|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Panowie a tak z ciekawości zapytam czy istnieją tańsze karnety dla ludzi z fan clubów?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wiadomo ile jeszcze karnetów zostało na C? Mam nadzieję, że jak jutro pójdę po karnety to się nie zawiodę i kupię tyle ile potrzebuję
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No myślę że jak 4000 nie kupujesz to są
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W Strefie Kibica wydadzą mi wniosek o wydanie Karty Kibica czy lepiej żebym miał już wypełniony?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jeśli Ci chodzi o te karteczki to tam leżą na stolikach, przychodzisz wypełniasz na miejscu i podchodzisz do okienka.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pewnie juz bylo to pytanie, ale nie moge znalezc na nie odpowiedzi. Czy na mecz ze Skonto potrzebna jest KK czy mozna kupic bilet papierowy? Pisze bo chce zalatwic wejsciowki znajomym. Dzieki za odpowiedz
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jeżeli ktos nie ma KK to potrzebny bedzie pesel
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam następujące pytanie do Was...chciałbym się wybrać do Krakowa na mecz rewanżowy ze Skonto ale nie wiem czy w dniu meczu (przed meczem) będzie można normalnie kupić bilet w kasach czy jest potrzebna jakaś karta kibica? Dzięki za pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie biletu na sektor rodzinny - czy przy kupnie takiego biletu muszę okazać legitymację dziecka/podać pesel ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
PESEL jest niezbędnikiem do zakupu każdego biletu, także w przypadku dziecka. Dokument potwierdzający pesel dziecka tylko usprawni zakup wejściówki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Byłem kupować bilety na Skotno, patrze a tam kolejka prawie do Parku Jordana. Myślę no to pieknie stania na godzinę. Po 15 minutach bilety kupiłem, wszystkie kasy otwarte. Szybko sprawnie i przyjemnie. Normalnie europa !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja też mam bardzo dobre zdanie na temat kasjerów i ich przełożonych bezpośrednich. Pewnie najmniej doceniani pracownicy klubu,a najbardziej nam kibicom zazwyczaj przychylni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja również dzis byłem w kasie. Zakupiony i karnet i bilet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A pytał ktoś jak tam liczbowo wygląda sprzedaż biletów ?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z tego co się orientowałem jest możliwość zakupu biletu na jakiś mecz osobie, która ma wyrobiona KK ( przy zakupie wystarczy podać jej pesel ) i bilet zostanie załadowany na KK tej osoby ( w tej chwili po prostu wyjechała i nie ma możliwości sama zakupić biletu - KK ma przy sobie osoba która wyjechała) i dostane potwierdzenie zakupu.
Czy to prawda? Druga kwestia to zakup karnetu - czy jest podobna możliwość zakupienia innej osobie karnetu, która ma wyrobiona KK ( osoba jak w przypadku powyżej wyjechała i zabrała ze sobą KK )? pozdrawiam i czekam na odpowiedź |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Fankluby mogą zamawiać bilety/karnety tylko na sektor C?
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Możesz kupić bilet na mecz danej osobie, nabijają Ci go na karte i daja potwierdzenie papierowe.
Karnet też możesz kupić innej osobie, dajesz tylko KK. Ostatnio tak koledze mój kumpel kupował i sie dało bez problemów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
nie ma takiej możliwości jeżeli wyrobiła KK to i przy zakupie biletu jak i karnetu ta karta musi być.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
wiślak 86 - jeśli chodzi o jeden dowolny mecz to na 99% można bez tejże KK kupić bilet właścicielowi tej karty (wystarczy podać nr pesel).
W skrócie moje pytanie brzmiało: Czy można innej osobie z wyrobiona KK kupić karnet nie posiadając karty kibica tej osoby przy sobie w trakcie realizacji zakupu? ( czy jest możliwa taka sama sytuacja jak opisałem wyżej - że sam pesel wystarczy) |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Nie można, ponieważ karnet jest nalepiany na Kartę Kibica. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Dziś o 18 stania na minimum 30 min. Kolejka nie zmniejszała się (ok. 19 było tyle samo osób) i rozpoczynała się zaraz przed nową ulicą/ciągiem komunikacyjnym. Dużo osób kupowało karnety i bilety dlatego tempo obsługi było średnie. Czynnych było 7 okienek.
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 15.07.2011 o godz. 20:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bo w tym czasie było spotkanie z piłkarzami dlatego taeki ruch zapewne .
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Akurat to że było spotkanie z piłkarzami i trenerem nie miało znaczenia bo Ci którzy byli na tym spotkaniu w kolejce po karnety/bilety nie ustawiali się (może małe wyjątki).
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jakie mecze obejmuje karnet jesien 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
9 meczy Ekstraklasy + Puchar Polski... na Europejskie Puchary niestety trzeba kupować bilety
![]()
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Karnet obejmuje tylko 9 spotkań ekstraklasy! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wiadomo do kiedy będzie prowadzona sprzedaż karnetów? Nie będzie mnie na Lechii, więc teraz na Zagłębie kupiłbym bilet a po Lechii karnet...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja mam pytanie czy jeżeli zakupie teraz karnet to zostanie mi odliczone od karnetu zagłębie?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|