The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2010, 18:06
Czy moderatorzy mogli by zamknąć chociaż na parę godzin ten temat?Jak czytam posty np vaazona to mnie trzepie.

Przypomnę tylko pewną wypowiedź Rosomaka -kibica przez wielkie K.

Cytat:
Bierzcie przykład ze "szczęśliwego"! Mówię bardzo poważnie! Widzicie jak niewiele do szczęścia potrzeba? Jak widać sukces to pojęcie względne. Wam (co niektórym) woda sodowa do głowy uderzyła. Nie szanujecie piłkarzy, nie szanujecie klubu, nie szanujecie tradycji i historii wiślackiej! Mam wrażenie, że za sukces wielu z was dało by się sprzedać, tak jak to zrobił Lech sprzedając się Amice.
Przeżyłem z Wisłą kupe lat. Przeżywałem latami codzienny marazm pierwszoligowy oraz gorycz dwukrotnego spadku do II Ligi. Ale przeżywałem też sukcesy jakimi był dwukrotny powrót do ekstraklasy. Przeżyłem też podłożenie się Legii, i mimo, że rzesza "zagorzałych" fanów obraziła się na Wisłe i na jakiś czas od niej odeszła, ja i wielu mnie podobnych trwało przy niej cały czas.
Dlaczego?
Bo Wisła to poteżny i piękny kawałek historii, w który wpisują się też porażki i upadki.
Teraz osiagnęliśmy wielki sukces, puchary europejskie, ale wam i tak mało!
Czasem sobie myślę, że przydał by się nam kubeł zimnej wody w postaci kilkuletniego dołowania gdzieś w ogonie tabeli. Wtedy wykruszyło by się to nasze grono "pseudokibiców" tzn. kibiców sukcesu i podniosła by się jakość szeregów Armii Białej Gwiazdy. Tak, tak to właśnie ta "ekipa" ma najwięcej do powiedzenia jak przychodzą niepowodzenia. Wstyd mi za was.
Myślicie, że ja nie jestem rozczarowany i rozgoryczony? Jestem, ale wiem, że życie płata różne figle. Wylewacie pomyje na Jopa, nie tędy droga. Tak na prawdę Wisła przegrała Mistrza meczami z Arką, Koroną i Cracovią. Jeśli przegrywa się mecze z takimi drużynami to nie może być mowy o sukcesie jakim jest Mistrz Polski.
Przyjmijcie porażkę z podniesioną głową a nie z jazgotaniem i wylewaniem żali w miejscu publicznym. Wystawiacie świadectwo nam wszystkim w tym wielu moim kumplom dla których Wisła to nie tylko sukcesy ale kawał pięknej historii! Dla niej właśnie żyją, ją właśnie kochają i z nią zawsze będą! Bo to klub magiczny, był, jest i będzie!
Pokory ludziska, pokory!
Co nas nie zabije to nas wzmocni!

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 15.05.2010, 18:10
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Czy moderatorzy mogli by zamknąć chociaż na parę godzin ten temat?Jak czytam posty np vaazona to mnie trzepie.

Przypomnę tylko pewną wypowiedź Rosomaka -kibica przez wielkie K.
Tak? A w którym momencie vazoon napisał nieprawdę?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 15.05.2010, 18:14
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Tak? A w którym momencie vazoon napisał nieprawdę?
A w którym ****a napisał prawdę? Przegrywać też trzeba umieć.Ja wiem że boli, ale nie mamy patentu na mistrzostwo.Amica zdobyła swojego "majstra", ale w życiu przez usta by mi nie przeszło, że to majster zasłużony, zwłaszcza w kontekscie ostatniej kolejki.
Niektórzy przez sezonem 2 miejscie brali w ciemno.

Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 15.05.2010, 18:19
A w którym ****a napisał prawdę? Przegrywać też trzeba umieć.Ja wiem że boli, ale nie mamy patentu na mistrzostwo.Amica zdobyła swojego "majstra", ale w życiu przez usta by mi nie przeszło, że to majster zasłużony, zwłaszcza w kontekscie ostatniej kolejki.
Niektórzy przez sezonem 2 miejscie brali w ciemno.
Jak byś czytał moje posty a nie walił bezmyślnie w klawiaturę ze spuszczoną głową, to byś wiedział, jakie mam zdanie na ten temat. A powtarzać się nie będę.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.05.2010, 18:08
Cytat:
Znając życie w przerwie Wisła sprzeda Isse Ba,.... bo jest za dobry na polską ligę
Jego strzal z 2 metrów w poprzeczkę w meczu z Cracovią - istny majstersztyk.
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 15.05.2010, 18:09
Nadzieję straciłem po 2 bramce Lecha,ale gol odry na 1:1 mnie dobił...
Odpowiedz cytując
grzesiek9000
Member

Od: 03.2010

Stary 15.05.2010, 18:09
Szkoda, że Skorży nie dali dograć sezonu do końca.
Teraz pewnie zwolnią Kasperczaka, bo w końcu zastał drużyne liderem, a skończył sezon w mało imponującym stylu. Oby jednak został, bo nie tu problem leży - tylko w piłkarzach bo moim zdanie większośc z nich jest już wypalona.
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 15.05.2010, 18:10
Nawet mnie już ten gol dla Odry nie ruszył, i tak było po wszystkim a piłkarze o tym wiedzieli. Wiec możemy podziekować Jopowi !
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 15.05.2010, 18:17
PotiWisla napisał(a):Wyświetl post
Nawet mnie już ten gol dla Odry nie ruszył, i tak było po wszystkim a piłkarze o tym wiedzieli. Wiec możemy podziekować Jopowi !
A ty znowu swoje...
Jop nie grał z Koroną i Arką a te spotkania były niezwykle istotne. Dupy dała cała drużyna najemników.
A, że samobóje w arcy ważnych meczach " lubią" Jopa (casus mecz z Lazio) to inna sprawa.
Odpowiedz cytując
<3 Wisla Kraków
Member

Od: 05.2008

Stary 15.05.2010, 20:02
PotiWisla napisał(a):Wyświetl post
nóz w kieszeni sie otwiera jak czyta sie takie posty.. za co winic Jopa? trudno wbił samobójczą bramke zdarza sie.. nawet w lidze hiszpańskiej po holederską takie akcje sie zdarzają,ale nasze grajki i tak od samej rundy wiosenej grali pyte od porażki z arka po remis z parachami.. mecz z polonia W. gdyby nie boisko,był by remis-szczescie mielismy.
A teraz ide sie bawic i świetować wicemistrzoswo na rynek,bo nie jestesmy jebanymi kibicami sukcesu
AVE WISŁA !
Cześć.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 15.05.2010, 18:13
Cytat:
To nie jest tak, że nie wydawaliśmy pieniędzy - wydaliśmy całkiem sporo. W tym sezonie zaciąg Skorży kosztował nas mocno ponad milion euro na same kwoty odstępnego - a dwóch z trzech piłkarzy jest tylko wypożyczonych.
I to był nasz problem, pieniądze na transfery w tym i poprzednich sezonach były? Były! Tylko transfery do niczego. Kirm, Hristov, Łobodziński to masa kasy wyrzuconej w błoto.
Tutaj wprost trzeba kilku dobrych skautów, aby znaleźć zawodników, a nie opierać się na filmikach z YT. Trzeba budować pion marketingu i zarządzania drużyną, Wisła oparta jest na starym systemie "działaczy", który w obecnych czasach się już nie ma prawa sprawdzić. Sezon był lepszy niż można było się spodziewać przed nim, ale utrata mistrzostwa z własnej nieporadności boli, bardzo boli. Piłkarze zostali tragicznie przygotowaniu do rundy wiosennej, zmiana trenera dała tylko to, ze nie przegraliśmy wszystkich spotkań w tej rundzie, a na to się zapowiadało. Sezon, biorąc pod uwagę uwarunkowania był bardzo dobry, gramy w eliminacjach LE, gdzie będziemy mogli się wykazać. Teraz trzeba zmian w składzie, klubie i powrotu na R22, aby to wszystko załapało.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.05.2010, 18:15
A można było spuścić Arkę zamiast Odry... Bez sensu. 1:1 czy 1:2... bez znaczenia w meczu towarzyskim.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 15.05.2010, 18:16
Oczywiscie, pieniadze na transfery byly...w tym sezonie cale 600 tys euro...a w poprzednim dokladnie 0 . Ostatnie powazne $$ wydalismy w sezonie 2007/2008, w tym te slynne 700 tys. euro za beznadziejnego Jirsaka.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.05.2010, 18:28
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Oczywiscie, pieniadze na transfery byly...w tym sezonie cale 600 tys euro...a w poprzednim dokladnie 0 . Ostatnie powazne $$ wydalismy w sezonie 2007/2008, w tym te slynne 700 tys. euro za beznadziejnego Jirsaka.
Wypożyczyliśmy Hristova i Alvareza, kupiliśmy Kirma. Według ciebie na każdego poszło po 200 tys. euro?
Jak ja nie cierpię takich demagogów.

Zresztą - nie podoba się, to sam daj kasę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 15.05.2010, 18:34
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wypożyczyliśmy Hristova i Alvareza, kupiliśmy Kirma. Według ciebie na każdego poszło po 200 tys. euro?

wolfy, proszę Cię, nie pitol. Co to znaczy "sam daj kasę"? czy ja jestem właścicielem klubu?
Jak mam swoją firmę, to za nią odpowiadam, a nie mówię, żeby pracownicy czy kienci dawali kasę.
Jeśli Boguś nie ma kasy, co jestem w stanie zrozumieć i nie mam o to pretensji, to niech powie. A nie wymaga od klubu mistrzostwa co roku bez inwestycji.

Zresztą dalszą dyskusję nie na temat meczu proponuję przenieść do odpowiedniego tematu
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 15.05.2010, 18:53
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Boguś nie ma kasy, co jestem w stanie zrozumieć i nie mam o to pretensji, to niech powie. A nie wymaga od klubu mistrzostwa co roku bez inwestycji.
no ale przecież wydaliśmy bardzo zbliżone pieniądze co rywale
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Stary 15.05.2010, 18:37
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Ty wogole sie orientujesz w sprawach transferowych? Kirm 400 tys., Alvarez i Hristov - 100 tys. euro kazdy. I to w ciagu 2 lat, bo w sezonie 2008/2009 nie wydalismy zlotowki. Demagogiem nazywaj siebie, bo gadasz bzdury o milonie euro(ktora to kwota i tak jest smieszna, patrzac na "normalne" ligi, chocby III bundeslige). Takie "pieniazki" nie wystarczaja zeby zdobyc Mistrza nawet w takiej ogorkowej lidze, jak nasza(o pucharach nie bede nawet wspominal, bo kazdy klub w Polsce gwarantuje w tej chwili kompromitacje). W dodatku o klasie tych pilkarzy nie chce sie wypowiadac, bo kazdy widzi jak graja. A to tylko swiadczy o ludziach zatrudnianych przez Cupiala. Zarzadzanie godne pozazdroszczenia
Odpowiedz cytując
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.05.2010, 19:53
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Tu się mylisz, bo np darmowy Marcelo nie był darmowym transferem. Kasa dla menadżera i za podpisanie umowy pewnie niezła musiała być. Zatem żaden darmowy transfer nie jest darmowym. Czy Jirsak był złym transferem teraz trudno powiedzieć. Bo kilka tygodni z innym trenerem i nawet Łobo zaczął się ruszać i coś grać. Kto wie, może nawet Niedzielan u nas by zaczął porządnie grać. Trzeba sobie jedno powiedzieć. Skorża, to przeciętny trener, któremu 2 MP pomogły w promocji. Przecież, to gołym okiem widać, że poziom Wisły w ostatnich 3 latach jest równią pochyłą. Czego dowodzi ten sezon.

Wisła grała piach, Lech gra piach i nie ma trenera. Legia grała piach, a niestety wygrał MP w tym sezonie ten kto miał więcej szczęścia. Jak w normalnej lidze może być, że 3 miejsce w lidze zajmuje drużyna która dostaje wciry 3:0? I z czym my do LM czy LE? To będzie kolejna wielka kompromitacja...
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.05.2010, 18:19
Cytat:
Bierzcie przykład ze "szczęśliwego"! Mówię bardzo poważnie! Widzicie jak niewiele do szczęścia potrzeba? Jak widać sukces to pojęcie względne. Wam (co niektórym) woda sodowa do głowy uderzyła. Nie szanujecie piłkarzy, nie szanujecie klubu, nie szanujecie tradycji i historii wiślackiej! Mam wrażenie, że za sukces wielu z was dało by się sprzedać, tak jak to zrobił Lech sprzedając się Amice.
Przeżyłem z Wisłą kupe lat. Przeżywałem latami codzienny marazm pierwszoligowy oraz gorycz dwukrotnego spadku do II Ligi. Ale przeżywałem też sukcesy jakimi był dwukrotny powrót do ekstraklasy. Przeżyłem też podłożenie się Legii, i mimo, że rzesza "zagorzałych" fanów obraziła się na Wisłe i na jakiś czas od niej odeszła, ja i wielu mnie podobnych trwało przy niej cały czas.
Dlaczego?
Bo Wisła to poteżny i piękny kawałek historii, w który wpisują się też porażki i upadki.
Teraz osiagnęliśmy wielki sukces, puchary europejskie, ale wam i tak mało!
Czasem sobie myślę, że przydał by się nam kubeł zimnej wody w postaci kilkuletniego dołowania gdzieś w ogonie tabeli. Wtedy wykruszyło by się to nasze grono "pseudokibiców" tzn. kibiców sukcesu i podniosła by się jakość szeregów Armii Białej Gwiazdy. Tak, tak to właśnie ta "ekipa" ma najwięcej do powiedzenia jak przychodzą niepowodzenia. Wstyd mi za was.
Myślicie, że ja nie jestem rozczarowany i rozgoryczony? Jestem, ale wiem, że życie płata różne figle. Wylewacie pomyje na Jopa, nie tędy droga. Tak na prawdę Wisła przegrała Mistrza meczami z Arką, Koroną i Cracovią. Jeśli przegrywa się mecze z takimi drużynami to nie może być mowy o sukcesie jakim jest Mistrz Polski.
Przyjmijcie porażkę z podniesioną głową a nie z jazgotaniem i wylewaniem żali w miejscu publicznym. Wystawiacie świadectwo nam wszystkim w tym wielu moim kumplom dla których Wisła to nie tylko sukcesy ale kawał pięknej historii! Dla niej właśnie żyją, ją właśnie kochają i z nią zawsze będą! Bo to klub magiczny, był, jest i będzie!
Pokory ludziska, pokory!
Co nas nie zabije to nas wzmocni!

POST ROKU!

http://www.youtube.com/watch?v=r7bBv...eature=related
Ostatnio edytowane przez ewcia : 15.05.2010 o godz. 22:32.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 15.05.2010, 18:27
Gratulacje dla Lecha mistrzostwa. Nie zasłużyliśmy na ten zaszczyt. Wielkie dzięki chłopaki za walkę piękna pierwsza połowa. Kasperczak zostaje i będzie pięknie!
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Zespół mentalnie zdemoralizowany. Grali , wtedy kiedy im się chciało. Bez ambicji i honoru w wyjątkowo frajerski sposób oddali MP. Swoją postawą w tym sezonie znacznie przerzedzili trybuny nowego stadionu w przyszłym sezonie. Kto oprócz grupy zapaleńców bedzie chciał ogladać takich skończonych frajerów ?
Sprzedaż karnetów będzie niewypałem.
Od lat zapowiadane jest wietrzenie składu, ale niestety nic z tego nie wynika.
Lepiej ogladać nieznane nazwiska walczące jak lew na boisku niż zblazowane gwiazdeczki biorące za to ciężką kasę.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Gratulacje dla Lecha. Nie zasłużyliśmy widocznie na mistrza.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 15.05.2010, 18:36
matti123 napisał(a):Wyświetl post
Gratulacje dla Lecha. Nie zasłużyliśmy widocznie na mistrza.
wez chlopie spadaj, co dwa posty piszesz to samo. no dajze spokoj.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 15.05.2010, 18:32
A Amica zasłużyła?Tym, że przez 26 kolejek byli za nami i mimo, że graliśmy żenujący futbol, oraz że zdobyła mistrzostwo dzięki nieuznanej bramce Głowackiego oraz uznanej nieprawidłowej bramce dla zespołu z Wielkopolski w meczu z Ruchem?
Dlatego oni zasługują na tego mistrza?

Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 15.05.2010, 18:42
A Amica zasłużyła?Tym, że przez 26 kolejek byli za nami i mimo, że graliśmy żenujący futbol, oraz że zdobyła mistrzostwo dzięki nieuznanej bramce Głowackiego oraz uznanej nieprawidłowej bramce dla zespołu z Wielkopolski w meczu z Ruchem?
Dlatego oni zasługują na tego mistrza?
Tak zasłużyła. *******enie o 26 kolejkach jest żałosne. Po to liga ma 30 kolejek, by po tylu własnie rozstrzygnął się mistrz. Równie dobrze możesz napisac że druzyna rozstrzygająca mecz w 92 minucie jest chujowa, bo powinna nastrzelać bramek do 83 minuty.

Tylko dzieki naszej marnej lidze "graliśmy" o mistrza do końca, normalnie koło 23 kolejki powinnismy być jak Bełchatów. Nie mam żalu do zarządu czy maga z Radomia, mam żal do minimalistów w barwach Wisły za s*******enie niemożliwego.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 15.05.2010, 19:01
gigant napisał(a):Wyświetl post
Tak zasłużyła. *******enie o 26 kolejkach jest żałosne. Po to liga ma 30 kolejek, by po tylu własnie rozstrzygnął się mistrz. Równie dobrze możesz napisac że druzyna rozstrzygająca mecz w 92 minucie jest chujowa, bo powinna nastrzelać bramek do 83 minuty.

Tylko dzieki naszej marnej lidze "graliśmy" o mistrza do końca, normalnie koło 23 kolejki powinnismy być jak Bełchatów. Nie mam żalu do zarządu czy maga z Radomia, mam żal do minimalistów w barwach Wisły za s*******enie niemożliwego.
Jeden bitwa a cała wojna to zdecydowanie coś innego.Wygrywaliśmy by na sam koniec wysadzić swój bunkier.Mam prawo być się rozczarowany i zdecydowanie nie *******ić, że Lech zasługuje na mistrza.

Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Stary 15.05.2010, 19:46
Jeden bitwa a cała wojna to zdecydowanie coś innego.Wygrywaliśmy by na sam koniec wysadzić swój bunkier.Mam prawo być się rozczarowany i zdecydowanie nie *******ić, że Lech zasługuje na mistrza.
Amika zasługuje na mistrza bo po 30 kolejkach ma najwięcej punktów, proste jak drut.
Zasłużyli, bo w ciągu 13 kolejek odrobili 8 punktów straty a w 4 ostatnich meczach zdobyli komplet punktów.
Płaczesz, że sędzia cos komuś dał, coś komuś zabrał. A czy też płakałes nad losem Piasta jak zdobywaliśmy bramki ze spalonych, albo jak Brożek nie wyleciał z boiska za bronienie rękami w meczu z Koroną?
Czy sędzia stanął na przeszkodzie Ba, aby ten trafił z metra do bramki Cracovii ?
Z 4 ostatnich spotkań wygraliśmy tylko z żałosną Legią, z którą by pewnie wygrał każdy kto by musial, z drużynami które miały motywacje do walki, pokazaliśmy jedno wielkie nic.
Mimo to, dzięki największemu fartowi ostanich lat czyli kępce trawy w Warszawie prawie do końca była szansa na mistrzostwo, stracenie tej szansy to objaw skrajnego frajerstwa, niegodnego mistrza.
Amiki nie znosze, mam nadzieje, że po letniej wyprzedaży pożegnają się z pucharami równie szybko co my (bo jeśli o nas chodzi nie mam żadnych złudzeń), ale to nie zmienia faktów, że z całej ligowej szarzyzny to oni zasłużyli na tytuł.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 15.05.2010, 19:59
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Amika zasługuje na mistrza bo po 30 kolejkach ma najwięcej punktów, proste jak drut.
Zasłużyli, bo w ciągu 13 kolejek odrobili 8 punktów straty a w 4 ostatnich meczach zdobyli komplet punktów.
Płaczesz, że sędzia cos komuś dał, coś komuś zabrał. A czy też płakałes nad losem Piasta jak zdobywaliśmy bramki ze spalonych, albo jak Brożek nie wyleciał z boiska za bronienie rękami w meczu z Koroną?
Czy sędzia stanął na przeszkodzie Ba, aby ten trafił z metra do bramki Cracovii ?
Z 4 ostatnich spotkań wygraliśmy tylko z żałosną Legią, z którą by pewnie wygrał każdy kto by musial, z drużynami które miały motywacje do walki, pokazaliśmy jedno wielkie nic.
Mimo to, dzięki największemu fartowi ostanich lat czyli kępce trawy w Warszawie prawie do końca była szansa na mistrzostwo, stracenie tej szansy to objaw skrajnego frajerstwa, niegodnego mistrza.
Amiki nie znosze, mam nadzieje, że po letniej wyprzedaży pożegnają się z pucharami równie szybko co my (bo jeśli o nas chodzi nie mam żadnych złudzeń), ale to nie zmienia faktów, że z całej ligowej szarzyzny to oni zasłużyli na tytuł.
Według ostatniego wyliczenia weszlo.com...
zestawienie "prezentów" od sędziów wygląda troszkę inaczej.Dla mnie sytuacja jest klarowna.Te mistrzostwo my przegraliśmy/daliśmy Lechowi.W życiu przez gardło by mi nie przeszło, że on na to zasłużył.
Drużyna grała przez cały sezon na wyjezdzie w Sosnowcu na Hutniku, zmieniali się trenerzy, były kontuzje Sobolewskiego ,Głowackiego,Brożka, Boguskiego.Nasz najlepszy snajper zatracił skuteczność, w zarządzie panuje chaos, od paru lat nie mamy klasowego bramkarza, a i tak w 29 kolejce na 10 sek od końcowego gwizdka meczu z żydami jesteśmy mistrzem, gdy nagle zdarza się coś niebywałego i jest koniec.
Dla nie to jest po prostu niesprawiedliwe i za skur wysyna nie przechodzi mi przez gadło, że Lech zasłużył.*******i mnie to, że odrobił ileś tam punktów.Prawda jest taka, że gdyby sędziowanie było na normalnym poziomie, to teraz my byśmy się cieszyli.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 15.05.2010 o godz. 20:04.

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 15.05.2010, 18:53
Kopacze dzięki kibicom śpiewajacym "Nic się nie stało ..." od dawna wiedzą, że mogą kompromitować Wisłę do woli i włos z głowy im nie spadnie, a nawet będą przez nich w pełni rogrzeszeni. Po co więc walczyć ? skoro "Nic się nie stało ..." ?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 15.05.2010, 19:06
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Kopacze dzięki kibicom śpiewajacym "Nic się nie stało ..." od dawna wiedzą, że mogą kompromitować Wisłę do woli i włos z głowy im nie spadnie, a nawet będą przez nich w pełni rogrzeszeni. Po co więc walczyć ? skoro "Nic się nie stało ..." ?
Spiewają "Nic się nie stało" bo sa kibicami a nie rozpieszczonymi "fetujących kake".Nie zawsze się wygrywa.
A i na potwierdzenie mojego posta, w C+ stwierdzili, że największym rywalem Wisły w tej rundzie, była ona sama.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 15.05.2010 o godz. 19:10.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów