The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2022, 21:57
ital napisał(a):Wyświetl post
to że Tomek sprzedaje akcje Jarkowi nie wyklucza że tomek nie będzie pełnił jakiejś funkcji w S.A. na jakimś kontrakcie
Przecież wyraźnie powiedział, że nie wyobraża sobie dalszej współpracy w ramach trio.

JB go oszukiwał.
JK gdy przychodziło co do czego go nie poparł.

TJ będzie w TSie do czerwca 2023 i zapewne się pożegna całkowicie że strukturami wislackimi.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.11.2022, 22:21
Karherop napisał(a):Wyświetl post
TJ będzie w TSie do czerwca 2023 i zapewne się pożegna całkowicie że strukturami wislackimi.
Do czerwca jeszcze daleko, może nastąpić tyle zwrotów akcji, że hej...

Z całej trójki właścicieli jeśli miałbym wskazać jednego, który powinien odpowiadać za klub to byłby nim TJ - ma najbardziej chłodne spojrzenie na sprawy, realistyczne. Z drugiej strony Królewski wcale nie musi być gorszy aczkolwiek on jest bardziej wizjonerem, a do bycia nim potrzebne są $$$ (Kwiecień?).

A Kuba? Mam nadzieje, że po prostu odejdzie.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 23.11.2022, 22:18
Obi ostro napisał.

Ciekawe czy będzie kontynuacja.

Ale z drugiej strony, brak odnowienia, brak szczerości, zatrudnienie brata i wujka i szereg innych zdarzeń sugerują, że...

Różni nieciekawi są przy Naszej Legendzie, Największym z Największych.

Dla mnie przedłużenie kontraktu z wujkiem Jurkiem po spadku i zwiększenie mu kompetencji to czysty bandytyzm, ale to pewnie tylko wierzchołek góry lodowej.

Od tego jednego wujka Titanic nie zatonąłby.

Choć trzeba przyznać, że jest bardzo dziwne, że wujek z bratem byli bardzo bronieni jak niegdyś Sarapata i Dukat.

Zastanawiające...

Wisła tak spadła jak u wujka na imieninach, czyli praktycznie w pozytywnej atmosferze.

Dziwne...
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 23.11.2022 o godz. 22:32.
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 23.11.2022, 22:20
Żeglarz to atencjusz. Teraz już tylko truje dupę.
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Stary 23.11.2022, 22:43
Tak, JB tak po prostu odejdzie, TJ z JK się dogadają, a na koniec Kwiecień wjedzie na białym koniu i sypnie hajsem.

Może ktoś z nich pocałuje jeszcze żabę i ta zmieni się w księżniczkę? Wtedy już rzeczywiście wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie, oglądając co sezon Wisłę w fazie grupowej CL.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 23.11.2022, 23:13
Nadrobiłem konferencję TJ:
1. Pociski szły nie tylko w stronę WN i JB ale również JK
2. Po co była Nowakowi cała akcją z prezesurą? W świetle wypowiedzi TJ nie mam zielonego pojęcia? Co on chciał tam ugrać?
3. Jeżeli JK działa na emocjach i nie ma konkretnego planu to przed nami przedłużanie agonii. Jednak inwestycja na poziomie 4 mln wskazywać może na coś innego. Nie wiem, nie mam pojęcia na co.
4. Dlaczego wśród dziennikarzy jest zmowa milczenia odnośnie JB16? Przecież to aż cisnęlo się na usta
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 23.11.2022, 23:23
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Nadrobiłem konferencję TJ:
1. Pociski szły nie tylko w stronę WN i JB ale również JK
[...]
4. Dlaczego wśród dziennikarzy jest zmowa milczenia odnośnie JB16? Przecież to aż cisnęlo się na usta
1. Tak, wyraźnie było słychać, że między Jażdżyńskim a Królewskim nie ma nici porozumienie. Ale Jażdżyński jakoś to wyjaśnił, odniósł się, że mają inne spojrzenie na świat, stąd różnice. Więc jak gdyby wszystko jest ponazywane i uporządkowane. Odnośnie do JB16 nie chciał powiedzieć ni słowa.
Może być też tak, że nie chce szkodzić "prezesurze" Królewskiego, ale osobiście w to wątpię. Najpewniej jest tak, jak ktoś tu już pisał -- JB16 podejmował niezrozumiałe decyzje, Królewski nie odważył się poprzeć Jażdżyńskiego, bo wierzył w JB16.

4. Też tego totalnie nie rozumiem. Powoli robi się taka sytuacja, że Błaszczykowski staje się personą z Twojego awatara, to tak z przymrużeniem oka.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.11.2022, 00:03
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
2. Po co była Nowakowi cała akcją z prezesurą? W świetle wypowiedzi TJ nie mam zielonego pojęcia? Co on chciał tam ugrać?
(..)
Ad2: Nie wiedział w co się pakuje, gość ślepo zapatrzony w JB. Być może sam JB go na to namówił skoro było realne zagrożenie ze TJ będzie prezesem.

Ad.4. Odebranie akredytacji?

Innych rzeczy nie chce insynuować, ale przypuszczam że jak pierwszy się wyrwie to za nim pójdą kolejni.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.11.2022, 08:36
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ad2: Nie wiedział w co się pakuje, gość ślepo zapatrzony w JB. Być może sam JB go na to namówił skoro było realne zagrożenie ze TJ będzie prezesem.
Pozwolisz, że pociągnę temat bo naprawdę nic mi się tutaj nie układa.

Gość jako akcjonariusz dokładnie znał sytuację finansową Spółki.
Niezaprzeczalnym faktem są jego wypowiedzi, o których wspominał TJ:
a) pierwsza o tym, że "w razie W" on ze wspólnikiem są gotowi do dofinansowania - i tym podniecali się.dziennikarze i część kibiców
b) drugą o tym, że jest kryzys w budowlance, Nowak-Mosty są młodą firmą i on nie jest w stanie.

Dodatkowo jeszcze początkiem sierpnia Brzęczek wspominał o dwóch (oprócz Rodado) transferach: lewy obrońca i pomocnik. Potem szybciutko sprawa ucichła.
To tak jakby miał obietnicę od JB16 lub/i Nowaka, że będzie na to kasa po czym obietnica została wycofana.

Już sam fakt dwóch tak różnych wypowiedzi WN w krótkim odstępie czasu nakazywał traktować go co najmniej z dystansem.
O tych wspomnianych przez TJ "3letnich planach" nie piszę, bo jako szeregowy kibic nie miałem o tym żadnej wiedzy.

I tutaj wracam do punktu wyjścia: po co to było Nowakowi? PRzecież na loży siedzieć mógł nawet bez tego.
Gość prowadzi poważny biznes więc nie może być tak głupi, żeby samo "ślepe zapatrzenie" w JB16 tłumaczyło taką decyzję.
Jestem bardzo ciekawy, co tam się tak naprawdę działo...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Stary 24.11.2022, 00:22
Na pewno nie Białoński

PS. Zresztą ten prawdziwek chyba jest w Katarze obecnie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.11.2022, 08:14
Cytat:
Tak, JB tak po prostu odejdzie, TJ z JK się dogadają, a na koniec Kwiecień wjedzie na białym koniu i sypnie hajsem.
A myślisz, ze nie odejdzie? Kuba ucieknie z Wisły tak samo jak Dawid i Jurek, jak szczur. Obecnie jedyne co mu pozostało to siedzenie cicho jak mysz pod miotłą.

Jeszcze swego czasu cwaniakował w foot tracku, mówił o Obim i innych, wywalał Hyballę pajacując z Kmiecikiem i Bogusiem, po spadku już było go stać na krótkie "zajebałem", a teraz siedzi schowany jak mysz, kolejne akcje w stylu Dawid won, Jurek won, Nowak won, tylko go pogrążają i zabierają mu ostatnie argumenty w tej wojnie.

Kuba nie ma charakteru do działania z taką ilością ludzi. Jet uparty, jest obrażalski, musi być po jego myśli, a jak nie to się będzie mścił. Miał ogromny autorytet i poparcie więc nikt nie mógł mu zaszkodzić, bo poleciałby z klubu na kopach (z poparciem kibiców). Wzięli Kubusia na przeczekanie, dali mu działać i sam się zniszczył. Teraz już gościu nie ma nic do gadania.

Jego charakter jest dobry na chwilę i tylko wtedy gdy wszystko wychodzi. Wtedy można się polansować i powiedzieć "a nie mówiłem?". Jednak sport to taka dziedzina, że nawet jak idzie super to za chwilę znowu jest sinusoida, i nerwy i szukanie gdzie jest problem i przyczyna. W Wiśle złożyło się o tyle źle dla Kuby, że dobrze nie było nawet przez chwilę, także od początku są nerwy i problemy duże.

Kto by pomyślał, że to wszystko tak się potoczy....
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 24.11.2022, 08:27
Myślę, że krok po kroku będzie realizowany plan bez Kuby. Nie wiem czemu, ale odnoszę wrażenie że to nie koniec Jażdżyńskiego w SA. Jeśli Królewski cokolwiek poukłada i przekona kogoś znaczącego i z kasą (albo już to zrobił, stąd jego ruch o dofinansowaniu) do pomocy, to w dalszej perspektywie będzie mu potrzebny ktoś kogo zna, komu ufa, z doświadczeniem potrzebnym do objęcia stanowiska Prezesa Zarządu (JK jest p.o.) . I wtedy TJ mógłby spokojnie się w takiej roli odnaleźć. Patrząc z perspektywy doświadczeń biznesowych, to naprawdę poukładany facet. A to, że jak sam określił, jest bezkompromisowy...no cóż, to może być jego wada. Układ: bogaty współwłaściciel + właściciel JK + Prezes Zarządu dobrze kontrolujący finanse i znający klub (np. TJ) to miałoby sens.
Poczekamy, zobaczymy.
Odpowiedz cytując
majkelson777
Senior Member

Od: 12.2015

Stary 24.11.2022, 08:38
Wniosków po konferencji jest kilka:
- Jest źle,gorzej niż źle,
- Nowak to farmazoniarz okłamujacy opinie publiczną w sprawie inwestorów oraz realnej dziury budżetowej, a jego działania od lipca to robienie dobrej miny do złej gry,
- Nie ma co liczyć na współpracę JK - TJ,
- TJ miał zostać prezesem spółki w lipcu,ale ktoś nagle zmienił zdanie. Królewski?
-Ktoś rozpuszcza nieprawdziwe plotki w celu zdyskredytowania Tomasza Jazdzynskiego,
- Wszyscy boją się cokolwiek powiedzieć na temat działań Kuby,

Czego się boją?

Oczywiście to wszystko w założeniu,że Tomasz Jażdżynski mówi w 100% prawdę.
Ostatnio edytowane przez majkelson777 : 24.11.2022 o godz. 08:48.
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 24.11.2022, 09:15
majkelson777 napisał(a):Wyświetl post
Wniosków po konferencji jest kilka:
- Jest źle,gorzej niż źle,
- Nowak to farmazoniarz okłamujacy opinie publiczną w sprawie inwestorów oraz realnej dziury budżetowej, a jego działania od lipca to robienie dobrej miny do złej gry,
- Nie ma co liczyć na współpracę JK - TJ,
- TJ miał zostać prezesem spółki w lipcu,ale ktoś nagle zmienił zdanie. Królewski?
-Ktoś rozpuszcza nieprawdziwe plotki w celu zdyskredytowania Tomasza Jazdzynskiego,
- Wszyscy boją się cokolwiek powiedzieć na temat działań Kuby,

Czego się boją?

Oczywiście to wszystko w założeniu,że Tomasz Jażdżynski mówi w 100% prawdę.

Dlaczego myślisz, że nie ma co liczyć na współpracę TK-JK? Jeśli odszedłby KB, to w biznesie dwóch takih ludzi spokojnie się dogada. Zwłaszcza, że wygląda na to, że i jednemu i drugiemu zależy na Wiśle, nawet jeśli mają inne zdanie nt sposobu prowadzenia biznesu.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 24.11.2022, 10:54
Moją uwagę natomiast z tych dwóch briefing`ów zwrociły jeszcze dwie rzeczy - oczywiście poza tymi, które już sami wspomnieliście:
1. JK wycofał się z operacyjnego zaangażowania w sprawy spółki 09/2022. TJ wycofał w 07/2022. Kto w takim razie od tych dat zarządzał bieżącą pracą spółki ?
2. TJ wspomniał, że raptem kilka dni temu odbył wieczorne spotkanie z JK dot. spraw właścicielskich. Ustalenia ze spotkania ( poufne ) zostały rozdystrybuowane do grupy 6 współwłaścicieli a nazajutrz o sprawie dowiedzieli się dziennikarze. Kto jest koniem trojańskim i sprzedał info ?
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.11.2022, 11:10
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Moją uwagę natomiast z tych dwóch briefing`ów zwrociły jeszcze dwie rzeczy - oczywiście poza tymi, które już sami wspomnieliście:
1. JK wycofał się z operacyjnego zaangażowania w sprawy spółki 09/2022. TJ wycofał w 07/2022. Kto w takim razie od tych dat zarządzał bieżącą pracą spółki ?
2. TJ wspomniał, że raptem kilka dni temu odbył wieczorne spotkanie z JK dot. spraw właścicielskich. Ustalenia ze spotkania ( poufne ) zostały rozdystrybuowane do grupy 6 współwłaścicieli a nazajutrz o sprawie dowiedzieli się dziennikarze. Kto jest koniem trojańskim i sprzedał info ?
dodaj 2 do 2
i Puchatek ci wyjdzie
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 24.11.2022, 18:17
W jaki sposób odbywa się powołanie prezesa do spółki?
Właściciele musieli się spotkać i głosować? Czy jak to wygląda?
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 24.11.2022, 08:59
A kibice Rakowa już jakieś dwa lata temu, ze truskolascy magicy to rak którego się trzeba jak najszybciej pozbyć...

no i chyba trzeba bedzie ich przeprosić

Oby kubuś nie tuptał nogami i odszedł z Wisły jak najdalej i jak najszybciej
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.11.2022, 09:28
Przecież tu właśnie o sposób prowadzenia biznesu się sprawą rozchodzi. To jest clue problemu.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.11.2022, 09:44
Cytat:
I tutaj wracam do punktu wyjścia: po co to było Nowakowi? PRzecież na loży siedzieć mógł nawet bez tego.
Gość prowadzi poważny biznes więc nie może być tak głupi, żeby samo "ślepe zapatrzenie" w JB16 tłumaczyło taką decyzję.
Jestem bardzo ciekawy, co tam się tak naprawdę działo...
Nie wiem co tu się odwala ale może oni wszyscy już sa tak zaślepieni w tej swojej ideologii i mają takie chore ambicje, że robią tak dla zasady.

Przecież brak rezygnacji Brzęczka po spadku to też była tragedia. Ba, on jeszcze sobie wymyślił, że będzie menegerem i zbawi Wisłę w I lidze. Ba, on też nie odszedł sam - właściwie nie wiadomo co i jak, po prostu już go nie ma, ani me, ani be, chłopa nie ma.

Wychodzi na to, że wszystkie decyzje i najwazniejsze rozmowy są prowadzone nie w gabinetach a przy rodzinnych obiadkach, na linii Kuba, Kmiecik, Boguś, Dawid, Domagalik, Jurek, Nowak.

Dlaczego tak robią? Może dlatego, że myślą, że chcą dobrze i robią dobrze, a wszyscy inni to wrogowie? To by się pokrywało z urojeniami Brzęczka, Domagalik i Kuby, że Polska jest pełna hejterów, wszyscy chcą źle dla Kuby i Wisły.
Nowakowi po co to było? To prosty chłop. Zdaje się, że jest słupem. I w Wiśle i w swojej firmie. Wygląda jak chłop oderwany od pługa, którego wsadzono w garnitur i ma mówić i robić to co trzeba. Poza tym to interesy. Jeśli ma komitywę z Kubą, to może ich celem było pozbycie się JK i TJ stąd różne dziwne akcje.

Z przykrością trzeba stwierdzić, że Kuba i jego najbliższe środowisko to ludzie toksyczni i chorzy...
Tyle co ten chłop namieszał i jak widać dalej chce mieszać to przechodzi ludzkie pojęcie.

PS
Kuba się w sumie nie odzywa. Każdy pamięta go z wywiadu w foot tracu i "zajebałem"
Nowak jak się odezwał to wstydu sobie narobił.
Jarek i Tomek jak się odezwali to chociaż coś powiedzieli sensownego i wypadli lepiej pijarowo.

To też wiele mówi o tych 4 osobach. Kto jakie ma intencje, kto jaki jest.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 24.11.2022 o godz. 09:47.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 24.11.2022, 11:58
Czyli ten co wszędzie widzi spiski, konotacje i zły układ planet sam najbardziej jątrzy ?
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 24.11.2022, 13:11
Czyli jb obarczył ich winą za spadek. Czyli w zajebaniu nie chodziło o kontuzje tylko że nie zdążył ich wcześniej zniechęcić i wypchnąć na margines

Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 24.11.2022, 13:12
Tego się nie spodziewałem. Czyli toniemy z JK.

Lubię, chłopa wierzę w jego dobre intencje, ale rozkoszujmy się kopaniem się po czołach w 1 lidze do końca sezonu.

Bo Wisły już uratować się nie da.
Odpowiedz cytując
nieznajomy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 24.11.2022, 13:41
Ja tez myślę, że Obi na TT nie wie co pisze. Tak jak Jadczak w 2019. To "źli" ludzie są. Oni działają na szkodę naszej najjaśniejszej Wisełki...
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 25.11.2022, 17:00
nieznajomy napisał(a):Wyświetl post
Ja tez myślę, że Obi na TT nie wie co pisze. Tak jak Jadczak w 2019. To "źli" ludzie są. Oni działają na szkodę naszej najjaśniejszej Wisełki...
Kolego, po przeczytaniu tego Twojego wpisu znów poczułem, jak bardzo brakuje mi na tym forum funkcji polubienia wypowiedzi. Nie żeby mnie Twoja ironia cieszyła...
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.11.2022, 17:11
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Kolego, po przeczytaniu tego Twojego wpisu znów poczułem, jak bardzo brakuje mi na tym forum funkcji polubienia wypowiedzi. Nie żeby mnie Twoja ironia cieszyła...
+1 dla Ciebie
i +1 dla nieznajomego
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Piknik1906
Senior Member

Od: 01.2019

Stary 24.11.2022, 14:45
Przesłuchałem sobie konferencję Jażdżyńskiego. Mnóstwo rzeczy tam można wyciągnąć między wierszami. Część już ktoś opisał wyżej. Mnie najbardziej martwi jedno. Niezbyt mamy wesołą sytuację, ale parafrazując stary żart:

2020: Królewski ogłasza, że jego pomysłem było powołanie na prezesa Dawida Błaszczykowskiego. Po wcześniejszym usunięciu blisko współpracującego z Jażdżyńskim i przez niego nadzorowanego Obidzińskiego (mówił o tym Obidziński, a potwierdza fragment o okresie dużego zaangażowania)
W efekcie katastrofa po dwóch latach

2022 lipiec: Królewski zmienia zdanie, wystawiając Jażdżyńskiego (niby nic wprost nie było ale tylko Jarosław mógł być tym wspólnikiem, który zmienił zdanie) i doprowadza do powołania na prezesa Władysława Nowaka.
W efekcie katastrofa po 4 miesiącach

2022 listopad: Królewski przejmuje pakiet większościowy wypychając Jażdżyńskiego ze spółki, zostaje p.o. i ogłasza, że wkrótce mianuje docelowego prezesa Wisły.

Co może pójść nie tak?
Odpowiedz cytując
majkelson777
Senior Member

Od: 12.2015

Stary 24.11.2022, 15:35
Cytat:
@jarokrolewski
Pierwsza nieprzespana noc i dzień w nowej roli za mną. Dzięki super zaangażowanym współpracownikom udało się wiele rzeczy popchnąć do przodu i przyswoić sporą część materiału. Spełnienie finansowych wymagań wniosku licencyjnego za nam
W końcu jakaś dobra informacja.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 24.11.2022, 17:39
majkelson777 napisał(a):Wyświetl post
W końcu jakaś dobra informacja.
Typowy w formie twitt JK. Ucieszę się dopiero jak komisja licencyjna napisze coś podobnego, a potem jak uda się zatrzymać kopaczy, którzy coś grają i nie zbankrutować. Cóż, pomarzyć można
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 24.11.2022, 16:03
Władek to typowa betoniarka i kolejny już figurant.

Gumofilce ubierz następnym razem.

Żegnam bez żalu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów