|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że Żuraw zabłyśnie strzelając pierwsza oficjalna bramkę w pierwszym oficjalnym meczu po powrocie do Krakowa. Bedzie 2-0 dla Wisełki
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Drużyny litewskie to barszczyk - wiem to z racji regionu na którym mieszkam. Skoro moje regionalne Wigry (2 liga wschodnia czyt. 3 liga) potrafią wygrywać z dołującymi zespołami w 1 lidze litewskiej nie mówiąc o zespołach z 2 ligi to nie ma się czego obawiać.
Wrogiem może być jedynie zlekceważenie rywala - bo to Litwini mają we krwi tj. jeżeli pozwoli się raz, drugi na skonstruowanie akcji i zwęszą, że nie są już na starcie na straconej pozycji to ich ambicja i przebojowość może pozwolić na poważniejsze zagrożenie bramce Wisełki. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Tylko czasami nie którym się tym barszczykiem może odbić m.in Glasgow Rangers przekonało się o tym. Ale tak jak mówisz, nie można pozwolić sobie na zlekceważenie rywala, bo to się może źle skoczyć. Piłkarze pomni ostatniej wpadki, myślę podejdą to Litwinów z sposób bardziej zmobilizowany i zagrają na maksa a nie czekając- bo My jesteśmy Wisła i bramka sama wpadnie, przy minimalnym nakładzie sił. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Myśle że piłkarze są świadomi co ich czeka jeśli nie przejdą Litwinów, mam tu na myśli kibiców
, dlatego jak przed meczem z Levadią spodziewałem się że przejdą obok meczu tak teraz o mecz z Szawale jestem spokojny i przekonany że zagrają agresywnie i będą skoncentrowani.![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
My jesteśmy klientami teatru. Płacimy za spektakl. Nie myśl że piłkarze obawiają się kibiców, bo Ci nic im nie mogę zrobić. Chyba że jakaś hołota jak na Górniku. Tyle że ta hołota to nie kibice tylko hołota. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kale i Dolha mieli w gaciach po 10 kilo.
O tym samym pomyślałem ![]() Podobno Łobo ma biegunkę ![]() A tak na serio, to szkoda, że nie zagra.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 14.07.2010 o godz. 19:02.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła śpiewa: Hej, Szawle w dłoń!
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dlon,id,t.html Brożek: Wisła łatwo mieć nie będzie http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...dzie,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jeśli jeszcze nie było.
Zapowiedź meczu ze strony Litewskiej. http://www.youtube.com/watch?v=se5T5...layer_embedded Ciekawa sprawa - jutro 600 lat po wojnie z Krzyżakami gdzie walczyliśmy razem Litwinami, a jutro też mecz Polsko - Litewski |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
DZIŚ O 20:00 NA POLSACIE: FC Šiauliai - Wisła Kraków
http://www.youtube.com/watch?v=qgDjk-JpPm0 Nowa zapowiedź Polsatu na ten mecz
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 15.07.2010 o godz. 09:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ale Szawle graja w LE dzieki miejscu w tabeli. Litwini maja tak jak my mistrz - elm LM, 2 i 3 druzyna LE oraz zdobywca pucharu LE. Ale, ze puchar zdobyl zespol ktory zajal chyba drugie miejsce to miejsce kwalifikujace przeszlo na Szawle. To 5. w lidze Tauras gra za Vetre.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"Na Litwie polscy kibice cieszą się złą sławą z powodu wydarzeń z udziałem fanów warszawskiej Legii, do których doszło trzy lata temu. Z tego powodu mecz ubezpieczać będzie 500 policjantów, a dodatkowo w odwodzie będzie wojsko." :O ale nam kibice Legii markę wyrobili
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Łobo chyba nie zagra, leży w łóżku z gorączką.
Czyżby Mały mu czegoś dosypał do mineralnej? )![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tylko, że teraz bramkarza Litwinów nie będzie tak łatwo obsrać.
Na hutniku nie ma takiej trybuny jak na R22, na Wiśle obaj mieli 5 tysięcy chłopa za plecami, którzy przy każdym kontakcie z piłka gwizdali i buczeli. Z resztą Gomes też miał trochę w gaciach, tylko niestety nasi kopacze nie potrafili tego wykorzystać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pan Łobo jest chory i leży w łóżeczku. Małecki w pierwszym składzie i dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie nie wiem czy było:
http://www.youtube.com/watch?v=6vBIz4jSa8g skoro Wigry dały rade to my nie damy ? Wiem ze panuje ogolny pesymizm po zeszłorocznej kompromitacji,ale tym razem wierze że nasi kopacze oszczędza nam wstydu i spokojnie awansują. ![]()
Tylko Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak nie wygramy jak wygramy!! Nie ma bata, żebyśmy przegrali! W meczu z Levadia była wpadka przez złe przygotowanie i po prostu pecha, którego po prostu wyczerpaliśmy, to był błąd złożony popełniony przez Skorże (błąd w przygotowaniu), zarząd - brak trasferów przez co Brożek musiał grać bodajże na PO, napastników - to co Ćwielong wyprawiał to po prostu parodia.
Teraz jest zupełnie inaczej Mamy w przodzie po prostu teraz już ciekawiej Brożek jest w stanie sam mecz wygrać, Żuraw też jest w stanie pierdzielnąć kilka bramek, bo jego doświadczenie jest kontrastem do dośw. Ćwielonga i po prostu do jego skuteczności ... Sądzę, że Garguła się odblokuje, zacznie grać jak dawniej, przepracował cały okres można by powiedzieć i z każdym meczem będzie grał coraz lepiej, Skrzydła mamy przyzwoite, nie ma szału ale wydaje mi się że jeżeli Łobo zagra to będzie tak szarpał, że 2 asysty zaliczy, jak nie to jest Mały-który będzie chciał pokazać na co go stać ![]() Będzie dobrze, jestem tego pewny, będzie dużo lepiej niż Lech z tymi Azerami, bo to co oni odwalili to naprawdę parodia, mają tyle szczęścia że normalnie aż im zazdroszczę,bo tak samo jak Ruch nie grają nic ale wygrywają, za to my z Lewatywą to cały czas atakowaliśmy ale bramka jak zaczarowana była no i tak się w*******li nasi że normalnie ci strzelili nam brame i po widowisku ... totalna klapa ;/ Ale jak mówią ... nic nie zdarza się 2 razy !! Oni nie mają szans i tyle |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Fajnie,że akurat Łobo dostał gorączki,jest szansa,że jutro nie zagra. Oby się utrzymała
![]() Wiem,że zaraz na mnie wyjedziecie jaki to jestem zły, ale jak Wojtek nie zagra to dziesiątki tysięcy kibiców Wisły będzie zdrowszych ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
W ostatnich meczach ligowych zeszłego sezonu to z Łobodzińskiego Wisła miała więcej pożytku niż z Małeckiego który partaczył wszystko. No ale, może coś szarpnie z przodu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I wskoczy z ławki zbawiciel Małecki vel. "kim ty k**wa jesteś śmieciu" w dawnej glorii sławy i chwały...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
A ja całkowicie odczepiam się od tematu.Mam problem ponieważ moja mama chciała iść ze mną na mecz n jako ona to zwie "kibicowską trybunę " czyli D na Hutniku 3 i nie wiem czy jest taka opcja żeby poszła ze mną czy nie bardzo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Skład zwlaszcza obrona wyglada nieciekawie.
Do Kowalskiego nic nie mam,ale na Wisle to oc chyba jest za cienki.,nie sadzilem ze jeszcze za Jopem zatęskinie ![]() Ciekawie kto zagra z Sobolem ,cos mi sie wydaje ze Guła ,Jirsak moze wejsc pozniej. Licze ze w koncu Pawel Brozek zmieni sie mentalnie,i z Zurawiem bedą powoli sie zgrywali. Niby mecz gdzie jestesmy faworytem a duzo pytań ,zwlascza jak zapreznetuje sie Jovanic,Cikos ,cala obrona czy w jakiej formie jest Zuraw. Wzmocnienia sa jednak niezbedne ,,klasowy stoper,pomocnik i napastnik.TO co teraz mamy to na to Szawle moze od bidy starczy na kogos nawet o pół klasy lepszego napewno juz nie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że oprócz piłkarzy znakomicie zaprezentują sie nasi kibice, a nie zrobią takiej wiochy jak Legia parę lat temu
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szczerze powiedziawszy osobiście nie liczę na to ,ale mam nadzieję że tak bedzie .
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nic nie mam do Łobo i życzę mu zdrowia ale stało się chyba najlepiej jak się mogło stać. Mały ma coś do udowodnienia i myślę że to będzie go napędzało . Oby
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
W sumie puszczenie Kirma od pierwszych minut nie wydaje sie takie głupie, jest wypoczęty, świezy, nie trenował z naszymy piłkarzami, czyli sytuacja sprzed roku się powtarza
. A w pierwszej połowie z Levatywa był przecież najlepszy. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Do czego doszło. Człowiek się martwi, że z kadry wypadł Łobodziński. Na chwilę obecną nasz jedyny skrzydłowy.
Litwini to może ogórki, ale do meczu z nimi przystępujemy bez skrzydeł i zgranego bloku defensywnego. Czarno to widzę. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
te Siualalalalalalallalai to skad sie w ogole w uefa wziely? wygrali Puchar Litwy tak?
bo w lidze to zajeli 4 miejsce w ubieglym sezonie http://www.betexplorer.com/soccer/li...t-league-2009/ |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|