|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Popović dzisiaj idealny występ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Kiedy przeczytałem, że Drzazgę w 18 meczowej zastępuje Uryga to mnie szlag jasny trafił... Alan niczego sobą nie prezentuje, gdy chce zagrać do przodu to zawsze kończy się to dla nas stratą. Naprawdę nie wiem co oni w nim widzą...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy naprawdę przy każdej okazji musi znaleźć się grono frustratów, które jeździ po własnych piłkarzach? Raz Boguski, innym razem Brożek, Uryga itp. itd. Każdy ma lepsze lub gorsze okresy, a przy tym co ostatnio prezentujemy niewielu piłkarzy zasługuje na pozytywne opinie. Też nie jestem entuzjastą tego co niektórzy zawodnicy prezentują na boisku, ale czy koniecznie trzeba dawać temu wyraz w ten sposób poniżając lub prowadząc ciągłą nagonkę? Zacznijcie jeszcze gwizdać na meczu, jak będą przy piłce...
Jak piłkarz znalazł się w kadrze meczowej, albo na boisku, to powinien czuć wsparcie własnych kibiców. ![]()
Na koszulkach BIAŁA GWIAZDA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Podpowie ktoś, na ile przewidziana jest jeszcze przerwa w grze Mączyńskiego?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
W. sam jeszcze nie wie - tak na podstawie wpisu na głownej wnioskuje.
Co ten DG77 odpieprza? Jak tęskni za mamą to niech ją sprowadzi do Polski... ![]()
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Niestety to Jaga jest faworytem w tym meczu.
Mam nadzieję na zwycięstwo, chyba że będzie to kolejny mecz w którym słupki i poprzeczka będą szukać naszych strzałów a nasi z 5 metrów będą mieli problem z wepchnięciem piłki do bramki. Ostatnie mecze na R22 poszły nie tak bo był problem z psychiką u piłkarzy (plus brak sił). Po trzech punktach w Niecieczy jest szansa, że będzie im łatwiej grać. Dużo zależy od dopingu. Jesli będzie pozytywny a nie taki jak na ostatnim meczu u nas to powinno być dobrze |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Przeczuwam dobry mecz, wszystko będzie szło po naszej myśli. Wejdzie Uryga żeby uspokoić grę w defensywie i popełni jakiś błąd i stracimy zwycięstwo.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Ja sie na pilce noznej nie znam, mnie sie moze mecz podobac albo i nie. Gdzies podobno istnieje software analizujacy gre danych pilkarzy / koszykarzy itd ktory wylicza w sobie tylko znany sposob kto jest najbardziej zajebistym kozakiem w danej klasie.
Chyba w Mijdtylland (czy jak sie to pisze) z tego korzystaja, i cale NBA. Nie wiem, moze ktos przeanalizowal gre Urygi tym magicznym programem i mu wyszlo to czego zwykly smiertelnik nie widzi a co ma wielki wplyw na gre. Ja tez bym wolal zeby Alan gral jak Vieira czy Toure, ale mamy to co mamy i trzeba na chlopaka chuchac i dmuchac a nie jebac go od paralitykow i niedojd. Chociazby z tego powodu ze jest nasz, wlasny, a nie przybleda jak Lobodzinski czy Jankowski. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze dzis kazdy wybiera sie na R22 ,pomoc jest im teraz potrzebna.
Natomiast to kto zagra ,...niech zagra nawet pan magazynier,byle dal z siebie 200% i walczyl jak kiedys Sobolewski. A wygrac ,poprostu dzis trzeba. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Alan Uryga nie tylko nie powinien grac w Wisle, ten chlopak wogole nie powinien grac w pilke - byc moze ten chlopak nie powinien wogole uprawiac sportu - bo z niego taki pilkarz zawodowy jak ze mnie kosmonauta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Weź przestan,bo jak czytam takie teksty to zaczynam wierzyc ,ze piszesz z kosmosu....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Guest
|
|
Strąk mi się przypomniał (choć to jak się wydaje zupełnie inna historia).
Ostatnio edytowane przez arti : 18.03.2016 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
W takim razie witam i pozdrawiam z przestrzeni kosmicznej. wiesniak
Uryga to pilkarski paralityk. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 18.03.2016 o godz. 15:13.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Zgadzam się, że PÓKI CO Uryga jest paralitykiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Ktoś powie, że Uryga regularnie gra w kadrze Dorny, OK, ale ktokolwiek widział któryś z ostatnich meczów U-21 doskonale wie, jaka tragiczna jest to kopanina, więc to żaden argument. WIEM, byłoby mega, gdyby jakiś wychowanek znaczył dużo dla pierwszej drużyny, ale ku*wa - Alan jest i będzie co najwyżej pomiędzy kaleką, a słabym rzemieślnikiem. Nic więcej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
jakie wypozyczenie? Jemu sie kontrakt konczy po tym sezonie
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Wychodzimy tym samym składem. Jeśli zagramy tak samo jak z Termalicą - przegramy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Powinieneś dostać bana za głupotę
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niewątpliwie Wdowczykowi udało się odmienić tą drużynę. Za to należą mu się brawa i pochwały.
Ogromną rolę w tej przemianie odgrywa też Wolski. To obecnie piłkarz kluczowy. Oby udało się go latem wykupić - również dlatego, że za 2-3 lata będzie można zarobić na nim wielkie pieniądze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Już dawno piłkarzy schodzących na przerwę nie zegnali kib ice na stojąco. Fakt pomogła czerwień z początku meczu. Jest dobrze!!!!
![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Brawo Wdowczyk!, Brawo Wisełka!
Jeszcze 2 mecze i będzie pierwsza 8. Z tą grą to i 7egia by wpier.... dostała. Piękny piąteczek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, że dopiero teraz mamy trenera, który jest charyzmatyczny (za późno o jakieś 2 kolejki).Potrafi to coś zaszczepić drużynie nie miał tego Kaziu , i pseudo trener Pawłowski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeszcze żeby inni zagrali pod nas... Jestem przeciwnikiem Wdowczyka w Wiśle ale takiej "miotły" widocznie piłkarze potrzebowali. To jak odmienił Wisłę to coś niesamowitego. Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I Jagiellonia zdemolowana. Teraz 2 tygodnie przerwy, moze zaczna grac jeszcze lepiej. Przynajmniej beda mieli wiecej czasu by wchłonac to co im Wdowczyk załozy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gratulacje dla calej druzyny, piekna gra. Najlepsi Wolski, Brozek, Sadlok,Boguski i Glowacki. Jazda, jazda Biala Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Czy mi się wydaje czy Mały zaczyna znów błyszczeć?. Wraca do defensywy i pomaga rozgrywać piłke w Niecieczy bramka i dwie asysty. Dziś dwie asysty drugiego stopnia. Wpierw na 11 m zamiast samolubnie strzelać, zagrywa do Brożka który trafia w Drągowskiego ale piłkę przejmuje Brożek i strzela do pustej. Potem genialne zagranie do Jovica, który asystuje Boguskiemu.
To jest jakby inna drużyna, wychodzi z wiarą w siebie i chce wygrywać. Za Moskala czy Pawłowskiego to Boguski w ogóle by do tej piłki nie wystartował, nie było by czerwieni i gry w przewadze. Takiego czegoś nie dostaje się za darmo, nawet czerwień dla przeciwnika trzeba wywalczyć. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|