The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Cwiara11
Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2010, 14:28
Remis by mnie zadowolil ;p
Odpowiedz cytując
wazonik1906
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 19.10.2010, 14:34
Cwiara11 napisał(a):Wyświetl post
Remis by mnie zadowolil ;p
Ale niestety remis bedzie oznaczał zę odpadamy z walki o MP. A kiedy jak nie teraz nasi grajkowie się mają przełamać. Mecz przyjaźni fantastyczna atmosfera, oni tylko muszą się poziomem dostosować do kibiców jakich mają i o wynik możemy być spokojni
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.10.2010, 15:00
Ale panowie po co My w ogole liczymy i mowimy o jakims mistrzostwie czy cos

Wisła musialaby wygrac na pozostalych 21 kolejek az 17 meczow...

Wtedy mamy 63 pkt. co moze dac mistzra.
Wiec wrocmy na ziemie ,czyli mamy kolejny mecz do rozegrania w tym przegranym sezonie.

Typuje 0-1 dla Lechii...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 19.10.2010 o godz. 18:59.
Odpowiedz cytując
KamAr
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 19.10.2010, 15:10
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Ale panowie po co My w ogole liczymy i mowimy o jakims mistrzostwie czy cos
Ten sezon jest tak dziwny, że osobiście uważam, że jeszcze nic straconego. Z całym szacunkiem dla Lechii, ale nie wydaje mi się, aby zawodnicy z Gdańska do końca sezonu grali tak dobrze jak teraz. Z Koroną podobnie. Jagiellonia pewnie też zgubi jakieś punkty, więc jak dla mnie dalej mistrzostwo jest realne.
Oczywiście z każdym kolejnym meczem w którym tracimy ważne punkty szansa na majstra drastycznie maleje...Więc z Lechią zwycięstwo musi być.
Odpowiedz cytując
wazonik1906
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 19.10.2010, 15:31
KamAr napisał(a):Wyświetl post
Ten sezon jest tak dziwny, że osobiście uważam, że jeszcze nic straconego. Z całym szacunkiem dla Lechii, ale nie wydaje mi się, aby zawodnicy z Gdańska do końca sezonu grali tak dobrze jak teraz. Z Koroną podobnie. Jagiellonia pewnie też zgubi jakieś punkty, więc jak dla mnie dalej mistrzostwo jest realne.
Oczywiście z każdym kolejnym meczem w którym tracimy ważne punkty szansa na majstra drastycznie maleje...Więc z Lechią zwycięstwo musi być.
Zgadzam sią w 100 % z KamAr. Drużyny które obecnie przewodzą tabeli wg mnie nie są jeszcze gotowe aby wywalczyć MP. Z każda kolejką presja bedzie u nich wzrastać i raczej nie wytrzymają tempa z początku sezonu.
co do składu: Jovanić- Pi. Brożek, Cleber, Chavez, Branco - Małecki Sobolewski Jirsak Garguła Kirm - Pa Brożek
Ostatnio edytowane przez wazonik1906 : 19.10.2010 o godz. 15:35.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 19.10.2010, 16:22
KamAr napisał(a):Wyświetl post
Ale jeśli chodzi o nas to mamy 10pkt do Jagiellonii. Jak mielibyśmy je odrobić przy takiej grze i zawodnikach o takim potencjale - nie mam pojęcia. Przypominam, że wiosną sklepaliśmy tą Lechię i to w Hucie bodaj 3-0 (co prawda 3 dni później też "u siebie" dostaliśmy 3-1 w PP...).
Jeśli jednak mamy jeszcze chociaż marzenia o miejscu na pudle na koniec sezonu to trzeba wreszcie zacząć wygrywać.
Ostatnio edytowane przez arti : 19.10.2010 o godz. 17:09.
Odpowiedz cytując
KamAr
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 19.10.2010, 17:33
arti napisał(a):Wyświetl post
Ale jeśli chodzi o nas to mamy 10pkt do Jagiellonii. Jak mielibyśmy je odrobić przy takiej grze i zawodnikach o takim potencjale - nie mam pojęcia. Przypominam, że wiosną sklepaliśmy tą Lechię i to w Hucie bodaj 3-0 (co prawda 3 dni później też "u siebie" dostaliśmy 3-1 w PP...).
Jeśli jednak mamy jeszcze chociaż marzenia o miejscu na pudle na koniec sezonu to trzeba wreszcie zacząć wygrywać.

Potencjał mamy. Nie mamy formy. I w tym jest problem. No oczywiście, że podstawa to pewne trzy punkty w najbliższych meczach.
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 19.10.2010, 16:51
wazonik1906 napisał(a):Wyświetl post
Mecz przyjaźni fantastyczna atmosfera, oni tylko muszą się poziomem dostosować do kibiców jakich mają i o wynik możemy być spokojni
Śmiem wątpić czy mecz zgodowy to jest akurat mecz na przełamanie. Dla kibiców święto.
Ale piłkarze przez pół meczu będa słyszeć "Lechia" również w momentach kiedy Lechia będzie ich cisnąć.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 19.10.2010, 17:36
wazonik1906 napisał(a):Wyświetl post
Ale niestety remis bedzie oznaczał zę odpadamy z walki o MP. A kiedy jak nie teraz nasi grajkowie się mają przełamać. Mecz przyjaźni fantastyczna atmosfera, oni tylko muszą się poziomem dostosować do kibiców jakich mają i o wynik możemy być spokojni
My już od połowy września o nie przestaliśmy grać. Teraz liczy się, aby nie spaść poniżej 10 miejsca.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów