|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Całkiem przyjemny ten mecz. Można się czasami uśmiać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Z taka obrona trudno sie dziwic. Pawelek probowal ratowac sytuacje, ale nie wyszlo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale jakie wy macie pretensje do Pawełka? Co niby miał zrobić? Puścić Grosickiego żeby było po meczu? No bez jaj, jak możecie go oskarżać o tą sytuacje.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Akurat Pawełek bardzo dobrze się zachował. To nie jego wina, że zawodnik wyszedł sam na sam i to była prawie na 100% bramka. Przy 3:1 byłby koniec. Przy 2:1 i nawet grze w dziesięciu jedna bramka może wpaść.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mógł mu mocniej wy....ić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Kupa smiechu ten Pawełek skąd on sie wzioł ;/ Jovanić zdrowiej jak najszybciej !
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może dzięki tej czerwieni Mario zasiądzie na dłużej na ławce, oby. Podania ładne ale jaki z nich pożytek....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Może by Cleber zdążył ją wybić... Ale nie jestem pewien. A jak nadajecie na Pawełka to grajmy bez bramkarza, bo przecież bramkarz to najmniej ważny zawodnik...
Filip powodzenia... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A Kurto wchodzi z rozbitą głową - umieram ze śmiechu, co za komedia.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Pawełek... Cisną mi się na usta wulgaryzmy jak o Tobie pomyślę... Pokażesz znowu "fucka" kibicom
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Albo czerwona albo 3:1. Wybrał grę w 10, źle? Może jakimś cudem zremisujemy i on będzie miał w tym udział.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pawełek to jest ....a geniusz, nie ma co...
Już nie chodzi o tą czerwoną, tylko o ten strzał Burkhardta |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ale jak się kokosi ten Kurto! Widzi, że zepsółp rzegrywa, ma szanse zagrac w ekstraklsie to powienien zapierniczać z tym ubieraniem się a to trwa kilka minut!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawełek się dobrze zachował. Zaryzykował jak Suarez na MŚ, czy się opłaci zobaczymy, ale ja do niego pretensji nie mam.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie mamy obrony, nie mamy bramkarza, hmm...brawo zarząd, to może od razu grajmy systemem 0-5-5?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra teraz już nie ma co jechać po Pawełku zachował się dobrze lepsza czerwień niż 1:3 ....
ale ja się pytam gdzie ta ofensywa 1 sytuacja w 2 połowie .... ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lepiej podziękujmy Pawełkowi, że mamy jeszcze szansę na remis.
Może jakiś stały fragment wejdzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wlaczylem mecz doslownie przed chwila bo dopiero wrocilem do domu...jak caly mecz nasza obrona ( tfuuu jaka obrona....) gra jak teraz to ja sie dziwie ze taki niski rezultat jest. Co do Pawelka to chlop probowal ratowac sytuacje nie wszylo trudno, nie widzialem jak bronil wczesniej ale po tym co teraz zrobil to nie mozna zwalac winy...zawalila obrona.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Parodia w klubie trwa...tu nikt nie pomoże...winny jest Cupiał i jego żołnierze, jak nie zmienią podejscia będzie coraz gorzej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maaskant to dobry trener ale chyba na środek tabelii w Holandii tam często są wyniki po 2:2 , 3:2 , 4:3.... u nas z tym co mamy to gracze mają zapierdzielać na boisku bo klepać technicznie to oni nie umieją ...
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oby ten faul był ostatnim zagraniem Mariusza P. w historii jego występów w Wiśle... Wierzę w to - Maaskant jak widać nie boi się ruszać "nietykalnych". Przekonał się o tym Brożek, przekonał Małecki, przekona mam nadzieję szołmen.
Powodzenia Filipku ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sobol chyba jednak najlepsze lata ma za sobą, bo wszystkie piłki do tyłu, zero gry głową, zero strzałów, brak dynamiki, odpuszczanie krycia....a to był mój ulubiony zawodnik. Szkoda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Pawełek bohater |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurto na pewno nie jest słabszy od Pawełka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co widzę teraz powinni szansę Kurto dać !!! może to będzie nowy Kuszczak ...
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Noo, takie wspaniałe rezultaty mieli Skorża i Kasperczak a tu ich wywalili i dali takiego nieudacznika ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małek to lubi nam żółtka dawać :/
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Basalaj dziala na szkode spolki, wszedzie indziej juz by go wywalili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to czeka na środek tabeli....a tu mecze z Lechem, Legią, Polonią przed nami...jak rozwalić wszystko w 3 miesiące...brawo Basałaj!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|