|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie mam zielonego pojęcia dlaczego ten cienias Manu cały czas gra w podstawowym składzie Legii. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby Szałachowski był obecnie od niego gorszy, po prostu nie mogę. Może po prostu Maciek ma słabość do piłkarzy co mają fryza jak Edgar Davids, podobnie jak nasz Robert do piłkarzy co wyglądają jak B.A. Baracus, czyli Branco...
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
haha, ale głupi protest
Donald na pewno gorzko zapłakał, a PZPN kase za bilety zgarnał i tak ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wracają
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
o achtungi słychać
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Strzal bardzo ladny ale lepszy bramkarz od Skaby by to wyciagnal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kibice poszli teraz wrócili wtf haha
Co do meczu , ale kopanina ja .......e , Legia = Dżida do przodu , Amica cos próbuje grać coś. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
"Jeśli nie pójdziecie po rozum do głowy, tak będzie wyglądał każdy mecz ligowy." ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ale "prostest" bardzo dziwny...bo jak wychodzimy, to juz nie wracamy... Kogos to obejdzie? Late czy Krecine? Nie robmy sobie jaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W takich własnie meczach trzeba protestować.
Finał, mecz w TVP, pociski na Tusków, Wybiorcze, leśne dziadki. O to chodzi! Tu chodzi o ramówkę meczu.. jezuniu, jak niektórzy nie trybią.. chodzi o to że pzpn chciał wielki piękny finał (pokazać Polsce fajną wizytówkę) a wyszło wielkie gówno. Pociski, transparenty, wychodzenie ze stadionu, przekupiony komentator.. itd, chcieli piękno finału ,a wyszli na frajerów, mecz jest w TVP sport więc tłumaczyć dalej chyba nie trzeba = zwykłe wiadomosci i czysto sportowe będą o tym mówić / pokazywać w OTWARTEJ TELEWIZJI do której dostęp ma każdy Polak. I dobrze że pojechali na mecz bo inaczej nikt by o tym nie mówił, ich obecność (kibiców) była potrzebna, bez tego nie byłoby pocisków czy transparentów. A tak PZPN dałby darmowe bilety miejscowym i tym podobnymi zamiótł pod dywan.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.05.2011 o godz. 17:58.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
zamknął by się ten Iwański bo pier..... takie smuty jak by sie wczoraj urodził...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a dogłębniej mówić w polskiej gospodarce warzywnej będzie ożywienie w postaci wykupywania słoneczników i masowe łuskanie na stdionach
haha, naturalnie broń Panie Boże od tego.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A ja się zgadzam z piratem bo protest wg mnie z dupy. Lepiej jakby obie ekipy się umawiły że nie jadą na finał pucharu i faktycznie był mecz bez kibiców. Wysłać tylko "delegacje" żeby porozwieszali transparenty i tyle. PZPN nie dostałby kasy za bilety, ludzie zaczeliby się interesować czemu nie było kibiców czytając jutrzejsze gazety a tak to wszystko rozejdzie się po kościach.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z nami w lidze tez taka brame zasadził.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Injac strzela bramke zycia po raz drugi
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ładna bramka, ale wyższy, lepszy bramkarz myślę, że mógłby to wyciągnać. Skaba nawet na maksa nie poszedł.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a z MC też przywalił ładnie więc już 3 w tym sezonie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jakby dopingowali 15 minut i wyszli do końca meczu to by było na prawdę coś, a tak nikogo to w ogóle nie zaboli, ale i tak plus za akcje.
Ostatnio edytowane przez Wiślak178 : 03.05.2011 o godz. 18:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nikogo by nie zabolało bo i tak zapłacili za bilety wiec pieniądze w kasie się zgadzają! Trzeba zrobic ogólnopolski protest nie przychodzenia na stadiony, wtedy jak zaczną tracić pieniądze kluby, pzpn (problem ze sponsorami) itp to może coś pomóc. Akcja z transparentami nic nie da, musi ich uderzyć po kieszeni !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Beret! Co? Transfery!
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Legia jest agresywna jak leniwe pierogi w masełku.
Natomiast powoli zaczynam się domyślać tego, co znajduje się w pupie pana komentatora... ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Legia jest BEZNADZIEJNA.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kopanina straszna, Skaba dziurawe rece i smieszny sposob protestowania - tyle po pierwszej polowie z mojej strony
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Myślicie, że jeżeli Lech zgarnie puchar, to mecz z nami jak i całą ligę popieprzy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bądź pewny. Mecze z nami to wszyscy "popieprzają".
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czyżby Legia była tak pewna miejsca w lidze dającego puchary że ten mecz totalnie odpuszcza ... ?
Dziwne ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Legia gra taką padaczkę, że szkoda gadać.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|