|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
niemniej jednak przebieg jest często przez media dopisywany... Brosz trenerem? I ligo, witamy! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wczoraj usłyszałem od kumatego gościa że trenerem od nowego sezonu zostanie Marcin Brosz a prezesem ma być Piotr Skrobowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
![]() Tak czy owak, jeśli to prawda to nie będzie żadnego nowego rozdania tylko ratunek ligi... Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Stelio : 20.12.2015 o godz. 16:29.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Coraz lepsze te nazwiska. Smuda w dyrektory a Brosz trenerem. Pieknie idziemy na dno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja jeszcze mam nadzieję że to tylko plotki... Jak Smuda wróci to może da radę Burdenskiego z powrotem ściągnąć kto wie
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Po prostu mnie to rozpierdala...
Czytacie wypociny jakichś dzieci z Twittera, a później dumnie wchodzicie na forum, powielacie te "informacje" i piszecie "MAM INFO OD MOJEGO INFORMATORA, KTÓRY JEST BLISKO KLUBU". Każdy nagle ma informatora! To ilu tych informatorów jest w Wiśle? Tylu ile pseudoinformatorów na Twitterze, którzy zmieniają zdanie częściej niż kapryśna kobieta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak czytam to "tajne info z TT", to mam wrażenie, że ktoś sobie z Was jaja robi. I trochę mam nadzieję, że tak jest....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Ten ktoś przy okazji wali gruchę, gdy czyta jak, łykacie jego bzdury. Bo to przecież Krystian "Grucha" Gruszczyński.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
moze by namowic Jacka Magiere duzo by nie chcial ... a podobno gość bardzo utalentowany.
ps. oszczędźcie sobie komentarze , że legionista itp. tylko taka mi mysl przyszla ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
koniecznie I jescze Czarusia Kucharskiego i Wojtusia Szalę ach ,było by pięknie jedna wielka rodzina ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jankowski by się cieszył
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie tylko Jankowski. Ukryta opcje jeszcze byś znalazł...
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Podobno mamy byc zaskoczeni(ale czy miło? ) nowym trenerem i nowymi władzami. ja osobiscie przewiduje ze Skorża wróci. byc moze Mielcarski albo Basałaj badz obydwoje? juz sie doczekac nie moge...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolega szwagra jest kolega kolegi kierowcy Cupiala i mówil że zaciskanie pasa jeszcze większe będzie niż teraz info z ost. chwili
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
PS. My się tutaj pompujemy, a pewnie w klubie cisza, dzisiaj wigilia i do 7 stycznia wszystko zamknięte na cztery spusty. ![]() ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ale wiecie ze to nie jest śmieszne ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już się wymiotowac chce od tych pseudo informatorów na jaką bym stronę poświęconą Wiśle nie spojrzal to ciągle nowe doniesienia i sensacje dzieci się bawią a ludzie to powielają - to jak się z tego nie śmiać?
![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mowil, ze maki beda opium dla ludu.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
tyle ze lud chce chleba nie opium...
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie mają chleba? To niech jedzą makowiec...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ale po co makowiec jak mogą opium Opium − substancja otrzymywana przez wysuszenie soku mlecznego z niedojrzałych makówek maku lekarskiego
![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no nie maja, bo chleb trzeba kupić, zapłacić itd.
Sam wiesz, ze za darmo piekarz chleba Ci nie da, a na makowcu mozesz jechać jak chcesz ,ja wole na chlebie... ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Skwk poszło na TT, ze kierunek polski. Stawiam na Skorżę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
W takim razie coś się w klubie dzieje, jeśli okaże się że Skorża to znaczy że powinny być i transfery do klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Rumak albo jakiś wynalazek z I ligi typu Podolińskiego. Cudów bym się nie spodziewał, a temat Skorży upadł już jakiś czas temu (przynajmniej tak pisali), nie jesteśmy w stanie zaspokoić finansowych potrzeb Maćka
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|