|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Panowie bez zartow, komp w robocie robi mi dziisaj psikusa, powyzej to co chcialem napisac w pelni ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
pośmiać sie też trzeba ![]() Ogólnie raczej RM nie posadzi Sobola,mówił że to najważniejszy grajek w drużynie, poza tym Wilk grał def. pom zawsze razem z Sobolem, nie wiadomo jak by jego gra wygądała gdyby w środku zagrał sam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Jak najbardziej smiech to dobra rzecz. Zreszta sam sie usmialem jak zobaczylem co mi za post zatwierdzilo Wracajac do Wilka, Ja bym sprobowal no bo co Nam szkodzi sprawdzic go samego na defensywnym pomocniku, a noz widelec odpali i bedzie gitara. Tyle ze tak jak piszesz obawiam sie ze faktycznie Robert z Sobola nie zrezygnuje ![]()
Ostatnio edytowane przez Feniks1983 : 20.10.2010 o godz. 14:14.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ostatnio Sobol i tak nie grał źle, bo miał słabsze mecze, ale ja również bym wystawił Czarka, bo to chłopak który zapierdala non stop, ma złe podania niesety to jego minus, ale tak jak on walczy nie walczy nikt. jak pokazuje przykład Nasz i Legii opcja zagraniczna, w tym sezonie sie nie sprawdziła. aha, no u mnie Małecki by sie nie załapał, bo on dalej gra swoje a nie to co trener mówi E:Lechia dla mnie osobiście, gra najładniej od kiedy pamietam
Ostatnio edytowane przez szprotson : 20.10.2010 o godz. 13:38.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|