The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2022, 12:28
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Z tym stanowczym orzekaniem jakich my to nie mamy beznadziejnych piłkarzy to bym się wstrzymał do okienka. Bo nie zdziwiłbym się jakby cześć z nich zakotwiczyła w jakichś Jagielloniach, Płockach czy Lechiach i zaczęła grać na w miarę sensownym poziomie (vide Jean Carlos w pogoni)
Problem to nie jest posiadanie jednego czy dwóch średniech/słabych piłkarzy w dodatku bez charakteru. Jak Silva przychodzi do takiej Pogoni gdzie drużyna jest budowana od kilku okienek a nie wymieniana co pół roku to musi się wkomponować i podporządkować .

Problem jest kiedy weźmie się nagle całą kadrę średniaków, słabeuszy bez charakteru , sprowadzi ich wszystkich na raz a potem próbuje tworzyć drużynę....
=-
Taki Skvarka czy Kliment przychodząc do Wisły gdzie od kilku okienek jest trzon drużyny , są liderzy - mogliby inaczej wyglądać. Poza tym gdy nowy piłkarz plażuje, odpier... jakieś jaja na boisku to szybko byłby ustawiony przez resztę drużyny lub wywalony poza jej margines. Tutaj kto miał to robić ? Kto miał być liderem ? Najdłużej u nas jest Sadlok przez zasiedzenie i Frydrych , reszta to nowi piłkarze albo młodzi, którzy nie są naturalnymi liderami.

Popełniono fatalne błędy przy tworzeniu drużyny gdzie Wisła zamiast budować trzon i kręgosłup zamieniła się w terminal lotniczy. Według mnie naszą największą szansę zaprzepaszczono w poprzednim sezonie gdzie spadała 1 drużyna - idealny czas na budowę drużyny ale jak to robić skoro nawet wtedy potrafili się zaplątać w walkę o utrzymanie - co skutkowało kolejnymi turystami w składzie.....
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 22.05.2022, 09:25
No więc powyższe przykłady dowodzą, że u nas nie jest problemem brak umiejętności i pitolenie że mamy sŁabych zawodników to najzwyklejsza BZDURA.

U nas wszyscy grają słabiej niż potrafią, kolejne zmiany trenerów dowodzą że to też nie tylko ich wina. Co zatem jest problemem?

To o czym pisze Jaroo !!!

Jak to się nie zmieni nic się nie zmieni.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.05.2022 o godz. 09:32.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 22.05.2022, 14:22
Hahaha tylko, że u nas plażuje trzon drużyny od lat i jak przychodzi ktoś nowy i próbuje szarpać to szybko zauważa że robi z siebie idiotę . A zarząd albo tego nie widzi albo udaje że nie widzi. Dlatego niestety trzeba zrobić czystkę do spodu, ci którzy mieli styczność z pionem sportowym dotychczas muszą odejść wszyscy...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.05.2022, 18:24
Cały plan sie posypal, cala Wisła sie posypała. Ten spadek to zwienczenie ostatnich 9 lat, droga do upadku po odpadnieciu z APOELem, od Cupiala, przez wsh po trio.
Tamta Wisla upadla i symbolicznie dobrze by było odcicac sie od tego wszystkiego, tzn od tego syfy 9 letniego, zrobic hard reset i wy.......ic 90 procent tego składu i połowę sztabu. I zaczac na serio budowac potęgę bo najważniejsze jest, potencjal, kibice, duze możliwości

Zaczac budować od nowa, nowa ere Wisly Krakow. Trio ma jeszcze jedną szansę, jak teraz tego nie zrobia to juz po nich i ich pomysle na Wisłę. Jedyna szansa to wielkie zmiany od Borzęczka po Dawida i skład. Oni wszyscy sa symbolami tego spadku i juz na zawsze nimi pozostaną. Dlatego trzeba wyjebac śmieci i zaczac od nowa. A nie sie łudzić ze Wuja, Dawid i Sadlok odpala. To sa ludzie skompromitowani, trio tez sie skonpromitowalo
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 23.05.2022, 07:37
I Klopp i Simeone to trenerzy którzy WYMAGAJĄ, nie ma wersalu. Nam też takiego potrzeba, a nie miękkiej faji...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 23.05.2022, 07:58
wywiad z obim, tak naprawde powinien byc wklejony niczym filmiki anouca , w kazdym temacie , bo wyjasnie prawie wszystko

i tak np tutaj:

wbijcie sobie do glowy ze W OBECNYM UKLADZIE (a na zmiany sie nie zanosi, jesli juz to na bardziej w strone "kubową") , wujek to jedyna sensowna opcja

dlaczego?

Piotr Obidziński napisał(a):Wyświetl post
Kuba lubi opierać się na plotkach, podszeptach, spojrzeniach. Zawodnicy też to widzą, bo Kuba łączy rolę właściciela z rolą piłkarza. Jego koledzy z szatni nie ufali i nie wierzyli żadnemu trenerowi, na którego Kuba krzywo spojrzał. Wolą mieć problem ze szkoleniowcem, niż z Błaszczykowskim, bo ten drugi im płaci. Kuba chce dobrze, ale taki mechanizm istniałby w przypadku każdego trenera. Z wyjątkiem Brzęczka. Piłkarze mogą się go słuchać, bo między nim i Błaszczykowskim nie ma żadnych niedopowiedzeń.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 23.05.2022, 12:24
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
wywiad z obim, tak naprawde powinien byc wklejony niczym filmiki anouca , w kazdym temacie , bo wyjasnie prawie wszystko

i tak np tutaj:

wbijcie sobie do glowy ze W OBECNYM UKLADZIE (a na zmiany sie nie zanosi, jesli juz to na bardziej w strone "kubową") , wujek to jedyna sensowna opcja

dlaczego?
Dobra,dobra.Niech Obi teraz też tak nie cwaniakuje.Nagle się odważny zrobił a swoje też za uszami ma.Przypominam że akcja ratowania ligi 2019/2020 była spowodowana fatalną jesienią pod jego rządami.
Chuca,Zdybowicz,Janicki,Szota,Niepsuj,Pawłowski.Na wet to zimowe okienko którym się tak chwali nie obyło sie bez wpadek.Swoje do obecnej sytuacji niestety dołożył
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.05.2022, 15:09
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Dobra,dobra.Niech Obi teraz też tak nie cwaniakuje.Nagle się odważny zrobił a swoje też za uszami ma.Przypominam że akcja ratowania ligi 2019/2020 była spowodowana fatalną jesienią pod jego rządami.
Chuca,Zdybowicz,Janicki,Szota,Niepsuj,Pawłowski.Na wet to zimowe okienko którym się tak chwali nie obyło sie bez wpadek.Swoje do obecnej sytuacji niestety dołożył
Dodam więcej. Obi jako sprawny menager (a za takiego się ma) potrafi lawirować i kłamać w żywe oczy, jak go to zresztą wypunktował Wójtowicz na tt.

Jeśli komuś tym wywiadem zaszkodził to głównie sobie. Kto poważny zatrudni gościa który po zwolnieniu zdradza tajemnice zarządzania w gabinetach? I co śmieszniejsze omawia sytuację z perspektywy osoby świeżo zwolnionej, a jego w klubie nie ma przeszło 2 lata.

Poza tym jeśli jego zarzutami są że na kolację nie przyszedł Kuba a Jaro to pseudo Musk to tylko śmiech mnie ogarnia.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.05.2022, 10:55
Niech piastuje dwa stanowiska jednocześnie, co za problem?

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.05.2022, 11:17
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Niech piastuje dwa stanowiska jednocześnie, co za problem?
Jeżeli chcemy w ciągu sezonu czy dwóch wylądować w II lidze, problemu nie widzę. Jednak nie taki jest nasz cel. Brzęczek wygrał 1 mecz na 14 możliwych. Ty czy ja mielibyśmy pewnie niewiele gorszy bilans. Opieranie nadziei na awans w Brzęczku jest irracjonalne i pozbawione jakiejkolwiek logiki.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
Jarza
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 23.05.2022, 11:33
Prowokacyjnie:
Brzęczek zmiana stanowiska na Dyrektora Sportowego, ogarniającego transfery i zawodników
Sobol zostaje na trenerce (plus koniecznie potrzebni konkretni asystenci)
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 23.05.2022, 12:07
Jarza napisał(a):Wyświetl post
Prowokacyjnie:
Brzęczek zmiana stanowiska na Dyrektora Sportowego, ogarniającego transfery i zawodników
Brzęczek po tym czego dokonał powinien być wypie*dolony dyscyplinarnie z tego klubu a nie przenoszony na inne stanowiska.
Sobolewski to słaby trener..
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 23.05.2022, 14:27
Jarza napisał(a):Wyświetl post
Prowokacyjnie:
Albo Mariusz Jop. Też legenda. Do dziś pamiętam jego bramkę strzeloną główką w ostatnich minutach...
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.05.2022, 12:02
Brzęczek powinien odejść. Marzec,Sobol może Moskal.
Ostatnio edytowane przez leszekm : 23.05.2022 o godz. 12:07.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.05.2022, 12:36
Zawiodłem się na Brzęczku, ale myślę że pozbywanie się go nie ma najmniejszego sensu bo chyba nikogo z lepszym cv nie znajdziemy... poznał zespół, zaczęliśmy grać lepiej ofensywnie (ale niestety bez konkretów), wie jakie zespół ma braki i na jakie pozycje potrzebni są zawodnicy. Głównie to mnie przekonuje do jego zatrzymania. Znajdźcie mi kogoś lepszego na 1 Ligę... Wiem, wiem nie znajdziecie... Kandydatury Marca czy Moskala to śmiech na sali przecież...
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 23.05.2022, 17:46
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Zawiodłem się na Brzęczku, ale myślę że pozbywanie się go nie ma najmniejszego sensu bo chyba nikogo z lepszym cv nie znajdziemy... poznał zespół, zaczęliśmy grać lepiej ofensywnie (ale niestety bez konkretów), wie jakie zespół ma braki i na jakie pozycje potrzebni są zawodnicy. Głównie to mnie przekonuje do jego zatrzymania. Znajdźcie mi kogoś lepszego na 1 Ligę... Wiem, wiem nie znajdziecie... Kandydatury Marca czy Moskala to śmiech na sali przecież...
Jestem pewien, że trenerów typu Szulczek czy ten z Lechii jest kilku albo kilkunastu, jakbym siedział w polskiej piłce i by mi za to płacili to bym je wymienił. Ale oglądałem tylko Wisłę co i tak jest masochizmem, a na więcej polskiej kopaniny szkoda czasu i pieniędzy (drogi prąd).
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 23.05.2022, 20:43
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Smiech na sali to jest Brzęczek, on się nie nadaje na żadną ligę. Jego jedynym atutem jest koligacja z właścicielem, atutem i patologią zarazem...

To co wypracował przez pół roku Brzęczek było widać w ostatnim meczu, jedno wielkie śmierdzące gówno.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 24.05.2022, 10:41
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Smiech na sali to jest Brzęczek, on się nie nadaje na żadną ligę. Jego jedynym atutem jest koligacja z właścicielem, atutem i patologią zarazem...

To co wypracował przez pół roku Brzęczek było widać w ostatnim meczu, jedno wielkie śmierdzące gówno.
Bądżmy precyzyjni.Pół roku jego pracy to będzie pewnie nasza 5-6 kolejka w pierwszej lidze
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 23.05.2022, 13:20
Bez pionu sportowego,dyrektora sportowego z prawdziwego zdarzenia możemy sobie tak jak Framat napisał mieszać tą herbatę do usranej śmierci.Po zwolnieniu Hyballi też nikt poważny miał na nas nie patrzyć a nikt nie zaprzeczy że Gula w tamtym momencie był poważnym kandydatem.
Ale no właśnie jak trenera będą wybierać ludzie którzy obecnie są w klubie to możemy losować w nazwiskach takich jak Ojżyński,Moskal,Marzec czy nie daj Bóg Bartoszek.
Łobodziński,Niedżwiedż czy ktoś by dał u nas szanse?Albo takiemu Szulczkowi?
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 23.05.2022, 15:21
Jedyne co Obi zyskał tym wywiadem, to pokazał, że jest równie małostkowy.

Tak po prawdzie, to osobą, której faktycznie mi żal, jest Wisłocki, bo to jest gość, który poświęcił i zaryzykował najwięcej jeśli chodzi o wszystkich członków zarządu z czasów trio, a rozstanie było... hmmm... budzące wątpliwości. A nie przypominam sobie żeby kręcił z tego powodu jakąś aferę.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.05.2022, 21:10
może Kuba popytał by znajomych z Niemiec, czy jakiś asystent trenera z II Bundesligi nie chciałby u nas się sprawdzić...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.05.2022, 21:41
Może by sprowadził w ogóle jakąś całą IV-ligową drużynę niemiecką z trenerem?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.05.2022, 12:22
Spalenie się Brzęczka będzie łagodzić fakt, że ma on w środowisku sporo znajomych i coś sobie może załatwić. Ale zasadniczo tak, ryzykuje.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 25.05.2022, 10:11
https://www.wislaportal.pl/News.html...w_Wisle_Krakow
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 25.05.2022, 10:39
Tym artykułem powinniśmy Pana Brzęczka z funkcji trenera Wisły pożegnać.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 25.05.2022, 10:48
Szneka napisał(a):Wyświetl post
To się niestety nie stanie, także może coś bardziej przyziemnego.

Na przykład na osławionej, już zaplanowanej przed sezonem konferencji, kibice mogą chyba oczekiwać jasno postawionego przed trenerem celu ? Np. zajęcie miejsca w pierwszej 6 po rundzie jesiennej. Bo jeśli w I lidze nasz trenejro + trampkarze zanotują dalszy ciąg spotkań bez zwycięstwa to będzie słabo..
Odpowiedz cytując
majkelson777
Senior Member

Od: 12.2015

Stary 25.05.2022, 11:23
Szneka napisał(a):Wyświetl post

A ten artykuł odkrył coś nowego? Adrian Gula miał dobre pierwsze 100 dni i co z tego? Od sierpnia zdobył 11 pkt w 15 meczach czyli punktował 0,73pkt na mecz. Brzęczek miał to poprawić, ale tego nie zrobił, wiec jest spadek natomiast nagle ludzie zauważyli, że słabo punktujemy? Gdyby wyjąć dobre pierwsze sześć kolejek z sezonu to w pozostałych 28 meczach na 84 punkty zdobyliśmy 21. Astronomiczne 0,75 pkt na mecz w przekroju ponad 3/4 sezonu.

Myślisz że to jest aż takie komfortowe dla Brzęczka? Brzęczek jak się spali w I lidze to jego notowania na rynku trenerskim polecą dramatycznie i już mało kto w ekstraklasie będzie chciał go zatrudniać. Co chwilę na karuzelę trenerską dochodzą młodzi jak Szulczek, Stano czy nawet Łobodziński. Pojawiają się nowi jak Papszun,Banasik. Sporo klubów szuka trenera za granicą.

Jak Brzęczek zacznie być wyjaśniany przez Tułacza i spółkę to ciężko mu będzie się gdzieś załapać.

Przed przyjściem do Wisły Brzęczek miał więcej do stracenia niż do zyskania. I na razie niestety wychodzi na tej,zaledwie 3 miesięcznej przygodzie mocno poobijany.
Ostatnio edytowane przez majkelson777 : 25.05.2022 o godz. 11:29.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.05.2022, 13:50
majkelson777 napisał(a):Wyświetl post
A ten artykuł odkrył coś nowego? Adrian Gula miał dobre pierwsze 100 dni i co z tego? Od sierpnia zdobył 11 pkt w 15 meczach czyli punktował 0,73pkt na mecz. Brzęczek miał to poprawić, ale tego nie zrobił, wiec jest spadek natomiast nagle ludzie zauważyli, że słabo punktujemy? Gdyby wyjąć dobre pierwsze sześć kolejek z sezonu to w pozostałych 28 meczach na 84 punkty zdobyliśmy 21. Astronomiczne 0,75 pkt na mecz w przekroju ponad 3/4 sezonu.

Myślisz że to jest aż takie komfortowe dla Brzęczka? Brzęczek jak się spali w I lidze to jego notowania na rynku trenerskim polecą dramatycznie i już mało kto w ekstraklasie będzie chciał go zatrudniać. Co chwilę na karuzelę trenerską dochodzą młodzi jak Szulczek, Stano czy nawet Łobodziński. Pojawiają się nowi jak Papszun,Banasik. Sporo klubów szuka trenera za granicą.

Jak Brzęczek zacznie być wyjaśniany przez Tułacza i spółkę to ciężko mu będzie się gdzieś załapać.

Przed przyjściem do Wisły Brzęczek miał więcej do stracenia niż do zyskania. I na razie niestety wychodzi na tej,zaledwie 3 miesięcznej przygodzie mocno poobijany.
Kibice w większości mają bardzo wybiórczą pamięć, przede wszystkim zaś potrzebują kozła ofiarnego. Tak naprawdę drogę ku spadkowi zaczęliśmy w tamtym sezonie, który został całkowicie zmarnowany, a miał być czasem kiedy urodzą się zręby nowej drużyny. Zamiast kontynuować projekt Hybali z innym trenerem zmieniono koncepcję - na złą dla nas w tym momencie - i wywalono większość składu. Wcześniej Hybala odpalił piłkarzy którzy mogliby za Guli coś zdziałać.
Brzęczek wszedł kiedy było już pozamiatane, okienko transferowe zmarnowane, obóz w Turcji źle spożytkowany (złe przygotowanie fizyczne), Gula wprost powiedział dziennikarzom że trzeba nowego trenera.
Pierwszy znany mi przypadek kiedy trener mówi wprost: .......ę, ja już tego nie ogarnę, bierzcie strażaka! Już samo to powinno dawać do myślenia, ale - jak widać niekoniecznie.

I w ten sposób stałem się zwolennikiem Brzęczka ponieważ twierdzę że problem leży gdzie indziej i nie ma czasu na zmiany. Paradoksalnie, zostawienie Brzęczka może oznaczać, że tym razem dotarło kto i jak zawalił. Zawsze zostaje nadzieja.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.05.2022 o godz. 13:57.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 25.05.2022, 15:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Kibice w większości mają bardzo wybiórczą pamięć, przede wszystkim zaś potrzebują kozła ofiarnego. Tak naprawdę drogę ku spadkowi zaczęliśmy w tamtym sezonie, który został całkowicie zmarnowany, a miał być czasem kiedy urodzą się zręby nowej drużyny. Zamiast kontynuować projekt Hybali z innym trenerem zmieniono koncepcję - na złą dla nas w tym momencie - i wywalono większość składu. Wcześniej Hybala odpalił piłkarzy którzy mogliby za Guli coś zdziałać.
Brzęczek wszedł kiedy było już pozamiatane, okienko transferowe zmarnowane, obóz w Turcji źle spożytkowany (złe przygotowanie fizyczne), Gula wprost powiedział dziennikarzom że trzeba nowego trenera.
Pierwszy znany mi przypadek kiedy trener mówi wprost: .......ę, ja już tego nie ogarnę, bierzcie strażaka! Już samo to powinno dawać do myślenia, ale - jak widać niekoniecznie.

I w ten sposób stałem się zwolennikiem Brzęczka ponieważ twierdzę że problem leży gdzie indziej i nie ma czasu na zmiany. Paradoksalnie, zostawienie Brzęczka może oznaczać, że tym razem dotarło kto i jak zawalił. Zawsze zostaje nadzieja.
Zostawienie Brzęczka nie oznacza że cokolwiek zrozumiano.Nikt go nie zwolni póki sam nie poprosi.Do czasu aż zostanie podane przynajmniej kto zostaje w tej drużynie czy to Brzęczek czy jakiś nowy trener będzie miał tyle samo czasu by sklecić jakiś zalążek zespołu.Jesteśmy na takim etapie że pewnych to mamy chyba tylko młodych a i tak nie wszystkich i wracających z wypożyczenia
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 29.05.2022, 05:16
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tak naprawdę drogę ku spadkowi zaczęliśmy w tamtym sezonie, który został całkowicie zmarnowany
Drogę ku spadkowi zaczęliśmy od historii kambodżańskiego milionera, tylko kilka lat pudrowała chujnie "grupa spadkowa", a w kolejnym roku spadek tylko jednej drużyny. Pierwsze pół roku po powrocie JB XVI coś tam grali, no i za oszołoma Hyballi jakoś to wyglądało... dlatego na wtopy z KSZO czy innymi Grudziądzami nawet sobie głowy nie zawracałem. Z perspektywy czasu okazuje się, że najbardziej charakternym zawodnikiem w szatni był wyszydzany RB9... teraz zostały same błazny i kilka dziewczyn z Erasmusa.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów