|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Cikos potrafi po angielsku tez mowic;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Bylem dzis na treningu Wisły i na podstawie gierki mogę powiedzieć, że na plus zaprezentowali się: Paljic, Cleber, Zurawski, Rios, Bunoza.
Nienajgorzej prezentował się Kirm. Słabo wypadli bracia Brożkowie, Kowalski, Jirsak. Najsłabiej ze wszystkich zawodników na treningu prezentował się Chavez, jedno fatalne zagranie po którym P. Brożek wyszedł sam na sam i zmarnował sytuacje. Ponadto Chavez sprawie wrażenie strasznie wolnego, ale za to silnego. Momentami Chavez w ogóle nie wiedział o co chodzi, ani nikt mu nie tłumaczył co ma robić, ani nie rozumiał podpowiedzi kolegów z drużyny. Zaliczył ze dwa bardzo ostre, ale za to czyste wślizgi. Miejmy nadzieje, ze z jego gra bedzie coraz lepiej. Tych których nie wymieniłem, grali przecietnie i niczym szczegolnie sie nie wyroznili. ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ty byś się nie chciał przypodobać nowemu trenerowi?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
spokojnie za dwa tygodnie im przejdzie jak już bedzie pierwsza jedenastka ustalona
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ciekawe na jak długo starczy im zapału żeby tak "gratisowo" trenowac?
Edit: Widzę, że ktoś wyżej właśnie odpowiedział na to pytanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No to wtedy trzeba zastosowac ławeczkę jak to miało miejsce na Widzewie.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak łatwo nie będzie bo teraz na każdą pozycję jest po 2- 3 zawodników i nawet Paweł i Piotr moga usiąść na ławce
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Kopaczezostali po treningu i wielkie halo sie z tego robi... to tylko pokazuje jak daleko jest w Wisle od normalnosci.
lawka i pozegnanie w zimie, ja plakal nie bede. Byc moze jak sie nasze dwa blizniacze talenty wezmie najpierw za ryj i w dalszej perspektywie wytansferuje z klubu to taki Malecki uswiadomi sobie gdzie jest jego miejsce.
Ostatnio edytowane przez AgresywnyChomik : 26.08.2010 o godz. 16:09.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Niestety, ale Brożkowie są dla mnie symbolami degrengolady, kompromitacji i upodlenia Wisły na arenie międzynarodowej. Jeżeli w trakcie tej rundy nie będą walczyli dla Wisły do upadłego, to należy ich sprzedać. Nie mamy w kadrze ani jednego prawdziwego Wiślaka, dlatego bez sentymentów można każdego z tych kopaczy pożegnać.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
po treningu zostali pewnie pierwszy raz w swoich życiu i dlatego pewnie takie poruszenie na forum ale niema co liczyć że tak zostanie bo im sił nie starczy a o ambicjach nie bede mówił bo tam prawie nikt niema.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
stopniowo im zwiększa treningi
ja tam liczę że Żuraw będzie tym który "coś" powie jak będą narzekać co by nie mówić rozgadany nie jest ale jak się w....i, to nie owija w bawełnę dlatego moim zdaniem to jest dobry transfer, zwłaszcza jeżeli chodzi o szatnie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() Ktoś wspominał że Bunoza się oderwać od ziemi nie potrafi |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ciekawe czy trafił ;P
Widać Goradnowi powołanie dodało skrzydeł ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No tak kiedys byl np Baszczu ktory potrafil "przemówic" innym teraz nie ma nikogo ,wiec mamy taka samowolke Sobol czasem krzyknie ale to za mało,w dodatku z nowych tez nie widze takiego mocnego charakteru ,typu przywódcy ....ktos taki to skarb. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.bialoczerwoni.com.pl/mul....=09082501&f=90
Tutaj Paweł Brożek pytany o to jaka jest jego największa zaleta powiedział,że szybkość |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
patrzcie na mine kowalskiego, na meczach tak samo jest zdziwiony
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy w dobrym temacie to umieszczam, ale może ktoś coś więcej napisać na temat Douglasa z drużyny futsalowej ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
W tym sezonie strzeliliśmy 4 bramki a przy trzech ogromny udział miał Rios, bardzo dobry transfer
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
szkoda, że jednak nic mu nie wejdzie w bramkę.
bo widać, że się stara i chcę strzelić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Rios to olbrzymie wzmocnienie. Jestem pewien, że z meczu na mecz będzie się rozkręcał i w rundzie wiosennej będzie to nasz najlepszy gracz. Szkoda tylko, że za rok juz u nas nie będzie grał, bo raczej są małe szanse, że wydamy na niego ~ 1mln euro :(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego transfer Riosa powinni ustalić juz teraz
ten koleś dzisiaj przewiózł Bytom na plecach. Świetne podania i dzisiaj ładnie kiwał. Widać że się oswaja ;-) A mówili że Cabral to drug Pablo Aimar ;-) hahaBrać Andy'ego ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czyli pozycję of pomocnika/cofniętego napastinka mamy obsadzoną. Jeszczę dziesięć pozostałych i można się bić o ligę mistrzów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Andy będzie grał jeszcze lepiej tylko jemu potrzeba partnera w ataku , który będzie wysuniętym napastnikiem , gdyż Żuraw niestety takich kryteriów nie spełnia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Jeśli będzie wart więcej to go z pewnoscia wykupią, bo po pierwsze to bedzie dobry interes , a po drugie jednak trudno nie zauwazyc że sie cos w klubie zmieniło , mogę się założyc że zarzadzanie w przyszłosci bedzie o wiele bardziej profesionalne , moga o tym swiadczyc ostatnie ruchy , plany i pomysły . Wisła się nie wycofuje tylko wyciaga wnioski i przystepuje do ataku . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mógłbym prosić o konkrety?
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."