|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ludzie ! Z 80% porażek i frajerskich remisów w tym sezonie było z drużynami gorszymi od nas.To jest całkowita kompromitacja sportowa tego klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No Sobol myśli, że jak Basha nie dostał czerwonej to było ok. Nic nie zrozumiał, że mają żółtą kartkę musiał kalkulować, grać ostrożniej, co sprawiało, że rywale mieli lepsze sytuacje.
Nie wiem czy to emocje, czy jakiś brak inteligencji. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ej, Panowie, ale moze trener nie zawsze powinien stawiac kawe na lawe. Realia, w ktorych Sobol pracuje, sa chore. Moze wyciaganie i rozliczanie na forum bledow poszczegolnych zawodnikow nie jest najlepszym pomyslem. Mysle, ze takie sprawy obgaduja za zamknietymi drzwiami.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 30.07.2023 o godz. 21:58.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Gramy jak zawsze, przegrywamy jak zawsze
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
posty wolfiego sa oderwane od rzeczywiistosci
taki sprawny dyskutant , a tak życia nie zna ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolfy jak zawsze musi iść pod prąd. Wszyscy narzekali na Brzeczka to go bronił, teraz jakas tam poprawa za Sobola byla i trochę nadziei, to wolfy jest na 100% przeciwko Sobolowi
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czas pracy trenera Sobolewskiego dobiegł końca. Brawo. prze.......ić z drugo ligowcem to trzeba umieć. Zabierać pana Kmiecika i resztę sztabu i jak najdalej od Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bez przesady. Przeciętniak 1 ligi przegrał z przeciętniakiem 2 ligi. To naprawdę nie jest nic niesamowitego i niespotykanego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
w naszym przypadku to kolejna (która to już) kropla przepełniająca czarę ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Idziemy zgodnie z planem trio. Trener strażak Brzęczek, odpadnięcie z PP, słabe wyniki w lidze. Teraz zamiast Brzęczek wstawcie sobie nazwisko Sobolewski.
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
A od starożytności wszyscy wiedzą, że najlepszą metodą nauki jest wielokrotne powtarzanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
A w czymże II liga miałaby być inna? Dlaczego mielibyśmy się przestać uczyć? Najważniejsze jest dążenie do perfekcji, nieważne w jakich okolicznościach ligowych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie spodziewałem się wiele po Sobolewskim, bo w końcu był asystentem Brzęczka, ale sądziłem, że chłopy będą chociaż biegać... ale nawet tego nie robią. Nie grają, nie biegają, nie strzelają, ot, spacerują sobie.
Tutaj nie ma czego zbierać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem to nie Soblewski jest największym problemem tej zbieraniny. Zresztą, kto tu za niego przyjdzie?
Mamy beznadziejnie zbudowaną drużynę, w której "kominy płacowe" mają zawodnicy jakością niewiele różniący się od przeciętnych ligowców. Co my chcemy zrobić, mając na skrzydle Młyńskiego, którego flagowym zagraniem jest "zejście na prawą nogę", tylko wykonane z taką dynamiką i energią, że można herbatę zaparzyć. Nie ma żadnego progresu, a u większości potężny regres. Czy to wina trenera? Po części na pewno też. Ale przede wszystkim wydaje mi się, kuleje mentalność. Raz, że z porażkami nam dobrze. Dwa, że mamy gwiazdy, jakie mamy. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tak sądziłem, że zmiana Jurka na Radka nic nie da, to jest przedłużenie tej samej myśli. W końcu razem pracowali.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze jeden mecz i się żegnamy. Nie ma chyba sensu dalej ciągnąć.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.11.2022 o godz. 00:04.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
troche nie ad rem , ale powiedzcie mi
czy wolfy to pie.dolony troll ? bo idiotą nie jest , retoryke potrafi uprawiać na wysokim poziomie no chyba że jakaś dwubiegunówka ? Lucjusz tysobie zapisujesz w wordzie posty użytkowników od lat , pasowałoby żebyś teraz wkleił jego eseje krytykujące zmiany trenerów od Brzęczka począwszy ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zmiany trenera w tym sezonie to już nic nie dadzą. Będziemy zmieniać nazwiska, a przepłacane pajacyki dalej będą się kopać po czołach. Nie w trenerze tu problem niestety.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Oczywiście, że zmiana trenera da i to dużo, ale musi to być trener, a nie ktoś kto nadaje się do trenowania max klubu w 3 lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na "trenerów" przez duże T - to nas obecnie nie stać. A stawianie wszystkiego w zimie na jedną kartę jak Cupiał z LM, to skończy się ostatecznie 4 ligą i zaoraniem wszystkiego.
Przepłacani najemnicy z zagranicy, przepłacany trener, długi, konflikt właścicieli i chęć zmian, połowa tabeli w zimie - skończy się katastrofą. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
4 liga nie ma prawa się wydarzyć, bo zbyt dużo pieniędzy straciliby główni zainteresowani (trio). Nie mogliby nawet liczyć na odzyskanie tego co "pożyczyli". Prędzej obstawiam wyprzedaż i stagnację w 1 lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Bo Wisła nie może grać na dłużej w 1 lidze. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zakładając że spotkania wlascicielskie i ustalenia którymi się chwalono mają jakiekolwiek znaczenie, to będą znowu heroiczne akcje by ratować klub. Zakładam że w czerwcu 2023 odejdą z klubu ostatni zawodnicy na wysokich kontraktach. Zostaniemy z juniorami, Uryga, jakimś Basha i paroma przeciętniakami. Z Puszczy wraca Boguski, Bartosz i paru tych których odrzuci Puszcza bo są za słabi na ekstraklasę. Scenariusze można oczywiście mnożyć. Ja jednak obstawiam zmiany właścicielskie w zimie które dadzą trochę powiewu zmian.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 10.11.2022 o godz. 12:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
W "przepłacanych pajacykach" tez nie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, pogodzę Was. Potrzebujemy i trenera (a nie jakiś wynalazek) i realne wzmocnienia. Bez spełnienia obu warunków nie ma szans na awans. Ci frajerzy z taktyką Sobolewskiego są w stanie spaść z ligi.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Frajerzy w gabinetach są w stanie zbankrutować zanim ci z boiska zdążą tyle przegrać by spaść.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Taktyką Sobolewskiego?
A co to takiego? Bo nie zauważyłem ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gramy w poprzek, stoperzy i bramkarz prostopadłymi podaniami uruchamiają kontry rywali, kiedy ktoś wrzuca piłkę w nasze pole karne stoimy i podziwiamy. Tak z grubsza.
Może to nie jest dobra taktyka, ale przynajmniej widać powtarzalność. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Klątwa wujka Jurka trwa w najlepsze. Tu trzeba może jakiegoś egzorcystę lub innego szamana.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|