The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2010, 20:34
Niewatpliwie walka Najmana z Saleta bedzie ciekawa. Saleta chlop bez nerki, Najman facet bez jaj
Genralnie to troche przykra sprawa dla tych prawdziwych zawodnikow MMA. Oni zajmuja sie tym sportem od dawna a nagle wychodzi jakis Pudzian ktory po 2 minutach walki puchnie a jest wieksza gwiazda w swojej 1 walce od zawodnikow ktorzy zjedli zeby na MMA. To samo pajac Najman, szczekacz ktory boi sie bic a jest wieksza gwiazda niz inni. Ja wiem ze taki Pudzian jest bardziej medialny i w ogole ale moze lepiej byloby promowac te dyscypline wlasnie poprzez tych zawodnikow ktorzy maja juz dziesiatki walk za soba. Przeciez to tez sa zdolne chlopaki i napewno ich walki sa ciekawsze od walk Pudziana, gdyby stworzyc mode na nich a nie na Pudziana to tez by sie fajnie ogladalo pojedynki Jurkowskiego, juz nie mowiac o Khalidowie bo to prawdziwa gwiazda no ale co z tego skoro media go nie promowaly... Lepiej bylo pojsc na latwizne i zamiast wypromowac MMA przez prawdziwych zawodnikow MMA to wypromowano je na bokserze tchorzu i strongmanie, ja nie mowie ze te walki nie sa ciekawe bo napewno przez to pompowanie balonika w mediach fajnie obejrzec walke Saleta-Najman czy Pudzian vs ktokolwiek ale patrzac od strony sportowej to jest to krzywdzace dla prawdziwego ducha sportu gdzie zszedl on na dalsza strone a wazniejsze jest robienie proznego szol z Mroczkami i Herbus na czele. Coz takie czasy ale szkoda jak ze wszystkiego zrobi sie gowno i traci to swoj pierwotny klimat, ta pieknosc dopoki nie dosiegnela tego ludzka reka
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów