|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wcale nie mam pewności, że Wisła wygra w pożegnalnym meczu z Wartą. Całkiem serio.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ja po pogromie Radomiaka pisalem juz ze Zaglebie sie wypisalo ze spadku juz
szanse to mamy conajwyzej ślaska wyprzedzic , ale on musi zdobyc 0-2 pkt ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taka liga , nie przypadkiem kończymy puchary w wakacje , czasem jesienią...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Salernitana 21/22
Pierwsze 18 meczów - 8 punktów Kolejne 12 meczów - 8 punktów Ostatnie 5 meczów - 13 punktów Po 35 kolejkach po raz 1. w sezonie wychodzą ze strefy spadkowej (+1 nad Cagliari) Takie rzeczy w sporcie co prawda niezbyt często ale się zdarzają.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ta salernitana z tego co piszesz zaczela grac super juz od 30 kolejki tymczasem nam może wystarczyć zwyciestwo w ostatniej... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście że to nie jest przykład 1 do 1 za to od 1 kolejki grali dużo gorzej od nas. Więc ich zryw to większe lub zbliżone "wydarzenie" jak przykładowe nasze wygrane nad Radomiakiem i Wartą.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie śledzę ligi włoskiej, ani włoskiej polityki, ale czy tam aby nie tak dawno nie kupowało się tytułów mistrzowskich?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Teraz widać że ta bramka ishaka w Gliwicach i wygrana amiki w kontekście naszego utrzymania może być ważna. Mam nadzieję że Raków jeszcze nie złożył broni w końcu to solidna drużyna i pokona Zagłębie a my się w końcu przełamiemy i przed ostatnią kolejką będzie wtedy ciekawie dla nas. Może to szalone i złudne ale liczę na Klienta gość jest panienka ale mimo wszystko dochodzi do tych sytuacji.
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 10.05.2022 o godz. 13:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Różnica między tą Saletrą czy jak się tam nazywa z Seria A a między nami jest taka , że oni zagrali ch... 18 meczów na 36 rozegranych kolejek. My zagraliśmy póki co 32 ch... mecze na 32 kolejki i łudzimy się , ze akurat w tych 2 ostatnich będzie renesans formy
oczywiście , że takie rzeczy się zdarzają w piłce co jest moją jedyną nadzieją ale szczęściu trzeba też pomóc. "Saletra" widocznie szczęściu wydatnie pomogła a my ciągle liczyliśmy na szczęście... a i na Terminarz oczywiście. No chyba, że włosi mieli jeszcze lepszy terminarz od Nas to wtedy zagadka ich dobrej formy rozwiązana ![]() ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No to buki poleca troche na kasie
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 10.05.2022 o godz. 15:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Oczywiście, że Raków wygra żeby do ostatniej kolejki były emocje. Te pajace uważają, że drukując całą ligę w ten sposób robią ją atrakcyjniejszą. Problemy się zaczynają w pucharach kiedy kończy się reżyseria i trzeba grać w piłkę.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jeżeli Raków wygra to dlatego że są dobrze poukładaną drużyną która nieprzypadkowo zdobyła drugi raz z rzędu Puchar Polski i walczy o mistrzostwo, a Zagłębie to taka sama parodia jak my. Gdzie tu spisek?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
spisek bedzie jak wygra ZL
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Raków świetnie radzi sobie na wyjazdach.10 zwycięstw w delegacji poza tym nie wydaje mi się aby pękli psychicznie.bardziej kruchy w kwestii mentalnej wydaje się być lech
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dywagujemy, czy Skvarkę można wpuścić już od 1, czy dopiero od 45 minuty, żeby czuł się pewniej podając piłkę, albo jaki wpływ ma temperatura wiatru na dyspozycję strzelecką Jana Klimenta. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Przypomniał mi się dziwny wpis Jarka Królewskiego na początku jego drogi w Wiśle..
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
mamy łatwy terminarz, Zagłębie bedzie wszystko przegrywac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To są te detale...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Panowie, przegrana z Radomiakiem oznacza nasz definitywny spadek. Bez względu na wyniki Lubina, Niecieczy i małe tabele. A wg mnie to jest najbardziej realny scenariusz. Mecz z Wartą będzie meczem o pietruszkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jakby miał spekulować to postawiłbym na remis z Radomiakiem i korzystne dla nas rozstrzygnięcia pozostałych meczów. Wtedy nastąpi zbiorowa mobilizacja wśród kibiców i dumnie stawimy się w jakieś 25-28k na stadionie. A później Wisła zrobi to co zawsze lubi robić...
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() Mimo wszystko liczę, że psim swędem wygramy w Radomiu. Oczywiście do siatki trafi Frydrych po strzale z 30 metrów i dwóch rykoszetach w 96 minucie meczu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
0:3
0:3 0:1 To wyniki Płocka po tym jak z nami wygrali lądując cztery bramki. Wcześniej też w pałę 0:1 My się do tej ligi nadajemy jak pięść do nosa... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Najsłabsi spadają.
Spadamy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
też nie jestem w stanie ogarnąć, jak Płock mógł nam władować 4 bramki. Jasne, grał Sadlok i Ring, zamiast Colleya i Hanuska, no ale...
Cały ten sezon pokazuje dobitnie, że do ekstraklasy się (poza aspektem kibicowskim) nie nadajemy. Całkiem możliwe, że ostatecznie potwierdzi to Radomiak. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nieciecza - gliwice remis poki co
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to teraz BBT mogą ratować jedynie 2 porażki Śląska + nasze kiepskie wyniki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i zaglebie w 95 minucie ogrywa raków
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Można temat zamknąć albo zmienić tytuł na " Wisła w 1 lidze "
Gratulacje dla TRIO. Trzeba być naprawdę utalentowanym żeby taki klub spuścić do 1 ligi .... ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|