|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cantoro bym jednak zostawił. Jest co raz słabszy to fakt, ale na najwazniejsze mecze potrafi się zmobilizować. Co innego Łobo, ta padaczka nawet z maxymalnym zaangażowaniem pewnego poziomu nie przeskoczy. Małecki jak wychodzi na boisko to cale serce wkłada w grę. Nie muszę dodawać, że juz w tym momencie nie odstaje indywidualnymi umiejętnościami od Wojciecha. Musi więcej dostrzegać lepiej ustawionych partnerów i to wszystko.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z Lechem to byla troche inna historia , podswiadomie nasi juz byli myslami przy Tottenhamie ,do tego 10 minut i bylo posprzatane.
Teraz powinno byc inaczej w tej kwestii , jednak jak przwidywania sie sprawdza i znow wyjda ci, co kompletnie sie nie sprawdzaja to moze rozowo nie byc. Ale wychodze z zalozenia ze sklad to problem trenera. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przeczucie oraz doswiadczenie niestety mowi, ze nie ma najmniejszych szans na posadzenie Lobo na lawie i przesuniecie w jego miejsce Maleckiego. Obym sie mylil, bo w takim meczu gdzie stawka jest wieksza niz same ligowe punkty, warto by bylo zagrac w jedenastu juz od pierwszych minut.
![]()
WISŁA ZAWSZE PANY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
wislasoccer.com ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
czyli wychodzi na to ze zeby zdobyc mistrza, musimy przegrac
![]() To jest bardziej taka zaleznosc(3 z 4 ostatnich lat) ze jadac do Wawy, mielismy juz mistrza w kieszeni , badz miala go juz Legia i stad m.innymi takie a nie inne wyniki byly. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No duże pole manewru ma Skorża. Ja bym to widział tak :
Pawełek - Baszczyński, Cleber, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Cantoro, Boguski - Jirsak - Paweł Brożek ![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
osobiście dałbym Małeckiego na ławke w roli takiego jokera. jakby coś szło nie tak Skorża może go wpuścić i przyspieszyć i podciągnąć grę do przodu |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No i Komisja Ligi zawiesiła Boguskiego na dwa mecze. Z rygorem natychmiastowej wykonalności...
No to Rafał nie wystąpi w Warszawie. A Grzelaka jakoś nikt nie zawiesił - w końcu nie można osłabiać innych drużyn poza naszą Wisełką źródło: oficjalna Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Ala1955 : 23.10.2008 o godz. 18:48.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Po zapoznaniu się z zapisem wideo Komisja Ligi pojęła decyzje o nałożeniu kary dwóch meczów dyskwalifikacji na zawodnika Wisły Kraków Rafała Boguskiego. Podczas meczu 9. kolejki Ekstraklasy Wisła Kraków – Piast Gliwice Rafał Boguski kopnął bez piłki rywala co umknęło uwadze trójki sędziowskiej. Karze nadany został rygor natychmiastowej wykonalności.
http://www.ekstraklasa.org/info/infid/188383 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
jaja, k...a jaja.
Szkoda gadać nawet. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Wydaję mi się że Skorża zagra takim ustawieniem:
Baszczyński, Głowacki, Cleber, Piotr Brożek Łobo Sobol Cantoro Diaz Boguski Paweł Brożek Jeśli chodzi o mnie to zamiast Łobo postawiłbym na kogoś z dwójki Małecki, Jirsak z tym, że ten drugi schodziłby do środka i zamieniał się z Boguskim. Odnośnie Marcelo dla mnie będzie on świetnym stoperem kwestia załapania ustawień taktycznych bo teraz moim zdaniem jest za dużo improwizacji w jego grze dlatego postawiłbym na Clebera. Jest jeszcze drugie dno tej sprawy bo Marcelo musi grać aby jego menager, który jest prawdopodobnie mengerem innego zawodnika, którego chcemy nie bał się u nas go ulokować. Także nie można tego spaprać. edit: werdykt ekstraklasy jest dla mnie komedią, to jest jakaś ****a warszawska inicjatywa jestem o tym przekonany! Odebrali nam 50 % siły ofensywnej nawet nie wiadomo dlaczego...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.10.2008 o godz. 18:57.
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to Jirsak musi zagrać jako cofniety napastnik, nie ma innego wyjscia, chyba ze Wtorek w takim meczu bedzie partnerował Brozkowi i wtedy Jirsak of pomoc ale nie wierze w to.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
K***a BOGUSKI ZAWIESZONY!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
westeryl napisał(a):
no jaja, to sędzia może dostać po mordzie, ale zawodnika w noge kopnąć nie można? Jechane psy warszawskie. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zapowietrzyłem się z oburzenia.
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale o co wam chodzi? Boguski go kopnął? Kopnął. Za to należy się kara? Należy. Więc ją dostał. Pretensje do niego za głupotę a nie do Komisji Ligi że działa zgodnie z przepisami.
Śmiejecie się z kibiców Legii że wszedzie szukają spisku ITI przeciwko ich ruchowi kibicowskiemu. Grają role Mesjaszy polskiego ruchu Ultras, a robicie to samo tyle że naszym wrogim i prześladowcom są szmatławce rodem z Warszawy i PZPN
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.10.2008 o godz. 19:05.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Widać działania mające na celu pomóc Legi bo inaczej tego nie można zinterpretować. Takich sytuacji w meczu z Piastem było multum i w sumie ta cała komisja mogła całą 11 Wisły zawiesić, no może po za Pawełkiem. Ale mimo tego i tak wygramy, bo nie ma mocnych na nas
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sytuacja Boguskiego to była przepychanka. Rafał był trzymany i chciał sie uwolnić. Sędzia wszystko widział i Boguskiego oraz tego 'pokrzywdzonego' upomniał. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wyeliminowali nam drugiego najepszego zawodnika w skladzie.Brawo Legia + PZPN = sztama forever
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
i niech mi jeszcze raz na tym forum jakiś warszawski napinacz napisze o sprawiedliwym PZPN.
Sa dwa wyjścia: - albo zbojkotować najbliższy mecz - albo dopieprzyć krawaciarzom Dość chamstwa i bezprawia mr_kwolf Boguski został ukarany podczas meczu napomnieniem i w związku z tym Komisja miała g... do karania. Co z Grzelakiem I wisi mi czy Grzelak zagra przeciwko Wisle czy nie. I tak jest beznadziejny jak ta cała PZPN-owsko ITO-owska druzynka Chodzi o zasady |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jakoś dziwnie byłem tego pewien. Przecież najbliższy mecz z legią to trzeba wesprzeć warszawiaków. Ma może ktoś linki do sytuacji Boguskiego i Grzelaka?
![]()
roberTS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Teraz tym bardziej trzeba ogolic Warszawe.
Niech wiedza ze chociaz pomagaja Legii to i tak damy rade! To jest zbrodnia w bialy dzien, jak inaczej to nazwac skoro Grzelaka nawet nie ruszyli? Polska liga to jednak wielkie jedno bagno i multum przekretow. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Yhm. Nihil novi. Niech się Legioniści teraz cieszą, zarząd na pewno też tańczy z radości, a jutro pewnie będzie kac. Norma.
Ja jestem wściekły. Ogromnie wściekły. I naprawdę mam już wszystko w dupie co się będzie działo, niech Tylko NASZA WISŁA dopieprzy Warszawiakom w niedzielę. Niech zobaczą, że żeby mieli jakiekolwiek szanse musieli by nam zdyskwalifikować nawet nie jedenastkę meczową, ale całą 18 powołaną na ten mecz. A użycie słów że oni zdyskwalifikować w znaczeniu Legia jest w 100% celowe. Hej Grzelak, Grzelak nanana... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Skandal.
Brak slow ,PZPN & Legia dwa bratanki. ZAwsze mieli chody i beda miec,co zrobic. Przekret w bialy dzien. Proponuje w zamian "zajać" sie szanownym Canal + i Komisji Dyscyplinarnej wyczynami Szali Wojciecha . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kopnąć to go kopnął, ale skoro sędzia upomniał obu zawodników to po kiego grzyba się wpieprza jakaś jebana komisja?
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mamy żanującą Ligę, żenujących dziennikarzy, żenującą stację to i żenującą komisję.
Zamiast meczu rundy mamy kupę. Zamiast emocji sportowych mamy skandal - wykreowany przez stację Canal+. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Chodzą słuchy, że materiał z Canału + został prawdopodobnie przekazany i puszczony w delikatnie przyśpieszonym tempie aby nadać drastyczności sytuacji. Myślę że można to jakoś sprawdzić ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Gratulacje. Wszystkie osoby zamieszane w ta decyzje, moga bic sobie brawo.
W wybitny sposob udalo im sie popsuc spotkanie, zapowiadane jako hit kolejki. Powiem szczerze, ze zupelnie stracilem ochote na ogladanie tych zawodow i bez wzgledu na wynik, czekam juz na nastepna kolejke... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|