|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Byłem na obydwuch łukach i róznica jest zasadnicza. Ty koło młyna atmosfera prawie jak na młynie. Idealna dla kogoś kto chce sobie pospiewac, poskakać ale i nie musi robić tego przez 90 minut. Z drugiej strony boiska totalna plaża. Byłem tam tylko raz - jak sie wstawało to odrazu leciały upomnienia, żeby siadac.
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może kiedy ma ruszyć sprzedaż karnetów ? Ciekawi mnie czy dla przedłużających abonamenty będą jakieś profity, czy dalej klub będzie miał to wszystko w czterech literach ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
bylem dzis w strefie i bilety na skonto podobno najwczesniej 10 dni przed meczem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sprzedaż karnetów może ruszyć już w środę. Możliwe, że jutro pojawi się komunikat. Jeszcze kilka informacji: http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=25391
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Z niecierpliwością czekam zatem na informacje z klubu. Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Takie pytanie, czy będzie dostępny karnet całosezonowy, tak jak np. na Lechii? Czy w ogóle kiedyś takie były na Wiśle?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja takiego karnetu sobie nie przypominam.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No tak ale musisz wydać naraz minimum 400 zł. Chyba że dałoby się rozbić na raty, ale to sensu większego by nie miało ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
co ze sprzedażą internetową?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Powinni coś takiego zrobić. Stracić na tym na pewno nie stracą, a z pewnością znajdą się tacy, którzy skorzystają z tego typu oferty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie wiecie, czy stadion jest otwarty dla zwiedzających i jeśli tak to w jakich godzinach?
Przed zakupem karnetu chciałbym sobie obczaić miejsca ![]() E: Dzięki wiślak 86!
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 05.07.2011 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
niestety nie trybuny są zamknięte.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciekawe jak to będzie jeżeli ktoś obecnie jestem studentem, legitymację ma ważną np. do 30.09.2011r. i czy w takim układzie będzie mógł kupić karnet w cenie zniżkowej, a potem bez problemów wchodzić na mecze Wisły nawet po upływie terminu ważności legitymacji. Mam nadzieję że ludzie odpowiedzialni za to pomyśleli również o tej ewentualności, ponieważ z racji zdarzeń jakie ostatnio mają miejsce na polskich stadionach nie chciałbym żeby się okazało w październiku, że nie można uczęszczać na mecze Wisły z powodu braku legitymacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam dwa pytania
1.Czy karnet może kupić za mnie kolega, gdyż mnie nie ma wtedyw krk? 2.Jeżeli tak to czy musze mu dać legitymacje, czy wystarczy karta rowerowa, aby kupił mi zniżkowy karnet (jestem niepełnoletni) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ad2. Przy kupowaniu Karnetu nie okazuje się Legitymacji tylko przed meczem, musisz mieć dokument potwierdzający możliwość zniżki (tak było na początku rundy wiosennej). ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
2. Jeżeli przysługuje ci karnet ulgowy to kolega musi okazać twój dowód poświadczający ową ulgę np. legitymacja szkolna/studencka. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie dla bywalców E w szczególności E23/24 czy na tych sektorach w praktyce zajmuje się te miejsca które widnieją na naszych biletach/karnetach?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
tam się zajmuje miejsca zgodnie z biletem/karnetem - ale jest strasznie nudno ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tak [10 znakow]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jeśli mam legitymację która traci ważność w październiku to mogę teraz kupić karnet ulgowy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
nie interesuje nas czy później pan nie będzie studentem ważne aby w czasie zakupu legitymacja była ważna. więc przy wejściu ochroniarki mogą Cię co najwyżej w pędzel pocałować... ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kupić pewnie i kupisz, jednak przed wejściem na stadion możesz być poproszony o pokazanie jakiegoś dokumentu który upoważnia cię do zniżki [legitymacji]. Więc to raczej nie przejdzie.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeszcze z czymś takim u nas na stadionie sie nie spotkałem ja miałem karnet ulgowy na tamtą runde i przy wejsciu pokazywałem prawo jazdy lub dowód osobisty dla porównania z KK, a nie legitymacje żeby potwierdzic ulgowy karnet...
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Chyba źle zinterpretowałeś słowa. W czasie zakupu trzeba mieć legitymacje oraz w czasie kontroli również trzeba mieć ważną legitymacje a klubu faktycznie to nie obchodzi czy w czasie kontroli ją będziesz miał czy nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie odnośnie zakupów biletów online. Widziałem że Śląsk wprowadził takie coś, jak byłem w Sektorze Kibica to babka która tam pracuje powiedziała " Niedługo będzie wprowadzone". Ma ktoś jakieś info w tej sprawie? Czy będzie możliwość kupna już na te runde czy dopiero przy otwarciu wszystkich trybun?
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Przepraszam, ale nie moglem się powstrzymać. Generalnie już chyba od meczu z Jaga ma być ''niedługo wprowadzone'' wiec trzeba czekać i śledzić newsy na oficjalnej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Kiedys było info - na ile prawdziwe to nie wiem - że sprzedaż online oraz inne zmiany (jak choćby możliwość korzystania z karty płatniczej (Boże mamy XXI w. !!!)) będa wprowadzone jak Wisła będzie operatorem stadionu i bedzie on oddany w całości.
[/irony on] Poczekamy zobaczymy - jeszcze tylko kilka lat. [/irony off] ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |