The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2024, 19:54
wolfy ile jeszcze razy podasz kłamliwą narrację o Sobczaku?
Rude na konferencji wyjaśnił temat, a Ty próbujesz wmówić, że było inaczej.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.05.2024, 19:59
Jagul napisał(a):Wyświetl post
To był przecież sarkazm.
Względnie jesteś idiotą i Wolfy nie będzie tracił czasu na dyskusję z Tobą

Albo jedno i drugie, co za różnica.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 07.05.2024, 20:03
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
To był przecież sarkazm.
Względnie jesteś idiotą i Wolfy nie będzie tracił czasu na dyskusję z Tobą

Albo jedno i drugie, co za różnica.
A jeśli nazwanie kogoś idiotą to też sarkazm?
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 07.05.2024, 20:52
Zawsze tak będzie mówił, żeby stanąć za zawodnikiem.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 07.05.2024, 21:41
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Zawsze tak będzie mówił, żeby stanąć za zawodnikiem.
W jakim sensie? Jeśli Twoim zdaniem Sobczak odstawił samowolkę, a Rude go broni to Albercik jest totalnym debilem.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 07.05.2024, 22:38
W jakim sensie? Jeśli Twoim zdaniem Sobczak odstawił samowolkę, a Rude go broni to Albercik jest totalnym debilem.
Nie twierdzę że odstawił czy nie, ale uważam że Rude mógłby się za nim wstawić w ten sposób jeśli uważa że jest mu potrzebny, po męskiej rozmowie rzecz jasna.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 07.05.2024 o godz. 23:29.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.05.2024, 20:39
Cytat:
Sam robisz z siebie idiotę, niedawno płakałeś że Polaków nie ma w składzie. Że Hiszpanie zawalają mecze. Rude nie ma za bardzo wyboru, kogo ma wpuścić? Napastnika nie ma bo nas nie stać. Nawet z takim drewnem jak Sobczak wczorajszy mecz mieliśmy wygrany. Wystarczyło strzelić karnego, ale Rude tego zrobić nie może.
Jak nie m napastnika? Przecież sam trener sobie zażyczył Omraniego (czy on na siłę był wciśnięty jemu?). Także takich wzmocnień chciał i takie dostał.

Cytat:
- Dobre pytanie. Ze względu na liczby. Miał najwyższe współczynniki w drużynie przy wykonywaniu rzutów karnych, więc był wyznaczony do wykonywania karnych. Dzisiaj spudłował. Żeby spudłować to najpierw trzeba do tego karnego podejść - odparł Rude.
Ja już nie rozumiem tej pieprzonej AI. DO karnego dają gościa, który najlepiej strzela karne, czytaj najczęściej trafiał - więc logiczne, że znowu trafi, a na trenera biorą gościa, który 3 razy przegrał baraże i nigdy mu się nic nie udało, bo przecież jak ciągle przegrywał, to w końcu statystycznie musi wygrać

Jo nie rozumi. Nie powinien strzelać ten co nigdy nie trafił, bo statystycznie to w końcu trafi?

Cytat:
Inna sprawa, że nikt nie zastanawia się dlaczego bramkarz tego strzału nie obronił, gdyby to był Raton to teksty o ręcznikach byłyby bez wątpienia.
To mnie najbardziej rozwala. Raton top. Ja rozumiem po zwykłym Polaku, Brodzie jechać ale już temu biednemu Białorusinowi mógłbyś odpuścić

Rude tak się zna na trenerce, że wystawia Sobczaka, na ławę sadza Ratona itd. No niezły sabotażysta he he he

Samozaoranie fajnopolaków i fajnohiszpanów jest niesamowite.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.05.2024, 15:04
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post

Rude tak się zna na trenerce, że wystawia Sobczaka, na ławę sadza Ratona itd. No niezły sabotażysta he he he
Rude tak się zna, że dało to Puchar Polski, he he he. I dodatkowe miliony złotych do budżetu. Wspaniały sabotaż he he he. Ale ten trener to żaden trener he he he. I dureń, że wystawia Rodado w roli ofensywnego pomocnika he he he.

Ten hejterek jest niepodrabiany. Mistrz nieustannego samozaorania od pamiętnego strzału w kolano.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 07.05.2024, 21:30
Wisla Rude w lidze: 5-4-3, srednia pkt. / mecz - 1,58, bramki: 1,58-1,33.

Wisla Sobola/Jopa w lidze: 8-7-4, srednia pkt. / mecz - 1,63, bramki: 2-1,15.

Srednia punktowa podobna, ale w bramkach strzelanych/traconych duza roznica. Zbyt duza by mowic o jakimkolwiek progresie. Predzej regresie.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.05.2024 o godz. 21:34.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 11.05.2024, 18:15
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Wisla Rude w lidze: 5-4-3, srednia pkt. / mecz - 1,58, bramki: 1,58-1,33.

Wisla Sobola/Jopa w lidze: 8-7-4, srednia pkt. / mecz - 1,63, bramki: 2-1,15.

Srednia punktowa podobna, ale w bramkach strzelanych/traconych duza roznica. Zbyt duza by mowic o jakimkolwiek progresie. Predzej regresie.
Trzeba by było porównać pierwsze 12 spotkań Sobolewskiego, ale i tak ten bilans jest kompromitujący, a ten ogórek jest do zwolnienia(bo nigdy nie powinien zostać zatrudniony). Zmienia się szkoleniowca, żeby było znacznie lepiej(nie tylko trochę lepiej), a tu mamy trochę gorzej w punktach i znacznie gorzej w organizacji gry zespołu . Nic gościa nie broni. Ograł Pogoń, ale patrzmy lepiej na wszystkie kilkanaście spotkań.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 11.05.2024, 19:14
Z tym trenejro i tym sztabem nic się nie uda. Po 2 latach jeśli będą jakieś środki , to trzeba to wszystko rozjebać i na szybko budować coś oparte o inną filozofię.
Ostatnio edytowane przez AS82 : 11.05.2024 o godz. 19:23.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 11.05.2024, 20:16
Jest chyba też problem z przygotowaniem do meczów, np. taki Junca ze Zniczem wymiatał ,a w następnym meczu nie istnieje , to samo Baena , z Sosnowcem napędza cala ofensywę dziś w ogóle go nie ma. Straszne wahania formy , niemal co mecz.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 07.05.2024, 22:14
Broni pajacerki Sobczaka (rzekomej) ale jednoczesnie mówi, że w klubie są zasady więc Omrani już nie zagra w Wiśle

Ludzie są w stanie wymyślić wszystko aby sobie wytłumaczyć pewne sprawy A nawet jeśli jest w tym racja to często te tłumaczenia robią idiotę z Rude. Co znowuż kłóci się z tym, że zdaniem tych samych osób, to dobry trener
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 11.05.2024, 18:09
Jeśli chcemy uratować sezon to dziś po meczu na trenera Jop. Musi wrócić. Rude dzięki za puchar ale ligi to Pan nie ogrania i już nie ogarnie. Przegrał dziś mecz z Lechią grając w 10 bo pozoranta Goku nie liczę, do tego nie wiadomo na co czekał ze zmianą Junci i skończyło się jak się skończyło.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 11.05.2024, 18:34
Dokladnie. Punkty punktami, ale my jesienia wygladalismy po prostu lepiej jako druzyna.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 11.05.2024, 18:41
Ale że potężny Rude nie widział, że Junca "nie dojeżdża"?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.05.2024, 18:45
Poszła się jebać kolejna narracja, że drużyna Rude poradziłaby sobie lepiej w ekstraklasie, bo tam nie murują.
Lechia pokazała Rudemu miejsce w szeregu.
Ambicją nie wygra się wszystkiego.
Potrzebne są jeszcze jakieś umiejętności i trener, który potrafi ustawić drużynę
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 11.05.2024, 18:52
Kompromitacji ciąg dalszy ale ja jestem spokojny o awans bo jak pisalem, ze Rude to strzał w kolano to byłem zapewniany, że ogarnie i ta maszyna się rozpędzi. Takze jeszcze jest czas aby to udowodnic. Prawda Markusik, wolfy i drozd? Lesiupw prawda?

Średnia 1,46. Rude przebił już Sobola Z OKRESU SCHYŁKOWEGO. Bo jakby go zestawić z wynikami Sobola ogólnie to Rude jest już do wy.......enia dyscyplinarnego.

Lechia 65 pkt w lidze. Wisła 50 pkt. 15 pkt różnicy. Katowice mają 6 pkt więcej od nas, mieli na początku rundy 7 pkt mniej. 13 pkt nadrobili. Arka też nas wyjebala o kilka pkt czy tam kilkanaście. Płock też już nas jebie. Bijemy się o gówniane miejsca 5-8 z gównianymi zespołami. Bijemy się tylko dlatego, ze to I liga więc są 1-3 dobre drużyny a reszta to amatorzy więc do końca mamy szansę na top 6.

Zagraliśmy w tym roku pierwszy mecz z drużyną w gazie i nas rozrzucili jak gnój po polu. Lechia rozrzuciła Wisłę jak gnój po polu. W PP mieliśmy farta bo trafialiśmy na drużyny w dołku, jak nam przychodziło grać z Widzewem, Piastem czy Pogonią to każde z nich miało dołek formy. My mieliśmy też szczęście do decyzji sędziowskich czy goli w końcówkach. W PP mieliśmy luz, bo nic nie musieliśmy, a wszystko mogliśmy. W I lidze to zupełne inne realia i perspektywa. Tutaj musimy. A jak musimy to nigdy nam nic nie wychodzi.

Więcej już szkoda pisać bo pariasi i tak mają swoje alternatywne wersje rzeczywistości i zaraz będą wyjasniać wszystkim jacy jesteśmy zajebiści.

Miała być walka o awans bezpośredni, będzie walka do końca o baraże. A zaraz się może okazać, że jak przejebiemy z Katowicami to już jesteśmy w czarnej piździe kompletnie.

RUDE WON!
drozd:
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.05.2024, 18:54
Swoją drogą, jedno trzeba mimo wszystko pochwalić: grać w 9 i strzelić bramkę bez dwóch zdań najlepszej drużynie 1 ligi (pewnie była by obecnie topka ekstraklasy) - to nie byle co. Ten jeden plus w tej drużynie jest, że grają do końca.

Ok, Rude zjebał że trzymał Junkę bez dwóch zdań. Ale czy on odpowiada, jakich gości dostał? Przecież nasza obrona to dramat, z każdym jednemu zespołem tracimy bramki bo stoją jak kołki albo faulują w polu karnym. To moim zdaniem nie trener jest mimo wszystko problemem, przecież z Lechii każdy jeden gracz by miał pewny plac u nas, a od nas? Rodado, może Carbo i tyle.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 11.05.2024, 18:58
No jaki zespół dostał Rude? Lepszy niż miał Sobol. Bo dostał jeszcze transfery zimą. A wyniki ma gorsze niż Sobol, zdobywa mniej pkt, traci więcej bramek i chyba zdobywa mniej bramek (już nie pamiętam dokladnie, a nie chce mi sie sprawdzać bo jestem w....iony)
drozd:
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.05.2024, 19:19
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
No jaki zespół dostał Rude? Lepszy niż miał Sobol.
rozumiem w....ienie, ale nigdy się z tym nie zgodzę. nigdy
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 11.05.2024, 19:23
Cytat:
rozumiem w....ienie, ale nigdy się z tym nie zgodzę. nigdy
Nie rozumiem. Przecież nikt zimą nie odszedł a doszedł Bregu - który powinien trzymać poziom. Jak się okazało Cziczkan gra ok więc na pewno jest lepiej z nim niż z Ratonem. Wyczarowany został też grubas Omrani, nie wiadomo po co, ale był.

Także Sobol miał słabszy skład o Cziczkana i Bregu. I z tym składem robił lepsze wyniki punktowe i w ilości bramek.
drozd:
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.05.2024, 19:26
Wydaje mi się że Wattsowi chodziło o zespół Sobolewskiego z wiosny zeszłego roku.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 11.05.2024, 19:27
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się że Wattsowi chodziło o zespół Sobolewskiego z wiosny zeszłego roku.
tak, tak to zinterpretowałem. mój błąd
Odpowiedz cytując
Cymes
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 12.05.2024, 12:18
Watts napisał(a):Wyświetl post
tak, tak to zinterpretowałem. mój błąd
Już to wałkowaliśmy. Nic w dalszych karierach Muli czy Igbekeme nie pokazuje, żeby byli aż tak zajebiści jak niektórzy uważają. Odnośnie Fernadeza patrząc na wczorajszą Lechię widzę drużynę, która z Luisem miałaby wyraźnie wolniejsze tempo rozgrywania, a w pressingu wyraźnie odstawałby od reszty. Zresztą, cały wczorajszy mecz pokazuje na przykładzie Lechii, że jak masz jakościową i poukładaną drużynę to liczby przychodzą dosłownie same i nie musisz masturbować się, że jeden chłop w składzie raz na trzy/cztery mecze prosto kopnie piłkę. Tak, jest lepszy od Goku, ale jakimś wybitnym osiągnięciem to nie jest. Z pewnością nie takim, żeby płacić mu bańke dwieście za sezon, o półtorej u Urfera nie wspominając.

Jest inna, zasadnicza różnica między drużyną z poprzedniej wiosny, a obecną. W zeszłym roku sztab/zespół od początku zgrupowania miał pełną świadomość, że albo wejdzie w rozgrywki na pełnej krwie, albo nic z tego nie będzie. Można się kłócić czy to była zasługa sztabu w sensie, że pomógł, czy też może udało mu się nie przeszkadzać, co patrząc na tegoroczną wiosnę nie wydaje się wcale takie proste. Nawet jeśli tamten zespół zesrał się metr przed kiblem, to sytuacja w tabeli przed rundą jednoznacznie determinowała, że tu trzeba od pierwszego meczu skoczyć przeciwnikom do gardeł i przez siedem kolejek faktycznie tak to wyglądało.

Natomiast u Rudego od pierwszego meczu ze Stalą nad tą drużyną wisiało pytanie - co autor miał na myśli?/jaki pomysł na drużynę został zrealizowany w okresie przygotowawczym? Co miał na myśli budując grę wokół Goku na 10? Gdzie Sobol negatywnie zweryfikował ten pomysł już w połowie poprzedniej rundy. Charakterystyczne zresztą, że u Jopa wszystkie trzy mecze Goku zaczynał na ławce. Co miał na myśli wystawiając 18latka z trzynastoma niepełnymi meczami w seniorskiej piłce na hybrydzie wymagającej ogromnego doświadczenia? Nieważne. Ważne, że winny się znalazł. Wszyskto się zgadza, wszyscy są zadowoleni, można się rozejść.

To wszystko pikuś. Kwintesencją jest co innego. Dla mnie kompletnym kuriozum jest przyznanie, że zespół został na zgrupowaniu ukształtowany w taki sposób, żeby od 60tej minuty podkręcać tempo. Chociaż dla mnie to on często wyglądał tak, że od 60tej to w ogóle zaczynał grać, a nie cokolwiek podkręcać. Najistotniejsze - PO JAKI UJ?! Można do tego podejść na dwa sposoby.

1. Przyjmujemy strategie, że przez 60 minut dajemy się wyszaleć lepszemu przeciwnikowi, a później wrzucamy 5ty bieg i próbujemy odwrócić losy meczu. Świetnie zorganizowana obrona jest tutaj kluczowa.

2. Odwrotnością jest, że od pierwszej minuty wchodzimy na pełnej krwie. Staramy się zapakować 2-3 i wybić z głowy potencjalnie słabszemu rywalowi, że cokolwiek może w tym meczu ugrać.

Teraz kluczowe, która taktyka jest dla underdoga będącego przeciętniakiem w rozgrywkach, a która pasuje do drużyny mającej w każdym meczu udowodnić rolę faworyta? Wygląda, że będąc faworytem rozgrywek obraliśmy strategię underdoga. Jeszcze raz zapytam - PO JAKI UJ?! Bo ktoś jednak starał się w pełni wkalkulować walkę o puchar zakładając, że sytuacja w lidze jest na tyle komfortowa, że można sobie na to pozwolić? I tak pewnie nikt się nie przyzna, ale dla mnie tak to właśnie wygląda. Ludzie dziwią się dlaczego nie jesteśmy w stanie nikogo jebnąć kilkoma bramkami. Właśnie dlatego. Tego po prostu nie ma w filozofii/strategii tej drużyny. Z drugiej strony ludzie dziwią się dlaczego ten zespół regularnie nie dojeżdżał na pierwsze połowy. To też jest elementem filozofii/strategii tej drużyny. Może nie dosłownie, ale taki jest skutek uboczny tego jak kształtowano taktykę tego zespołu. To jest fundamentalna różnica między Wisłą z tej wiosny, a poprzedniej. Reszta to kosmetyka.

Jak widzę ludzi zachwycających się, że strzelamy tyle bramek w końcówkach to ręce mi opadają, bo w rzeczywistości to kwintesencja problemów tej drużyny. To pomysł na grę tego zespołu tworzy problemy, z którymi później bohatersko walczymy. Niestety tylko czasem z sukcesem. Nawet jeśli praca w okresie przygotowawczym przyniosła efekty w pucharze z Widzewem czy Pogonią to i tak paradoksalnie najlepszym meczem był ten z Piastem gdzie dosłownie od pierwszej minuty ustawiliśmy sobie spotkanie, później w pełni kontrolując je do końca. Zresztą chyba sam sztab gdzieś między Chrobrym, a właśnie Piastem zorientował się, że stworzył potworka zupełnie nie przystającego do ligowych realiów i próbował to odkręcić. Trzy miesiące za późno.
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Stary 12.05.2024, 15:28
Cymes napisał(a):Wyświetl post
Natomiast u Rudego od pierwszego meczu ze Stalą nad tą drużyną wisiało pytanie - co autor miał na myśli?/jaki pomysł na drużynę został zrealizowany w okresie przygotowawczym?
Paradoksem jest to, że weszliśmy w rundę źle (mega szczęśliwe zwycięstwo ze Stalą i porażka z Tychami), ale później można było mieć nadzieję, że wolno, bo wolno, ale jakoś się to rozkręca, bo mecz z Odrą, Miedzią, czy druga połowa z Arką wyglądały nieźle.

Natomiast to co się stało z zespołem po przerwie reprezentacyjnej... Dramat. Chrobry w meczu z nami wyglądał jak jakaś turbo drużyna, był znacznie szybszy, dynamiczniejszy, na jego tle nasi piłkarze wyglądali jak wóz z węglem (swoja drogą, wczoraj w meczu z Lechią mieliśmy ten sam problem). W następnych spotkaniach wcale nie było lepiej. 9 punktów w 8 kolejkach mając w terminarzu Chrobrego, Resovię, Podbeskidzie, Zagłębie czy Znicz to jest dorobek KOMPROMITUJĄCY dla drużyny walczącej o awans.

Nie wiem czy coś zawalono, czy taki był plan, bo ktoś sobie pomyślał, że umiejętności indywidualne są na tyle wysokie, że uda się mecze przepychać. Mało mnie to interesuje. Za taką dyspozycję drużyny odpowiedzialny jest sztab szkoleniowy.

Serio, niech to głośno i wyraźnie wybrzmi: do przerwy reprezentacyjnej zdobywamy w 5 meczach (ze Stalą, Tychami, Miedzią, Arką i Odrą) 10 punktów. W kolejnych 8 zdobywamy 9. To jest po prostu nieakceptowalne i za takie przygotowanie zespołu ktoś powinien ponieść odpowiedzialność.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 11.05.2024, 20:02
Przecież my za potężnego trenera Rude nie zagraliśmy ANI JEDNEGO meczu, który byśmy pewnie wygrali, byli wyraźnie lepsi i kontrolowali go od początku do końca. W pierwszej kur.a lidze!!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 11.05.2024, 20:09
Za to za cienkiego Sobola, parodystę, wuefistę potrafiliśmy wygrywać co kilka kolejek 2-4 bramkami, zdobywaliśmy więcej pkt, więcej bramek, traciliśmy mniej bramek.

I własnie te wyniki cienkiego Sobola są papierkiem lakmusowym dla Rudego. Rude jest do wy.......enia od zaraz bo Wisla za jego czasu gra gorzej niż cienka Wisla, cienkiego Sobola.

Pariasi jednak uważają, że obecna Wisła i Rude to potęga.
drozd:
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.05.2024, 20:10
No i tak się kończą eksperymenty. Niestety kto jak kto ale trener rywali miał rację przed meczem. Jego drużyna nie mogła obawiać się Wisły z tym trenerem.

Fajnie być nazywanym hejterem już od 2 wiosennej kolejki gdy oddajemy bez walki mecz z Tychami u siebie. Teraz wypada chyba nazwać 90% kibiców hejterami, bo im się wyniki nie podobają.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 11.05.2024, 20:18
Potężny trener Rude stwierdził na konferencji, że Junca dobrze zarządzał żółta kartka i to nie był błąd, że go nie zmienił. Widzę, że odlot jak u późnego Sobola.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów