|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Zależy czy kupiłeś karnet w pierwszej sesji czy drugiej(tzn. przed meczem ze Śląskiem czy po). Jeśli w pierwszej , to Ci karnet obejmuje mecz, jeśli w drugiej ,to niestety, ale musisz się znowu pofatygować na R22.
![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
^
Bullshit. Masz w cenniku napisane, że teraz kupiony karnet obejmuje trzy mecze Ekstraklasy i jeden Pucharu Polski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
dzieki, kupilem karnet przed slaskiem, wiec jest ok. we wtorek trzba cieple kapcie zalozyc, czape i swetry ze dwa i na R22
![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak ktoś się nie wybiera na mecz to leci w TVP Sport
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Każdy się wybiera
)![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co śadzicie aby wróci do jednorazowego pomysłu z Pucharem Polski czyli przywrócić Faze Grupową. Bo kiedys tak było fajnie mecze ogladało się na Polsacie Sportr. Faza Grupowa w PP zalety
1.Łatwe łapanie Talentów w nizszej Lidze 2.Ogrywanie młodziezy 3.Podnoszenie pozimu drużyn z niższych lig 4.Poprawa finasów małych klubików same zalety Puchar Polski 2004/2005 http://www.90minut.pl/liga/0/liga1332.html Tak to wygladało i mi się to podobało Powód: Możesz nauczyć się pisać po polsku ???
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 11.10.2010 o godz. 08:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ale czy miało sens? Z tego co pamiętam, wtedy to już w ogóle sama Młoda Ekstraklasa grała w Pucharze Polski. Wydaje mi się, że młodzi zawodnicy mają się gdzie ogrywać (w końcu po to jest stworzona właśnie owa Młoda Ekstraklasa). Jeśli chodzi o popularność tego pucharu, to również nie jej nie było. Oczywiście, jeśli chodzi o małe klubiki, to jak najbardziej, mecz z renomowanym klubem dawał większe dochody. Co do "łapania talentów", to w mojej stopce dowiesz się więcej
Mimo wszystko wydaje mi się jednak, że teraz jest lepiej... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
popatrzcie na tabele grupy 1, komplet zwycięstw Wisły, 1 bramka puszczona tylko. Coś czuje, że teraz o takim rezultacie można było by pomarzyć. ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ee tam na samym sektorze jak sie spiewa ,skacze macha szalem czyli oglnie rusza to wogole zimno nie jest odczuwalne. W zeszlym roku odpadlismy tez chyba w 1/8 z Lechią ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przynajmniej ja to tak widzę. Niech to już będzie puchar. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Owszem wolfy, jest szansa na niespodziankę. Tyle, że w teorii. W praktyce ekipa z ekstraklasy sobie zwykle radziła na terenie kopciuszka i ten dość szybko musiał się z PP żegnać. Gra w grupie natomiast to dla niego okazja by zagrać 6 meczów z silniejszymi od siebie - nauka, magnes na kibiców itp. Każdy kij ma dwa końce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PP a co za wadzi by mlodzi grali w Młodej ekstraklasie i w PP
1.Mozna by było dawać szanse tym co nie grają Garguła ,Łobodziński, Jirsak, 2.Testować Młodych 3.Podnosić poziom słabszych drużyn 4.Poprawić sytuacje finasowa słabszych druzyn Bilety plus Transmisje to dla klubów z nizszych lig spora kasa 5.łowić talenty z nizszych lig nie ma skautingu w Polsce to niech ci gracze z nizszych lig maja sie gdzie pokazac 6.Promowanie Sportu w niszowych terenach 7.W konicu Polacy beda grali co 3 dni i to bedzie superCo do Pucharu Ekstraklasy był zbedny bo zwycieswo nic nie dawało a w PP daje Europejskie Puchary |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
eeee bo ja slysze ze jednym z argumentow jest tutaj ze zysk dla biednych klubow?
ale o jakim zysku wy mowicie skoro ma byc grupa to znaczy 3 u siebie i 3 na wyjezdzie to jeszcze mozna powiedziec ze mecze u siebie generuja jakis tam zysk jak przyjde ten 1tys czy 2 tys ludzi ale za te 3 wyjazdy to juz klub musi zaplacic a jezeli jakas tam nieciecza czy jakas inna puszcza niepolomice trafi do grupy z kims z wybrzeza ? to sa dosc spore koszty... Powód: dla
Ostatnio edytowane przez neq. : 12.10.2010 o godz. 14:25.
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie tylko w teorii, bo co roku są niespodzianki z odpadnięciem drużyny ekstraklasy z o wiele niżej notowanym rywalem. Sami też zaliczyliśmy zresztą taką z Arką ( kiedy ta była jeszcze pierwszoligowcem ) za Kasperczaka.
A zysk to dla nich mecz u siebie ze znaną ligową marką, jak Wisła, Legia czy Amica. Wyjazd to spore koszty, a mecz u siebie z drużyną klasy Polonii Bytom finansowo też pewnie szału nie robi. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
-3 mecze u siebie - duża szansa (przy rozsądnych cenach biletów, wiadomo, że droższe na Wisłę, tańsze na Flotę) na 3 komplety. - fajne wydarzenie dla młodych piłkarzy - nie jedno spotkanie z silną ekipą (gdzie często zżera ich trema i odpadają), a aż 6. Nauka, może nawet promocja? Dla takich zawodników angaż nawet w I lidze byłby życiową szansą. - mimo wszystko jakieś większe szanse na awans - bo może a nuż zajmą drugie miejsce (możnaby wprowadzić nawet play-off dla trzecich w tabelach drużyn?)? Koszty wyjazdu - bez przesady, w lidze jeżdżą co 2 tygodnie (mamy takie podziały grup w niższych ligach, że nie raz muszą pokonać nawet kilkaset km). Więc busy mają, dodatkowe koszty spokojnie zwrócą sie im biletami.
Ostatnio edytowane przez felipe : 12.10.2010 o godz. 23:44.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolego mówisz ze spory wydatek dla klubów której wyjezdzaja a ja sie nie zgodze bo jak PP bedzie w TV to wyjda na plus
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
noo jezeli PP bedzie w TV a osatnio to troche slabo z tym..
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
PP mozna by było być w TV
Podzielić PP miedzy TVP,Nsport,Canal Plus, Polsat i każdy by pokazywał jeden mecz minimum z grupy a potem kasa by leciała i promocja PP by była wieksza. Dziwie się z Liga Polska jest na wyłączności niech kosztuj 70mln ten kto tyle zapłaci nadaje lige Polska wtedy liga by była bardziej dostepna |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ja twierdze że puchar powinien być w Tv no ale to wszystko zależy od tego czy ktoś to będzie chciał pokazać
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
odpowiednia cenna i atrakcyjnosci rozgrwek spowoduje ze beda masa chetnych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Transmisje 1/8 Pucharu Polski
wtorek, 26 października 16:45 Korona Kielce - Jagiellonia Białystok na żywo w TVP Sport 18:30 Śląsk Wrocław - Legia Warszawa na żywo w TVN Turbo 20:15Wisła Kraków - Widzew Łódź na żywo w TVP Sport środa, 27 października 18:15 Cracovia Kraków - Lech Poznań na żywo w TVN Turbo Myślę ,ze to Bardzo dobry podział. Te kanały są na każdej platformie, więc nikt nie może narzekać ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Faza grupowa tak, ale chyba 4 grupy (po 4 kluby), a nie 8 grup.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie wiecie od kiedy rozpoczyna się sprzedaż biletów na ten mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a czemu nie 8 grup niech bedzie szansa dla małych klubów wtedy atrakcyjnosci dla małcych klubów bedzie przy 4 ni bedzie sensu bo kluba z nizszych lig ciezko sie bedzie wbic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ponawiam pytanie. Oraz w jakich cenach będą?
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bilety już są w sprzedaży. Sam już kupiłem 3 bilety
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mowie ze my musimy grac co 3 dni by grac w pucharach jak równy z rowny przykład Lecha w Pucharch gra dobrze ale juz na lige sił brak
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|