|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zróbmy eksperyment - wyjdź na boisko, będziemy po kolei rzucać wszystkim co pod ręką, zobaczymy po czym zejdziesz, noz już przetestowany, więc tego się nie musisz obawiać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Bardziej bym się skupił na Wojtkowskim, on po prostu ma jakiś defekt i podejmuje często złe decyzje. Nie zdziwiłbym gdyby w szatni był dziwakiem, bo na boisku gra pod siebie niż pod druzynę, jakby ciągle chciał coś udowodnić.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Jeżeli nie było faulu na Lisie w drugiej sytuacji, to nie było go też przy pierwszej bramce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Faul był, ale Wojtkowski to ciężka pierdoła i człapał za tą piłką. Widać pracę Sobola i Stolarczyka, są zmiany na plus ale Kamil nadal daje drużynie bardzo niewiele. Już wolę żeby na zmianę wchodzili Plewka i Słomka, u nich widać ciąg na bramkę i grę do przodu. I tak kiedy wróci Boguski to Wojtkowski z ławki już nie wstanie. Rafał na boisku myśli, wie kiedy podać, strzelić i zastawić piłkę. Wojtkowski mimo niewątpliwego talentu jest kompletnie bezproduktywny.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
o, to widzę mamy kandydata do zastąpienia RB9 ! Kamili musi zostać, bo kogo będziemy tu napierdalac jak już Dziki pójdzie na emereturę ?
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
może to zabrzmi śmiesznie , ale na jego twarzy jest wypisany zdecydowany brak inteligencji
w podstawowce na takich mówiło się "dziecko z probówki" ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
@Karherop
Śpik (czyt. Gil) ostatnio się w miarę ogarnął i nie popełnia takich baboli jak wcześniej, natomiast Kwiatkowski u mnie jest na poziomie Jakubika i Przybyła - czyli okolice dna pod względem sędziowania Kwiatkowskiego pamiętam z meczu w Niecieczy ostatecznie wygranego 3:2 ale co wtedy nam krwi napsuł to jego... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Karny dla Sosnowca za co? przecież bury trafił w piłkę,a karny dla nas gdzie za zagranie ręką w polu karnym ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
2. Karny za faul Burligi zagwizdany na alibi. Zostawił niepotrzebnie nogę z tyłu a pajac z sosnowca zobaczył i wykorzystał. Aczkolwiek baaardzo to naciągane. Poza tym Bury był dwukrotnie na spalonym w akcji gdy strzelił bramkę. Gdyby sędzia główny i ten z wozu byli bardziej ogarnięci to sosnowiec bez karnego, a my bez bramki... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nawet jeśli (widziałem go raz na spalonym) to co to ma do rzeczy? Sędzia gwizdnął karnego dla Zagłębia, bo pomylił się wcześniej przy bramce? I po wuj jest ten cały var, skoro widać, że karnego nie ma? Widzą to wszyscy tylko nie ci z wozu var? Wielokrotnie w tej lidze sędzia zmieniał swoją decyzję pod wpływem słuchawki, vide Śląsk-Legia. Przecież za sugestię karnego przy takim starciu to by mnie śmiechem zabili nawet na Orliku.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przecież na VAR siedział niejaki Lasyk - trzeba Wiślakom przypominać kim jest ten koleś, który nie dostrzegł stojąc 1 metr od zdarzenia, że Jędrzejczyk wyciągnął piłkę co najmniej pół metra zza linii końcowej. Przecież on jest ślepy jak kret..... do tego kolega sędzia jest z Bytomia - ten sam okręg sędziowski co Sosnowiec. Jebać PZPN.... o dziwo Przybył nie wygłupiał się .....
Co zaś do spalonego - przy pierwszej bramce Sosnowca na spalonym był Sanogo na wprost Lisa i jeżeli ktoś chciałby odgwizdywać spalonego przy 2 golu Wisły to przy pierwszym golu Sosnowca też musiałby sędzia gwizdnąć....
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 04.04.2019 o godz. 09:37.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Chyba Jarzębak był wtedy sędzia za bramką i to on nie zauważył autu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Fakt ....a masz rację - ale ten sam okręg (Bytom) i taki sam ślepak....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma VAR-u w naszym meczu oj zostaniemy skręceni
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A może Lubin zostanie skręcony? Skąd wiadomo na kogo polują?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wy tak na poważnie z tym polowaniem?
Decyzja dziwna, ale przynajmniej wytłumaczyli, że wolą wysłać samochody na mecze, które mogą decydować o mistrzostwie i spadku, a nie awansie do top8. Pośrednio pokazali, że zespoły z miejsc 3-10 już są na wakacjach. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Decyzja z dupy. Bo nie licząc tej najbliższej kolejki zostaje 7 czyli 21 pkt do zdobycia. Mistrzem jak i spadkowiczem może zostać każda z drużyn w grupach. Najważniejsze mecz w tej kolejce mecze do Varu to właśnie Nasz + Jaga-Amica +Legia-Pogoń + Korona . Więc decyzja fatalna - oby szczęście sprzyjało i arbiter był dla Nas łaskawy ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stefański jest ślepy czy udaje ? Faul na Peszcze to czerwona kartka,ale jakby bury faulował to już by leciał do szatni
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To pierwsze, bo dostał mecz o pietruszkę żeby złapać dobrą notę po ostatniej kompromitacji i znowu nie podołał.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Patrząc na to, co wczoraj wyczyniał sędzia, wcale się nie zdziwię, jak w następnej kolejce dalej będzie sędziował, tylko pie...ły z PZPN będą wygłaszały podniosłe komentarze, jaki to on nie jest świetny, zamiast dać mu odpocząć od ekstraklasy przynajmniej z rundę...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...-ponad-2-milio
czy to nie ta łajza Bednarek? 2 lata temu wydrukował nasz mecz w Kielcach |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Ten sam. Miałem o nim pisać. Przyznam że mi się micha ucieszyła po tym newsie, bo po tamtym meczu byłem tak wkurzony że cały dzień nie mogłem dojść do siebie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Może by się prokuratura przyjrzała jego bilingom z tamtego czasu. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że sobie postanowił drukować ot tak, dla sportu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Nie jestem stałym rezydentem trybuny C, od lat bywam na E, natomiast patrzę na nią z boku i jedna rzecz dzisiaj mnie zastanowiła. Przy drugiej nieuznanej bramce dla Górnika z trybuny w stronę Wolsztyńskiego (?) poleciała szklana małpka i spadła jakieś 3 metry od jego głowy. Niech mi ktoś wytłumaczy, bo może ja tego nie rozumiem, czy w tej sytuacji gniazdowy zareagował, powiedział coś? Jeśli nie, to może powinien to zrobić? Ta sytuacja ani trochę nie była śmieszna, jakby piłkarz oberwał rzucona w ten sposob szklaną butelką w głowę, to przecież jest 50% szans, że zakończyłby swoje życie. Bez jaj, ja razem ze wszystkimi ludźmi którzy siedzieli wokół złapałem się za głowę, przecież to trzeba być kompletnie upośledzonym człowiekiem żeby coś takiego zrobić. Jak to o nas świadczy, jak my, jako kibice, wyglądamy z czymś takim? Niech mi ktoś szczerze powie, czy atakowanie piłkarzy na murawie to jest zachowanie akceptowalne zgodnie z zasadami piłkarskich fanatyków, bo ja zwątpilem, jak zobaczyłem tę flaszkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Tak na marginesie...sędzia dzisiaj dobry był. 10/10. Zdrowie pana Przybyła.
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Też mnie to ciekawi czy ktoś komuś zwrócił uwagę... Pewnie nie. Gdyby ten gość nie rzucił butelką po secie tylko jadł słonecznik i nie śpiewał to zaraz pewnie by dostał parę szybkich które do pionu by go postawiły....
Ciekawe jaka kara będzie za to |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|