|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
czy na prawde musze ciągle oglądac morde tego pokerzysty? typ tak mi działa na nerwy...
daje krzyzyk-nic.odswiezam-znowu sie pojawia..i tak 15 razy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No, FOOTBALL MANAGERY.... bedzie bolalo : )))))
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Strzeże forum
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Lista moderatorów, którzy obecnie będą decydowali o kształcie większości działów na forum dostępna jest pod tym adresem. Mamy nadzieję, że zwłaszcza w pokoju poświęconym tematom piłkarskim uda się jeszcze bardziej ustabilizować sytuację. Liczymy również, że uda się odeprzeć kolejna inwazję fanów Beitaru, przed zbliżającym się meczami w Pucharze Mistrzów.
http://www.wislakrakow.com/forum/showgroups.php Być może w najbliższym czasie grono powiększy się jeszcze o 1-2 osoby. ![]()
I skończysz na dnie gdy Guardian Cię dopadnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
a ja mam bardzo głupie pytanie: Dlaczego niektórzy administratorzy/moderatorzy mają czerwone nicki, a niektórzy czarne
? |
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
Pytanie wcale nie było głupie. Pozdrawiam ![]() ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
chciałbym sie uprzejmie dowiedzieć czy jakiś mod przegląda temat projekty grafów(szkice na kartkach)
bo to co tam się wyprawia to nie jest już nawet śmieszne.Bardzo prosiłbym aby odpowiednia osoba wyczyściła ten temat z pokemońskich projektów!!! A to że jeszcze Wi$l@k nie został wyjebany na Marsa bez możliwości powrotu uważam za SKANDAL! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrobcie porządek w temacie "stroje meczowe Wisły Kraków" trole nabijaja sobie tam posty ;/ albo zamknac do czasu pojawienia sie nowej wersji trykotow.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
usunac ten post i wyzej
Ostatnio edytowane przez mic : 15.07.2008 o godz. 17:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Proszę o bana dla użytkownika Krzysiek28 za debilne pytania w temacie Wyjazdy - ciekawe opisy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jakie głupie pytania możesz mi zacytować głupie pytanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
nie wiem, czy to z winy strony, ale jak otwieram jakies tematy na forum w tle ( w operze), to mi od razu przeskakuje na ta strone i wlacza sie strona z reklama. wczesniej byo ok, problem pojawil sie kilka dni temu. czy inni tez tak maja i mozna to jakos zmienic?
edit: juz jest ok ![]() edit2: znow jest zle:/
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 16.07.2008 o godz. 16:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę głupie pytanie, ale zapytać zawsze można. Czy z jednego komputera można zgłosić kilka osób do konkursu, w którym można wygrać koszulkę Wisły!?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zeby byly wieksze szanse na wylosowanie ![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ależ się na forum porobiło(banów).Czy mógłby ktoś wytłumaczyć z jakich powodów 1q2 został "banita"?
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
podbijam. prosze napiszcie jak rozwiazac ten problem, bo naprawde jest to wkurzajace:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Radzę nie ciągnąć tutaj tego tematu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ruchome awatary odeszły w siną dal wraz ze zmianą starego forum na to obecne.
Jedynie forumowicze, którzy takie awatary mieli w swoich profilach i po zmianie layoutu forum ich nie zmieniali, mają je nadal; dla pozostałych nie ma takiej możliwości. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Pozdrawiam. ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Na następny taki post odpowiedzi raczej nie będzie. Nie ufacie nam? Trudno. Pewnie macie jakieś racjonalne przesłanki( choć szczerze wątpię ). ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A ja mam takie skromne pytanie które być może już padło...Nie da się usunąć w p*zdu tych wszystkich tematów z kłódką...? po co one są? W samym Hyde-Parku są 43 podstrony i dla nowych troche szukania...więć się nie dziwcie że co chwila zakłada Wam ktoś te same tematy...może pora wydupc*ć to...chyba że jest inny powód dlaczego to trzymacie...?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
istnieje taka opcja jak " szukaj " u gory forum,
po co grzebac w 43 stronach. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ale w duzej ilosci przypadkow ta funkcja nic nie pokazuje...wpisuje tam historia sportu, a wyskakuje mi "Polityka Transferowa Wisły"...to chyba nie tak ma dzialac..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
jak coś jest śmieciem jest usuwane, jeśli temat jest zamkniety, tzn, ze nie jest smieciem, a się wyczerpał w formie, którą przybrał na końcu. Nie znaczy to, że inna częśc tego tematu nie jest wartościowa.
Istnieje opcja szukaj ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Składam pod głosowanie wniosek o dołączenie do katalogu grzechów głównych zagrożonych karą najwyższą pisania o tym że Wisłę należy sprzedać bogatemu Ruskowi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najwieksze placzki i najwiecej do powiedzenia maj junior membery, ja rozumiem ze sa wakacje i jest wysyp forumowych pokemonow ale co niektorych sie wydaje ze jak pograli na FM to juz wszystkie rozumy ziedli ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto usunal temat "przerobka/obrobka mp3" zalozony przeze mnie?
![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Wisła ponad wszystko
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jeśli można coś zasugerować, to proponuję odpowiednio zaopiekować się koniami z tematów "kupię, sprzedam, zamienię"...
![]()
"Basket is my life"
27.07.11 |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|