The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2012, 17:33
Devil, "y" Ci wypadło z klawiatury?
Powód: duże C
Ostatnio edytowane przez stawski : 30.09.2012 o godz. 17:33.
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 02.10.2012, 00:23
Dzisiaj kupiłem nową fifke na ps3. Po demie nie spodziewałem się aż takiej różnicy w rozgrywce;o Pozytywne zmiany,ale czy tylko mi się wydaj,że rozgrywka jest odrobinę za szybka? Jeśli idziemy w stronę symulacji budowanie akcji powinno być troszkę bardziej skomplikowane

W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek. Jesteśmy
Śląsk Wrocław
- Nam należy się szacunek !

Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 05.10.2012, 22:15
mam pewien problem albowiem kupiłem dzisiaj trzynastkę i wszystko pięknie, cacy instaluje Origin napięcie rośnie, pobiera się FIFA. Już sobie zaczynam wybierać klub, którym rozpocznę karierę a tu zonk. Dochodzi 99% w pobieraniu i wyskakuje mi informacja, ze pobieranie nieudane. To myślę pewnie coś zje.bałem to instaluje jeszcze raz, znów to samo. Potem odinstalowałem Origina (może tu leży wina?) ale po zainstalowaniu na nowo, FIFA pobierała się do 99 procenta. Po czym jak chciałem zainstalować grę wyskakiwał mi taki komunikat:

Prosiłbym o pomoc. To już nie te czasy co wkładało się płytkę do napędu, klikało 3 razy 'dalej' potem raz 'wstecz' żeby zmienić dysk na którym ma być zainstalowała gra i mogło się ciąć w nią długimi nocami.

Oczywiście gra jest na PC
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 06.10.2012, 08:47
Oczywiście przeczytałeś tytuł tematu.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 28.10.2012, 17:52
Panowie, jak wrażenia z MoH Warfighter? Ja zacząłem kampanie i jak na razie jest o wiele lepsza niż "kampania" w BF3. Multi jeszcze nie tknąłem, zacznę dopiero jak skończę singla.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.10.2012, 22:02
Ja odstąpiłem od zakupu MoH, na rzecz Dishonored. I jestem zachwycony. W końcu nowy tytuł, i do tego taki miodny.
Stawski- jeszcze Ci się nie znudziło wybijanie Al Kaidy oraz Talibów? Jak tak dalej pójdzie, to nazwą Ciebie Hitlerem ze środkowej Europy
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 01.11.2012, 02:20
Spoko... Jestem kiepski, i raczej mnie zabijają niż ja kogoś Dziś liznąłem multi... Cóż... nie podoba mi sięzaznaczenie "duszka" przyjaciela, lub dostrzeżonego wroga. ni z tego ni z owego widze kolesia przez ścianę, bo właśnie strzela... gdzyby się pojawił na radarze - ok, normalne, ale ja go widzę przez ścianę. wrzucam granat i frag... lipa jak dla mnie.
Kilka map, które widziałem - na prawdę fajne. o wiele większe od Cod, ale nie ma pustki jak w BF3, Z tym że jak mówię, dopiero liznąłem. Muszę sięwgłębić w temat Jeszcze kampanii nie skończyłem
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 13.11.2012, 21:32
Ok, kampania skończona... siada pod koniec trochę, ale nie będę spoilował
I tak uważam że lepsza od MW3 i przede wszystkim BF3
Może dziś jeszcze pomęczęmulti, bo mi Black Ops 2 nie doszło
Grał jużktoś? Haha, coś czuję, że po wakacyjnym letargu wracam do grania
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 20.11.2012, 13:47
ja kupilem w auchanie fife 13 , ale jakos nie moge sie przestawic z PESa 2010 , ktory jest dla mnie gra fajniejsza, jakos nie czuje tej fify , ani menu , nie wiem co gdzie , ani samej gry

ale kupuje kiere logitecha zaatakuje samchodowki
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.05.2013, 17:45
Za 10 minut prezentacja nowego Xboxa.

Xbox one
Ostatnio edytowane przez MatMario : 21.05.2013 o godz. 18:12.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 07.12.2012, 21:30
No to witam Was Panowie. Jako, że rok zbliża się ku końcowi, tradycyjnie proponuję zabawę na najlepszą grę roku, według Wislaków (3 edycja).
Głosy oddajemy, jak zwykle, w 4 kategoriach:

- Najlepsza gra roku (w 2 słowach dlaczego)
- Najgorsza gra roku (j/w)
- Największe pozytywne zaskoczenie roku (gra, wydarzenie)
- Największe negatywne zaskoczenie roku (j/w)

Głosy podliczę za 2 tygodnie, i Wam zaprezentuję.

