|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
To widze ,że masz jakieś błędne informacje na temat Pana Probierza bo z tego co ja wiem to jest to dosyć charakterny gość, dla niego nie było problemem sadzanie na lawie Franka czy Grosickiego,nie miał problemu z wywaleniem tego drugiego ze zgrupowania gdy ten przyszedl na trening ''wczorajszy'',ale potrafił na niego wpłynąć do tego stopnia,że teraz chłopak nie krzywi sie nawet gdy na murawe wbiega z ławki,nie bryluje w dyskotekach czy kasynach..
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Jeśli się okaże prawdą, że Wisłę czeka wysprzedaż zawodników bez równoczesnych zakupów nowych, to na miejscu Kasperczaka bym odszedł.
Nie firmowałbym swoim nazwiskiem takiego chłamu. Bo per saldo będzie i tak wszystko na niego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bo pewnie ma jak większość opinie o nim którą ukształtowały prześmiewcze filmiki, demotywatory, obrazki i artykuły z nim (zwłaszcza po jego konferencjach na MŚ 2006). hehe co prawda były śmieszne i wyglądał jakby nie mógł zdania sklecic ale przykład Widzewa pokazuje, że jak druga strona też wyraża chęci to sie da. Z kolei Probierz moim zdaniem nie wygląda na takiego przyjemnego Maciusia S. który przyjedzie do dużego miasta i będzie dobrym kolegą, bo twardy charakter.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
A jeszcze apropo Janasa - oszaleliście?
Trener ma trenować i ustawiać drużynę ale wypada żeby w takim klubie jak Wisła Kraków trener był również dla kibiców, wypowiedział się na konferencji i dostosował się do polityki marketingowo-wizerunkowej (jeśli w Wiśle taka jest ;-) ). Już widzę Janasa na konferencji prasowej po przegranym meczu Wisły... |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Potem chrząknąłby, wziął odpowiedzialność na siebie i zajął się polowaniami na dziczyznę. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.05.2010 o godz. 14:43.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja to Probierzowi do dziś nie mogę wybaczyć Jaskółki nad nogą Ryśka Czerwca w Zabrzu...
zawsze taki cwaniak z Niego był. Ale trenerem jest dobrym. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Chcesz polemizować? Proszę bardzo, ale z faktami nie wygrasz. Ani jeden Polski trener nie trenuje nawet ŚREDNIEGO klubu w ŚREDNIEJ zagranicznej lidze. O czym to może świadczyć? Tylko o jednym. Piłkarski świat ma każdego naszego trenejro głęboko.. bardzo głęboko gdzieś. Pamiętacie jak Franz był niby przymierzany do Celticu? Pół gazet się wtedy śmiało i miało racje.. Nie te progi, nie ta piłka, zupełnie inne dwa piłkarskie światy. ![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ktoś jednak jest ![]() ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na konferencje po meczowe chodziłby kucharz
Tak na serio Janas to dobry trener jak dla mnie, ale nie ma sensu go sprowadzać, bo od Kasperczaka lepszy nie jest. Generalnie jestem zdania, że albo ktoś z zagranicy albo Heniek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://********/news/show/4980_specj...adal_trenerem_ Kolejny śmieszny artykuł Skwk aż się śmiać chce
Wiadomo dlaczego Skwk go tak broni, bo pytał czy Frankowski może wrócić i oni to zaakceptują liczył się z ich zdaniem i noszą go na rękach : ) Pogratulować, przekupności. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Kolejny śmieszny post na forum TWSD aż smiać się chce
. Szkoda, ze o Heniu nic złego nie napiszą, przecież on jest taki dobry i podlizuje się się forumowiczom, więc nie ma mowy o tym by byl słabym trenerem i odpadł z Tbilisi i Oslo czy przegrał z Koroną Kielce,. I to Heniowi należy się tytuł Bohatera wygranych , wiadomo dlaczego niektorzy forumowicza tak go bronią, bo nie liczył się ze zdaniem innych i robił samowolkę w klubie z którym się sądził. Pogratulować większej miłości do Henia niż do Wisły.Można i tak ![]() Faktycznie lepiej współpracować z byłym SB-kiem niż rozmawiać z kibicami klubu w którym się pracuje. Cupiał powinien wszystkim zabronić rozmawiać z SKWK wtedy fety mistrzowskie i wyjazdy będzie organizował forumowicz Marcinnno I do prezydenta Majchrowskiego pójdzie, i z Niedziałkowską z ZIKiTu porozmawia bo przecież SKWK o zdanie pytać nie można wręcz nie wolno!!!A jak już pocisnąłeś i wyśmiałeś SKWK to idź i zrób teraz dla Wisły czy to SA ,TSu i kibiców Wisły coś pożytecznego. Wtedy myi ocenimy i albo pogratulujemy albo wyśmiejemy i obrzucimy błotem na forum.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 13:37.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
1.Kasperczak ogral shalke,parme- Skorza dal pupy z Levadia... 2.Skorza 2 mistrzostwa na plus jednak czy wygral z Legia 3 bramkami? 3.wiem o sprawie Henryka z Wisla w sadzie itp - czy jednak dalej Maciek bedzie super dla SKWK po objeciu Legii? I dla Ciebie? bez napinki ,wg mnie odpowiednim trenerem byl Petrescu jednak Polska i pilkarze to taki dziwny kraj... |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kasperczak dał dupy z Tbilisi, Skorża wygrał z Barceloną. Takie argumenty są o dupe rozbić, jeżeli już kogoś popieramy w tej kwestii to chociaż umiejmy to uzasadnić... ![]()
niekumaty
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ok -rozumie -z Barca masz racje - to inaczej : Gdzie w pucharach doszedl Maciek a gdzie Hernyrk? Tak jak powiedzialem nie jestem zwolennikiem i Macka i Henryka... |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|||||
|
Cytat:
Skorża ograł Barcelonę Kasperczak przegrał z Valerengą (uprzedzę co poniektórych bo pewnie by swoje wywody zaczęli pisać Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Planktonie chodzi o to, że skoro reagujesz na manipulację odnośnie Henia to reaguj też na inne. Cytat:
I co najważniejsze porównaj sobie swój sposób odnośnie tekstu na stronie, a tego frajera od przekupności. A z tego co slyszałem to ten gość to pedał i brał udział w paradzie. Fajnie jest tak napisać bez konsekwencji no nie? A jeszcze kilka ciekawych informacji na jego temat mogę zarzucić.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 14:25.
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A bojkotu Kapki w 2006 roku sobie nie przypominasz? Transperentów odnośnie jego osoby też nie? Pewnie w SKWK wszyscy boją się Kapki... Ludzie pomyślcie troche
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kasperczak potwierdził ,że nie jest wybitnym trenerem jak spadł z Górnikiem do 2 ligi. Wystepy w tej rundzie też pokazały ,że nie natchnął drużyny odpowiednio i nie przygotował jej do wygrywania. Oczywiście pamietam jego Wisłe z Schalke i Lazio ,ale tak jak mam w podpisie ,sadze ,że trzeba zatrudnić innego trenera na nowy sezon
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ciekawi mnie tylko jedno bo jak były porażki za Kaspra to winny trener a jak Maciek wtopił ważne mecze to winni piłkarze... dla mnie obaj są ludźmi porażek - przegrali i w zasadzie wygrali to samo
![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|||||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
albo byliśmy wtedy na innych stadionach albo nie wiem czemu o tym nie wiesz Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poza tym to gruba nadinterpretacja by nie powiedzieć słowami Planktona manipulacja. Cytat:
)Chyba trzeba będzie iść do nowego prezesa i przeprosić tylko nie wiem czy nie będzie zdziowny za co. O Mięcie nawet nie wspominając ten na pewno będzie w szoku jeśli mu jutro powiem "przepraszam za psucie atmosfer wokół klubu". ![]() Czy mam przekazać, że na forum są osoby które budują wyśmienitą atmosferę wokół klubu? Obaj prezesi się ucieszą, że są tacy a nie jakieś SKWK Żadna szydera i wyśmiewanie. Pytam poważnie. Bo skoro takie zarzuty poważne się pojawiają to chyba poważni ludzie je piszą.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 16:39.
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pamietam jak bylo i to wlasnie uswiadamia mnie w braku prowadzenia tej samej polityki do konca. Czemu teraz nie ma artykulow jak wrocil? I nei bronie tu H.K. bo jest mi wszystko jedno kto bedzie trenerem. Dobrze napisal Markus zamiast robic atmoswere wokol klubu bo nei jest za dobrze, to wy dzielicie kibicow. A potem bedzie placzi lament nie nie rzucaja nei pomagaja itd
![]()
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() twoich opinii nie mam zamiaru głosić na pewno![]() to dobre będąc w SKWK nie mogę wyrazić poglądów na stronie SKWK które są akceptowane, a to dobre ![]() Cytat:
Już widzę jakby było odwrotnie i Heniu zostawił drużynę z 4 pkt przewagi i 1 miejscem a przyszedł Okuka i przegrał Mistrza pewnie poleciała by niezliczona ilość k....w. Ale to Henio jemu odpuszczamy.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 19:42.
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno nie ode mnie. To było moje zdanie, nie ogółu.
Cytat:
Z resztą pytanie można odwrócić. A co uażasz, że zdanie wszystkich kibiców Wisły jest takie jak autora? |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||
|
raz sobie wybieramy w tym nasz
Cytat:
Cytat:
czy tekst TAK dla Frankowskiego to było zdanie wszystkich kibiców Wisły? czy komentarze poparcia dla Stawowego podobnie? tak to było przedstawiane bo powoływano się na robione tutaj ankiety i tak potem czytaliśmy. Kibice Wisły chcą powrotu Frankowskiego, chcą Stawowego na trenera. Wtedy jakoś nikt w tej kwestii nie protestował. Ja ci zdania ze strony SKWK nie narzucam. Można się z nim zgadzać lub nie. Jednak obrażając osoby je popierające wyśmiewanie ich, a zwłaszcza autora jest dla mnie nie na miejscu.
Ostatnio edytowane przez PvD : 27.05.2010 o godz. 20:06.
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|