|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wszystko wskazuje, że dopiero w czwartek zostanie zaprezentowany nowy gracz Wisły Kraków – Nourdin Boukhari. sportowetempo
więc chyba nie na pewno dziś. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak, ten mecz jest dla mnie bardzo ważnym wykładnikiem, bo skoro ogrywa nas Jagiellonia to na jakim poziomie jesteśmy? Już nas przegoniła? To na którym miejscu skończymy?...pokarze do czego doprowadziła polityka transferowa
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 02.09.2010 o godz. 08:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ja myślałem że transfery ocenia się po rundzie a wynik całego zespołu na koniec sezonu. Ale widać że tak nie jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Fakt
http://pl.wikipedia.org/wiki/Opinia_%28pogl%C4%85d%29 Miałbyś duże problemy ze zdaniem matury z polskiego.
Idąc twoim tokiem rozumowania to Real Madryt jest na poziomie Majorki, a ManCity powinien się powoli szykować na występy w Championship bo przegrał z Sunderlandem. A co jeśli wygramy z Jagiellonią? Choć wprawdzie takiej opcji nie przewidujesz, ale wyobraź sobie że tak się stało, to co? Nagle będziemy gigantem? Wpadniesz tu i będziesz zachwalał nasze posunięcia na rynku transferowym? ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez fanfan : 02.09.2010 o godz. 09:31.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Zarobiliśmy 6 klocków, mam nadzieję, że teraz dyrektor sportowy przez te parę miesięcy znajdzie kogoś sensownego. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja tak z czystej ciekawości - czy można już ocenić to okienko transferowe czy jeszcze nie można? Pamiętam, że jakoś pod koniec lipca próbowano już powoli podsumowywać okienko to były głosy oburzenia, że okres transferowy trwa do końca sierpnia i jak można oceniać coś co jeszcze trwa i może zakończyć się sukcesem? (ha ha ha)
Pytam bo w sumie można pozyskiwać jeszcze wolnych zawodników i nie wiem, czy moment na podsumowanie kiedykolwiek będzie dobry. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
haha sam się nad tym zastanawiam , może wyznaczymy ostateczny "deadline" np. 1 października ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
tu chodzi o potoczne okreslenie....gratuluje szybkiego działania
nie ma to ja wikipiedia |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tacy są nasi forumowi znafcy piłki... Chcialbym zaznaczyć, ze czy wygramy czy przegramy narazie ze zgraniem to beda problemy przez najbliższe pare miesięcy, gdyz mamy tak naprawde nowy sklad ktory byl do konca okienka przemeblowywany i z tego cos sie urodzi najwczesniej za 2 miesiące, bo nie mozliwym jest, ze jak mamy nową linie obrony, + w co kazdym meczu inny sklad linii srodkowej to nasza gra miala by wyglądać dobrze... niestety bedzie wygladac jak do tej pory, czyli kiepsko, ale oczywiscie bedzie forma powoli rosnąć z meczu na mecz. Nikt chyba nie myślał ze jak w jednym okienku transferowym wywalamy 9 zawodnikow kupujemy 8 i my chcemy, zeby to dobrze hulało... no nie da się... druzyne buduje sie pare dobrych kilkanascie miesiecy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mar85 weź się ogarnij. Każdy twój post to frustracja. Każdy widzi co się dzieje i nie musisz jęczeć o tym codziennie.
Zresztą ludzie wierzą w co chcą. Jak ci się nie podoba wszystko to powiedz mi po co kibicujesz Wiśle. Palnij sobie w łeb z rozpaczy. Wszystko jest nie po twojej myśli wiec po co żyć ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
O której jest konferencja ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Skoro jesteś takim znawcą i wiadomo było że drużyna potrzebuje zgrania to powiedz mi dlaczego Polonia Warszawa zaskoczyła? Dlaczego nas Ruch ograł? Ano powiem Ci. U nas leży i kwiczy wszystko, gdybyśmy sprowadzili odpowiedniego trenera na początku czerwca i kupili graczy którym chce się trenować tobyśmy na boisku wyglądali o niebo lepiej pod względem fizycznym. Pan Basałaj wiedział że u nas problem jest ze wszystkim to należało nie rozwalać drużyny do końca, nie mając odpowiednich zastępców. Ok można było sprzedać ale nie tych graczy. Marcelo ok, ale pozbycie się np. Łobodzińskiego, Jirsaka, Pawełka to powinien być piorytet. Nic nie wnoszą do gry a kasę doją. Zamiast zarobić na tym że zwolnią ich z kontraktu lepiej mieć braki po sprzedaży lepszych a trzymać tych sepów co nas doją....a wyniki są jakie są. Zgranie to wynik wyprzedaży, każdy klub ma z tym problem, ale u nas za rok też będzie problem ze zgraniem bo trzeba wywalić pół składu, ale mi chodzi o jakoś sprowadzonego gracza bo nikt mi nie powie że każdy zawodnik ma takie same podejście do trenowania. Trener też się w tym zawiera |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Podaj posty gdzie jęczy codziennie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Strzeliłeś sobie sam w kolano, wiesz dlaczego Real nie może od 8 lat przejść 1/8 finału LM, dlaczego przegrywa z Barca, dostaje lanie od amatorów w Pucharze Króla? Bo co sezon wyprzedaje graczy, zmienia trenerów, taki Snejder czy Robben odeszli i co?, pociągneli drużyny do finału LM. Oni już od paru lat się zgrywają i nic ugrać nie mogą. U nas trzeba zacząc stabilizację, ale z czym do ludzi? Wypożyczeniami, czy Cleberem na obronię i Żurawskim w ataku |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
ciezko cokolwiek dodac. Szacunek A tak na powaznie, poczytałem troche jacy sa wolni boczni obroncy chociażby z Francjij naprawde jakby ktos sie postarał to jest wciaż w stanie nie tylko uzupełnić ale wzmocnić nasz zespoł nawet teraz i nawet za darmo |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Konferencja ma być, była wczoraj informacja o tym na facebooku, a to, że o 12:30 to już może być wymysł pokemonów.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
klub wysłał maila do redakcji, że konferencja z prezentacją nowego zawodnika jest o 12:30. ludzie opanujcie się
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie wiem po co obserwujemy tego słowackiego bramkarza. Hipotetycznie będziemy mieć dwóch drogich bramkarzy (nie wiem czy dobrych bo Jovanic mnie jak dotąd nie zachwycił), a z przodu goła d.pa. Poza tym co z Kurtą? Jeśli jest taki dobry to dać go na drugiego i niech pogra od czasu do czasu albo wypożyczyć żeby gdzieś (nie w ME) grał o coś. 19 lat to pora żeby zaczął grać w seniorskiej piłce - twardsza walka, presja itd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Rewolucje to można sobie robić jak się ma pieniędzy jak lodu. My jesteśmy skazani na powolne zamienianie graczy którym kontrakty się skończą, na graczy których ma sprowadzić duet holenderski i którzy w założeniu będą kosztować tyle samo a prezentować przynajmniej średni europejski poziom. Tylko na takie działania to 2 lata to mało. . . . Zadanie na zimę to próba spieniężenia Boguskiego, Piotra Brożka, Kirma. Ich ktoś jeszcze kupi, a nie prezentują oni w naszym zespole nic specjalnego. Oczywistym warunkiem powyższego jest zastąpienie ich lepszymi piłkarzami, bo sprzedaż dla samej sprzedaży jest próbą sprawdzenia za pomocą zapalniczki czy jest jeszcze benzyna na dnie beczki. Niby można, ale skończy się katastrofą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
a co do Łobo i innych darmozjadow bo inaczej tego nazwac nie mozna to ja nie wiem do kiedy maja kontrakty ale mysle ze jak w kazdej umowie za zerwanie pewnie klub musialby bulic a kolejek po tych zawodnikow nie bylo raczej ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A Singlar odnalazł się w Koszycach. Za darmo (czy przypadkiem nie od Koszyc chcieliśmy Milinkovicia?). Jak Holendrzy będą dalej robić takie interesy to ja dziękuję. Ktoś ich wpuścił w kanał czy co? Czyste frajerstwo.BC ma prawo się zdenerwować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
mysle ze za wczesnie zeby ich osadzac, niech sie rozkreca moze na polmetku sezonu a moze pod koniec takie oceny
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
czy moge prosic o link który byl podany wczesniej, gdzie bedzie pokazywana konferencja prasowa, z gory dziekuje.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|