The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2024, 18:52
Rude właśnie to robi ale bardziej inteligentnie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 02.04.2024, 19:14
Jak będzie się Rude za bardzo "wychylał" to go piłkarze sczyszczą. Jak Hyballę. I jak zwykle przyzwolenie na to będzie z góry. Bo latwiej wymienić trenera niż jedenastkę. No, chyba że to czy będzie awans czy nie, nie ma znaczenia.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.04.2024, 23:32
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Jak będzie się Rude za bardzo "wychylał" to go piłkarze sczyszczą. Jak Hyballę. I jak zwykle przyzwolenie na to będzie z góry. Bo latwiej wymienić trenera niż jedenastkę. No, chyba że to czy będzie awans czy nie, nie ma znaczenia.
Pewnie go szczyszczą, ale spora część zespołu ma kontrakty do końca sezonu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.04.2024, 06:41
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Pewnie go szczyszczą, ale spora część zespołu ma kontrakty do końca sezonu.
Na razie, co w naszych warunkach jest ewenementem, o dziwo za pośrednictwem Urygi publicznie uderzyli się w piersi i przyznali do winy po Głogowie. Nie zrzucali jej na trenerów, ciężkie przygotowania, słabą murawę itd. itp. sięgając po stereotypowe gadanie, którym w takich sytuacjach raczą kibiców od lat. To naprawdę coś nowego.

Mamy tu albo wpływ Rude, który zdecydowanie bardziej inteligentnie niż Sobolewski i wielu innych wcześniejszych trenerów rozgrywa ten temat, albo wpływ dużej ilości Hiszpanów i będącego tu wyjątkiem Sobczaka w kadrze, którym taka postawa jest i była obca i których w szatni może w....iać okresowa wyjebka takiego Dudy, Jarocha, Urygi czy Sapały gdy gra. Ci co zwykle zapierdalają jak Rodado lub Carbo muszą być nieźle wkurzeni, gdy widzą, co z ich wysiłkiem i pracą robią lesery nie walczące na 100% i cofające nogi.
Ostatnio edytowane przez Markus : 03.04.2024 o godz. 06:43.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.04.2024, 19:37
A wiesz, że odnośnie tego, że to kibic cracovii, też mi to już dawno przez myśl przeszło?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.04.2024, 19:38
Cytat:
Kolejnym problemem jest poklepywanie zawodników po pleckach po każdym blamażu, ale to jest niestety swoisty standard od wielu lat. Czy pamięta ktoś trenera Wisły, który przyszedł na konferencję i konkretnie zjechał zawodników za brak zaangażowania w grę?
A teraz postawmy się na miejscu trenera. Wchodzisz w gówno, które ulepił Królewski. Klub to zwykła firma i rządzi się podobnymi prawami. W naszej firmie dosłownie pół ekipy to połamańce na L4, pracownicy z dwiema lewymi rękami (nogami) tacy nieudacznicy, albo dzieci - wiecznie uczący się. Często grupa kalek i niedojd zarabia dobre pieniądze.
Skład na 35 chłopa, do grania jest 11-15. I teraz co ma zrobić trener? Zjebać tych 15, którzy chociaż grają? Nawet jak się nie starali, ok ale chociaż grają, a nie leca w chuja jak druga połowa. Jak ma zareagwać prcownik (piłkarz) w takiej firmie? Ma schować w sobię to poczucie niesprawiedliwości i nawet jak sprawiedliwie zostanie zjebany, to jednak w glowie siedzi, że na mnie to chociaż możesz liczyć w 5 czy 4 czy 6 meczach na 10, a nie jak na przykładowej łajzie Sapale lub Bashy albo na tych waszych wiecznych młodych talentach.

O tym się nie mówi, o tym się nie myśli ale ten klub jest zgniły. Trener, który chciałby ruszyć to gówno jest w potrzasku bo co najwyżej może się na niego wkurzyć tych 15 graczy, obrazić, tak po ludzki mieć jednak żal za o......., bo będą mieli w głowie, ze weź sobie za ryj te 20ciot co nie grają, a nie nas - tym bardziej jeśli kilka ciot zarabia tyle lub więcej co oni, za leżenie w gabinetach lekarskich lub łażenie po klubach.

T jest Wisła Kraków z ostatnich lat. Byli też trenerzy nieudacznicy, młokosi, którzy nawet jak takiej patologii w składzie nie było to gdzie taki trenerski żółtodziób albo trenerska ciota ma mieć czelność zawodników ustawiać?

Tutaj patologia goni patologię. I z pozoru właściwa reakcja - zjeba kopaczy za brak ambicji, może okazać się najgorszą z możliwych decyzji.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.04.2024, 20:58
Sobolewski osiagnal 1.75 pkt na mecz
Rude z komputera ma 1,86
wiec jedziemy gra i punktami w kierunku Sobola.
Nie wize zadnej zmiany przy sztucznej inteligencji
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 02.04.2024, 21:00
Strzelaliśmy więcej w dwóch meczach, z Arką która strajkowała i z Motorem który na 4, 3 bramki sam sobie strzelił. W innych przypadkach potrafiliśmy cały mecz atakować i nie oddać strzału. To rozmontowanie to bramka z Arką i sytuacja Sobczaka. Bramka z Miedzią. To są zespołowe rozegrania, zaplanowane, wykonane i skuteczne. Oczywiście, że to mało, ale będzie więcej. Pod warunkiem, wiadomo jakim. Competition.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 02.04.2024, 21:36
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Strzelaliśmy więcej w dwóch meczach, z Arką która strajkowała i z Motorem który na 4, 3 bramki sam sobie strzelił. W innych przypadkach potrafiliśmy cały mecz atakować i nie oddać strzału. To rozmontowanie to bramka z Arką i sytuacja Sobczaka. Bramka z Miedzią. To są zespołowe rozegrania, zaplanowane, wykonane i skuteczne. Oczywiście, że to mało, ale będzie więcej. Pod warunkiem, wiadomo jakim. Competition.
Ze zniczem 6 z Polonią 3 z Resovią 4 i nie wykorzystaliśmy karnego z Gieksą 3.Ja wiem,że pamięć jest zawodna ale można to sprawdzić.Nie analizowałem pojedynczych meczów tylko policzyłem średnią.Strzelamy mniej (było 2,0 na mecz jest 1,5 na mecz)tracimy no można powiedzieć tyle samo (było 1,16 niecałe jest prawie 1,17)Jopa i Sobola liczyłem razem.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 02.04.2024, 21:04
Nie wiem z czego policzyłes sr Sobola ale Rude ma w lidze 1,67 średnia a jak chcemy doliczać PP to wyjdzie mniej bo liczy się wtedy mecz jako remis a nie trzy pkt bo w dogrywce wygraliśmy. Także średnia na poziomie cienkiej PMS
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:00
Jaka odkleja. Od 5 lat kopacze właściwie bronią ciągle trenerów w Wiśle. Może czasami powiedzą, że przegrali bo zajechani byli itp ale niejeden raz mówili jaki to np Sobol jest świetny trener, że ciężko pracują, a porażki (najczęściej mówi sie tak o tych najbardziej głośnych porażkach) to ich wina, a nie trenera i że biorą to na siebie - prosty mechanizm, jak jesteś dużym faworytem i przegrasz to nawet głupio wymyslać, że zawiodło nie wiadomo co, a już na pewno nie powiesz, ze to przez trenera, także najłatwiej powiedzieć, że to brak walki i ambicji.

No ale u markusika żeby się narracja zgadzała ta pasuje napisać, że teraz dzięki Panu Trenerowi Albertowi Rude, to na prawdę coś nowego takie wywiady
drozd:
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:38
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jaka odkleja. Od 5 lat kopacze właściwie bronią ciągle trenerów w Wiśle. Może czasami powiedzą, że przegrali bo zajechani byli itp ale niejeden raz mówili jaki to np Sobol jest świetny trener, że ciężko pracują, a porażki (najczęściej mówi sie tak o tych najbardziej głośnych porażkach) to ich wina, a nie trenera i że biorą to na siebie - prosty mechanizm, jak jesteś dużym faworytem i przegrasz to nawet głupio wymyslać, że zawiodło nie wiadomo co, a już na pewno nie powiesz, ze to przez trenera, także najłatwiej powiedzieć, że to brak walki i ambicji.
Wklej manipulatorze choć jeden tekst, w którym za poprzednich trenerów kapitan Wisły mówi, że położyli mecz przez brak waleczności i odstawianie nogi.

Choć jeden tekst, w którym są podane dokładnie takie powody porażki.

Manipulujesz, bo nie podoba ci się, że Rude może sobie z tą sprawą poradzić lepiej niż na przykład Sobolewski czy Brzęczek.

Nie uda ci się przekierować olewactwa i nieprofesjonalizmu piłkarzy na osobę Rude, jako powodu tej sytuacji, by znów rozkręcać swą nagonkę i prywatną wojenkę. Tradycyjnie do tego dążysz, by móc nieustannie walić w klub, w trenerów i w Królewskiego. Tylko o to ci chodzi i tylko to cię obchodzi. Nie Wisła.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:03
Markus masz rację. Ja bylbym za tym by Rude został nawet jesli nie awansujemy.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:05
Lesiu już zaczyna bronić bagienka. Już chcą zostawiać trenera, który potencjalnie miałby identyczne wyniki co Sobol - tzn pewnie podobna średnia i brak awansu przez baraże hahahaha
drozd:
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:42
Hehehe jaki nabuzowany. Ty wklej teksty gdzie po porażkach z dołem tabeli atakują trenera.

Może, może, może, morze to jest szerokie i głębokie a ten twój analityk to ma talent pokroju Sobola i nigdzie jeszcze nie pokazał, że morrzze mu coś wyjsć. Także póki możesz mówić, to swoje może to sobie mów.
drozd:
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 03.04.2024, 07:56
Hehehe jaki nabuzowany. Ty wklej teksty gdzie po porażkach z dołem tabeli atakują trenera.
Nabuzowany i to od kilku miesięcy jesteś tu wyłącznie Ty, uprawiając nieustannie swoje prymitywne i wulgarne nagonki.

Mam cię znów zacytować?

I wklejaj tu migiem te cytaty, w których dawniej jakiś kapitan Wisły mówi, że przegrali mecz przez brak waleczności i odstawianie nogi.

Czekam manipulatorze.

Twoje słowa są kompletnie nic nie warte.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 08:02
Jaka agresja i straszenie. Nie, nie cytuj mnie bo mi wstydu narobisz tym, że nie zmieniam zdania tak jak ty, co chwilę.

Przecież to ty twierdzisz, że kopacze jechali po trenerach jak mecze przegrali, to pokaż cytaty jeśli tak było.
drozd:
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 03.04.2024, 11:22
Jaka agresja i straszenie. Nie, nie cytuj mnie bo mi wstydu narobisz tym, że nie zmieniam zdania tak jak ty, co chwilę.

Przecież to ty twierdzisz, że kopacze jechali po trenerach jak mecze przegrali, to pokaż cytaty jeśli tak było.
Olanie przez piłkarzy meczu z Chrobrym nie sprawia, że ktoś zmienia zdanie w ocenie ich indywidualnych postępów na przestrzeni ostatnich tygodni czy warsztatu Rude.

Chorągiewką czy klasycznym schizofrenikiem jest zaś np. ten, kto raz broni Hyballi, a później wraz z innymi po jajeczku go atakował.

Ten, kto raz mówi, że Wisła ma tak dobrych piłkarzy i drużynę, iż mógłby prowadzić ją "nawet Mietek spod Żabki", a drugi raz, że rzekomy "tylko analityk" Rude jeszcze mniej się nadaje od takiego Mietka i jest strzałem w kolano.

Ten, kto raz pisze, że awans do półfinału Pucharu Polski dla Wisły będzie tak wielkim wydarzeniem i wspaniałym sukcesem jakby wygrała Ligę Mistrzów, a później po tym awansie jedzie jeszcze mocniej ze swoją propagandą totalnej klęski.

Ciekawe, kto to może być tu na forum... Potrzebujesz cytatów, czy się przyznasz i przeprosisz?
Ostatnio edytowane przez Markus : 03.04.2024 o godz. 11:52.
(...)
"
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.04.2024, 11:51
Markus napisał(a):Wyświetl post
Olanie przez piłkarzy meczu z Chrobrym nie sprawia, że ktoś zmienia zdanie w ocenie ich indywidualnych postępów na przestrzeni ostatnich tygodni czy warsztatu Rude.

Chorągiewką czy klasycznym schizofrenikiem jest zaś np. ten, kto raz broni Hyballi, a później wraz z innymi po jajeczku go atakuje.

Ten, kto raz mówi, że Wisła ma tak dobrych piłkarzy i drużynę, iż mógłby prowadzić ją "nawet Mietek spod Żabki", a drugi raz, że rzekomy "tylko analityk" Rude jeszcze mniej się nadaje od takiego Mietka i jest strzałem w kolano.

Ten, kto raz pisze, że awans do półfinału Pucharu Polski dla Wisły będzie tak wielkim wydarzeniem i wspaniałym sukcesem jakby wygrała Ligę Mistrzów, a później po tym awansie jedzie jeszcze mocniej ze swoją propagandą totalnej klęski.

Ciekawe, kto to może być tu na forum… Potrzebujesz cytatów, czy się przyznasz i przeprosisz?
Obstawiam,że Złotousty Leszek bo pisał coś że dostaniemy wciry i ostry w....... od Widzewa a potem klasycznie mruczał coś o hejterach
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 12:00
Markus coś się placzesz w tym co mówisz
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 03.04.2024, 13:24
Markus coś się placzesz w tym co mówisz
Trzymaj kciuki za Piasta, bo znowu będziesz musiał wleźć pod kamień
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 15:32
Znowu udawanie, że jeden mecz coś zmieni? Co nam da nawet wygrana w PP przy braku awansu? Co nam po wszystkim innym co nie przyniesie schodzenia z długów i miejsca w spokojnej strefie e-klapy? Ja wiem, ze chcielibyście aby już, jak najszybciej odtrąbic wielki sukces Rudego i Jarka ale Jaro tyle już zjebał, ze tego 1 meczem, kolejnym brakiem awansu czy nawet 5 mln zł nagród itp nie odrobi. Teraz to on musi mieć kilka sezonów z wynikami ponad tę pytę, którą sam tu wyhodował.

Mi się wydaje, że po Miedzi wylazłeś spod kamienia i mówiłeś, ze jesteśmy na najlepszej drodze do bezpośredniego awansu, a po Chrobrym uderzyłeś głową w ten kamień i zaczałeś krytykować wszystko co z klubem związane.
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 03.04.2024, 15:47
Nie wszystko tylko to co jest piętą Achillesową, czyli stosunek piłkarzy do kontraktowych obowiązków. Choć i tak już widać dużą zmianę, mianowicie świadomość problemu ze strony piłkarzy. Zrozumienie że bez podjęcia walki przewaga w wyszkoleniu i organizacji gry nie da pozytywnych rezultatów. Oczywiście sama świadomość nie wystarczy, muszą się teraz nauczyć motywacji wewnątrz drużyny, oby szybko się tego nauczyli. Bo od tego zależy awans.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 03.04.2024, 19:20
@Jaroo1
No ja tam się nie znam , fakt po padalcu jadę ,bo za to co odpierdziela to mu się zwyczajnie należy.
Ale jeżeli chodzi o rudego to wydaje mi się że się mocno mylisz i puki co ogarnia temat.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 03.04.2024, 19:32
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
@Jaroo1
No ja tam się nie znam , fakt po padalcu jadę ,bo za to co odpierdziela to mu się zwyczajnie należy.
Ale jeżeli chodzi o rudego to wydaje mi się że się mocno mylisz i puki co ogarnia temat.
Pełna zgoda Paweł. Zatrudnienie Rude było bardzo dobrym posunięciem. Umie odpowiednio reagować podczas meczu i odpowiednio ustawić zawodników.

Miejmy nadzieję, że będzie umiał także odpowiednio zaradzić ich skłonności do olewactwa niektórych spotkań. Zadanie ma bardzo trudne, bo od wielu lat żadnemu innemu trenerowi to się u nas nie udało.
(...)
"
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.04.2024, 19:24
Rude sie juz chyba ligii nauczył bo sam podkreślił na konfie ze 2:0 to niebezpieczny wynik xDD
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 19:31
Cytat:
Ja Rude oceniam przez pryzmat famy jaka tu o nim szła i Królewskiego, który go wybrał do ratowania losów Wisły. Uważam, że nie jest trenerem jakiego w tym czasie potrzebowała Wisła. Ogólnie uważam go za średniego trenera, ba, jeszcze analityka bardziej niż trenera, gościu prowadzi 3ci klub, nawet 2 sezonów pracy jeszcze nie ma w karierze. To śmieszne, że taki człowiek przyszedł ratować losy 118 letniego klubu. I to mnie w....ia.

Ogólnie ocenią go wyniki. Dla mnie chłop pokroju Sobola, tylko, ze się zna na piłce. Średnia punktowa z meczów go oceni, teraz ma 1,67 czyli dramat bo ani on, ani Wisła nie powinni być z takiego czegoś zadowoleni. Dla nas około 2,0 w pierwszej lidze to powinno być minimum.

A już na ekstraklasę to myślę, że zupełnie się nie będzie nadawał, nie te progi.
drozd:
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 03.04.2024, 19:41
Ja Rude oceniam przez pryzmat famy jaka tu o nim szła i Królewskiego, który go wybrał do ratowania losów Wisły. Uważam, że nie jest trenerem jakiego w tym czasie potrzebowała Wisła. Ogólnie uważam go za średniego trenera, ba, jeszcze analityka bardziej niż trenera, gościu prowadzi 3ci klub, nawet 2 sezonów pracy jeszcze nie ma w karierze. To śmieszne, że taki człowiek przyszedł ratować losy 118 letniego klubu. I to mnie w....ia.

Ogólnie ocenią go wyniki. Dla mnie chłop pokroju Sobola, tylko, ze się zna na piłce. Średnia punktowa z meczów go oceni, teraz ma 1,67 czyli dramat bo ani on, ani Wisła nie powinni być z takiego czegoś zadowoleni. Dla nas około 2,0 w pierwszej lidze to powinno być minimum.

A już na ekstraklasę to myślę, że zupełnie się nie będzie nadawał, nie te progi.
Ja wolałem aby to Jop został . Ale tak patrząc na chłodno to widać że rudy ogarnia i witać po kopaczach że jest jakiś team, ale taki naturalny a nie sztuczny w huj jak to padalec tworzyw wpadając do szatni z megafonem i wszyscy sztucznie jak czubki podskakiwali no przecież to było sztuczne w huj.

Wydaje mi się że zaczyna powstawać drużyna, taka prawdziwa.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.04.2024, 20:00
Cytat:
Ja wolałem aby to Jop został . Ale tak patrząc na chłodno to widać że rudy ogarnia i witać po kopaczach że jest jakiś team, ale taki naturalny a nie sztuczny w huj jak to padalec tworzyw wpadając do szatni z megafonem i wszyscy sztucznie jak czubki podskakiwali no przecież to było sztuczne w huj.

Wydaje mi się że zaczyna powstawać drużyna, taka prawdziwa.
Z tym, ze powstaje drużyna to bym polemizował. Gramy w kratkę i praktycznie od początku co 1-2 kolejki jest pisane, że własnie powstaje druzyna i dany mecz to szansa na to. Tak było po Widzewie, tak jest teraz, i po tej wygranej w ostatniej minucie ze Stala.
A w nastepnej kolejce jest łomot. Tychy nas zlały u siebie, mecz z Chrobrym to po prostu żenada.
W dwie strony to może iść. Albo być może nawet wygrana w PP i awans przez baraże, albo klapa w PP i kopacze bez ambicji zajebią sezon kolejny bo im się nie będzie chciało jak w Głogowie.
drozd:
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 03.04.2024, 20:15
Rude jak najbardziej ogarnia swoją ulubioną taktykę, ona pasuje do meczy z równorzędnymi rywalami, niestety w 1 lidze się ona sprawdza średnio przeciwko zaparkowanym autobusom, a że elastyczne podejście u niego leży, pewnie w następnym meczu znów wyjdziemy próbować grać to samo co teraz z Piastem.

Oby tym razem udało się przepchnąć.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów