|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam taki dziwny problem. Dotyczy on PS3 i gry FIFA 15.
Gramy sobie rekreacyjnie z bratem jakiś tam turniej i nagle mecze z tego akurat turnieju nie chcą iść, podczas ładowania już samego meczu ps3 się ścina i czarny ekran. Przy grze online czy szybki mecz idzie normalnie. Ktoś wie jaka może być przyczyna tego? Trochę mnie to dziwi i irytuje a nie mam pojęcia co może być nie tak.. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Materiał youtubera o ksywie Gopher o Wiedźminie 3.
https://www.youtube.com/watch?v=C4tLTn5scnQ Warto zwrócić uwagę na 2:23. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ktos wie jak moge darmowe gry z games with gold odznaczyc aby byly przypisane do mojego konta bez sciagania?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
E3 słabe w tym roku jak chodzi o Sony :/ czekamy na Uncharted!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ziomeczki nabyłem ps3, tak że z chęcią kupie jakies uzywane gry warte gry
Ja tylko Fifa, wiec nie znam się Moze ktoś cos zaproponuje czy cos![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uncharted 1,2,3 na początek
poza tym killzone 2,3 i jak dla mnie seria Modern warfare wszystkie 3 części. w 3 pograsz jeszcze w sieci ah, jeszcze Bad Company 1 i 2 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tak jak napisał stawski - na pewno seria Uncharted.
Do tego dorzuciłbym serie Assassins Creed oraz GTA V, The Last of Us, a do pogrania z dziewczyną: LittleBigPlanet 1 i 2. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
The Last of Us - pozycja obowiązkowa, przemegazajebista !
O Uncharted dużo dobrego słyszałem, jako że PS4 to moja pierwsza konsola, także czekam z niecierpliwością na boxa Uncharted z wszystkim 3 częściami, będzie dobre przetarcie przed premierą czwórki ![]() ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Far Cry 3 - petarda i must have. Dorzuć do tego sobie Gta V, Fife, Forze Horizon
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was gra online w WRC 5 na Xbox One ? wiem ze to żadna gra rajdowa ale do zabawy jak najbardziej
![]() ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Witam Graczy,
W związku z problemami zdrowotnymi i nadmiarem chwilowego czasu nosze się z zamiarem kupna konsoli. Bliżej mi do Xboxa 360 gdyż już posiadam Pada i całkiem przyjemnie się nim operuję. Trochę poczytałem o temacie i dowiedziałem się, że jeżeli przerobiony to RGH najlepszy? Powiedzcie mi jakich wersji sprzętu unikać albo, której wersji szukać? Czy warto dokładać około 200zł za Kinecta czy jest to raczej tylko chwilowa zabawa niewarta dokładania? Znalazłem ogłoszenie za 750 zł z roczną gwarancją Xbox 360 Slim + Dysk 250 GB + RGH + Kinect + Pad. Myślicie, że się opłaca? ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Forze horizpn na PS?
No chyba nie bardzo ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Demo fifa 16 już jest na ps4 tylko trzeba założyć konto na Nową Zelandie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam sprawe czy moglby ktos polecic jakiego pada kupic do PS3 dobrego i w rozsadnych pieniadzach
bo kupilem konsole na prezent chrzesniakowi i jest tylko jeden pad wiec pasuje dokupic drugiego |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Za czasów PS2 i PS One zdarzyło mi śie parę razy rozebrac oryginalnego pada i pada replike. Pad replika Sony miał całkowicie inny środek. Różnica była kolosalna, ale nie widać tego było przez obudowe... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Najlepiej oryginalnego Dualshocka 3, kupowanie innych padów do PS-a to głupota. Dualshock 3 tylko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokładnie. Nie oszczędzaj na padzie, bo raz szkoda pieniędzy, bo dobre odpowiedniki kosztują tyle samo w zasadzie, a dwa to na pewno młody siębardziej ucieszy z oryginalnego. Najlepiej wybierz w innym kolorze, nie będą sięchłopakom mylić przy graniu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki za dobre rady
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogrywa ktoś Division? nie czytałem żadnej recenzji, warto? jak multi?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie zakupiłem, za kilka dni napisze swoje odczucia
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ujdzie. Ale tylko w co-opie. Polecam poziom trudny, dzięki temu misje, które są podobne do siebie, nabierają nowego smaku i stanowią prawdziwe wyzwanie. "multi" nie grałem, bo zjebali go ponoć ostatnim patchem (dość upierdliwy bug z plecakiem).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem po 3 sesjach z The Division - jak na razie zajebista ! Jest strasznie dużo funkcji/skillów/broni/modyfikacji których jeszcze do końca nie ogarniam.
Mam wbity dopiero 7 level, pograłem trochę online w kooperacji z innymi, bo wykonanie głównych misji na poziomie hard samemu jest niemożliwe. O dziwo jak na razie nie spotkałem lamerów z hackami czy zabijających innych dla zabawy ale pewnie już niedługo. Mapa jest ogromna, poziom szczegółowości miazga. O grafice nie wspominam nawet. Jakby ktoś chciał pociupać wspólnie w teamie to chętnie się dołącze - kravkrk na ps4
Ostatnio edytowane przez Krav : 01.04.2016 o godz. 10:42.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ni chu, chu. To Ty mnie dodaj
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak napisane dla żartu. Grasz w Warframe?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aa ok, dzisiaj to jestem podejrzliwy w związku ze zjebanym 1 kwietnia
Na razie gram tylko w The Divion i 3 cześć Uncharted , wkręciłem się w to, też przezajebista seria zamówiłem preordera i czekam na 10 maja a na 1 i 2 części wbiłem platyne, jako jedynej grze w jaką dotąd grałem . Na więcej czas niestety nie pozwala, w The Division gram i tak więcej niż powinienem, pożeracz czasu ;D
Ostatnio edytowane przez Krav : 01.04.2016 o godz. 13:48.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Gra ktos w Rocket League na PS4? Potrzebuje zagrac z kims jeden mecz w celu wbicia platynki, a zaden znajomy nie posiada, tak wiec licze na Wasza pomoc
Jakby co moj PSN ID: Amp-tiq |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
witam. Panowie jestem kompletnie zielony co do konsol, dlatego proszę o wyrozumiałość.
planuje zakup konsoli. wacham się pomiędzy xbox 360 a playstation4. chciałbym głównie pograć przez neta w fifę ze znajomymi i mieć dostęp do dużej ilości gier. co polecacie ? ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Play station 4 z subskrypcja ps plus. Ja mam inne pytanko - gral kto albo gra moze w gierke techlandu z otwartym swiatem po apokalipsie zombie (a'la the walking dead)? Mowa o "dying light" - Warto nabyc?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 04.05.2016 o godz. 13:19.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Osobiscie gralem tylko w wersje demonstracyjna, ale kolega ma, gra i bardzo sobie chwali.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|