|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Dworzec a raczej stacja na trasie: Ekstraklasa-1.liga
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Za to w środku ten sam kurnik co przedtem, tylko toru kolarskiego nie ma.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bzdury piszesz... Panowie przy całej nechęci do Cracovii zachowajcie resztki obiektywimu chociaż w ocenie stadionu!
Ostatnio edytowane przez Marcin(L) : 25.09.2010 o godz. 11:22.
![]()
Legia 2010/11 TAK! O takiej marzyłem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ich stadion ładny od zewnątrz, a w środku kijowy. Nasz odwrotnie.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ich stadion wygląda jak supermarket
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ich stadion przede wszystkim jest ich, więc bez wątpienia można stwierdzić że jest ch***wy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Stadion Cracovii i Wisły Tak jak byś porównywał Nowego Fiata Pandę z Mercedesem S klasy z lat 80. Niby Fiat nowszy, mniej pali ale klasa nie ta sama.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Trybunka 15 rzędowa zawsze zostanie na swoim ...niskim poziomie i nie zobaczy się z niej to co widać z poziomu 5 czy 6 pietra.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Chujowy ten stadion, i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Obiektywnie mówiąc to z zewnątrz naprawdę bardzo ładny, natomiast wewnątrz porażka totalna...Ale ze jestem kibicem Wisly to napisze to samo co SYN KANGURA...To jest stadion ich i dlatego trzeba pisać że jest lipny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ich stadion jest słaby , ludzie się podniecają bo jest fajnie oświetlony i tyle.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Cieszmy się z każdej powstającej infrastruktury sportowej,nawet wtedy,kiedy powstaje na "wrogim"gruncie.
![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
http://www.galeriehandlowe.pl/go.liv...we-auchan.html Powód: zakładka : O centrum ---> galeria
Ostatnio edytowane przez Mahazel888 : 25.09.2010 o godz. 12:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten nowy supermarket na kałuzy i tak nie myje się do Bonarka Center lub M1. Przy nich wyglada na mały osiedlowy sklepik.
Przy ogromnych promocjach (bilety po 10 zł + kilka tysięcy darmowych karnetów dla pracowników Comparchu, występów lokalnego pedryla, reklamach na mieście i sztucznych ogniach) frekwencja ma osiagnąć zaledwie 12 tys. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z zewnątrz akurat dobra elewacja dla takiego obiektu na 15tyś. i tu plus dla projektanta. Ale od środka to jakaś porażka, każda trybuna inna, już Korona lepiej wygląda.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mała ciekawostka odnośnie otwarcia kurnika przy Kałuży.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bez przesady. Chyba chodziło o symboliczne oddanie stadionu w ręce żydków.
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Stadion Cracovii całkiem w porządku jest. Mi się elewacja nie podoba, wygląda jak płytki w jakimś szalecie, ale to jedynie moja opinia. Jedyne co mnie zastanawia to to, że wszyscy tak pieją z zachwytu nad poziomem wykonania i wykończenia tymczasem nikt nie mówi o wadach i niedoróbkach.
- Każda trybuna inna - Lampy przemysłowe w korytarzach - place przed stadionem ładne, dobre materiały użyto, a mimo to całość została oszpecona. Zasieki do okoła jak w jakimś Guantanamo, kioski z biletami przed stadionem, sławetny "ząb" - masywne konstrukcje pod oświetlenie, psujące bryłę stadionu, - wejście dla kibiców gości jakby od innego obiektu - Malowidła na drzwiach od łazienek fajne, ale żółte? Żółty kolor pasuje do wystroju wnętrz jak pięść do nosa - Malutka trybuna główna, podzielona na trzy poziomy - Brak jakiegokolwiek systemu odśnieżania na dachu, - ścisk krzesełek i ich model Co mi się podoba: - Ładnie wykonany i podświetlony napis na froncie i z tyłu - Fajnie ulokowany sklepik z pamiątkami ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Jak cos to nie kurnik a SYNAGOGA. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie nie byłem. Opieram swoje zdanie na zdjęciach wnętrza oraz widokiem z błoń. Zalecam wstrzymać się od rzucania na prawo i lewo oskarżeniami...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A tak to mniej więcej wyglądało ( fotki by Rock_krk/SCC)
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez simone : 26.09.2010 o godz. 21:35.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
dobra, dobra simone już nas nie wkręcaj napisz poprostu, że fotki cyknąłeś wczoraj na meczu hehe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Bardzo spoko obiekt, jedyna lipa na pierwszy rzut oka to, ze trybuny nie mają wspólnego dachu tylko jakaś bzdura nachodzeniem na siebie poszczególnych dachów..
P.S. To Tylko Ja - potrzebuje jescze troche czasu na ranking ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 26.09.2010 o godz. 22:24.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jaki by nie był ten obiekt Pasów to ważne że jest. Dzięki nowym stadionom w tej kolejce mieliśmy rekordową frekwencję 76 tys. widzów. Oj chyba ze 20 lat takiej nie było.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
to akurat racja, a pewne jest że teraz rekordy się posypią, już niedługo na pewno 100 tys. pęknie
![]() a co do stadionu to wydaje się jakby z 7 tysięcy miał, przynajmniej na tym zdjęciu mi się o wiele bardziej podoba od wewnątrz choćby stadion Zagłębia, a nawet nie wiem czy nie Korony, no ale kwestia gusty, a o tym się nie dyskutuje ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/liga/0/liga3155.html 19 kolejka ;-) I rok pozniej tez ktoras jak byly derby na slaskim
![]() Mysle ze za pare kolejek peknie 100K ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|