|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Przychodzi facet z mówiącym kotem do łowcy talentów. Gość musi zademonstrować zdolności kota, więc stawia go na biurku i zadaje mu pytania:
- Jak się nazywa drobno zmielony węgiel? Kot odpowiada: - Miał! - Jaka jest forma czasu przeszłego czasownika "mieć" w trzeciej osobie rodzaju męskiego? - Miał! Łowca talentów się w....ił i wyrzuca kolesia z kotem za drzwi. Kot wstaje, otrzepuje się i mówi: - no co ku...a, może niewyraźnie mówiłem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
http://patrz.pl/filmy/dziadek-na-tel...zk-pila-ujscie
beka niesamowita z dziada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co w tym k**wa śmiesznego ?! Żal mi dziadka i wstyd za tego kolesia.Nie wierze że inaczej załatwić się tego nie dało....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
porażka na całej lini Powód: Powód edycji:
Ostatnio edytowane przez Maciejj : 15.09.2010 o godz. 20:38.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mic : 15.09.2010 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobra, dobra, zero napinki. ale sądzę, że jakby Wam ktoś siadł na tv, czy wg. zachowywał się niedorzecznie po pijaku to już widzę Waszą świętość : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Facet na końcu postąpił beznadziejnie wyrzucając "dziadka" z autobusu. Ale "dziadek" też idiota widział, że tam jest TV. ICZy TV nie mozna było położyć na ziemi bo widziałem że tam było dużo miejsca, każdego z nas wkur*** jak sobie "bacia" położy obok siebie siatki a inni niech stoją, boście młodzi. TV należało położyć na ziemi.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Hołota....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Przecież jakby ten telewizor był na miejsu siedzącym to jak by ten dziadek tam nie usiadł bo by było za wysoko? A wolne miejsce było po drugiej stronie. Jak widać nawet dziady u nas w Polsce nie potrafią się zachować
http://www.youtube.com/watch?v=d8oTuB6bSoA jakby komuś nie chodziło na tamtej stronce
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 15.09.2010 o godz. 23:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kilka krótkich kawałów "_
"A z pocałunkiem póki co zaczekamy" - powiedział piękny książę złażąc ze Śpiącej Królewny Mąż do zony: - Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodę się z Tobą! Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża: - Już mam jęczeć? - Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno. Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie: - Teraz jęcz, teraz!!! Żona: - Olaboga!!!! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał... Pijani wędkarze złowili rusałkę.Rano okazało się że to sum i do kaca doszedł wstyd. W zakonie siostra przełożona zbiera wszystkie zakonnice i mówi: - Wczoraj stało sie coś strasznego - na naszym terenie znaleziono prezerwatywę! Wszystkie: - O mój Boże! A jedna: - Hihihi. Przełożona: - Ale to jeszcze nie wszystko - ta prezerwatywa była zużyta! Wszystkie: - O mój Boże! A jedna: - Hihihi. Przełożona: - Ale teraz najgorsze - ta prezerwatywa była pęknięta! Wszystkie: - Hihihi. A jedna: - O mój Boże Wraca dres z Paryża i opowiada swojej żonie, co tam widział:Wiesz, Zocha, idę, patrzę, a tu wielki plac! Patrzę na lewo... Och..ałem! Patrzę przed siebie... k...a mać! Patrzę na prawo... ja pie...lę...Zocha zaczyna płakać... Dres pyta:Zocha, co sie stało?Ta odpowiada:Boże, jak tam musi być pięknie... - Tato, jestem gejem. Ojciec zastanawia się chwilkę i pyta: - A czy masz swój dom ? - Nie - odpowiada zdziwiony syn. - A czy masz swój samochód i jacht ? - Nie, nie ... - zadziwia się syn. - To ty jesteś je.....m pedałem a nie żadnym gejem ! Dzień kobiet, a tu jeden z podwładnych przynosi swojemu kierownikowi (mężczyźnie) kwiaty. Na to kierownik zdumiony: - Co pan, przecież to Dzień Kobiet...? - No wiem, ale pomyślałem, że przyniosę, bo z pana taka k....wa. ! Stewardessa dostała polecenie od kapitana, by w sposób dyplomatyczny i delikatny poinformowała pasażerów o tym, że samolot zaraz się rozbije. Stewardesa wychodzi do pasażerów i pyta: - Czy wszyscy maja dokumenty? Pasażerowie z entuzjazmem odpowiadają: - Taaak!!! - W takim razie niech wszyscy je podniosą i zamachają do mnie. Pasażerowie podnoszą je w górę i radośnie machają. - A teraz wszyscy rolujemy dokumenty nad głową, rolujemy... ciaśniutko, ciaśniutko... Pasażerowie entuzjastycznie zwijają, ciaśniutko... - A teraz niech wszyscy wsadza sobie je głęboko w dupę, żeby zwłoki dało się łatwo zidentyfikować.
Ostatnio edytowane przez arth_ur : 15.09.2010 o godz. 23:45.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Widze ze napinacze o beidnego dziadka mozg wylaczyli. Telewizor lezal na ziemi a dziadek byl zalany i .......il glupoty. Jak wy byscie inaczej psotapili z taka ochlej morda ktorej wsyscy bylo wiadac w autobusie mieli dosc ( posluchajcie sobie babek w tle) to wam gratuluje. Koles powinien go wysadzic na pierwszym lepszym przystanku.
Holota to ten pijak ktory robi borute w autobusie. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Najwieksza zenada czyli podrobka Naglego Ataku Spawacza
http://www.youtube.com/watch?v=-FVZI7MNBeU&feature=sub ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Owszem, dziadek zalany w trzy dupy. Natomiast kultura osób w autobusie porażająca. Wszyscy do niego na Ty, wszyscy k***a, c**j itp. W życiu bym się tak nie odezwał do starszego człowieka. No ale cóż, czasy sie zmieniły... Teraz można się tym pochwalić i wrzucić na YouTube'a.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
co wy tak tego dziada bronicie? jak dla mnie koles byl cierpilwy do potegi, ~15 minut cos komus tlumcaczyc i dopiero zareagowac to niezly wyczyn, nie wiem czy bym 5 wytrzymal do tego byl zalany i sam agresywnie odpowiadal i grozil..
Ibutti a jak on sie odzywal? 100 razy w ciaglu filmu odjeb sie odemnie! bo Ci przy.......e i to jest ok? pewnie starszego dziada nie ruszyc bo.. jest stary ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ale chyba, koleś wiedziałby czy jest chory czy nie, bo niektóre zwroty, znaczą o tym że sie już chyba dłużej z dziadkiem znają.
Aczkolwiek zachowanie na końcu, gdy zszedł z tego telewizora, mogło być inne. Gdyby był bardziej inteligentny już nie reagowałby na zaczepki najprawdopodobniej pijanej osoby. Dla świętego spokoju bym pewnie sam wyszedł i poczekał 10-15 min na nastepny autobus. Ale sam po 5 min bym pewnie nie wytrzymał ;]
Ostatnio edytowane przez Jachcik : 16.09.2010 o godz. 11:22.
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Para w łóżku. Żona do męża:
- Kochanie, włóż od tyłu... - Żółw. ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy ja czegoś nie rozumiem?
![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wychodzi na to że nie czaisz bazy. Juve jest zgodą Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
Live is 2 short 4 Me :::...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez kornd : 21.09.2010 o godz. 08:36.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|