The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2021, 20:10
Szneka napisał(a):Wyświetl post
https://www.onet.pl/sport/onetsport/...n26c8,d87b6cc4

Następne uderzenie w trenera Hyballę
Cytat z tegoż wywiadu/wypocin - "Uważam, że jak na polskie warunki i aktualną sytuację finansową, to i tak Wisła zrobiła dobre transfery w ostatnich miesiącach. Obcokrajowcy potrafią dać jakość, a młodzież się pokazała z dobrej strony. W żadnym razie nie krytykowałbym zarządu za te transfery, bo co mogli, to trenerowi kupili - stwierdza były kapitan Wisły."

Pozostawię to bez komentarza.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.05.2021, 20:14
https://www.onet.pl/sport/onetsport/...n26c8,d87b6cc4

Następne uderzenie w trenera Hyballę

Ten wywiad czytałem 2 razy,cuchnie tu na kilometr i to czyms mocno posmarowanym.
Nagle tyyyle fachowców nie potrafi zauwazyc ze to piłkarze nagle przestali grac i biegac...
no popatrzcie takie cuda
a ogladajac ostatnie mecze nie potrafia celnie do siebie podać,to tez wina Hybalii.....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 08.05.2021, 20:15
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ten wywiad czytałem 2 razy,cuchnie tu na kilometr i to czyms mocno posmarowanym.
Nagle tyyyle fachowców nie potrafi zauwazyc ze to piłkarze nagle przestali grac i biegac...
no popatrzcie takie cuda
a ogladajac ostatnie mecze nie potrafia celnie do siebie podać,to tez wina Hybalii.....
mam takie same odczucia. Jakby ktoś Panu Motyce powiedział co i w jaki sposób przedstawić.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 08.05.2021, 21:52
mam takie same odczucia. Jakby ktoś Panu Motyce powiedział co i w jaki sposób przedstawić.
Tylko patrzeć jak akcji wkroczą władze państwowe i deportują biednego Niemca
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 08.05.2021, 20:06
Żaden trener nie byłby winny tego jak gramy w 1. połowie. Dlaczego? Bo żaden trener nie jest tak chu...owy żeby jego drużyna tak grała. Profesjonalni piłkarze nie potrafią zagrać z klepki? Profesjonalni pikarze nie potrafią celnie podać do kolegi obok?

To jest niepojęte jak wyglądała pierwsza połowa.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 08.05.2021, 20:13
RAF napisał(a):Wyświetl post
Żaden trener nie byłby winny tego jak gramy w 1. połowie. Dlaczego? Bo żaden trener nie jest tak chu...owy żeby jego drużyna tak grała. Profesjonalni piłkarze nie potrafią zagrać z klepki? Profesjonalni pikarze nie potrafią celnie podać do kolegi obok?

To jest niepojęte jak wyglądała pierwsza połowa.
Niezrozumiałe wybory personalne (np. medved) i dobór taktyki do posiadanych zawodników i do rywala z którym grasz.. jakby to Zibi Boniek powiedział... top. ...
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 08.05.2021, 20:16
pomeran napisał(a):Wyświetl post
Niezrozumiałe wybory personalne (np. medved) i dobór taktyki do posiadanych zawodników i do rywala z którym grasz.. jakby to Zibi Boniek powiedział... top. ...
Ja rozumiem wszystko. Ale piłkarze nie pokazali kompletnie nic. To tak wygląda jakby chcieli odwalić pańszczyznę, wziąć pensje i jechać do domu. A po sezonie uciekać z Krakowa.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Stary 08.05.2021, 20:17
Takich patalachow dawno nie było...i mówię tu o piłkarzach,...czyli jednocześnie o tych tam na górze...z prezesem na czele
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.05.2021, 20:21
już wszystko przesądzone jak widać, rzucili go na pożarcie, trzeba troche w mediach ponapierdalać na niego, stworzyć atmosferę, że to zero więc każdy normalny kibic pomysli "trza go wyjebać". A prawda w sumie jest taka, jesli jest taki chujowy to niech go zwalniają dzisiaj albo mogli zwolnić tydzień, miesiąc temu i nara. Po co robić taka szopkę na calą Polskę?

