|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Garguła i Pawełek(poza bramką) na + ,reszta katastrofa, nie widać tej pracy Maskanta gramy beznadziejnie
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak potwierdzam to co pisałem i dodam nic nie piłem
![]() Tak Pawełek poza wpuszczoną bramką na + PS:Redaktorzy Canal + wmawiali że Wisła gra dobrze,sorry ja nie mogłem na to patrzeć,katastrofa ,brak ataku ,straty ,cepy jakieś w kosmos ,utrzymywanie się przy piłce też nie zabardzo
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 17.10.2010 o godz. 18:08.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Hej tam Boguś z Bogdanem, czy jesteście gotowi na zbliżający się finał tej rundy
Uwaga, uwaga...... nadchodzi Lechia Gdańsk a potem już nikt nie zatrzyma tego samograja. Oklep od Lecha. Szydera od Legii Jeśli i to przetrzymają nasi szefowie, to niewątpliwie kibice wkroczą do akcji, po ponownym uratowaniu Cracovii od spadku z ligii przez Wisłę i dopiero po takim spoliczkowaniu, zobaczymy dokąd zmierza Wisła Kto będzie grał i trenował wiosną Odbudowa obrony, potrzebuje jakiś 2 lat zgrania oraz piłkarzy klasy uprzedniej. Stworzenie skutecznej ofensywy na ligę oraz przede wszystkim puchary, w systemie 1/4/3/3, wymaga kasy, jakiej Wisła jeszcze nigdy nie wydała na transfery Kto i co tym razem zwycięży w Wiśle ![]() ![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|