|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Powtarzam na Hiszpanów z 3 ligi stać nas było w ESA. Teraz nas stać jedynie na Hiszpanów z 5 ligi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jeśli tak uważasz to podaj, proszę ceny za tych z 3 i za tych z 5 ligi. Zobaczymy czy ci z 3 są drożsi niż aktualnie sprowadzani Polacy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Widocznie dużo się zmieniło od poniedziałku, kiedy było to zdaniem niektórych zbyt dużym zagrożeniem dla istnienia klubu. MSPANC ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W końcu jakaś prawidłowość jest. Jurek dokonał czegoś niemożliwego i w nagrodę dostał kolejną szansę na kontynuację.
Jurek to szczęściarz. Wywalony z druligowego Rakowa dostał szansę w reprezentacji poprzez dziwne powiazania. Lewandowski mógł go zaorać, ale się powstrzymał. Dokonał największej kompromitacji w historii Wisły i dostał nagrodę zamiast wywiezienia na taczkach. Teraz ma proste zadanie. Stworzyć samograja jak Smuda w sezonie 98/99, jak Kasperczak w latach 02-04 i Skorża w sezonie 07/08. Przy odrobinie szczęścia może uda się zakończyć sezon bez porażki - tylko w niższej lidze, ale zawsze coś. Jurek pokaż wreszcie na co Cię stać! Wygraj coś! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panie Brzęczek zrób Pan coś dobrego i odejdź z Wisły. Qrwa , ta drużyna nie umie przy Panu kompletnie NIC. Jeśli Gula był parodystą to pan przebija Go kilkukrotnie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
1/15.
Wuja na trenowaniu zna się tak samo dobrze jak jego przygłupie bratanki na prowadzeniu klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
czekamy na koalika
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A czego jeszcze nie wiesz? Jurek nigdy nie powinien być trenerem Wisły. To była świadoma kompromitacja od samego początku i byłem jednym z bardzo nielicznych, który był przeciwnikiem wujka Jurka.
Za co przez klakierów i zdrajców byłem niemiłosiernie krytykowany.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 16.07.2022 o godz. 22:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czy potrzebuje psychiatry ale wydaje się że trzeba było zostawić Gule ,chyba by wygrał więcej niż 1 mecz na 15 ... Ale kto to wiedział że Brzeczek jest takim parodystą?!?! Co oni do jebanej nędzy robili przez 2 miesiące
Powód: Liter
Ostatnio edytowane przez markowywislak : 16.07.2022 o godz. 19:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie obrażajcie selekcjonera bo wam ....a ręce uschną!
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Grabarz out
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co da zmiana trenera?Że będzie narzekał na to co ma?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja bym bardzo chciał wiedzieć, ile oni trenują dziennie oraz co na tych treningach robią. Tutaj może i 5 napastników przyjść, ale co z tego, skoro nikt nie wie co i do kogo ma grać. Ot, ta sama kopanina od pół roku.
Jak dla mnie Brzęczek to symbol minimalizmu i porażki. Nie, nie mam żadnego innego kandydata na jego miejsce, ale tyle wiem, że z nim nie ma co nawet liczyć na awans. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mówiłem po spadku, że nie wyobrażam sobie, żeby trener firmujący relegację miał budować zespół na nowy sezon. No i widać było dzisiaj efekty. Najważniejsze jednak, że Dawid i Kuba poklepią go po plecach, kupią nowy garnitur i dadzą mu spokojnie budować dalej. ;-) Cyrk.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Wuja .... ty wiesz co pakuj się
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Wuja stworzył potwora, czuje dwa zwycięstwa pod jego batutą w 2022r.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzisiaj mi się przelało - Brzęczek wyp.ier.dalaj.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Błąd ze go nie yjebali po zenadzie z zeszlego sezonu. Teraz zmarnuje kilka kolejek, moze go wyjebia , przyjdzie nastepny trener i bedzie mowil ze to nie on przygotowal druzyne do sezonu itd. Wedlug mnie juz jestesmy w ciemnej dupie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
A taki był dobry amerykański
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla Wiły to nobilitacja, że były selekcjoner ją trenuje, a hejterów dupa piecze.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Panowie, dajmy jeszcze 3-4 mecze spokoju. Jeśli dojdzie napastnik i po 5 kolejkach dalej będzie taki piach, to rozwiązanie samo się będzie narzucało. Pytanie kto podejmie taką decyzję.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież ja żartowałem. Brzęczka to powinni wy.......ić już dawno.
![]()
drozd:
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A to przepraszam i zdrowia życzę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic się nie stało, oby jakimś cudem się Brzęczka wyjebało
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|