|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
calkiem dobre ceny, na sektory G dali tyle ile ja bym dal, a kierowalem sie mimo wszystko mala fantazja.. a tu taka niespodzianka, sektory E wiadomo, zaplecze z prawdziwego zdarzenia, znakomity widok z kazdego miejsca, rowniez z naroznikow, nie zapominajmy ze pol stadionu jest wylaczone i dlatego te 10-15 zl jest drozej.. alez cisnienie.. mecz Wisly na Reymonta po tak dlugim okresie!!
porownujac to z cenami na innych stadionach jest na prawde przyzwoicie..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 11.09.2010 o godz. 00:02.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dobra no może to taki mój wpis za szybki z lekkim zażenowaniem, niech wam bedzie że jak otworzą cały to bedzie taniej
|
|
|
|
Звезда изнад свега
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Słuszna uwaga. Ten stadion powoli zaczyna przypominać autostradę A4 na trasie Kraków - Katowice...
![]()
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja nie wiem czy będzie taniej. Dla mnie ceny są po prostu CHORE. To ma być zachęta do przyjścia na stadion?! Umówmy się - trybuna PD zapełni się cała, a wschodnia (najlepiej prezentująca się w TV) będzie świecić pustkami. Przecież stadion mieści teraz 19tys miejsc, więc tyle, ile inne nowe ukończone stadiony ekstraklasy. Co to ma być? Zachęta do przyjścia na stadion? "Europejskie" ceny dla kibiców piknikowych, którzy niezależnie od poziomu ekstraklasy i grubości własnego portfela przyjdą i dadzą na stół 50zł za 90 minut patrzenia tylko dlatego, że jest nowy stadion i że jest to Wisła? Śmiech! Śmiech! Śmiech!
Jeśli odpowiedź na powyższe pytania brzmi "nie". To widzę tylko jedną odpowiedź. Klub chce perfidnie na nas zarobić, bo wie, że jest grupa fanów, która przyjdzie niezależnie od wszystkiego - ceny i poziomu gry - tylko dlatego, że mecz będzie przy R22, bo już usychają, kwiczą i płaczą przez dojeżdżanie na SS. To policzek w twarz fanatyków. Tylko i wyłącznie. Bo nie łudźmy się, że przy takich stawkach NOWI kibice ruszą rodzinami, tabunami tyłki na nowe trybuny. Mam jedno pytanie - czy z biegiem czasu jest możliwość, że ceny zostaną obniżone chociaż o 5-10zł? Jak będą widzieć, że nie ma tabunów zainteresowanych na wschodnią (a tak będzie) to czy obniżą cenę? Czy tak się już zdarzało? Przyznam, że nie zarejestrowałem takiej sytuacji, bo bardzo żadko chodziłem na stadion. Teraz chciałem chodzić częściej, ale jeśli takie będą ceny, to niestety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Analizując ponownie temat biletów dochodzę do wniosku że ceny biletów na parterze i na piętrze nie mogą byc takie same daletego uważam że ceny na parterze powinny wynosić:
- narożnik 20zł - boki 30zł - środek 40 zł Analogiczne miejsca na piętrze powinny być droższe o 5 zł albo o 10 zł jeśli klub uważa że za tanio. Ale podkreślam że takie same ceny na piętrze i na parterze to paranoja, gdyż wiadomo e najpierw ludzie wykupią miejsca na piętrze a co za tym idzie przy mniejszym obłożeniu meczu parter będzie pusty a co za tym idzie stadion w tv bedzie wyglądał na pusty. Poza tym skoro na piętrze jest lepsza miejscówka to powinna być droższa |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
fanatycy mają bilety za 20zł i jak dla mnie to cena zajebista, nawet nie spodziewałem się że tak będzie i trybunę południową zapełnimy. a ceny 30-40zł za oglądanie meczu w dużym komforcie na nowiutkiej i w pełni nowoczesnej trybunie to tak naprawde bardzo dobra cena. miejsca koło vipów 50zł. zobaczcie choćby ceny na Legii lub na innych stadionach. ceny jak na tylko dwie trybuny oddane rewelacyjne. nawet jeśli po oddaniu całego stadionu takie zostaną to będą dobre, nie oszukujmy się, kibice chcący się poczuć jak na europejskim stadionie i w wysokim standardzie oglądać mecze są w stanie raz na 2 tygodnie zapłacić 40-50zł i to spokojnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No dobra, ale ja bym na przykład chciał se usiąść na środku trybuny wschodniej, na pięterku oczywiście, mieć dobry widok, czyli generalnie standardzik - ide na stadion, se oglądam, bez wychylania się zza bramki czy jakiegoś rogu czy innego winkla.. i oto mam płacić za ten niebanalny luksus 50zł, w polskich warunkach. No dobra, ja może wysupłam, ale czy znajdzie się jeszcze z 5tys innych takich osób?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To se usiądź, kto Ci broni?
Jakiej bramki, rogu czy innego winkla? Byłeś na meczu repry przy Reymonta? Ja byłem i zastałem coś co przerosło moje oczekiwania tym bardziej że naczytałem się mnóstwo felietonów na temat jakże chujowego stadionu. Przerosło w sensie pozytywnym. Nawet z narożników masz zajebisty widok. A może byłeś tyle że masz takie wymagania że włodarze Bayernu czy Manchesteru nie potrafiliby Ci sprostać. I nie przesadzajmy, to coś z drugiej strony Błoń ma bilety od 15 do 40 zł. Różnica przy jednym sektorze 5 zł, przy drugim 10 zł. A porównujemy Wisłę do Cracovii gwoli przypomnienia. Wiec to tak jakby ceny biletów na Wiśle oscylowały w granicach tych z klubów A-klasowych. Władze poszły na rękę i chwała im za to. Po oddaniu całego stadion z pewnością bilety jeszcze stanieją.
Ostatnio edytowane przez element : 11.09.2010 o godz. 01:58.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Słabo widzę zapełnienie tego stadionu nawet w tej formie,w jakiej jest on teraz oddany. Przypominam, że mieliśmy już stadion który miał 21 tysięcy pojemności. Drużyna grała lepiej, ceny biletów były niższe, sytuacja gospodarcza w Polsce była znacznie lepsza. A i tak zapełnilismy go jedynie chyba dwa razy.
Przypominam, że poza tym, że mamy nowy stadion nie zmieniło się nic w podejściu do kibiców, zwłaszcza tych którzy maja zapełnić droższe części stadionu. Nie ma sprzedaży internetowej biletów, nie można zapłacić kartą w Wiślackim Świecie, nie ma parkingów etc. Ja kupuje bilety tańsze i mnie to rybka. Ale panu B. życze powodzenia w zapełnianiu sektora C za 50 zł. To jest mecz z Koroną, jakie będą ceny na Legię ? |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie:
W czasie gdy zamknieta jest trybuna D gdzie znajdowac sie bedzie młyn na mecz z Koroną?! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
cena biletow na G jak najbardziej w porzadku.
ale na E to chyba komus niezle nawalilo do lba. powinna byc max 5 zl roznicy - 25 narozniki, potem 30 i 35. w koncy to Polska i polskie zarobki. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Czasami wydaje mi się,że część osób to chciałaby bilety za darmo, a nawet powinni jeszcze dorzucać darmową kiełbaskę z pepsi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pogrzalo ich z tymi cenami? Juz widze oczami wyobrazni(jesli utrzymaja takie ceny po oddaniu calego stadionu) nabite trybuny za bramkami i na lukach a na prostej ...mozaika :(
Ceny przy 33 tysiacach moglyby zostac, ale pod warunkiem: EiD,łuki - 20 zl C-30 AiB-40 + jakies znizki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Za 20 złotych można obejrzeć mecz Wisły na nowoczesnym (mimo wielu niedoskonałości
stadionie. Niech mi ktoś powie, że drogo to nie uwierzę. Takich miejsc jest ponad 5000, więc jak ktoś nie ma kasy to leci za 2 godziny pod stadion i kupuje te wejściówki, żeby później nie płakał, że zabrakło. Chciałby ktoś zobaczyć mecz z wysokości nowej trybuny - proszę bardzo, za 30 zł. Co prawda to tylko narożniki, ale z tego co pisano po meczu reprezentacji, widoczność jest bardzo dobra. Reszta dla tych, którzy chcą tylko mecz oglądnąć i chcą mieć jak najlepszą widoczność. Takich ludzi też nie brakuje, więc bilety powinny zejść.Ludzie za 2 dychy to chodziło się na mecze na dawne C ( jakieś dwa lata temu) czy na SS. To naprawdę jest bardzo dobra cena. ![]()
if You only knew the power of the Dark Side
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Rozumiem że na sektorze G (od strony Błoń) każdy siada gdzie chcę i nie ma żadnej rezerwacji miejsc i tam będzie znajdował się młyn. Natomiast na innych sektorach będzie obowiązywała numeracji miejsc z biletów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ceny? Są jak najbardziej OK, biorąc pod uwagę horrendalne koszta utrzymania obiektu i wysoki czynsz, jaki Wisła będzie płacić za całość (a będzie to ponad 5mln rocznie, chyba, że się dogadają w sprawie reklamy miasta, ale w to nie wierzę).
40/50zł za miejsce na trybunie wschodniej to optymalna cena, powinni tylko o 5-10zl obciąć ceny za dolne sektory. Oprócz biletów Wisła nie będzie miała innego przychodu ze stadionu, no może jeszcze z muzeum i sklepu. Sprzedaż skyboxów to na razie fikcja.
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 11.09.2010 o godz. 08:36.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dołączam się do pytania.
Młyn G? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Poczekajcie spokojnie na informacje gdzie młyn, na pewno niektóre osoby jeszcze odsypiają Białystyok. Ale jak widać najtańsze bilety na G więc młyn na pewno tam. Widzę też że po oddaniu całego stadionu sektor D będzie się nazywał C - bardzo fajnie.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Niektórzy to naprawdę chcieliby ceny biletów jak w klasie A.
Rozumiem, że z punktu widzenia kibica najlepiej żeby bilety były za piątkę na wszystkie trybuny, ale otwórzcie oczy i się trochę zastanówcie. Nowy stadion, zadaszony... a cena ma być jak w klasie A gdzie stoisz na błocie pod chmurką. no ale Polak to tylko narzekać potrafi... ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem bilety w bardzo dobrej cenie, szczególnie na trybunę G. Tak jak ktoś wyżej już napisał za 20 zł to się wchodziło na dawne C.
![]()
Płaszów stary wierny Wisle
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ceny biletów OK, będzie spokojnie komplet. Ci co narzekają niech zobaczą ceny biletów na Lecha i Legię. Pamiętajcie o tym jak duże koszty Wisła będzie ponosić w związku z wynajmem stadionu, musi gdzieś zarabiać.
Ostatnio edytowane przez PAC : 11.09.2010 o godz. 09:00.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Rowniez uwazam, ze ceny sa jak najbardziej OK, przeciez najtansze bilety sa juz po 20 zl. Nikt nikomu nie kaze chodzic na srodek dawnej C i placic 50 zl. Rowniez dobrze mozna marudzic, ze ceny skyboxow sa (beda) za wysokie
![]() ![]()
Jazda jazda jazda! BIALA GWIAZDA!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
przez to ze na G są najtańsze bilety boję się, że zlecą się sępy, którym się nie będzie chciało dopingować drużyny... a przypuszczam, że tam będzie młyn
ale obym się mylił |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A teraz o traktowaniu fanatyków przez klub. GDZIE JEST UKŁON W STOSUNKU DO TYCH CO JEŻDZILI DO SOSNOWCA ? GDZIE W STOSUNKU DO TYCH CO CHODZĄ Z DZIEĆMI, STARSZYMI NIŻ 12 LAT (niejako przyprowadzając nowych klientów). O tym, że w końcu będziemy grać na nowym stadione wiadomo od dawna. Trzy miesiące jakie w Wiśle jest Basałaj to wystarczająco duzo czasu, aby przygotować odpowiednią ofertę. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dokladnie . Na Reymonta 22 widzimy się 2-3 razy w miesiącu , więc średni wydatek 30 zl uważam za odpowiedni . Tyle ludzie mówią o wierności , milości dla Wisły , a wolą wydać kase na pare piw niż dofinansowac nasz klub kupując droższy bilet .
Uważam że i tak klub poszedł naprawde na duże ustepstwa ustalając bilety za bramkami na takim poziomie . Brawo dla dzialaczy . W dodatku dzieci i tak wejdą za darmo , więc to powinno skłonic całe rodziny na R22 ;] Trzeba tez powiedzieć , ze gdy na wiosne wprowadzą karnety to średni koszt biletu za bramkami wyniesie bagatella 15 zl , na inne trybuny proporcjonalnie taniej , więc dośc narzekań. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Powinni o dyche każdy rodzaj biletów obniżyć
Wtedy byśmy mieli niemal że 100% pewności że stadion zapełnimy ![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wiem że przesadziłem ;P Poza młynem bo tam cena jest ok
![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|