|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A Małecki może coś pokazywał? Jakieś zbędne dryblingi i schodzenie do narożnika boiska i ....*owe dośrodkowania. Brożek nic nie wskóra bez pomocy drugiej linii, ale jak takowe piłki będzie otrzymywać to najpewniej je wykorzysta. Małecki nie jest typowym napastnikiem. Na plus może nam wyjść tylko wpuszczanie go na ostatnie 15, może 30 minut. Ja już wolę Boguskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Owszem, mało pożytku z jego gry, ale na pewno więcej niż z Brożka. Różnica taka, że Mały chciał grać, a Brożek to chyba nie bardzo, niestety. Boguskiego nie widzę na pozycji wysuniętego napastnika, jest za słaby fizycznie. Małecki umie się przepchać, jest szybki i chce grać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Co do Boguskiego - daleki jestem od poglądu, że to znakomity napastnik ale w obecnej sytuacji chyba jego bym dał na szpicę - on przynajmniej coś próbuje. A co do warunków fizycznych -> Franek byk nie jest, a jakoś dał radę się przepychać, wcisnąć i nogę tu i tam do piłki dołożyć, więc niezależnie od tego, że to różni nieco zawodnicy, może i Bogusiowi warunki by nie przeszkodziły. Tak czy owak, Żurawski nie nadaje się w takiej formie do niczego, Brozio też raczej nic nie pokazuje, więc co nam zostało |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Boguski rzeczywiście jakoś się odłapać nie może, choć wygląda, że się stara. Ja bym go sprawdził jako wysuniętego, na zmianę z Riosem. Ryzyko niewielkie bo gorzej nie będzie - najwyżej nie strzeli nic, tak jak Brozio i Żuraw nie strzelają. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|