|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja osobiscie bardzo lubie jak w LM graja nowe druzyny. Teraz bedzie Partizan (dawno ich nie bylo), Hapoel, Bazylea (tez jej dawno nie było) noi Braga. Mam nadzieje, ze dołaczy dzisiaj do tej grupki Ajax, Auxerre, Young Boys i Zilina.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
)Auxerre i Tottenham po 10 minutach straty z pierwszych meczów odrobiły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oglądam Zilina Sparta. Afrykański drągal Ceesay właśnie strzelił kosmicznego gola dla Ziliny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale Jelonek urwał
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeleń jaka brama
Brawo!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jelen strzela na dwa zero.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Co za brama Jelenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jest gdzieś transmisja tv Auxerre ?
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Auxerre na sopcast leci, kanał 85098.
Zenit w 10 od 66', bramkarz dostał czerwień za dotknięcie piłki ręką poza polem karnym. 80' - Zenit w dziewięciu, Hubocan out.
Ostatnio edytowane przez iiYama : 25.08.2010 o godz. 21:23.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Śmiesznie by było, gdyby Zenit jednak strzelił w 9 bramkę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie strzeli
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Irek w lidze mistrzów, gratulacje
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Żilina to chyba będzie grała w Bratysławie
bo to jedyny (chyba) stadion w tym kraju dla 30000 ludzi tylko czy spełnia wymagania ![]() Braga: to jest ten stadion gdzie zamiast trybuny jest skała ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mamy 9 nowych zespołow w LM 2010/2011 (niektorzy juz grali). Jelen fantastyczna bramka, zdecydowanie najlepszy polski napastnik. Najbardziej mnie cieszy własnie Auxerre i Ajax. Zilina znowu pokazala, jak słaba jest Sparta.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A ja jestem zadowolony ze awansowala Zilina i moze sie nauczymy uczyc grac od naszych poludniowych sasiadow .
Ostatnio edytowane przez Clav0 : 25.08.2010 o godz. 21:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Super bramka Jelenia i awans Auxerre cieszy ale mnie najbardziej ciekawi czy Jelen przyjedzie na zgrupowanie kadry ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No Braga ma śmieszny stadion, rzeczywiście Dwie ogromne trubuny, każda po 15 tys.Takich stadionów się nie buduje, ale tam nie było wyjścia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cieszy awans Auxerre, piękny mecz. Dobrze, że na otwartym polsacie dali
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No i bardzo milutko
Wczoraj Partizan i Braga, dzisiaj Auxerre, Kopenhaga i Zilina. Z nowymi ekipami obecna edycja LM będzie ciekawsza, bo ile razy można w kółko oglądać te same drużyny z: Mediolanu, Monachium, Madrytu, Manchesteru, Marsylii... Moskwy czy Monaco - no nie, te dwie ostatnie to sporadycznie ![]() W każdym razie gratulacje. Będzie Polak w LM, będzie (mam nadzieję) pół-polska (a dokładnie 3/11) drużyna w LE. I tylko żal, że Wisełki w gronie pucharowiczów przedwcześnie zabrakło. Czy Zilina ma wielomilionowy budżet? Albo Debrecen przed rokiem? A jednak WALCZYLI, i życie ich nagrodziło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A mnie cieszy awans Ajaxu po pięknym meczu. Mam nadzieję, że coś namieszają, bo pakę mają naprawdę niezłą i po cichu liczę, że nawiążą do sukcesów z połowy lat 90-tych
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeleń ,jedyny piłkarz z pola,który nie zawodzi.Fenomenalny gol dzisiaj
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koszyki na jutro:
KOSZYK 1 Inter Barcelona Manchester Chelsea Arsenal Bayern AC Milan Lyon KOSZYK 2 Werder Real Roma Szachtar Benfica Valencia Marsylia Panathinakos KOSZYK 3 Tottenham Rangers Ajax Schalke Basel Braga Kopenhaga Spartak KOSZYK 4 Hapoel Twente Rubin Auxerre CFR Cluj MKS Zilina Partizan Bursaspor ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kur**, losowanie w czwartek o 18, wiec mnie nie poprawiaj.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Heh w tym roku mamy Slowaków,Serbów,Zydów ,Dunczykow czy Szwajcarów
w tym gronie nie ma jak zwykle Polaków ale do tego mozna przywyknac smutne jest tylko to ze to juz bodaj 15 lat a my zamiast byc blizej awansu jestesmy coraz dalej ,ba..dzis mozna smialo powiedziec ze awans jest niemozlwiy,nieiwem co ten Maskant pie**oli. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Wygrywaliśmy z Basel, Żiliną i wcześniej z Mariborem, któremu też pare lat temu dane było grać w fazie grupowej. Jak nie jestem przesądny, tak teraz zacznę twierdzić chyba, że to jakieś fatum. Bramka Jelenia świetna. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Grupa A
Inter Mediolan Werder Brema Tottenham Hotspur Twente Enschede Grupa B Olympique Lyon Benfica Lizbona Schalke Gelsenkirchen Hapoel Tel Awiw Grupa C Manchester United Valencia CF Glasgow Rangers Bursaspor Grupa D FC Barcelona Panathinaikos Ateny FC Kopenhaga Rubin Kazań Grupa E Bayern Monachium AS Roma FC Basel CFR Cluj Grupa F Chelsea Londyn Olympique Marsylia Spartak Moskwa MSK Żylina Grupa G AC Milan Real Madryt Ajax Amsterdam AJ Auxerre Grupa H Arsenal Londyn Szachtar Donieck Sporting Braga Partizan Belgrad Grupa Smierci G Irek ma szanse sie pokazac ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 26.08.2010 o godz. 18:02.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|