|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Pozostawię to bez komentarza. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Ten wywiad czytałem 2 razy,cuchnie tu na kilometr i to czyms mocno posmarowanym. Nagle tyyyle fachowców nie potrafi zauwazyc ze to piłkarze nagle przestali grac i biegac... no popatrzcie takie cuda a ogladajac ostatnie mecze nie potrafia celnie do siebie podać,to tez wina Hybalii..... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żaden trener nie byłby winny tego jak gramy w 1. połowie. Dlaczego? Bo żaden trener nie jest tak chu...owy żeby jego drużyna tak grała. Profesjonalni piłkarze nie potrafią zagrać z klepki? Profesjonalni pikarze nie potrafią celnie podać do kolegi obok?
To jest niepojęte jak wyglądała pierwsza połowa. ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja rozumiem wszystko. Ale piłkarze nie pokazali kompletnie nic. To tak wygląda jakby chcieli odwalić pańszczyznę, wziąć pensje i jechać do domu. A po sezonie uciekać z Krakowa.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
Takich patalachow dawno nie było...i mówię tu o piłkarzach,...czyli jednocześnie o tych tam na górze...z prezesem na czele
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
już wszystko przesądzone jak widać, rzucili go na pożarcie, trzeba troche w mediach ponapierdalać na niego, stworzyć atmosferę, że to zero więc każdy normalny kibic pomysli "trza go wyjebać". A prawda w sumie jest taka, jesli jest taki chujowy to niech go zwalniają dzisiaj albo mogli zwolnić tydzień, miesiąc temu i nara. Po co robić taka szopkę na calą Polskę?
Widze, że nasze trio robi typowy błąd "mlodego" prezesa klubu, hmm a może inaczej "polskiego" prezesa klubu, co poł roku nowy trener, a później zdziwienie, że wyników nie ma... PS Ja bym to inaczej widział, nawet jak trener to zero... to bym powiedział tak "nie chce wam się grac, grymasicie bo rener zły, to wypierdalać wszyscy. Bo to jest ...., a nie porfesjonalizm jeśli specjalnie się gra gorzej niż można i nic się nie walczy, bo trener jest zjebany. Wisla to nie tylko trener, ale i zarząd, piłkarze (ich ambicje...), kibice. A oni sie obrazili na chlopa i leca w chuja... żenada. Dlatego z takimi ludźmi się nigdy nie zrobi progresu.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 08.05.2021 o godz. 20:25.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja się dziwię, że nadal bronicie Hyballę, dobrał sobie skład z dwoma napastnikami, a właściwie z napastnikiem i kołkiem - a Kuba pewnie cały mecz na ławie przesiedzi, zamiast wyjść na kierownicy.
Oni już sami nie wiedzą co i jak mają grać. Przykro się na to patrzy, na boisku nie ma drużyny. Nikt mi nie wmówi, że trener wszystko optymalnie ustawia - tylko piłkarze nie umieją biegać. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
A mi nikt nie powie, że grali ciekawie w piłkę na poczatku rundy, a nagle wyszło, że trener pojebany, wszystko robi źle, źle skład dobiera i teraz nikt nic nie wie i nie umie.
Jedynie szacunek dla kibiców za doping przez cały mecz... hehehe ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dziś trener Hyballa tez pokazał że ma nas kibiców w piździe. 70 minuta gramy syf a tu ani zmiany ustawienia ani zmiany zawodników. Yeboah Savić Medved Starzyński snują się po boisku a On zmienia FBF. W co gra nasz (jeszcze) trener?
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
W co grają wszyscy? Może on na serio jest zbyt pojebany i ma ciężki charakter, jednak prawda jest też taka, że on jest sam, a przeciwko niemu już x osób, legend, kibiców (transparenty na treningu odnosnie poparcia dla legend klubu), dziennikarzy, piłkarzy, zarządu. I już jest dobra jazda w mediach od 2 tygodni. Także można mieć jajca z żelaza ale jednak psycha kazdemu siądzie po takim czymś i albo się załamie albo będzie miał wyjebane już na wszystko. Myslę, że wlaśnie ma wyjebane i czeka już na wylot z Wisły
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
A w ogole to nie o to chodzi, bo można powiedzieć, że .... z tym Hyballą... nie pierwszy i nie ostatni trener, Bogiem nie jest. Problem polega na czym innym, nasze gwiazdeczki trzeci raz z rzedu demolują trenera i wychodzi na to, że każdy z trójki Hyballa, Skowronek, Stolar to patalachy, zamordyści, którzy zniszczyli druzynę, odebrali piłkarzykom szczęście z życia i zawsze pilkarzyki nic nie umiały, nic nie wiedziały i przestały cokolwiek grać....
I może być tak, że Hyballa jest "chory". Ale już NA PEWNO jest tak, że nasi pilkarze są "chorzy"... ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Aha, czyli to nie Sadlok i Burliga tylko Kuba i Boguś spiskowali, tak? Tylko dziwnym trafem bramki Kuby i Bogusia dały nam utrzymanie a bramki Medveda... zaraz, czekaj. Poniżej celny wpis o dzisiejszej jedenastce spiskowców. Może w spisku był Frydrych? W końcu Czesi zawsze niepewni, nie można im ufać.
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Po golu Kuby Hyballa byłym trenerem Wisły Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Nie wiemy o co tak naprawdę chodzi, wszystko to domysły. Taka jest prawda. Nie oceniajmy nikogo za szybko.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Przez chwilę liczyłem na to, że oni się dogadają na odejście za porozumieniem stron.
Po dzisiejszym wywiadzie przedmeczowym z trenerem i tym, co się działo w meczu już na to nie liczę. Można dopisywać kolejnego trenera do listy płac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Trener na wislaportal napisał(a):
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
||
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Cytat:
Wiesz jak to jest, na początku są nadzieje, że będzie super z trio, że będzie super za Stolara, Skowronka, Hyballi,ale później się zbiera tych napięć, przykrych sytuacji i zaczyna się robić toksycznie... ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Bo trio zachowuje sie jak kopciuszek co szuka własciwego bucika.Nic nie pasuje... Stolar zły,Skowro zły ,Hyballa zły.A moze zły jest ten co ich wybrał? ktos bierze za to odpwiedzialnosc? Czy trener to zawsze musi byc taki osiołek do pogonienia bo pilkarze przegraja 3 mecze i juz out? 4 sezon bedziemy cieszyc sie że wyprzedzilismy 2 zespoly w lidze.Ludzie....
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 08.05.2021 o godz. 21:28.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
![]() ![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak przyszedł ktoś wymagający zapieprzania na treningach mimo osiągniętego celu (utrzymanie, bo przecież na nic innego nas nie stać) to pojawił się bunt. To że zarząd się do tego buntu przyłączył nic dobrego nie wróży...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dobra dawać tego Brzęczka. Im szybciej go zatrudnimy tym szybciej go wyjebiemy. A przynajmniej go odhaczymy z listy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Swoją drogą, nie chce mi się wierzyć, że przyjdzie Brzęczek. Przecież to byłoby potwierdzenie wszystkich spekulacji odnośnie Kuby i klubu. Chociaż po dzisiejszym meczu... .... wie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja myśle że w tym przypadku wszystko zależy tylko od tego czy Wuja chce w to wejść. Bo jeśli tylko wyrazi taką chęć to scenariusz znamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jeśli ma choć trochę rozumu, to zostanie dyrektorem sportowym.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Trenerem będzie Boguski - pewne info. Stąd zakończenie kariery. Do tego Wujek dyrektorem sportowym, a Tomek Kulawik rzecznikiem prasowym. Będzie przyjemnie, rodzinnie i kółeczko do cieszynek też będzie większe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Hyballe mozna wywalic za samo upierdliwe wstawianie Medveda. Nie wiem jak on strzelil 4 bramki na jesien. I to nie samobojcze! Juz lepiej Bukse bo by zapunktowal w Pro Junior System. Bo sportowo podobnie. A pozasportowo to wiadomo.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|