|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czy moderatorzy mogli by zamknąć chociaż na parę godzin ten temat?Jak czytam posty np vaazona to mnie trzepie.
Przypomnę tylko pewną wypowiedź Rosomaka -kibica przez wielkie K. Cytat:
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w którym ****a napisał prawdę? Przegrywać też trzeba umieć.Ja wiem że boli, ale nie mamy patentu na mistrzostwo.Amica zdobyła swojego "majstra", ale w życiu przez usta by mi nie przeszło, że to majster zasłużony, zwłaszcza w kontekscie ostatniej kolejki.
Niektórzy przez sezonem 2 miejscie brali w ciemno. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Nadzieję straciłem po 2 bramce Lecha,ale gol odry na 1:1 mnie dobił...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Szkoda, że Skorży nie dali dograć sezonu do końca.
Teraz pewnie zwolnią Kasperczaka, bo w końcu zastał drużyne liderem, a skończył sezon w mało imponującym stylu. Oby jednak został, bo nie tu problem leży - tylko w piłkarzach bo moim zdanie większośc z nich jest już wypalona. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nawet mnie już ten gol dla Odry nie ruszył, i tak było po wszystkim a piłkarze o tym wiedzieli. Wiec możemy podziekować Jopowi !
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Jop nie grał z Koroną i Arką a te spotkania były niezwykle istotne. Dupy dała cała drużyna najemników. A, że samobóje w arcy ważnych meczach " lubią" Jopa (casus mecz z Lazio) to inna sprawa. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
A teraz ide sie bawic i świetować wicemistrzoswo na rynek,bo nie jestesmy jebanymi kibicami sukcesu AVE WISŁA ! Cześć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Tutaj wprost trzeba kilku dobrych skautów, aby znaleźć zawodników, a nie opierać się na filmikach z YT. Trzeba budować pion marketingu i zarządzania drużyną, Wisła oparta jest na starym systemie "działaczy", który w obecnych czasach się już nie ma prawa sprawdzić. Sezon był lepszy niż można było się spodziewać przed nim, ale utrata mistrzostwa z własnej nieporadności boli, bardzo boli. Piłkarze zostali tragicznie przygotowaniu do rundy wiosennej, zmiana trenera dała tylko to, ze nie przegraliśmy wszystkich spotkań w tej rundzie, a na to się zapowiadało. Sezon, biorąc pod uwagę uwarunkowania był bardzo dobry, gramy w eliminacjach LE, gdzie będziemy mogli się wykazać. Teraz trzeba zmian w składzie, klubie i powrotu na R22, aby to wszystko załapało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A można było spuścić Arkę zamiast Odry... Bez sensu. 1:1 czy 1:2... bez znaczenia w meczu towarzyskim.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiscie, pieniadze na transfery byly...w tym sezonie cale 600 tys euro...a w poprzednim dokladnie 0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jak ja nie cierpię takich demagogów. Zresztą - nie podoba się, to sam daj kasę. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Jak mam swoją firmę, to za nią odpowiadam, a nie mówię, żeby pracownicy czy kienci dawali kasę. Jeśli Boguś nie ma kasy, co jestem w stanie zrozumieć i nie mam o to pretensji, to niech powie. A nie wymaga od klubu mistrzostwa co roku bez inwestycji. Zresztą dalszą dyskusję nie na temat meczu proponuję przenieść do odpowiedniego tematu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty wogole sie orientujesz w sprawach transferowych? Kirm 400 tys., Alvarez i Hristov - 100 tys. euro kazdy. I to w ciagu 2 lat, bo w sezonie 2008/2009 nie wydalismy zlotowki. Demagogiem nazywaj siebie, bo gadasz bzdury o milonie euro(ktora to kwota i tak jest smieszna, patrzac na "normalne" ligi, chocby III bundeslige). Takie "pieniazki" nie wystarczaja zeby zdobyc Mistrza nawet w takiej ogorkowej lidze, jak nasza(o pucharach nie bede nawet wspominal, bo kazdy klub w Polsce gwarantuje w tej chwili kompromitacje). W dodatku o klasie tych pilkarzy nie chce sie wypowiadac, bo kazdy widzi jak graja. A to tylko swiadczy o ludziach zatrudnianych przez Cupiala. Zarzadzanie godne pozazdroszczenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Wisła grała piach, Lech gra piach i nie ma trenera. Legia grała piach, a niestety wygrał MP w tym sezonie ten kto miał więcej szczęścia. Jak w normalnej lidze może być, że 3 miejsce w lidze zajmuje drużyna która dostaje wciry 3:0? I z czym my do LM czy LE? To będzie kolejna wielka kompromitacja... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
POST ROKU! http://www.youtube.com/watch?v=r7bBv...eature=related
Ostatnio edytowane przez ewcia : 15.05.2010 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Gratulacje dla Lecha mistrzostwa. Nie zasłużyliśmy na ten zaszczyt. Wielkie dzięki chłopaki za walkę piękna pierwsza połowa. Kasperczak zostaje i będzie pięknie!
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zespół mentalnie zdemoralizowany. Grali , wtedy kiedy im się chciało. Bez ambicji i honoru w wyjątkowo frajerski sposób oddali MP. Swoją postawą w tym sezonie znacznie przerzedzili trybuny nowego stadionu w przyszłym sezonie. Kto oprócz grupy zapaleńców bedzie chciał ogladać takich skończonych frajerów ?
Sprzedaż karnetów będzie niewypałem. Od lat zapowiadane jest wietrzenie składu, ale niestety nic z tego nie wynika. Lepiej ogladać nieznane nazwiska walczące jak lew na boisku niż zblazowane gwiazdeczki biorące za to ciężką kasę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gratulacje dla Lecha. Nie zasłużyliśmy widocznie na mistrza.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Amica zasłużyła?Tym, że przez 26 kolejek byli za nami i mimo, że graliśmy żenujący futbol, oraz że zdobyła mistrzostwo dzięki nieuznanej bramce Głowackiego oraz uznanej nieprawidłowej bramce dla zespołu z Wielkopolski w meczu z Ruchem?
Dlatego oni zasługują na tego mistrza? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Tylko dzieki naszej marnej lidze "graliśmy" o mistrza do końca, normalnie koło 23 kolejki powinnismy być jak Bełchatów. Nie mam żalu do zarządu czy maga z Radomia, mam żal do minimalistów w barwach Wisły za s*******enie niemożliwego. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zasłużyli, bo w ciągu 13 kolejek odrobili 8 punktów straty a w 4 ostatnich meczach zdobyli komplet punktów. Płaczesz, że sędzia cos komuś dał, coś komuś zabrał. A czy też płakałes nad losem Piasta jak zdobywaliśmy bramki ze spalonych, albo jak Brożek nie wyleciał z boiska za bronienie rękami w meczu z Koroną? Czy sędzia stanął na przeszkodzie Ba, aby ten trafił z metra do bramki Cracovii ? Z 4 ostatnich spotkań wygraliśmy tylko z żałosną Legią, z którą by pewnie wygrał każdy kto by musial, z drużynami które miały motywacje do walki, pokazaliśmy jedno wielkie nic. Mimo to, dzięki największemu fartowi ostanich lat czyli kępce trawy w Warszawie prawie do końca była szansa na mistrzostwo, stracenie tej szansy to objaw skrajnego frajerstwa, niegodnego mistrza. Amiki nie znosze, mam nadzieje, że po letniej wyprzedaży pożegnają się z pucharami równie szybko co my (bo jeśli o nas chodzi nie mam żadnych złudzeń), ale to nie zmienia faktów, że z całej ligowej szarzyzny to oni zasłużyli na tytuł. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zestawienie "prezentów" od sędziów wygląda troszkę inaczej.Dla mnie sytuacja jest klarowna.Te mistrzostwo my przegraliśmy/daliśmy Lechowi.W życiu przez gardło by mi nie przeszło, że on na to zasłużył. Drużyna grała przez cały sezon na wyjezdzie w Sosnowcu na Hutniku, zmieniali się trenerzy, były kontuzje Sobolewskiego ,Głowackiego,Brożka, Boguskiego.Nasz najlepszy snajper zatracił skuteczność, w zarządzie panuje chaos, od paru lat nie mamy klasowego bramkarza, a i tak w 29 kolejce na 10 sek od końcowego gwizdka meczu z żydami jesteśmy mistrzem, gdy nagle zdarza się coś niebywałego i jest koniec. Dla nie to jest po prostu niesprawiedliwe i za skur wysyna nie przechodzi mi przez gadło, że Lech zasłużył.*******i mnie to, że odrobił ileś tam punktów.Prawda jest taka, że gdyby sędziowanie było na normalnym poziomie, to teraz my byśmy się cieszyli.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 15.05.2010 o godz. 20:04.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kopacze dzięki kibicom śpiewajacym "Nic się nie stało ..." od dawna wiedzą, że mogą kompromitować Wisłę do woli i włos z głowy im nie spadnie, a nawet będą przez nich w pełni rogrzeszeni. Po co więc walczyć ? skoro "Nic się nie stało ..." ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A i na potwierdzenie mojego posta, w C+ stwierdzili, że największym rywalem Wisły w tej rundzie, była ona sama.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 15.05.2010 o godz. 19:10.
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|