Zapraszam do głosowania Wiślacką konsolową Brać.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 07.12.2012, 21:48
Pany , jaki jest koszt przerobienia xboxa360 tak żeby śmigały piraty na nim ? w jakiej cenie te piraty można kupić na giełdzie ?
ewentualnie mogę ściągać z torrentów ?
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 07.12.2012, 21:56
tak, możesz ściągać z torrentów. Ceny nie znam.

Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.12.2012, 21:57
przeróbka od 50 do 90-100 zależy od modelu i gdzie przerabiasz. gry sciagaj sam. koszt jednej waha się od 4-7 zł (tyle kosztuje verbatim+RDL). jak chcesz grać po sieci to radzę zaopatrzyć się w nagrywarke do kompa ihas 124b aby wypalac gry 1/1 i żeby nie było żadnych problemów. cena 70-90 zł na allegro. nieraz na innych nagrywarkach gra nie wypala się w 100%
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 07.12.2012 o godz. 22:10.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 09.12.2012, 00:37
to kto gra w fife13 na pleju w necie ?
Odpowiedz cytując
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.12.2012, 11:06
Ostatnio jedyna dobra gra jaką grałem od czasu U3 to Dead Island.

Jakoś mam pecha do lekkich krapików i mało co mi się podoba... chyba że mi wymagania wzrosły.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.12.2012, 12:49
Ktoś z was cisnął już w nowego Hitmana? Jak wrażenia?

Spojlery, ostrzegam

Ja kilka dni temu skończyłem całą grę - gra jest dobra, bez wątpienia. Lecz im dalej w las tym ciemniej - pierwsze misje były obiecujące, lecz potem moim zdaniem coś się popsuło. Kilka pomysłów moim zdaniem nietrafionych, chyba za bardzo upodobnili Hitmana do Splinter Cell'a, czyli typowej skradanki. Elementy zasłony, instynkt... Pomocne bez wątpienia, lecz czy niezbędne? We wcześniejszych wersjach tego typu udogodnień nie było, a uważam że było lepiej...
Fabuła niezła, lecz nie w moim klimacie - brakowało mi tych zleceń od agencji, wyboru broni, poczucie dobrze spełnionego zadania... Tu zbyt często przed kimś uciekamy/chowamy się, niektóre misje w 90% składają się ze skradania. Może ze 3-4 misje były w klimacie typowo Hitmanowym, uważam, że to troszkę za mało. Cóż, chyba takie czasy

Nowe udogodnienia w postaci zbierania dowodów itp. również moim zdaniem nie trafione - z tego co się zorientowałem, niemal niemożliwe jest osiągnięcie statusu Silent Assassin bez zabrania owych dowodów. Zbędny ficzer, niepotrzebny, psujący moim zdaniem rozrywkę.

Nie jest tak, że gra jest zła - nie nie, gra jest dobra. Dalej jest to dobry Hitman, tylko troszkę moim zdaniem przestrzelony, oczekiwałbym bardziej kontynuacji 3 i 4, natomiast 5 dosyć daleko pcha Hitmana na nowe horyzonty.

Po bardzo dobrej 1, 2, 3, genialnej 4, przyszedł czas na solidną 5. Czekamy na 6, oby nawiązywała do 3-4
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 13.12.2012, 21:33
Dobra, mogę już oddać swój głos.

- Najlepsza gra - XCom: EU, Far Cry 3. XCom za wspaniałe przeniesienie starego hitu na konsole. Wymagający poziom trudności, wspaniałe walki turowe, to jest to co mnie kupiło od razu. Co do FC3 to mnogość rzeczy do robienia (co za tym idzie czas gry), olbrzymi świat, oraz "wariaci" którzy już przeszli do historii gier.

- Najgorsza gra - Resident Evil 6. Obiecanki cacanki, a głupiemu radość. Niestety i ja dałem się nabrać na słowa twórców, jako to niby seria ma powrócić do korzeni. Zamiast obiecanego klimatu, dostajemy CoD z zombiakami/ mutantami.

- Największe pozytywne zaskoczenie- Assassins Creed 3, XCom:EU.

- Największe negatywne zaskoczenie- brak jakichkolwiek informacji o nowej generacji konsol. Brak informacji odnośnie Final Fantasy X HD (która została zapowiedziana już rok temu :/ ).

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 09.03.2013, 15:01
ok, nikt nic nie pisze... to ja zacznę.
Zapowiedziano nowe PlayStation. Jak Wasze opinie? Ja, jako 100% fanboj mam w d. specyfikacje, procesory
i inne duperszfance i jaram się jak ksiądz proboszcz nowym ministrantem A Wy?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 09.03.2013, 15:06
stawski napisał(a):Wyświetl post
ok, nikt nic nie pisze... to ja zacznę.
Zapowiedziano nowe PlayStation. Jak Wasze opinie? Ja, jako 100% fanboj mam w d. specyfikacje, procesory
i inne duperszfance i jaram się jak ksiądz proboszcz nowym ministrantem A Wy?
Jeżeli PS 4 będzie kosztować około 1600-1800, to będzie (z taką specyfikacją) ok. Jeżeli powyżej, po powiem Sony kulturalne s........alaj.

Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 09.03.2013, 17:42
Ja także od zawsze miałem konsole Sony - od 2000 roku, jeszcze jako gówniarz PS1, od 2007 roku PS2. W tamtym roku przez miesiąc PS3. Niemniej jednak, za jakiś czas ponownie będę celował w PS3 - a to dlatego, że jednak przez sporo czasu jeszcze na trójkę gry będą wychodzić.
Cieszy mnie natomiast rezygnacja z pomysłu (a może to były tylko plotki...) z systemu weryfikacji płyt online tuż przed włączeniem gry.

@DevilMayCry - ma kosztować ok. 2 500. W Australii jakiś czas temu ukazały się pre-ordery, które kosztowały w przeliczeniu ok. 2800 zł, ale ponoć Australia ma niewiele droższe konsole od Polski. Stąd prawdopodobnie będzie kosztowała w PL właśnie koło 2500.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 09.03.2013, 21:33
Moją pierwszą konsolą jest klocek 360, czasem mnie denerwuje np płatny live ale ogólnie czekam na 720.

PS4 jakoś mnie nie przekonało, dziwny ten pad, zobaczymy jak będzie rozwiązany system kontrolera ruchu, ale na dziś widzę przewagę M$.

Aha mamy darmowy weekend live, ktoś gra? Może jakiś mecz w fife?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 10.03.2013, 16:02
Z tego, co czytałem w PSX cena ma nie przekraczać 2000 złotych, także sądzę że ceny w Australii podano trochę na wyrost. Osobiście uważam za błąd brak wstecznej kompatybilności z 3. Przecież na początku będzie tylko kilka gier i ludzie będą czekać, aż wyjdzie coś następnego... No, ale lepiej zarabiać na reedycjach w ultra-hd... pad rzeczywiście dziwny, ale i tak (jak dla mnie) będzie wygodniejszy niż od xboxa, chyba że microsoft jakoś swój przemodeluje... mnie w ogóle nie leży ten obecny.
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Stary 10.03.2013, 17:14
@up, ma być wsteczna kompatybilność z grami PS3, ale tylko z zakupionymi w PS Store.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 11.03.2013, 19:50
Czyli płytki możesz sobie powiesić w malczanie na lusterku :/ Strasznie mnie to wkurza....
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 25.04.2013, 08:15
21 Maja - zapowiedź nowego xboxa.

Kolejna prezentacja kilka tygodni później na targach E3. Ciekawe czym odpowiedź na PS4
Odpowiedz cytując
LeszekABG
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.05.2013, 18:21
Kupiłem xbox'a 360 i mam trochę odłożonej kasy. Jakie gry polecicie, żeby "poczuć" konsolę? Różne gatunki, jedyny kontakt do tej pory to Fifa 13 czy jakieś MMA w większej grupce. A coś do grania samemu? Liczę na podpowiedzi maniaków konsol za co warto zapłacić z tym, że kluczowym kryterium jest jakość gry, a nie cena.
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 14.05.2013, 18:51
LeszekABG napisał(a):Wyświetl post
Kupiłem xbox'a 360 i mam trochę odłożonej kasy. Jakie gry polecicie, żeby "poczuć" konsolę? Różne gatunki, jedyny kontakt do tej pory to Fifa 13 czy jakieś MMA w większej grupce. A coś do grania samemu? Liczę na podpowiedzi maniaków konsol za co warto zapłacić z tym, że kluczowym kryterium jest jakość gry, a nie cena.
Forza, Gears, L4D

Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 22.05.2013, 09:31
bebechy takie same jak w ps4. Teraz cena będzie głównym argumentem dla mnie w zakupie. Co będzie tańsze, posiadać będzie lepsze exy, to dostanie ,moją kasę.

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 22.05.2013, 09:52
jak bedzie ktos miał przecieki co do ceny to pisac imidjetli
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów