|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Myślenie, że Lech nie wygra u siebie z Zagłębiem może wywołać uśmiech politowania... Tym razem już tytułu nie oddadzą.
Pomogli nam w zeszłym sezonie frajersko trwoniąc przewagę punktową, pomagali jak mogli w sezonie obecnym. Do tego dostaliśmy 3 pkt od Polonii, 3 następne od Legii. A Wisła? Mogli spuścić do 1 ligi craxe i świnie. Moglismy od wczoraj być po raz kolejny MP. Czemu nie jesteśmy? Na pewno nie przez Jopa. ![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Za to co napisze napewno zostane zbesztany na tym forum.
Wisła nie zasłuzyła na tytuł, poległa nie we wczorajszym meczu tylko duzo wczesniej z Arką i Koroną. W dwumeczu z Amica tez niekorzystnie wypadlismy. Los był przychylny w postaci Przyrowskiego (taka ostatnia szansa na poprawe), ale jeden mecz z Legią niczego nie zmiania. Trzeba zrozumiec ze na tytuł pracuje sie cały sezon !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Koszmar , dramat.Ciągle nie mogę w to uwierzyć.
Dawno już tak nie bolało.Mega frajerstwo to mało powiedziane. W zasadzie oddajemy Amice tytuł i to w najgorszych możliwych okolicznościach.W tej beznadziejnej lidze nie umiejętności a fart jest decydujący. Ten sezon będzie bolał bardzo długo. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
do pasiastego przedmówcy:
tak to jest w waszym srodowisku ze potraficie jedynie cieszyc sie z cudzych porazek i modlic sie w szabacie o to co przyniesie los bo sami jestescie bezdradni i od was nic nie zalezy. tak bylo rok temu,kiedy przy zielonym stoliku po solidnej oplacie profesora zostaliscie w lidze, tak jest i dzisiaj kiedy nie mogliscie nic zrobic to musial wydarzyć sie cud, czyli liczyliscie na nas jak na swoich nieudacznikow neimgliscie. Tak tez sie stalo Jop dopelnil formalnosci i po raz drugi z rzedu los zgotowal wam chwilowe przetrwanie. ja tez chcialem cos dodac: ZAWSZE NAD WAMI- ZAWSZE! (zreszta historia to potwierdziła nawet wliczajac to wczorajsze harakiri jopa) |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jakiego sedziego? Gralismy z jedna z najslabszych ekip w lidze, a nie potrafilismy stworzyc sobie sytuacji. Ta druzyna potrzebuje wstrzasu. Potrzeba nowych, lepszych pilkarzy, bo ci nie wiem czy nie potrafia, czy nie chca, ale te 2 rzeczy ich dyskwafilikuja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
No i h*j.Po mistrzu.20:52 minutą ciszy w Krakowie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
KU.RWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ruch też został wyruchany... BRAK SŁÓW! Łzy się same do oczu cisną...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Po mistrzostwie :( Brawo Jop ty śmieciu
![]()
Jeden za wszystkich - Wszyscy za jednego, za swych braci zawsze walcz do upadłego!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
KU.RWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ruch też został wyruchany... BRAK SŁÓW! Łzy się same do oczu cisną...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dajcie spokój z Jopem, szkoda mi człowieka.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
koniec. 10 znaków.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Powiesić sędzie go i jopa, a dla reszty chłosta!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to nie Jopa wina tylko Małego jakby ****a gral dla druzyny to by nie kiwal sie pod koniec tylko zagral do Boguskiego lub Issy i byloby pozamiatane..
tak samo jak się w*******il do kontry Łobo pozniej rog falul i wiadomo co dalej.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ja w to ****a nie wierze, co to ****a mać było? co to ****a jest?
nie wierze ja *******e ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Słowem "masa energii psu w dupe "
Od początku wiedziałem po co Jop przyszedł. Lech tego nie puści..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jop ty jebany idioto!****a popłakałem się...nie wiem co powiedziec co robić...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
mi szkoda NAS kibiców ... bo po takim spektaklu aż mi ****a brakuje poprostu słów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jop k*rwa coś Ty narobił!!
Jeszcze ten ojszczany Kolejorz strzelił bramkę na wagę zwycięstwa i mistrza. ANTYJUDE ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z takiej pozycji na rozny? ****a przed siebie w ****u taka piłke wyjebac a nie wiadomo co modzic .. jeszcze te sytuacje, prawidłowa bramka, Ba, i Mały mogl w ostatniej wyłozyc na patelnie...
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja pier......brak słow ....:(:(:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wyjebać tą ****ę z klubu !!!!!! od razu ****a wy*******ić na zbity pysk !!!!
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kiedyś ktoś mnie tu opieprzył, że jadę po Jopie... Gdzie sa jego obrońcy?!
Właśnie przeje**** mistrza. Nasi piłkarze roztrwonili wszystko co mieli. Nazwałabym to, ale nie chcę znowu bana przez naszych "ukochanych"... Inna sprawa, że sędzia ukradl nam gola ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
JOP - porażka, człowieku, niszczysz nam nadzieje na Lm, MP.
Jakby nie mozna bylo Burligi postawic.......... Najgorsze moje chwile z Wiselką, to przebilo Levadie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
moment porównywalny do meczu z PAO.
Dramat. "I nawet jeśli będzie źle... " ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Łzy same cisną się do oczu. Czuję się jakby ktoś mnie zgwałcił i to nie raz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Katastrofa i tyle. Co Przyrowski dał, to Jop zabrał.
Idealne podsumowanie całego sezonu. Moim zdaniem najgorszy sezon od przyjścia Cupiała. Nawet ten z ósmym miejscem był lepszy, bo i Żydów zlaliśmy i w Europie było nieźle. Trudno zdobyć mistrza grając na wiosnę półtora dobrego meczu. Piłkarsko byliśmy na pewno gorsi od Amicy. Szkoda tego wszystkiego, ale może na dobre nam to wyjdzie. Może wreszcie dotrze, że żeby coś grać trzeba w drużynę inwestować. Niech już się kończą te Sosnowce i Suche Stawy. Wracamy na Reymonta i musi być lepiej. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha. Takiego szoku jak po bramce Jopa, to w czasie meczu już chyba nigdy nie przeżyję (mam nadzieję).
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Normalnie byłbym wkur.... bardzoa ale jest własnie jedno ale myśmy cały sezon grali piach , jeżeli nie potrafimy wygrywać z drużynami z dołu tabeli na zawołanie to jesteśmy słabi i tyle.... piłkarze zamiast sie rozwijać to się cofnęli w rozwoju. Czas niektórych minął w Wiśle definitywnie... oczywiście ten remis boli jak diabli ale cóż taki urok tego sportu....
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No i caly sezon naszego dramatu został spiety klamrą.
Otworzył ją gol Levadii w 90 minucie a zakonczyl gol samobioj dla Cracovii. Gorszego roku ,wypelnionego tylko wsciekłoscia ,gdzie radosci praktycznie nie bylo nie pamietam. Zal ,ale trzeba sie wziac w garsc.Po tak trudnym wyjazdowym sezonie ,wracamy do domu na R22 i tam powalczymy na rownych warunkach o Mistrzosto w przyszlym seoznie.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 11.05.2010 o godz. 22:14.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|