prawym skrzydle stawia na Robbena a to jest przecież lewo skrzydłowy.Od Fauberta który jest nominalnym prawym pomocnikiem uważam ze Kuba jest lepszy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
gdyby Szymek nie miał tylu kontuzji, to grał w Realu zamiast Zidana
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tomasz Frankowski na forum wislakrakow.com
Materiał C+ w programie Liga gra http://www.youtube.com/watch?v=TBqGwAfEpOo |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Boże co za szopka wyszła z tego wszystkiego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mądrze Nowicki mówi.
Za to sięi pewnie dowie, że piknikiem jest i kibicem sukcesu, TeleFoniki i Franka, a nie Wisełki .Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Franek, nie ma co się szarpać, historia Cię oceni i wg mnie za 10 lat nikt już nie będzie wypominał, że nie spytałeś któregoś kibica o zgodę na transfer lub ustalenie jego terminu. K.Uche napluł słynną czarną śliną na Wisłę i szybciej mu to zapomniano, musisz pamiętać, ze wymaganie od kibiców racjonalizmu, to jakby życzyć sobie śniegu w piekle. Argumentami wiele nie zwojujesz, choć rozumiem Twoje intencje, bo do tej pory dyskusje o Frankowskim to było walenie w worek, workiem byłeś Ty. Każdy ma prawo do obrony, może przynajmniej niektórych sprowokowałeś do szerszego spojrzenia na sprawę. Oczywiście ci co najgłośniej krzyczą, są sami najbardziej święci. "Gadany patriotyzm to kamuflaż łajdaków i szuj" - pasuje jak ulał do patriotyzmu klubowego.
Pozdrawiam. ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
![]() Poza tym nie napinaj sie znowu Co do Franka, jak dla mnie jest judaszem, to mam nadzieje ze nie bedzie dzisiaj zadnych gwizdow i *&#$^ w jego strone. Szczerze mowiac to chcialbym zeby ten mecz z Jaga skonczyl sie wynikiem z 4-1, i Frankowski strzelil bramke honorowa.
Ostatnio edytowane przez mic : 11.04.2009 o godz. 11:18.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Żeby była jasność - na początku byłem przeciwnikiem nazywaniem Tomka "judaszem". W tej chwili jest on dla mnie "jednym z wielu", gwizdać na niego nie będę ale jak mówi Nowicki "hymnów" też śpiewał nie będę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Ujął bym to tak: i mądrze i po mojej myśli
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie nie ma w tym sprzeczności, a jest szacunek do decyzji wolnego człowieka ![]() Wesołych Świąt ![]() |
||
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Co do bramki Franka, ciekawi mnie tylko jego reakcja (lub jej brak) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Cytat:
. Niegodne prawdziwego kibica, żeby dla "zwykłego kopacza", a tym bardziej uważanego za (patrz wyżej) tak drużynie źle życzyć ![]() Cytat:
Tym bardziej trzeba uważać. |
|||
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Apoel wygrał z Anorthosis 2:0. Kamil strzelił bramkę w 14 minucie.
Ostatnio edytowane przez Silvestro : 13.04.2009 o godz. 10:35.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||