The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2020, 22:11
Wszędzie jest presja, co to za gadanie że ktoś się spala? To jest sport, presja powinna motywować. Tylko potrzeba kogoś kto oczekiwaniami, celami, motywacją musi umieć zarządzać. Trener nie jest od ustalania składu tylko od sprawienia, że jaki by skład nie wyszedł to będzie stanowił zespół. To jest fundament. Jak tego nie ma to każdy się stara, pozytywnie reaguje w szatni a wynik jest 0:3.

Jagul napisał(a):Wyświetl post
Kulawik wróć!
Na pewno byłby lepszy niż Skowronek. Ale Moskal byłby jeszcze lepszy...

Zagraniczny trener z pojęciem do nas nie przyjdzie, a jeżeli to za grubą na nasze warunki kasę. Skoro celem jest utrzymanie i spłata długów to nie ma co wykosztowywać się na trenera. Kazek z sentymentu pewnie by przyszedł. I tak jak mówię przywrócił by wiarę w siebie i grę na którą można patrzeć bez obrzydzenia.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 18.09.2020 o godz. 22:25.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 19.09.2020, 03:40
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dwa remisy w obu meczach ugrane w dziesiątkę. Zwolnili go na 6 miejscu w lidze, zatrudnili pajaca Probierza i skończyliśmy na 12.

Z Kazkiem zawsze prowadziliśmy grę, problem był ze skutecznością ale wybijanie na pałę nie istniało.
Pamiętam, że swego czasu bardzo podobała mi się gra Wisły Moskala. Parę lat temu to były czasy kiedy Wisła Moskala grała wizualnie praktycznie najładniejszy futbol w lidze. Nie przekładało się to co prawda na wyniki tak jak wszyscy by chcieli bo było dużo remisów. Wtedy w momencie kiedy Moskal został zwolniony to tego żałowałem, ale teraz mam wątpliwości czy ze swoim warsztatem, stylem gry jego zespołu kierując potencjałem ludzkim który obecnie ma Wisła prędzej czy później to nie skończyłoby się tak jak przygoda z Wisłą Stolara. Stolar też próbował grać ofensywnie, ładnie dla oka, tylko z czasem to się zaczęło obracać przeciwko niemu: piłkarze próbując wychodzić spod pressingu robili głupie błędy podarowując bramki rywalowi i tak zaczęła się seria porażek która omal nie zepchnęła nas w niebyt. Tutaj myślę potrzeba kogoś z charyzmą, kogoś kto potrafi i ma sztab by optymalnie przygotować drużynę fizycznie i potrafi zachować ten złoty balans między grą ofensywną i ładną dla oka ale jednocześnie bezpieczną z tyłu. Taki złoty środek. A generalnie to zawsze chodzi o to żeby zdominować rywala w środku, przygotowaniem fizycznym, determinacją, zdolnością piłkarzy, formacji do pozostawania w niedalekich odległościach.

Żeby był jakiś pozytyw odnośnie meczu z Płockiem to bardzo podobał mi się znowu Yeboah. To jak potrafi dryblować, zastawiać piłkę, jego motoryka i gra na małej przestrzeni. Pomijając brak strzału z pola karnego w tym meczu kiedy się prosiło o próbę to można już powiedzieć, że gość jest strzałem w dziesiątkę. Ciekaw jeszcze jestem jakby on wyglądał na lewym skrzydle, bo to lewonożny zawodnik (możliwe, że przypomniałyby się czasy hasającego na lewym skrzydle Kamila Kosowskiego .
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 19.09.2020 o godz. 03:52.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 18.09.2020, 21:59
A moze by tak Verner Licka?
Odpowiedz cytując
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 18.09.2020, 22:05
Tez jestem za zagraniczna opcja.

Do zwolnienia poczekajcie troche. Mamy 3 wlascicieli jeden z nich byl na boisku, zanim sie ogarnie, umyje, zje i wroci do domu to potrwa pare godzin. Musza sie jutro na swiezo zebrac we 4 (razem z bratem Kuby) i porozmawiaja o Skowronku
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 18.09.2020, 22:06
Skoro nie ma kasy to trudno żeby na miejsce Skowronka mógł przyjść ktoś lepszy bo to niemozliwe. Kto odpowiada w klubie za transfery bo to okienko po prostu jest tragicznie wyłączając Czecha którego jeszcze nie oglądaliśmy.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.09.2020, 22:08
Nawet Wesołego Janka (Urbana) przywitałbym w obecnej sytuacji z otwartymi ramionami...
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.09.2020, 22:10
Cytat:
Jakie wymagania? Jaka presja? Mamy budżet na poziomie Piasta Gliwice (finansowy środek tabeli) i większości kibiców wystarczyłby bezpieczny środek. Mowa tu o wynikach na poziomie Górnika Zabrze, Zagłębia Lubin czy Jagielloni. Tymczasem kolejny sezon będziemy walczyć o utrzymanie.
Wymagania takie, że tak jak mowię, nawet jak Wisła jest w kryzysie to tu się chce pucharów, chce zwycięstw, chce dobrej gry. Wymagania takie, że Wisła to jest marka, obecnie upadla ta marka, ale wiadomo, że to jest wielki klub i tutaj trzeba coś umieć i mieć wyniki. Niby walczymy o utrzymanie, o środek tabeli itd ale ciągle w glowie jest niedosyt, ciągle jak tylko nawet jest chwilę lepiej to zaraz jest gadanie o pucharach.
Myśle, że piłkarze to czują, gdzies z tyłu głowy to siedzi i się po prostu spalają.
nie usprawiedliwiam ich, szukam jedynie przyczyny. Po prostu większość z nich nie nadaje się do takiego klubu jak Wisła Kraków. A może się nadaje, a po prostu brakuje kilku osób z jajami, którzy pociągna ten klub, udźwigną presję i reszta przy nich zrzuci z siebie tę presję, odciążeni zostaną i będą grać lepiej.

Dla mnie jest bez sensu ciągle mowić, że trener ble, że jeden czy drugi i 10 piłkarz ble, bo jak widac, od prawie dekady, .... z tego wychodzi. Także glówny problem tkwi gdzie indziej.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 18.09.2020, 22:48
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Wymagania takie, że tak jak mowię, nawet jak Wisła jest w kryzysie to tu się chce pucharów, chce zwycięstw, chce dobrej gry. Wymagania takie, że Wisła to jest marka, obecnie upadla ta marka, ale wiadomo, że to jest wielki klub i tutaj trzeba coś umieć i mieć wyniki. Niby walczymy o utrzymanie, o środek tabeli itd ale ciągle w glowie jest niedosyt, ciągle jak tylko nawet jest chwilę lepiej to zaraz jest gadanie o pucharach.
Myśle, że piłkarze to czują, gdzies z tyłu głowy to siedzi i się po prostu spalają.
nie usprawiedliwiam ich, szukam jedynie przyczyny. Po prostu większość z nich nie nadaje się do takiego klubu jak Wisła Kraków. A może się nadaje, a po prostu brakuje kilku osób z jajami, którzy pociągna ten klub, udźwigną presję i reszta przy nich zrzuci z siebie tę presję, odciążeni zostaną i będą grać lepiej.

Dla mnie jest bez sensu ciągle mowić, że trener ble, że jeden czy drugi i 10 piłkarz ble, bo jak widac, od prawie dekady, .... z tego wychodzi. Także glówny problem tkwi gdzie indziej.
Po lekturze forum, Twittera i rozmów z innymi Wiślakami sądzę, że jednak tylko Ty piszesz cokolwiek o pucharach. Reszta chce po prostu stabilizacji i budowania podstaw pod lepszą przyszłość.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.09.2020, 22:14
Weźże zdupcaj!
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.09.2020, 22:23
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-15187636

Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.09.2020, 22:26
Jeszcze ten parodysta/wuefista jest trenerem? Dymisji brak?
No cóż. Takie czasy. Gdzieżby zrezygnował, pewnie z pensyjki z 30-50 tysiakow miesiecznie dobrowolnie. A wynik? Niewazny. Kaska sie zgadza.
Odpowiedz cytując
Kac
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 18.09.2020, 22:28
juz to slyszalem kilka razy, Wdowiec sie nie poddawal po swojej serii porazek, Stolar mowil to samo i teraz kolejny "kozak" Skowronek sie nie poddaje cudzym kosztem...

ile mozna przezywac to samo, to juz byl 8 mecz z rzedu bez wygranej, od meczu z KSZO gosc mowi to samo i jest coraz gorzej

najbardziej zalosne, ze sie tlumaczy rodzina i ze RODZINIE nie zespolowi musi dac wsparcie...

nawet Wdowiec sprzedawczyk mial wiecej godnosci i bral na siebie
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 18.09.2020, 22:29
Co jesli idziemy ta sama droga co zydki?;d czyli szykuje sie 7 porazek z rzedu, dno tabeli, hejt na trenera po czym nastepuje walka o europejskie puchary i zdobycie pucharu Polski dzieki umiejetnoscia Skowronka xD i to w ciagu dwoch sezonow
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 18.09.2020, 22:30
Skawa Wadowice napisał(a):Wyświetl post
Co jesli idziemy ta sama droga co zydki?;d czyli szykuje sie 7 porazek z rzedu, dno tabeli, hejt na trenera po czym nastepuje walka o europejskie puchary i zdobycie pucharu Polski dzieki umiejetnoscia Skowronka xD i to w ciagu dwoch sezonow
Buahaha... żart dnia.
A gdzie ten mega trener zdobyl cokolwiek, ujawnił swój talent trenerski
Wciąż ktoś wierzy, że Skowronek ma jakąkolwiek wizję na polepszenie gry?
To mega optymizm.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.09.2020, 22:29
Skowronek w wypowiedzi pomeczowej mowi, ze sie nie podda. No i przyspawany bedzie do stolka
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 18.09.2020, 22:31
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Skowronek w wypowiedzi pomeczowej mowi, ze sie nie podda. No i przyspawany bedzie do stolka
Ale trzeba przyznać, że był nieźle zdenerwowany. Głos mu się łamał, sam wie że siedzi na gorącym stołku i jutro może go już tutaj nie być.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 18.09.2020, 22:35
https://www.youtube.com/watch?v=CExlwc5DSpM
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 18.09.2020, 22:36
Skowronek to dyzma szok że ktoś taki trafił do ekstraklasy ale z drugiej strony jak widzę jak klub jest zarządzany jakie przeprowadza transfery to to zdziwienie jest co raz mniejsz, bracia Blszczykowscy i spółka na ten moment nic w klubie nie poprawili gdzie nie spojrzeć amator jeden drugi trzeci, strategi i pomysłu brak.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 18.09.2020, 22:37
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Skowronek to dyzma szok że ktoś taki trafił do ekstraklasy ale z drugiej strony jak widzę jak klub jest zarządzany jakie przeprowadza transfery to to zdziwienie jest co raz mniejsz, bracia Blszczykowscy i spółka na ten moment nic w klubie nie poprawili gdzie nie spojrzeć amator jeden drugi trzeci, strategi i pomysłu brak.
No niestety, bycie dobrym piłkarzem, nie czyni z człowieka z automatu bycie dobrym menedżerem.
Odpowiedz cytując
Wisła V
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 18.09.2020, 22:41
jutro rozbieganie, później gra w piłkę chińską a na końcu trening bramkarski w dwa ognie.... Skowronek wyyyyyyyyyypieeeeerrrrrrddddddddddaaaaaaaaalaj bo klasy podstawowe wróciły i możesz się realizować na lekcjach WF-u...
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 18.09.2020, 22:43
Najbardziej przykre jest to że ta drużyna wyglądała najlepiej jak w klubie był chaos i burdel I zarzadzala tym syfem Marzenka z Dukatem i szarakany.Matoly bez jakiejkolwiek wiedzy...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.09.2020, 22:49
Chorynatrzykolory napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej przykre jest to że ta drużyna wyglądała najlepiej jak w klubie był chaos i burdel I zarzadzala tym syfem Marzenka z Dukatem i szarakany.Matoly bez jakiejkolwiek wiedzy...
Jak rowniwz gdy ostatni raz Cupial wydawał kasę na prawo i lewo.

Najlepiej się wspomina hulankę i swawole ale latami się później dochodzi do siebie.

Przy tej okazji chciałem przyznać rację wszystkim którzy już dawno chcieli zwolnić Skowronka. Mieliście rację. Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 18.09.2020, 22:58
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Przy tej okazji chciałem przyznać rację wszystkim którzy już dawno chcieli zwolnić Skowronka. Mieliście rację. Pozdrawiam.
Jeszcze kilka dni temu chciałem dać mu miesiąc szansy i wtedy oceniać.

Dzisiaj uważam, że to już nie ma sensu. Pomijając już fakt, że sportowo jest coraz gorzej, a to, nad czym niby ostatnio pracował żeby "poprawić" dało efekt dokładnie odwrotny od zamierzonego, ewidentnie stracił szatnię. Po dzisiejszym meczu, zbluzgany przez kibiców, zapewne stracił też autorytet, oczywiście zakładając, że jeszcze jakiś miał.

To już raczej nie ma szansy wypalić, a jeśli wypali, to raczej wbrew trenerowi niż dzięki niemu. Chciałbym się mylić...
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.09.2020, 05:29
Problemy zaczęly się w marcu 2020 gdy sezon został przerwany, a Skowronek zaczął wymieniać sztab szkoleniowy. Od tego czasu i przerwa przed tym sezonem pokazuje, że Skowronek źle przygotował zespół pod względem taktycznym i fizycznym. Według mnie piłkarze sami widzą co wyprawia Skowronek i już sami nie wierzą w jego wybory i pomysły i wygląda to jak wygląda.

Wnioski ?
1) Wiemy już, że Skowronek z własnej woli nie odejdzie. Tu zarząd musi stwierdzić czy stać ponownie klub na opłacanie dwóch trenerów bo Skowronek napewno nie zrezygnuje ze swojej pensji bo to nie ten typ człowieka. Doskonale wie, że nikt go nie weźmie do końca sezonu, więc broni się rękami i nogami przed dymisją.
2) Kazimierz Moskal ? Czy my musimy cały czas się kręcić wokół swoich byłych trenerów ? No chyba co jest pewnie plusem to mało by kasy wziął za trenerkę więc może budżet by wytrzymał.

3) Skorża, Nawałka ? Nie stać nas na pewno na ich pensje i dodatkowo ich ludzi do sztabu . No chyba, że znalazłby się jakiś tajemniczy sponsor który by ich opłacił.

Ja mam wrażenie, że teraz trójca właścicielska i Kuba Błaszczykowski będą brnąć w ten wybór, bo przecież Kuba w wywiadach przekonywał, że to oni mieli rację w kwestii Skowronka, a nie Obidziński. I teraz Obidziński może powiedzieć : " a nie mówiłem ? ... "

Brniemy w coraz większe bagno pod względem sportowym. Ktoś powie, że w lidze jest tylko jedne miejsce gwarantujące spadek. I wiecie co ? mamy większe szanse właśnie spaść przy tym jednym miejscu niż przy poprzednim sezonie.

I tutaj raczej nikt nie wymaga pucharów i mistrzostwa tylko poprostu przyzwoitej gry. Rozumiem, że będą przegrywać bo taki sport, ale wczoraj na stadionie to miałem już ochotę wyjść po pierwszej połowie meczu bo już nerwowo nie wytrzymywałem .
Odpowiedz cytując
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 19.09.2020, 08:42
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post

Ja mam wrażenie, że teraz trójca właścicielska i Kuba Błaszczykowski będą brnąć w ten wybór, bo przecież Kuba w wywiadach przekonywał, że to oni mieli rację w kwestii Skowronka, a nie Obidziński. I teraz Obidziński może powiedzieć : " a nie mówiłem ? ... "

.
Obidziński nic nie powie, chyba , że znowu zostanie wywołany do tablicy. Niestety błąd popełnił Kuba udzielająć wywiadu gdzie go krytykował. Nie będę wspominał co robił Jaro , żenadę i gimbazę na twitterze - o dziwo teraz siedzi cicho.

Pycha kroczy przed upadkiem.
Odpowiedz cytując
Laszi
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2006

Stary 21.09.2020, 19:45
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
2) Kazimierz Moskal ? Czy my musimy cały czas się kręcić wokół swoich byłych trenerów ? No chyba co jest pewnie plusem to mało by kasy wziął za trenerkę więc może budżet by wytrzymał.

3) Skorża, Nawałka ? Nie stać nas na pewno na ich pensje i dodatkowo ich ludzi do sztabu . No chyba, że znalazłby się jakiś tajemniczy sponsor który by ich opłacił.
Nie kręćmy się wokół swoich byłych trenerów ale weźmy Skorżę albo Nawałkę
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.09.2020, 09:46
Skowronek do pożegnania, pytanie jak szybko i na jak długo szukamy trenera.

Ale posty nt. BJK niepoważne. Oni się uczą zarządzania, to było wiadomo, nawet gdyby się nie uczyli, to efekty ich pracy będzie widać w długim okresie, zwłaszcza przy klubie na takim dnie finansowym i organizacyjnym, wreszcie jedyni chętni na przejęcie klubu zajmują się obecnie albo budową obwoźnego cyrku w okręgówce, albo powtarzaniem zeznań w celi, więc nie bardzo jest komu ten klub przekazać.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 18.09.2020, 23:47
Drozd napisał(a):
Dwa remisy w obu meczach ugrane w dziesiątkę. Zwolnili go na 6 miejscu w lidze, zatrudnili pajaca Probierza i skończyliśmy na 12.
Na 7-dmym, a nie 12-tym poza tym wtedy też do tego się Bednarz przyczynił ze swoją ,,wspaniałą" konferencją w trakcie sezonu na której oznajmił, że wszyscy w Wiśle są na sprzedaż poza dwoma zawodnikami. Aczkolwiek i tak cieszę się, że Probierza w Wiśle nie ma.

Kac napisał(a):
juz to slyszalem kilka razy, Wdowiec sie nie poddawal po swojej serii porazek, Stolar mowil to samo i teraz kolejny "kozak" Skowronek sie nie poddaje cudzym kosztem...
No i po serii tych 7 porażek Wdowczyk zanotował w lidze 4 zwycięstwa i 3 remisy, a w PP na wyjeździe w Poznaniu remis. Dodatkowo przy serii 7 porażek był zawirowania właścicielskie (pierwsze w Wiśle od co najmniej 19 lat).

czaro napisał(a):
W Skorżę nie wierzę, bo różnie z nim bywa, nie stać nas, za bardzo chce się rządzić i popadłby w konflikt ze swoim kapitanem-pracodawcą. Z Nawałką pewnie podobnie.
Przecież na obu nas nie stać. Skorża to nawet dziś w wywiadzie dla Weszło FM mówił, że bardziej go zagranica interesuje.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 19.09.2020, 11:50
R33 napisał(a):Wyświetl post
No i po serii tych 7 porażek Wdowczyk zanotował w lidze 4 zwycięstwa i 3 remisy, a w PP na wyjeździe w Poznaniu remis. Dodatkowo przy serii 7 porażek był zawirowania właścicielskie (pierwsze w Wiśle od co najmniej 19 lat).
Ja bym do tego dodał że drużyna Wdowczyka (poza meczem ze Śląskiem u siebie i ogromnego wp****** podobnego zresztą jak ten wczorajszy, to walczyła jak lew o wynik. Pamiętam.mecz z Piastem gdy oddaliśmy ponad 20 strzałów i zaliczyliśmy słupki i poprzeczki.

U drużyny Skowronka tego nie widać. Wygląda na to że.efekt miotły zadziałał, ale trener ma dłuższą metę obrasta w piórka. Łagodnie mówiąc.

Na miejscu włodarzy pogonilbym go z miejsca, przeprosił się z Dyja (zresztą pracuje dla Akademii) i dał tymczasowo ma strażaka Darka Marca lub Mariusza Jopa. Są pod ręką. Kazka Moskala z szacunku lepiej już nie ciagac. Do zimy zrobić porządne rozeznanie w trenerach i możliwie opcja zagraniczna. Ewentualnie Nawalka/Skorza o ile nie będą chcieli zarabiać kokosów.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.09.2020, 23:57
Przecież napisałem, że nas nie stać.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów