The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2010, 10:16
Bunoza jest zawodnikiem, który w najmniejszym stopniu nie przypomina Marcelo, nawet tego z początkowego okresu gry w Wiśle (chyba, że piszesz o wzroście). Gdyby Kowalski - tak jak piszesz - był średniakiem, byłoby całkiem miło. Niestety Kowalski to nie średniak tylko jeden z najsłabszych zawodników tej ligi. Każdy jednak ocenia po swojemu, ja to widzę dużo mniej optymistycznie niż Ty. Wybór między Kowalskim a Chavezem? Dla mnie oczywisty - Chavez. Kowalski zresztą nie powinien mieć nawet miejsca w kadrze pierwszego zespołu. Zamiast niego powinien być w niej ktoś dużo młodszy (Czekaj, Nalepa?).
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2010, 12:06
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Bunoza jest zawodnikiem, który w najmniejszym stopniu nie przypomina Marcelo, nawet tego z początkowego okresu gry w Wiśle (chyba, że piszesz o wzroście).
W sumie racja. Marcelo był czarny, a Bunoza jest biały... ;-). Ludzie nie ma co tutaj porównywać, każdy z nich wywodzi się z terenów, gdzie jest inny styl gry, ale Bunoza zaczyna grać coraz lepiej, więc nie krytykujmy tego transferu.

Dla mnie w dniu dzisiejszym ten skład powinien wygrać mecz z Górnikiem. Właściwie to nie będą już mieli żadnego wytłumaczenia, jak zremisują, nie daj Boże przegrają.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów