murray napisał(a):

|
Pomimo wyniku jestem zbudowany postawą piłkarzy. Przez cały mecz miałem w głowie tekst, że na treningach jest miła atmosfera i widać zalążki kolektywu. Niestety "cały misterny plan poszedł w p****" jak usłyszałem o tekście Brożka. Cóż, nie raz Paweł po meczach odstawiał cyrki. Gwiazda się znalazła.
|
Gwiazda? Ja go rozumiem - dlaczego tylko On ma się tłumaczyć za porażki (polscy piłkarze) a zagraniczni spokojnie mogą czekać na oklaski kibiców którzy wszystko co złe ładują na Polaków? Dlaczego nie Paljić, Bunoza
Cleber Cikos bardziej nie powinni się tłumaczyć z tej porażki? Bo obcokrajowcy? To niech dziennikarze rozmawiają z nimi po angielsku, portugalsku itd Ich problem. Dla mnie ma to niewiele wspólnego z gwiazdorzeniem ale z w....ieniem że kibice Wisły głównie obwiniają polskich piłkarzy za porażki, a obcokrajowcy są traktowani ulgowo.
A w tym meczy najsłabiej zagrała obrona i to obrońcy powinni się tłumaczyć z porażki (akurat sami obcokrajowcy).
PS
Pawełek podjął dobrą decyzję bo byłoby albo 3-1 i po meczu albo 2-1 i gra w 10 i szansa na remis.