|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Dziś 20 minut gry było ... ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ten Kirm całe zycie slupki, poprzeczki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bardzo fajny mecz i wreszcie chłopaki pokazały ze im sie chciało! Mimo przegranej widać wielką zmianę!
Małecki i Boguski ... nosz KU@#!@A Rafał to powinien do ME do końca sezonu grać za tą beznadzieję. Małecki - jak wiatrak - póki ma baterie to się obraca jak wiatrak... samolubnie i tyle. Bunoza = ch...za to jak dzisiaj grał to padaczka... No i NAJWIĘKSZE zgorszenie: CLEBER - po prostu dzisiaj zagrał tragicznie - obie bramki to jego zasługa. Brawo Rios !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
1. Po najlepszym meczu sezonu ... w ....e.
2. Mały nawet na przyjaznym nam terenie znalazł fanów, tylko on tak ma. 3. Mam nadzieję, że od teraz Kurto będzie bramkarzem nr 2, z duzymi szansami na nr 1 4. "Wypierdalaj" w stronę Pawełka, chociaż sam tak nieraz myslałem, całkiem zobojetniło mnie już do Jagiellonii. 5. Po pięciu kolejkach 3 wygrane i 2 porażki, dawno tak nie było, więc teraz na pełnej ....ie do przodu. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|