Widze, że nasze trio robi typowy błąd "mlodego" prezesa klubu, hmm a może inaczej "polskiego" prezesa klubu, co poł roku nowy trener, a później zdziwienie, że wyników nie ma...

PS Ja bym to inaczej widział, nawet jak trener to zero... to bym powiedział tak "nie chce wam się grac, grymasicie bo rener zły, to wypierdalać wszyscy. Bo to jest ...., a nie porfesjonalizm jeśli specjalnie się gra gorzej niż można i nic się nie walczy, bo trener jest zjebany. Wisla to nie tylko trener, ale i zarząd, piłkarze (ich ambicje...), kibice. A oni sie obrazili na chlopa i leca w chuja... żenada. Dlatego z takimi ludźmi się nigdy nie zrobi progresu.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 08.05.2021 o godz. 20:25.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.05.2021, 20:28
Ja się dziwię, że nadal bronicie Hyballę, dobrał sobie skład z dwoma napastnikami, a właściwie z napastnikiem i kołkiem - a Kuba pewnie cały mecz na ławie przesiedzi, zamiast wyjść na kierownicy.

Oni już sami nie wiedzą co i jak mają grać. Przykro się na to patrzy, na boisku nie ma drużyny.
Nikt mi nie wmówi, że trener wszystko optymalnie ustawia - tylko piłkarze nie umieją biegać.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 08.05.2021, 20:30
A mi nikt nie powie, że grali ciekawie w piłkę na poczatku rundy, a nagle wyszło, że trener pojebany, wszystko robi źle, źle skład dobiera i teraz nikt nic nie wie i nie umie.

Jedynie szacunek dla kibiców za doping przez cały mecz...

hehehe
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 08.05.2021, 20:31
dziś trener Hyballa tez pokazał że ma nas kibiców w piździe. 70 minuta gramy syf a tu ani zmiany ustawienia ani zmiany zawodników. Yeboah Savić Medved Starzyński snują się po boisku a On zmienia FBF. W co gra nasz (jeszcze) trener?
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 08.05.2021, 20:34
W co grają wszyscy? Może on na serio jest zbyt pojebany i ma ciężki charakter, jednak prawda jest też taka, że on jest sam, a przeciwko niemu już x osób, legend, kibiców (transparenty na treningu odnosnie poparcia dla legend klubu), dziennikarzy, piłkarzy, zarządu. I już jest dobra jazda w mediach od 2 tygodni. Także można mieć jajca z żelaza ale jednak psycha kazdemu siądzie po takim czymś i albo się załamie albo będzie miał wyjebane już na wszystko. Myslę, że wlaśnie ma wyjebane i czeka już na wylot z Wisły
drozd:
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 08.05.2021, 20:40
A w ogole to nie o to chodzi, bo można powiedzieć, że .... z tym Hyballą... nie pierwszy i nie ostatni trener, Bogiem nie jest. Problem polega na czym innym, nasze gwiazdeczki trzeci raz z rzedu demolują trenera i wychodzi na to, że każdy z trójki Hyballa, Skowronek, Stolar to patalachy, zamordyści, którzy zniszczyli druzynę, odebrali piłkarzykom szczęście z życia i zawsze pilkarzyki nic nie umiały, nic nie wiedziały i przestały cokolwiek grać....

I może być tak, że Hyballa jest "chory". Ale już NA PEWNO jest tak, że nasi pilkarze są "chorzy"...
drozd:
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Stary 08.05.2021, 21:21
Aha, czyli to nie Sadlok i Burliga tylko Kuba i Boguś spiskowali, tak? Tylko dziwnym trafem bramki Kuby i Bogusia dały nam utrzymanie a bramki Medveda... zaraz, czekaj. Poniżej celny wpis o dzisiejszej jedenastce spiskowców. Może w spisku był Frydrych? W końcu Czesi zawsze niepewni, nie można im ufać.

smolarek999 napisał(a):Wyświetl post
tak, tak, piłkarze grali na jego zwolnienie

- medved - stawia na niego jakby był jego synem
- yebo - stawia na niego nawet jakby biegał bez jednej nogi
- starzynski - daje mu plac od początku
gruszkowski -postawił na niego choć nikt na niego nie liczył
- savic - gdyby miał zero asyst w 500 meczach i tak by na niego postawił
- kone - jego gracz
- fbf - lubi go, komplementuje że jest maszyną

To może: lis, szota, frydrych, zukow - oni chca go zwolnic ?

A może Kuba który wszedł i strzelił gola? A może Ci piłkarze których odstawił przez co reszta musiała grać od deski do deski bez konkurenjci?

Najprościej powiedzieć to wina piłkarzy
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 08.05.2021, 20:42
Po golu Kuby Hyballa byłym trenerem Wisły Kraków
Odpowiedz cytując
Arronax
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 08.05.2021, 21:03
Nie wiemy o co tak naprawdę chodzi, wszystko to domysły. Taka jest prawda. Nie oceniajmy nikogo za szybko.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 08.05.2021, 21:05
Przez chwilę liczyłem na to, że oni się dogadają na odejście za porozumieniem stron.

Po dzisiejszym wywiadzie przedmeczowym z trenerem i tym, co się działo w meczu już na to nie liczę.

Można dopisywać kolejnego trenera do listy płac.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 08.05.2021, 22:19
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Przez chwilę liczyłem na to, że oni się dogadają na odejście za porozumieniem stron.

Po dzisiejszym wywiadzie przedmeczowym z trenerem i tym, co się działo w meczu już na to nie liczę.

Można dopisywać kolejnego trenera do listy płac.
No nie liczyłbym na porozumienie.

Trener na wislaportal napisał(a):
Jeśli chodzi o dzisiejszy mecz, to zdołaliśmy się na dwie kolejki przed końcem utrzymać, co było moim celem w Wiśle. Uważam, że został on osiągnięty w sposób zasłużony przez nasz zespół.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 08.05.2021, 21:09
Cytat:
Chciałem tylko napisać, że przyhamowałbym z tym utyskiwaniem na trio. Nawet jeśli są to ludzie za mało profesjonalni i trochę toksyczni, to wciąż są najlepszym, co przytrafiło się Wiśle w ostatnich latach i gwarantują jej dalsze istnienie. Kibicowska lojalność, kibicowski interes leży raczej po stronie właścicieli klubu, a nie trenera, którego tu jutro nie będzie i który od początku jest na powab wiślacki dość obojętny
To, że trio będzie popełniało blędy to normalne. Są to ludzie niedoświadczeni w tym "fachu" więc sami ucza się prowadzenia klubu, obcowania z tym środowiskiem i uczą się samych siebie, poznają swoje zachowania oraz ucza się jak to jest otrzymywać co chwila recenzje od tysięcy kibicow... Prowadzenie klubu to na pewno nic łatwego ale... Czy tutaj chodzi o Hyballę? Czy bardziej o te 2,5 roku z trio i o 3ciego już trenera i trzeci raz sytuację z dołkiem... yyyyyy DOŁEM, w który wpadają kopacze i albo ma być odlot trenera, albo przegramy 30 meczów z rzędu i spierdalajcie drodzy kibice i inni koneserzy footbolu...

Wiesz jak to jest, na początku są nadzieje, że będzie super z trio, że będzie super za Stolara, Skowronka, Hyballi,ale później się zbiera tych napięć, przykrych sytuacji i zaczyna się robić toksycznie...
drozd:
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.05.2021, 21:24
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Czy bardziej o te 2,5 roku z trio i o 3ciego już trenera i trzeci raz sytuację z dołkiem... yyyyyy DOŁEM, w który wpadają kopacze i albo ma być odlot trenera, albo przegramy 30 meczów z rzędu i spierdalajcie drodzy kibice i inni koneserzy footbolu...

Bo trio zachowuje sie jak kopciuszek co szuka własciwego bucika.Nic nie pasuje...
Stolar zły,Skowro zły ,Hyballa zły.A moze zły jest ten co ich wybrał? ktos bierze za to odpwiedzialnosc?
Czy trener to zawsze musi byc taki osiołek do pogonienia bo pilkarze przegraja 3 mecze i juz out?
4 sezon bedziemy cieszyc sie że wyprzedzilismy 2 zespoly w lidze.Ludzie....
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 08.05.2021 o godz. 21:28.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 08.05.2021, 21:32
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Bo trio zachowuje sie jak kopciuszek co szuka własciwego bucika.Nic nie pasuje...
Stolar zły,Skowro zły ,Hyballa zły..
Stolar za bardzo się spoufalił.
Skowron nie wzbudzał respektu.
Hyballa to wariat.

Niech już biorą Jurka , może jego zaproszą do kółeczka podczas cieszynki.
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Stary 08.05.2021, 21:09
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 08.05.2021, 21:31
Jak przyszedł ktoś wymagający zapieprzania na treningach mimo osiągniętego celu (utrzymanie, bo przecież na nic innego nas nie stać) to pojawił się bunt. To że zarząd się do tego buntu przyłączył nic dobrego nie wróży...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.05.2021, 21:35
Dobra dawać tego Brzęczka. Im szybciej go zatrudnimy tym szybciej go wyjebiemy. A przynajmniej go odhaczymy z listy.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.05.2021, 21:42
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Dobra dawać tego Brzęczka. Im szybciej go zatrudnimy tym szybciej go wyjebiemy. A przynajmniej go odhaczymy z listy.
Nie wyjebiemy. Rodziny się nie rusza. Prędzej spadniemy. I trener sam odejdzie.
Swoją drogą, nie chce mi się wierzyć, że przyjdzie Brzęczek. Przecież to byłoby potwierdzenie wszystkich spekulacji odnośnie Kuby i klubu. Chociaż po dzisiejszym meczu... .... wie...
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.05.2021, 21:48
maxx304 napisał(a):Wyświetl post
Nie wyjebiemy. Rodziny się nie rusza. Prędzej spadniemy. I trener sam odejdzie.
Swoją drogą, nie chce mi się wierzyć, że przyjdzie Brzęczek. Przecież to byłoby potwierdzenie wszystkich spekulacji odnośnie Kuby i klubu. Chociaż po dzisiejszym meczu... .... wie...
Ja myśle że w tym przypadku wszystko zależy tylko od tego czy Wuja chce w to wejść. Bo jeśli tylko wyrazi taką chęć to scenariusz znamy.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 08.05.2021, 22:00
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Ja myśle że w tym przypadku wszystko zależy tylko od tego czy Wuja chce w to wejść. Bo jeśli tylko wyrazi taką chęć to scenariusz znamy.
Jeśli ma choć trochę rozumu, to zostanie dyrektorem sportowym.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 08.05.2021, 21:38
Trenerem będzie Boguski - pewne info. Stąd zakończenie kariery. Do tego Wujek dyrektorem sportowym, a Tomek Kulawik rzecznikiem prasowym. Będzie przyjemnie, rodzinnie i kółeczko do cieszynek też będzie większe.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.05.2021, 21:38
Hyballe mozna wywalic za samo upierdliwe wstawianie Medveda. Nie wiem jak on strzelil 4 bramki na jesien. I to nie samobojcze! Juz lepiej Bukse bo by zapunktowal w Pro Junior System. Bo sportowo podobnie. A pozasportowo to wiadomo.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów