The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2010, 09:24
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to jest tylko dwóch kandydatów z Polski na zastąpienie Henryka Kasperczaka w Wisle-Probierz lub Janas senior .
Probierz przy naszych "gwiazdkach" nie mialby zadnego poszanowania i nie stanowilby autorytetu... a Janas to glupi pomysl;-)
arti
Guest

Stary 25.05.2010, 11:43
madziar napisał(a):Wyświetl post
Probierz przy naszych "gwiazdkach" nie mialby zadnego poszanowania i nie stanowilby autorytetu... a Janas to glupi pomysl;-)
Janas zapewne do nas (wg mnie niestety) nie przyjdzie. Dlaczego uważasz, że to głupi pomysł?
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.05.2010, 12:36
madziar napisał(a):Wyświetl post
To widze ,że masz jakieś błędne informacje na temat Pana Probierza bo z tego co ja wiem to jest to dosyć charakterny gość, dla niego nie było problemem sadzanie na lawie Franka czy Grosickiego,nie miał problemu z wywaleniem tego drugiego ze zgrupowania gdy ten przyszedl na trening ''wczorajszy'',ale potrafił na niego wpłynąć do tego stopnia,że teraz chłopak nie krzywi sie nawet gdy na murawe wbiega z ławki,nie bryluje w dyskotekach czy kasynach..
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 25.05.2010, 16:55
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
To widze ,że masz jakieś błędne informacje na temat Pana Probierza bo z tego co ja wiem to jest to dosyć charakterny gość, dla niego nie było problemem sadzanie na lawie Franka czy Grosickiego,nie miał problemu z wywaleniem tego drugiego ze zgrupowania gdy ten przyszedl na trening ''wczorajszy'',ale potrafił na niego wpłynąć do tego stopnia,że teraz chłopak nie krzywi sie nawet gdy na murawe wbiega z ławki,nie bryluje w dyskotekach czy kasynach..
Super chlopak z tego Probierza. A jaki lojalny !
Boia chi molla !
willow
a.k.a. morgenes

Stary 25.05.2010, 10:59
Jeśli się okaże prawdą, że Wisłę czeka wysprzedaż zawodników bez równoczesnych zakupów nowych, to na miejscu Kasperczaka bym odszedł.
Nie firmowałbym swoim nazwiskiem takiego chłamu. Bo per saldo będzie i tak wszystko na niego.
Oxydrene
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 25.05.2010, 12:03
Bo pewnie ma jak większość opinie o nim którą ukształtowały prześmiewcze filmiki, demotywatory, obrazki i artykuły z nim (zwłaszcza po jego konferencjach na MŚ 2006). hehe co prawda były śmieszne i wyglądał jakby nie mógł zdania sklecic ale przykład Widzewa pokazuje, że jak druga strona też wyraża chęci to sie da. Z kolei Probierz moim zdaniem nie wygląda na takiego przyjemnego Maciusia S. który przyjedzie do dużego miasta i będzie dobrym kolegą, bo twardy charakter.
wkpn
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 25.05.2010, 16:58
A jeszcze apropo Janasa - oszaleliście? Trener ma trenować i ustawiać drużynę ale wypada żeby w takim klubie jak Wisła Kraków trener był również dla kibiców, wypowiedział się na konferencji i dostosował się do polityki marketingowo-wizerunkowej (jeśli w Wiśle taka jest ;-) ). Już widzę Janasa na konferencji prasowej po przegranym meczu Wisły...
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 26.05.2010, 12:30
wkpn napisał(a):Wyświetl post
A jeszcze apropo Janasa - oszaleliście? Trener ma trenować i ustawiać drużynę ale wypada żeby w takim klubie jak Wisła Kraków trener był również dla kibiców, wypowiedział się na konferencji i dostosował się do polityki marketingowo-wizerunkowej (jeśli w Wiśle taka jest ;-) ). Już widzę Janasa na konferencji prasowej po przegranym meczu Wisły...
Znowu zaszyłby się i nikt by nie wiedział gdzie jest - a on na rybach, jak na tych mistrzostwach. Potem chrząknąłby, wziął odpowiedzialność na siebie i zajął się polowaniami na dziczyznę.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.05.2010, 14:35
wkpn napisał(a):Wyświetl post
ale przynajmniej nie kompromitował naszej piłki na arenie międzynarodwej.Nie przypominam sobie by drużyny przez niego prowadzone (Legia,Reprezentacja) przegrywały z ekipami co przyjechały na mecz 1300 km autobusem.Leo co prawda awansował na ME ale z grupy nie wyszliśmy
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.05.2010 o godz. 14:43.
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 25.05.2010, 17:03
Ja to Probierzowi do dziś nie mogę wybaczyć Jaskółki nad nogą Ryśka Czerwca w Zabrzu... zawsze taki cwaniak z Niego był. Ale trenerem jest dobrym.
vodzu91
Member

Od: 07.2009

Stary 26.05.2010, 14:09
Proud napisał(a):Wyświetl post
Ja to Probierzowi do dziś nie mogę wybaczyć Jaskółki nad nogą Ryśka Czerwca w Zabrzu... zawsze taki cwaniak z Niego był. Ale trenerem jest dobrym.
Nie zgodzę się. Dlaczego? W Polsce nie ma trenerów dobrych. Jacy są? Co najwyżej marni.
Chcesz polemizować? Proszę bardzo, ale z faktami nie wygrasz. Ani jeden Polski trener nie trenuje nawet ŚREDNIEGO klubu w ŚREDNIEJ zagranicznej lidze. O czym to może świadczyć? Tylko o jednym. Piłkarski świat ma każdego naszego trenejro głęboko.. bardzo głęboko gdzieś.

Pamiętacie jak Franz był niby przymierzany do Celticu? Pół gazet się wtedy śmiało i miało racje.. Nie te progi, nie ta piłka, zupełnie inne dwa piłkarskie światy.
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko
uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło"

Gabriel García Márquez
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 26.05.2010, 14:39
vodzu91 napisał(a):Wyświetl post
Nie zgodzę się. Dlaczego? W Polsce nie ma trenerów dobrych. Jacy są? Co najwyżej marni.
Chcesz polemizować? Proszę bardzo, ale z faktami nie wygrasz. Ani jeden Polski trener nie trenuje nawet ŚREDNIEGO klubu w ŚREDNIEJ zagranicznej lidze. O czym to może świadczyć? Tylko o jednym. Piłkarski świat ma każdego naszego trenejro głęboko.. bardzo głęboko gdzieś.

Pamiętacie jak Franz był niby przymierzany do Celticu? Pół gazet się wtedy śmiało i miało racje.. Nie te progi, nie ta piłka, zupełnie inne dwa piłkarskie światy.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_N...i%C5%82karz%29
Ktoś jednak jest
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
vodzu91
Member

Od: 07.2009

Stary 26.05.2010, 14:50
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
http://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Nowak_%28pi%C5%82karz%29
Ktoś jednak jest
Oczywiście nie zapomniałem o Panu Piotrze Nowaku, ale mam nadzieję, że Rob_Zombie troszkę ironizujesz bo chodziło mi głownie o kluby europejskie bo tutaj jest pole do popisu. Pozatym klub, który istnieje od 2 lat i prawdopodobnie nie pogra w MSL od nst sezonu można nazwać srednim?
"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko
uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło"

Gabriel García Márquez
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.05.2010, 23:44
vodzu91 napisał(a):Wyświetl post

Trenerzy przyzwoici może i są(to tzw młode pokolenie), tylko co z tego jak rządzi szatnia a właściciel myśli że lepiej wywalić trenera niż grajków którzy spiskują.
94 - Allah Akbar!!
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.05.2010, 13:30
Na konferencje po meczowe chodziłby kucharz

Tak na serio Janas to dobry trener jak dla mnie, ale nie ma sensu go sprowadzać, bo od Kasperczaka lepszy nie jest. Generalnie jestem zdania, że albo ktoś z zagranicy albo Heniek.
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 27.05.2010, 13:21
http://********/news/show/4980_specj...adal_trenerem_ Kolejny śmieszny artykuł Skwk aż się śmiać chce Szkoda o Maciusiu nic złego nie napiszą , przecież on jest taki dobry i podlizuje się Skwk, więc nie mam mowy o tym, że był słabym trenerem i odpadł z Levadią czy przegrał z Cracovią, Legią, Lechem : ) I to Maćkowi należy się tytuł Bohatera przegranych Wiadomo dlaczego Skwk go tak broni, bo pytał czy Frankowski może wrócić i oni to zaakceptują liczył się z ich zdaniem i noszą go na rękach : ) Pogratulować, przekupności.
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 27.05.2010, 13:29
Kolejny śmieszny post na forum TWSD aż smiać się chce . Szkoda, ze o Heniu nic złego nie napiszą, przecież on jest taki dobry i podlizuje się się forumowiczom, więc nie ma mowy o tym by byl słabym trenerem i odpadł z Tbilisi i Oslo czy przegrał z Koroną Kielce,. I to Heniowi należy się tytuł Bohatera wygranych , wiadomo dlaczego niektorzy forumowicza tak go bronią, bo nie liczył się ze zdaniem innych i robił samowolkę w klubie z którym się sądził. Pogratulować większej miłości do Henia niż do Wisły.

Można i tak

Faktycznie lepiej współpracować z byłym SB-kiem niż rozmawiać z kibicami klubu w którym się pracuje. Cupiał powinien wszystkim zabronić rozmawiać z SKWK wtedy fety mistrzowskie i wyjazdy będzie organizował forumowicz Marcinnno I do prezydenta Majchrowskiego pójdzie, i z Niedziałkowską z ZIKiTu porozmawia bo przecież SKWK o zdanie pytać nie można wręcz nie wolno!!!

A jak już pocisnąłeś i wyśmiałeś SKWK to idź i zrób teraz dla Wisły czy to SA ,TSu i kibiców Wisły coś pożytecznego. Wtedy myi ocenimy i albo pogratulujemy albo wyśmiejemy i obrzucimy błotem na forum.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 13:37.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.05.2010, 14:03
PvD napisał(a):Wyświetl post
Kolejny śmieszny post na forum TWSD aż smiać się chce . Szkoda, ze o Heniu nic złego nie napiszą, przecież on jest taki dobry i podlizuje się się forumowiczom, więc nie ma mowy o tym by byl słabym trenerem i odpadł z Tbilisi i Oslo czy przegrał z Koroną Kielce,. I to Heniowi należy się tytuł Bohatera wygranych , wiadomo dlaczego niektorzy forumowicza tak go bronią, bo nie liczył się ze zdaniem innych i robił samowolkę w klubie z którym się sądził. Pogratulować większej miłości do Henia niż do Wisły.

Można i tak

Faktycznie lepiej współpracować z byłym SB-kiem niż rozmawiać z kibicami klubu w którym się pracuje. Cupiał powinien wszystkim zabronić rozmawiać z SKWK wtedy fety mistrzowskie i wyjazdy będzie organizował forumowicz Marcinnno I do prezydenta Majchrowskiego pójdzie, i z Niedziałkowską z ZIKiTu porozmawia bo przecież SKWK o zdanie pytać nie można wręcz nie wolno!!!

A jak już pocisnąłeś i wyśmiałeś SKWK to idź i zrób teraz dla Wisły czy to SA ,TSu i kibiców Wisły coś pożytecznego. Wtedy myi ocenimy i albo pogratulujemy albo wyśmiejemy i obrzucimy błotem na forum.
nie jestem fanem i zwolennikiem zadnego z tych Panow ale :
1.Kasperczak ogral shalke,parme- Skorza dal pupy z Levadia...
2.Skorza 2 mistrzostwa na plus jednak czy wygral z Legia 3 bramkami?
3.wiem o sprawie Henryka z Wisla w sadzie itp - czy jednak dalej Maciek bedzie super dla SKWK po objeciu Legii? I dla Ciebie?

bez napinki ,wg mnie odpowiednim trenerem byl Petrescu jednak Polska i pilkarze to taki dziwny kraj...
mr.kupa
Member

Od: 05.2010

Stary 27.05.2010, 14:07
palczi napisał(a):Wyświetl post

Kasperczak dał dupy z Tbilisi, Skorża wygrał z Barceloną.

Takie argumenty są o dupe rozbić, jeżeli już kogoś popieramy w tej kwestii to chociaż umiejmy to uzasadnić...
niekumaty
palczi
Senior Member

Stary 27.05.2010, 14:10
mr.kupa napisał(a):Wyświetl post
Kasperczak dał dupy z Tbilisi, Skorża wygrał z Barceloną.

Takie argumenty są o dupe rozbić, jeżeli już kogoś popieramy w tej kwestii to chociaż umiejmy to uzasadnić...

ok -rozumie -z Barca masz racje - to inaczej : Gdzie w pucharach doszedl Maciek a gdzie Hernyrk? Tak jak powiedzialem nie jestem zwolennikiem i Macka i Henryka...
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 27.05.2010, 14:15
palczi napisał(a):Wyświetl post
nie jestem fanem i zwolennikiem zadnego z tych Panow ale :
Cytat:
Takie zestawienie to ja też mogę zrobić.
Skorża ograł Barcelonę Kasperczak przegrał z Valerengą (uprzedzę co poniektórych bo pewnie by swoje wywody zaczęli pisać , ze mecz z FCB to nie mecze o stawkę jak Henia z S04 czy ACP,)

Cytat:
2.Skorza 2 mistrzostwa na plus jednak czy wygral z Legia 3 bramkami?
Może i nie wygrał ale jak wielu z moich znajomych twierdzi. MP nie wygrwa się pokonując Legię 3:0 a np 1:0 Lecha Poznań czy Koronę Kielce

Cytat:
3.wiem o sprawie Henryka z Wisla w sadzie itp - czy jednak dalej Maciek bedzie super dla SKWK po objeciu Legii? I dla Ciebie?
nigdy nie wypowiadam się za SKWK tylko sam za siebie. czemu pytasz o Legię a nie o np Ruch?

Cytat:
bez napinki ,wg mnie odpowiednim trenerem byl Petrescu jednak Polska i pilkarze to taki dziwny kraj...
powiedz to tym którzy w tym miejscu w którym teraz piszesz wieszali psy na tym trenerze. Powiedzieć o Petrscu dobry trenere odpowiedni trener to jątrzenie i manipulacja.

Planktonie chodzi o to, że skoro reagujesz na manipulację odnośnie Henia to reaguj też na inne.
Cytat:
I to Maćkowi należy się tytuł Bohatera przegranych Wiadomo dlaczego Skwk go tak broni, bo pytał czy Frankowski może wrócić i oni to zaakceptują liczył się z ich zdaniem i noszą go na rękach : ) Pogratulować, przekupności.
jak rozumiem, że SKWK to nie bóg Henio ale jakiś frajer zza monitora powinien przemyśleć zanim coś napisze

I co najważniejsze porównaj sobie swój sposób odnośnie tekstu na stronie, a tego frajera od przekupności.

A z tego co slyszałem to ten gość to pedał i brał udział w paradzie. Fajnie jest tak napisać bez konsekwencji no nie? A jeszcze kilka ciekawych informacji na jego temat mogę zarzucić.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 14:25.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Mateusz91
Senior Member

Stary 27.05.2010, 15:08
A bojkotu Kapki w 2006 roku sobie nie przypominasz? Transperentów odnośnie jego osoby też nie? Pewnie w SKWK wszyscy boją się Kapki... Ludzie pomyślcie troche
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 27.05.2010, 15:35
Kasperczak potwierdził ,że nie jest wybitnym trenerem jak spadł z Górnikiem do 2 ligi. Wystepy w tej rundzie też pokazały ,że nie natchnął drużyny odpowiednio i nie przygotował jej do wygrywania. Oczywiście pamietam jego Wisłe z Schalke i Lazio ,ale tak jak mam w podpisie ,sadze ,że trzeba zatrudnić innego trenera na nowy sezon
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.05.2010, 16:18
ciekawi mnie tylko jedno bo jak były porażki za Kaspra to winny trener a jak Maciek wtopił ważne mecze to winni piłkarze... dla mnie obaj są ludźmi porażek - przegrali i w zasadzie wygrali to samo
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 27.05.2010, 16:33
Cytat:
ciekawi mnie tylko jedno bo jak były porażki za Kaspra to winny trener a jak Maciek wtopił ważne mecze to winni piłkarze... dla mnie obaj są ludźmi porażek - przegrali i w zasadzie wygrali to samo
pozwolę sobie zacytować kolegę:
Cytat:
eśli Maciej Skorża zapłacił głową za pierwsze miejsce w tabeli, Henryka Kasperczaka powinien spotkać identyczny los za drugie.
Cytat:
Mnie tez ciekawi dlaczego skwk nie protestuje przeciwko zatrudnieniu Kapki ktory wydoil duzo wiecej kasy i od zawsze mial na pienku
faktycznie dobry nick - co za typ
albo byliśmy wtedy na innych stadionach albo nie wiem czemu o tym nie wiesz

Cytat:
SKWK zdecydowanie przesadza z najeżdżaniem na Kasperczaka.
Forumowicz zdecydowanie przesadzają z najeżdzaniem na SKWK

Cytat:
Stałem murem za Skorżą ale on też przegrał wszystko co było do przegrania. Tottenham, Levadia, i spartolony miniony sezon to w dużej mierze też dzieło Skorży.
za to stracił posadę, Kasperczak miał 4 pkt przewagi niewiele ale jednak i drugie miejsce. Jakby takiej przegranej dokonał np Petrescu zostałby wyklęty i obrażony gorzej niż to miało miejsce nie mówiąc o zwolnieniu. O Wernerze nie wspominając. taryfę ulgową może mieć tylko i wyłącznie Kasperczak.

Cytat:
SKWK uważa że Kasperczak powinien po przegranym meczu wpadać do szatni i do mediów witając ich słowami: "Słuchajcie to ja "zjebałem", przepraszam kibiców jest mi bardzo przykro że zawodnicy nie zapierdalali tak jakbyśmy sobie tego życzyli."
Forumowicz uważają że Skorża powinien po przegranym meczu wpadać do szatni i do mediów witając ich slowami "Słuchajcie to ja "zjebałem", przepraszam kibiców jest mi bardzo przykro że zawodnicy nie zapierdalali tak jakbyśmy sobie tego życzyli.

Poza tym to gruba nadinterpretacja by nie powiedzieć słowami Planktona manipulacja.

Cytat:
Frustracja SKWK niczego tutaj nie zmieni, wręcz przeciwnie przyłączają się do grupy mediów którzy psują atmosferę dokoła klubu.
Frustracja forumowiczów niczego tutaj nie zmieni. wręcz przeciwnie przyłączają się do grupy mediów którzy psują atmosferę dokoła klubu (jak czytają to forum od 1997 roku )

Chyba trzeba będzie iść do nowego prezesa i przeprosić tylko nie wiem czy nie będzie zdziowny za co. O Mięcie nawet nie wspominając ten na pewno będzie w szoku jeśli mu jutro powiem "przepraszam za psucie atmosfer wokół klubu".

Czy mam przekazać, że na forum są osoby które budują wyśmienitą atmosferę wokół klubu? Obaj prezesi się ucieszą, że są tacy a nie jakieś SKWK

Żadna szydera i wyśmiewanie. Pytam poważnie. Bo skoro takie zarzuty poważne się pojawiają to chyba poważni ludzie je piszą.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 16:39.
Cytat:
Co za typ
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 27.05.2010, 20:30
pozwolę sobie zacytować kolegę:

faktycznie dobry nick - co za typ
albo byliśmy wtedy na innych stadionach albo nie wiem czemu o tym nie wiesz
Pamietam jak bylo i to wlasnie uswiadamia mnie w braku prowadzenia tej samej polityki do konca. Czemu teraz nie ma artykulow jak wrocil? I nei bronie tu H.K. bo jest mi wszystko jedno kto bedzie trenerem. Dobrze napisal Markus zamiast robic atmoswere wokol klubu bo nei jest za dobrze, to wy dzielicie kibicow. A potem bedzie placzi lament nie nie rzucaja nei pomagaja itd
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 27.05.2010, 19:36
Cytat:
Myśle, że tu jest pies pogrzebany. Jako SKWK nie przedstawiacie zdania "Twojego i Twoich kolegów". Czy Wam się to podoba czy nie, jako ta organizacja jesteście traktowani jako oficjalne przedstawicielstwo wszystkich kibiców Wisły.
od pięciu lat słyszę i czytam, że reprezentujemy tylko siebie. A co uważasz, ze zdanie wszystkich kibiców Wisły jest inne bo?
Cytat:
Text nie został przedstawiony na forum pod nickiem autora tylko na oficjalnej stronie więc przez postronnych może być odebrany jako stanowisko ogółu kibiców Wisły, podczas gdy gołym okiem widać, że tak nie jest.
a gdzie to zaobserwowałeś, że tak nie jest?

Cytat:
Dokładnie opinie "swoje i kolegów" możesz sobie głosić na podwórku , a nie na oficjalnej stronie kibiców
tylko gdzie ci kibice jak są podejmowane decyzje twoich opinii nie mam zamiaru głosić na pewno

to dobre będąc w SKWK nie mogę wyrazić poglądów na stronie SKWK które są akceptowane, a to dobre

Cytat:
Nie ośmieszaj sie jeszcze jakimiś wstawkami o tym ze Skorża zostawił drużynę z 4 pt., a przypomnij mi ile zdobył w nowym roku
co to ma za znacznie ile zdobył? były 4 pkt przewagi było 1 miejsce ktoś to obronił albo nie.

Już widzę jakby było odwrotnie i Heniu zostawił drużynę z 4 pkt przewagi i 1 miejscem a przyszedł Okuka i przegrał Mistrza pewnie poleciała by niezliczona ilość k....w. Ale to Henio jemu odpuszczamy.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 19:42.
Cytat:
Cichy
Senior Member

Stary 27.05.2010, 19:51
od pięciu lat słyszę i czytam, że reprezentujemy tylko siebie.
Na pewno nie ode mnie. To było moje zdanie, nie ogółu.
Cytat:
A co uważasz, ze zdanie wszystkich kibiców Wisły jest inne bo?
a gdzie to zaobserwowałeś, że tak nie jest?
pewnie nie wszystkich ale na pewno dużej ilości. Wystarczy poczytać komentarze tutaj czy pod textem na stronie SKWK.

Z resztą pytanie można odwrócić. A co uażasz, że zdanie wszystkich kibiców Wisły jest takie jak autora?
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 27.05.2010, 19:59
Cichy napisał(a):Wyświetl post
Na pewno nie ode mnie. To było moje zdanie, nie ogółu.
raz sobie wybieramy w tym nasz

Cytat:
pewnie nie wszystkich ale na pewno dużej ilości. Wystarczy poczytać komentarze tutaj czy pod textem na stronie SKWK.
ja też słyszę komentarz od dużej ilości, przykro mi, że nie w internecie

Cytat:
Z resztą pytanie można odwrócić. A co uażasz, że zdanie wszystkich kibiców Wisły jest takie jak autora?
wiele pytań można odwrócić.

czy tekst TAK dla Frankowskiego to było zdanie wszystkich kibiców Wisły? czy komentarze poparcia dla Stawowego podobnie? tak to było przedstawiane bo powoływano się na robione tutaj ankiety i tak potem czytaliśmy. Kibice Wisły chcą powrotu Frankowskiego, chcą Stawowego na trenera. Wtedy jakoś nikt w tej kwestii nie protestował.

Ja ci zdania ze strony SKWK nie narzucam. Można się z nim zgadzać lub nie. Jednak obrażając osoby je popierające wyśmiewanie ich, a zwłaszcza autora jest dla mnie nie na miejscu.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 20:06.
Cytat:
Cichy
Senior Member

Stary 27.05.2010, 20:12
czy tekst TAK dla Frankowskiego to było zdanie wszystkich kibiców Wisły? czy komentarze poparcia dla Stawowego podobnie? tak to było przedstawiane bo powoływano się na robione tutaj ankiety i tak potem czytaliśmy. Kibice Wisły chcą powrotu Frankowskiego, chcą Stawowego na trenera. Wtedy jakoś nikt w tej kwestii nie protestował.
I wracamy do początku. TWSD w przeciwieństwie do SKWK nie jest oficjalnym przedstawicielstwem kibiców czy klubu.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów