|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jean Carlos nie rozumie dlaczego nie gra.
![]() nie grasz chłopie bo jest cienki ,i widzi to 99% kibiców i trener Hyballa .Do Bundesligi idz,tam bedziesz grał ![]() P.S Jak bedziemy sporowadzać dalej takich tępych trepów z dużym ego a małym talentem do grania to naprawde z tym klubem bedzie coraz gorzej.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 07.05.2021 o godz. 19:06.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ale on nawet chyba nie rozumie jaka jest jego rola w tej ustawce , przeciez ta "dziennikarka" w co 2 pytaniu mu sufluje tezy które ma wygłosić
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Jeżeli do tej pory nikt nie zareagował z Włodarzy choćby na twiterze i nie ustosunkował się do wywiadu to niestety skłaniam się do opcji , że w klubie widzieli ten wywiad przez publikacją .
Chciałbym się mylić ale chyba właśnie klub zalicza kolejny koszmarek PRowy po Buksie, praniu brudów na twitterze z Obim + nieszczęsny wywiad Kuby w Foodtrucku. Na temat Hyballi możemy się spierać i przerzucać argumentami a decyzja będzie i tak po stronie klubu i nam pozostanie ją zaakceptować ale tutaj chyba jest pełna zgoda , że strasznie słabo to wygląda . Najpierw Basha , teraz Silva a reakcji brak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Rzygać się chce jak się widzi co się odpier.dala w tym klubie. Człowiek myślał, że jakimiś małymi kroczkami zmierza to wszystko do jakiś europejskich standardów.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Turysta, który przez dwa lata nic nie pokazał atakuje trenera, a zarząd nie reaguje.
To bardzo słabe i pokazujące, że zarząd jest coraz bardziej zagubiony i nie wie co ma dalej robić, a nadchodzące okienko jest niezwykle ważne w kontekście stworzenia lepszej drużyny, bo ostatnie dwa były fatalne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No cóż... Trio ma niewątpliwie swoje olbrzymie zasługi.
Ale nie jestem pewny do czego to ostatecznie doprowadzi. Brak profesjonalizmu nigdy nie prowadzi do happy endu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Niestety ten brak profesjonalizmu widać na każdym kroku. Ilu trenerów za kadencji trzech Muszkieterów zmieniliśmy, ilu płacimy kasę a cały czas gadamy o długach które w części już idą na konto braci B i spółki. Koniec końców kibic ma płacić hajs vide Socios i siedzieć cicho a burdel jaki był w klubie dalej trwa w najlepsze tyle że aktorzy się zmienili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeżeli zwolnią Hyballę inaczej niż za porozumieniem stron i będziemy mu za to płacić, to Wisła nie zobaczy już ani złotówki z mojego karnetu, koszulek i pamiątek. Skoro Trio na to stać to niech dają ze swoich.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ludzie, nikt z nas nie jest w klubie, oceniamy wszystko na podstawie medialnych pogłosek i tego co Hyballa mówi przed kamerą, zupełnie jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. Mówi to co chce aby kibicom się spodobało, aby również w takich sytuacjach stali za nim "murem". |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Myślę, że pomimo olbrzymich i niezaprzeczalnych zasług dla Wisły Trio nie do końca wie, w która stronę pójść. A miesiąc miodowy już dawno się skończył. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Skoro byle kopacz może wylewać swoje śmichu warte żale w mediach i nikt na to nie reaguje co co sobie można o tej sytuacji pomyśleć? Zwolnienie Hyballi w naszej sytuacji to hiperdebilizm, a wszystko zmierza w tym kierunku... wbrew zdrowemu rozsądkowi. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Błaszczykowski i tak za to wszystko płaci.
Serio, takie komentarze uważam za żenujące. Wolę Wisłę Błaszczykowskiego niż brak Wisły. Tego trenera jutro nie będzie, a gdyby nam z nim wyszło, to nie byłoby pojutrze. Błaszczykowski tu był, jest i wygląda na to, że jeszcze trochę pobędzie. Dzięki niemu ta Wisła dalej jest. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() btw Woleli by niektórzy Wisłę w IV lidze byle z Hyballą ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja bym chciał wiedzieć kto go wymyślił na naszego trenera? Bo rozumiem że osoba która zaproponowała takiego wariata na trenera poleci razem z nim. A i oczywiście pomysłodawca gadżetów Gegenpressing też. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Wisła Błaszczykowskiego tak ma wyglądać? Zatrudniam kogoś, a potem mu pokazuję miejsce w szeregu? Przed tysiącami widzów? Serio? Kto tu przyjdzie pracować? Kiedy tu będzie normalnie? Ludzie z klasą nie zachowują się w ten sposób. I tak, Kuba pomógł Wiśle. Pytanie, czy to co się obecnie dzieje, to nie jest tylko przedłużanie agonii. Bo niestety straciłem wiarę w to, że będzie inaczej. Bo piłkarze płaczki, trener niedobry. Szanujmy legendy. I żyjmy przeszłością, bo przyszłość maluje się w ciemnych barwach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A przy tym nie uważam, żeby z trenera Hyballi był taki cud, aby nad nim płakać. Zarząd, a może raczej właściciele, pomylili się nie tylko w układaniu sobie relacji z trenerem, ale także w jego wyborze. Ten gość do nich, do obecnej Wisły nie pasował. A ponieważ jesteśmy skazani na trio, to powinniśmy brać takich, którzy będą mogli w tych warunkach wypracować jak najlepszy wynik, wypromować jak najwięcej młodych, pocieszyć oko kibica raz na kilka spotkań, a nie takich, którzy są obiektywnie najlepsi (jeśli to cokolwiek znaczy) i w lepszych warunkach mogliby osiągnąć więcej. A że skończy się Brzęczkiem i że trio zalicza błędy to pisałem tu wiele miesięcy temu i byłem tu za to atakowany. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
ciacho- ale wiesz, że za porozumieniem stron też jest jakiś okres wypowiedzenia to musisz mu zapłacić za te miesiące. Przecież on głupi nie jest i liczyć też potrafi, na pewno się zabezpieczył na taki wypadek.
Mogą się też porozumieć, że zrzeknie się wynagrodzenia np. za kilka miesięcy, ale w zamian za to będzie mógł podpisać z nowym klubem umowę jeżeli taki się znajdzie, ale w obu przypadkach musisz mu zapłacić.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 08.05.2021 o godz. 12:07.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jarosław Królewski i Tomasz Jazdzyński też na tt piszą to co kibice chcieli by przeczytać. patrz ostatni wpis pana Jarosłąwa "będzie dobrze". Tu na myśl przychodzi mi tylko podobne "wytrzymajcie jeszcze 2 tygodnie"
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co za ....a patologia. Piłkarz- właściciel ostentacyjnie demonstruje w trakcie meczu brak szacunku dla trenera którego sam zatrudnił. Tu nigdy nie będzie normalnie.
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam nadzieję że Kuba za to "zaplaci"....
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dramat ze strony Kuby. Policzek dla trenera i niestety dla nas kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak tu ma być normalnie skoro jazdy i konflikty sa duzo wyzej niz na poziomie zawodników.....
szkoda mi juz na to patrzeć. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kuba to nasza legenda i wspaniały czlowiek ale wszedł w mega niekomfortową sytuację bycia piłkarzem i właścicielem klubu. Za dużo sobie wział na glowę i pełni funkcje wykluczające się... To nie jest zdrowe aby być podwładnym trenera, a z drugiej strony jego przelożonym... Ciężko się w takiej sytuacji nie pogubić i nie przekroczyć pewnych zasad, zarówno bedąc Kubą jak i Hyballą.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żałosne zachowanie Kuby.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jestem zażenowany zachowaniem Kuby po golu..
powiem coś mega kontrowersyjnego, ale uważam, że to Kuba jest odpowiedzialny w większości za obecny kwas w Wiśle.. piłkarze sabotują gre w klubie.. a właściciel patrzy z boku na to i jeszcze im przyklaskuje robiąc żałosną szopkę z podbiegnieciem do Kazia.. niewyobrażalna rzecz w normalnym klubie.. Jeszcze podpisać Boguskiego na kolejne 2 lata, Wujo na trenera i w następnym sezonie do 1 ligi.. juz nie mam sily |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Bo to że żaden normalny trener tu nie przyjdzie to pewnik. Ten mecz wbrew pozorom może zadecydować o spadku Wisły - tylko nie w tym sezonie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.05.2021 o godz. 21:14.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|