|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
To by tłumaczyło tę niemożliwą do opanowania nienawiść - może być tylko jeden król na dzielni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Szanuję Sobolewskiego za przeszłość piłkarską. Trenersko nas pogrążył. Niczym nie zapracował na prowadzenie pierwszego zespołu, wbrew urojeniom Twoim czy FraMat-a to nie jest nawet przeciętny trener. Ale jak się odpowiednio dobierze mecze to ma zajebistą średnią To wręcz geniusz trenerski. Nie to co Brzęczek. Taaa...Aktualnie nie odczuwam żadnych większych emocji. Awans będzie niezwykle trudnym zadaniem. Na pewno Sobolewski będzie mógł się wykazać. Szczerze wątpię czy podoła. Nienawiść? Nie. Na dobrą sprawę winny jest Królewski. Sobolewski desperacko próbuje tylko utrzymać posadę. Raczej nie może przebierać w ofertach, raczej ta posada będzie jego końcem. Naszym też. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przeczytałem dzisiaj dopiero wywiad z Sobolem na lovekrakow
Jest taka piękna sentencja ,która go najlepiej podsumuje : Lepiej milczeć i uchodzic za ignoranta niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości Gość bezbłędny jak późny Stolar, wszystko zrobił dobrze Wyjście 6 obrońcami i dziura w środku pola to same doskonale decyzję Naprawdę brak mi optymizmu przed następnym sezonem ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czyli dalej zakochany w Wujku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Sobol, chociaż raz wyciągnij wnioski i sam zrezygnuj.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobolewski do zwolnienia w trybie natychmiastowym.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Nie jestem w stanie pojąć co ten człowiek wyprawia, dzisiejsze zmiany były po prostu irracjonalne, Sobolewski OUT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Myślę że nie ma co się pastwić nad trenerem on się poprostu nie nadaje.
Nie zauważyłem absolutnie żadnego postepu w każdym aspekcie gry w ktorym bylismy slabi w poprzedniej rundzie. SFG dalej nie istnieja czy to w ataku czyvto w obronie. Obrona - nie istnieje. Atak - tylko indywidualne akcje nic wiecej. Zmiany 1do1 brak elastycznosci taktycznej. Dzis Mamrot (a jest to mocno sredni trener z karuzeli) tak ustawił GKS że przy minimalnym nakładzie sił ugrał remis. Radek miej honor... ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Dzis Mamrot nakrył radzia czapką ,i mało by brakowało a moze by nawet i wygrał mecz. Niewiem co siedzi w głowie Królewicza ze o on mysli ze z Sobolem zbuduje zespoł.Ma na niego Sobol jakies kwity w szafie czy cos.Niepojete ze ten człowiek jest jeszcze naszym trenerem . Kolejny zmarnowany sezon?Bo juz pierwszy mecz i 2 pkt w plecy,a w poprzednim własnie takie dwa małe jebane punkty zadecydowały ze dalej kisimy sie w 1 lidze.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 22.07.2023 o godz. 21:46.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Niestety Królewski uwierzył ,że Sobolewski to dobry trener , bo wygrał 7 meczów z rzędu,a to wygląda,że bardziej się trafiło ślepej kurze ziarno.Ten człowiek idiotycznymi zmianami ZNOWU nas pogrążył..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Online |
|
|
Moim zdaniem trzymanie Sobola to pomysł Kubusia, a wygadany słup tytułujący się prezesem zbiera za to razy (zasłużone).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To, co wyprawia Sobolewski nie mieści się w głowie. Sabotuje działania zespołu swoimi decyzjami. Dodatkowo tradycyjnie nie rozwija zawodników i nie wyciąga wniosków z przeszłości. To, co zrobił ze zmianami w Łęcznej było jakimś kuriozum i kompletnym bezsensem. Nie pierwszy raz zresztą.
Sprawa jest poważna, bo tak słaby trener oznacza zaprzepaszczenie wszelkich planów, podobnie jak skończyło się w minionym sezonie. Dodatkowo tym razem mamy słabszy zespół, bo środek drugiej linii jest zdecydowanie gorzej obsadzony: bardzo brakuje tam piłkarza typu Igbekeme, a najlepiej dwóch, by pozostali Hiszpanie mogli grać to, co potrafią najlepiej. Sobczak na razie też zaprezentował się bardzo kiepsko, więc wkrótce może się okazać, że i napastnika potrzebujemy bardziej niż myślimy, bo to był zły ruch. Duda, Basha, Olejarka absolutnie nie są zawodnikami, którzy mogą obecnie dać Wiśle, co potrzebuje. Tymczasem mamy również kłopot z pozycją młodzieżowca i obsadą tegoż. Poza Dudą nie ma nikogo, kto nie byłby potężnym osłabieniem zespołu w momencie, w którym pojawia się na boisku. To też trzeba zmienić, byśmy za chwilę nie musieli ratować sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Joan Carillo bez klubu, ostatni prawdziwy trener w Wiśle.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Bramki ze stałych fragmentów gry jak ta na 2:2 padały i będą padać, zrozumiano ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie kiedy rywal jest kompletnie niekryty w polu karnym przy SFG? U nas - jasne że będą.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo Miki kryl Klemenza xD
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Moim zdaniem z takim gownem w taktyce nie ma co myśleć o awansie. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czego się spodziewaliście - że Sobolewski nagle zacznie robić dobre zmiany?
To co się wydarzyło to jakiś dramat - ale pewnie złe zmiany się robiło złe zmiany się robi złe zmiany będzie się robić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Inną kwestią jest to czy dobre zmiany są możliwe. Mam wrażenie, że sytuacja jest tak samo gówniana, jak w poprzedniej rundzie, gdzie najlepiej byłoby nie robić żadnych zmian (wiadomo że tak się nie da). A może nawet jest gorzej, bo podstawowa 11 również wydaje się być słabsza niż w tamtym sezonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zanosi się na tak samo s.......oną pierwsza rundę jak w tamtym sezonie., z tym ,że nie wierzę że będziemy mieć taki świetny start po zimie.znowu..nic się nie nauczyliśmy na tamtym sezonie..a wczorajsze wybory Sobolewskiego...no tego nie da się wybronić, żaden ekspert tego nie wytłumaczy co miał autor na myśli .. jak.bedziemy tak rozdawać punkty to nawet ciężko będzie o baraże, z resztą i tak ch^@% z nimi bo z takim trenerem i takim składem to znowu w ....e dostaniemy po stałych fragmentach gry..nikt nam z gry nie strzeli ale każda wrzutka w pole karne, każdy róg to zagrożenie prawie jak strzał z jedenastki ..Kiko i Sobol szukajcie kogoś na DP bo. SAPALA I BASHA JEST SZKLANY ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzieś mi minęła informacja, nie wiem czy prawdziwa, że Sobol po zeszłym sezonie był zdecydowanym odejść, ale Królewski bardzo nalegał i namówił go do zostania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
A jak się nieudacznicy zbiorą, to wiadomo, że tym bardziej będą siebie i innych chwalić, żeby tylko posadę utrzymać i nie pokazać braku kompetencji. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czemu nasz pseudo trener rozwalił parę Moltenis Łasicki? z tej dwójki to raczej Polak był słabszym. wszedł Sastresegui i wcale mnie nie przekonał, że jest lepszy od Moltenisa. Zmiana na lewym skrzydle. Baena prosto z samolotu wchodzi na boisko, aż się prosiło Krzyżanowskiego albo na LP albo na LO a Junca wyżej ale nasz geniusz miał swój plan.
Gość dalej kompletnie nie patrzy co się dzieje na boisku, nie reaguje na zmiany przeciwnika. SOBOLEWSKI WON |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|