|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
1. być nominowany w więcej niż 2 kategoriach do nagród na forum.
2. pisać więcej postów. 3. zostać moderatorem na forum. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
1. Nauka
2. Przybrać na masie 3. Zarobić na autko 4. Złapać jakąś dobra robotę na wakacje ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
postanowienia noworoczne są dla cip które bez boźdzca w postaci włąsnie nowego roku nie potrafią nic osiągnąc, a i tak połowe realizacji tych postanowien pojdzie sie jebac pod koniec lutego.
ktos cos chce osiagnąć to to postanawia a nie czeka na okazje przy której moze cos postanowic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
1. Skończyć pisać książkę.
2. Przeczytaćkolejne części przygód Eberharda Mocka. 3 Zrobić platynę w MW2 punkt 3 wyklucza p.1 ![]() WRzŚ - ale Ty myślisz że my to tak na serio ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
nie wiem, w ostatnim tygodniu troche osób pytało co postanawiam na nowy rok, albo nie mieli o czym zagadac bo pogoda to oklepany temat a i ponarzekac nie mozna bo jak na środek zimy to ciepło, albo faktycznie duzo osób traktuje "postanowienia noworoczne" na serio.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A pier..lisz WRzŚ
.Te postanowienia to raczej taka tradycja i chęć zaznaczenia, że jednak coś się kończy coś się zaczyna niż coś poważnego. Jedne się porzuci w lutym, o innych się gada ot tak, bo i tak je zrealizować trzeba, a niektóre się zrealizuje całkiem przypadkiem. Mi bardziej ramy czasowe wyznacza sezon naszej kopanej, ale zmiana cyferki w roku urok swój ma. Moje: 1. Zmienić pracę, zmienić firmę! (3 rok z rzędu) 2. Znaleźć mieszkanie w promilu ok. 30 km od Krakowa. (7 rok z rzędu) 3. Kupić auto. (po raz pierwszy) 4. Zacząć grać w coś, gdzie można wygrać dużo pieniędzy ;P (po raz drugi) 5. Ogarnąć się ;P (po raz trzeci - sprzedane )Powód: Coolpick nie-dziękuję :P tylko czemu jesteś taki czuły na promile? :P
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 30.12.2009 o godz. 21:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a ja mam gdzieś postanowienia noworoczne bo sie nie sprawdzają. jak mam cos robic to postanawiac specjalnie i spinać się nie muszę. Np. palenie rzuciłem pod koniec czerwca 2007r tak po prostu "nie palę i chvj". Wczesniejsze "noworoczne" rzucanie to o kant dupy można było rozbić.
Moje postanowienie na nowy rok: trafić jako jedyny w totka szóstkę przy największej z możliwych kumulacji!!! ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja mam wolne w 2010r.
Postanowienia noworoczne na 2010r. wyrobiłem w 2009r. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nowy rok się zbliża, ogarniamy nowe postanowienia
1. Obronić się. 2. Dostać na magisterkę. 3. Znaleźć bogatego faceta A reszta to tajemnica ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
podbijemy a co
![]() 2014 - wyrobić plan podróży i wydać na nie wszystkie prowizje ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|