The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2011, 22:19
Przecież on nawet go nie szarpnął. Po prostu dotknął, ale wina Cikosa, bo stracił piłkę i wiedział, że koleś będzie szukał faulu.
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Wy ten sam mecz oglądacie? Kwa mać czepiacie się Riosa a Mały zamiast bo Sivaka zgrywać później ładuje w bramkarza i to było wg was spoko... powodzenia panowie z takim podejsciem

WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Może jakiś transparent w szesnastu językach? I kilka słów- co sie stało Łobo?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Nosalka
Member

Od: 03.2008

Stary 16.03.2011, 22:20
Kompromitacja nowych gwiazd numer jeden.
pawelwislak
Senior Member

Pierwsza liga pokazuje jak się walczy do końca na 100%. Pokazaliśmy właśnie że mamy 3 zawodników o jakimś poziomie Małego, Maora i Genkova. Reszta jest taka sobie albo piłkarzy tylko udaje.
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Jaki orgazm komentarzyny ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Na szybko po meczu:

Jaliens - out, nigdy wiecej w koszulce Wisly
Gargula - - // -
Zurawski - -//-
Cikos - myslec na boisku
Maly - myslec na boisku
Lobo - jako jedyny 'gwiazdor' pokazal, ze mu sie chce
Rios - totalne olewactwo i brak profesjonalizmu PO bramce na 2:0...
Ostatnio edytowane przez mic : 16.03.2011 o godz. 22:25.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 16.03.2011, 22:23
mic napisał(a):Wyświetl post
Jaki orgazm komentarzyny ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
naprawdę ludzi powinno się rozliczać z pracy. Dokładnie profesjonalizm danego zawodu jest bardzo ważny. Nie wiem co to za ch... komentował, ale chyba orgazmu dostawał przy każdej bramce.

W pracy dziennikarza trzeba zachować obiektywizm, nawet jeśli się komuś b. kibicuje ale ten ku... nie potrafił na kanale publicznym, za który wszyscy płacimy!!!
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Komentator osiągnął orgazm... Tak nam się kończy przygoda z PP
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Co to za .... komentuje chyba się spuścił razem z końcowym gwizdkiem hahah żałosny.
Szkoda, mieliśmy ten mecz wygrany 2:0 i dowozimy do końca. Ale niestety całkowicie zgłupieli w obronie 2x przy stałych fragmentach -widać było wyraźnie, że PBB ma to wyćwiczone do perfekcji.
Ostatnio edytowane przez tofik : 16.03.2011 o godz. 22:22.
..
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Co to ma być.......
Z taką drużyną nie wygrać to jest niesamowite.
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

znowu piłkarze przynieśli wstyd ...
chudy_TSW
Senior Member

Stary 16.03.2011, 22:21
K...... DRAMAT DRAMAT DRAMAT !!!!!!!!!!!!!! dziękuje dobranoc koniec imprezy pod hasłem Puchar POLSKI
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
murray
Senior Member

Od: 05.2010

http://www.youtube.com/watch?v=ysDTac4Dk7U
kibic sukcesu 2007
Senior Member

Od: 10.2007

Mnie zastanawia tylko jedna rzecz: dlaczego pozwolili kibolowi Podbeskidzia komentować ten mecz w TV?
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.03.2011, 22:31
kibic sukcesu 2007 napisał(a):Wyświetl post
Mnie zastanawia tylko jedna rzecz: dlaczego pozwolili kibolowi Podbeskidzia komentować ten mecz w TV?
No nie przesadzaj, komentował w miarę obiektywnie. Z punktu widzenia kibica neutralnego ten mecz był zapewne interesujący. Czy ty byś się nie cieszył gdyby mały klubik powiedzmy z 2 Bundesligi , skopał dupsko mocarnemu Bayernowi?
damian4892
Member

Od: 03.2010

Komentator malo sie nie spuscil!
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Co za frajerstwo :/ Prowadzić 2-0 z pierwszoligowcem i na koniec zremisować; normalnie jaja.
Jedyny pozytyw jest taki, że Genkov w końcu coś strzelił.

!! TZMiN !!
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

ta porazka nalezy sie maaskantowi przy 2:0 rozporzadzil zmiany bo myslal ze jest pewny, kew pokazal ze jest swietnym zawodnikiem i tyle ,legia i lech beda mialy ubaw i fajnie
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

RIOS- do tej pory byłem zwolennikiem dawaniu mu szans. Dzisiaj życze mu żeby to był jego ostatni występl w Wiśle. K***** MAC
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Ja tylko mam nadzieje, że nie będzie jakiś nerwowych ruchów na górze
coni
Senior Member

Od: 10.2010

to jest jaks masakra!!

Minimalizm znow tryumfuje!! Wielkie Gwiazdy wp...dol dostaly!
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 16.03.2011, 22:22
Zaraz coś rozniosę. Nie chcę dostać bana, więc milczę.
Brawo Maaskant za zmiany.
Brawo obrona za super defensywę przy wolnych.
Brawo komentator.
Ostatnio edytowane przez vaazon : 16.03.2011 o godz. 22:25.
Konfliktowy
Member

Od: 11.2010

Stary 16.03.2011, 22:30
Emocje i narzekania jakbyśmy co najmniej z 1/4 LM odpadli nie wiem jak Wy, ale ja jakoś do tego przywykłem, tak samo jak do rangi jaką ma PP..
Tak jak ktoś napisał, byle w lidze do przodu bo tylko to się liczy !
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 16.03.2011, 22:47
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy listonosze, murarze albo nauczyciele z Luksemburga czy innego San Marino też sie na pewno cieszą - otwiera
się dla nich szansa, ze przy szczesliwym losowaniu trafią
na Wisle i pierwszy raz w historii awansują do kolejnej rundy w pucharach.

Nie ma sie co w....iać jesli chodzi o mecz.
Bylismy slabsi i tyle.
Klepali nas jak chcieli w Krakowie, a dzisiaj tylko dlatego mielismy szanse, ze walnli sobie swojaka.
pPrzy szczęśliwym losowaniu to mogą trafić na Podbeskidzie... Tylko, żeby się nie cieszyli tak jak My po losowaniu PP.

Titto napisał(a):Wyświetl post
Komentator do dupy, gra do dupy no i do dupy sędzia.

W następnym meczu mają rozpier***ić Polonię!

I proszę Maaskant nie rób następnym razem takich zmian!
Zamiast Gargułe wprowadź na boisko Jirsaka.
Zamiast Łobodzińskiego wprowadź Kirma.
Zamiast Żurawskiego wprowadź? I tutaj jest już problem, ale wolę kogoś z młodej ekstraklasy kogoś kto będzie gryzł trawę, niż Żurawia!

Do niedawna wierzyłem w Cikosa, ale z całym szacunkiem chyba Wisła to dla niego za wysokie progi. Koniecznie musimy też kupić NAPASTNIKA przydałby się jakiś dobry zmiennik na skrzydło dla Kirma lub Małeckiego może więc Sobota?

Tylko potrzebujemy porządnych wzmocnień na tą pozycje a nie zawodników Branco...

Mimo wszystko jednak nie będę już mówił, że zespól trzeba budować od nowa po prostu zlekceważyliśmy to Podbeskidzie...

Co Ty chcesz od Wojtka dziś ? Źle zagrał, chował się, nie oddawał strzałów, bał się piłki ? Co żeście się tak uczepili Łobodzińskiego?
Bo już nie rozumiem... Ja uważam, że dziś dał dobrą zmianę na pewno lepszą niż Żuraw i Garguła razem wzięci!
Był aktywny na boisku i to jest dla mnie miłe zaskoczenie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 16.03.2011, 23:23
Maaskant niepotrzebnie opowiadał głupoty, że traktujemy ten mecz poważnie. Patrząc na nasze pierwsze jedenastki w obu spotkaniach i dzisiejsze zmiany, liga ewidentnie jest jego priorytetem. Szkoda też, że otworzyliśmy się w końcówce pierwszego spotkania. W dwumeczach, grając spotkanie na swoim boisku, przede wszystkim nie wolno tracić bramek i dziś, przy bramkowym remisie, 0-0 z Krakowa dałoby nam awans.

Znów bardzo słabo grała obrona. Nawet na tle pierwszoligowców widać było, że jest strasznie niepewna. Szczególnie Jaliens pokazał "klasę" i udowodnił, że jednak da się być gorszym od Bunozy, a jest to naprawdę niebywałe osiągnięcie. Nie wiem jaki kontrakt mu daliśmy, ale na pewno zbyt wysoki. Ciekawe, czy jeśli utrzyma aktualną "formę" forum zacznie po nim jeździć jak po Łobo i Gargule? Jakoś w to wątpię. Przecież to zagraniczny profesjonalista...

Na malutkie, leciutkie pochwały zasłużył Paljić, który w przeciwieństwie do Cikosa, przynajmniej przydawał się w ofensywie. Szkoda, że pierwsza wtopa Pareiki w barwach Wisły przypadła akurat na tak ważny moment i dała gospodarzom nadzieję na korzystny wynik.

Fajnie, że Genkov w końcu zdobył gola. Oby się odblokował. Reszty zespołu nie chce mi się komentować. Cała drużyna trzymała równy poziom i grała na jakieś 70% możliwości. Niestety, bez determinacji, którą pokazali gospodarze. A ponoć w dwóch ostatnich okienkach transferowych pozbyliśmy się leniwych minimalistów i sprowadziliśmy prawdziwych profesjonalistów...
Ostatnio edytowane przez jova : 16.03.2011 o godz. 23:28.
skeba
Senior Member

Stary 16.03.2011, 23:33
Cytat:
Mały gdy zaczniemy grac zespołowo a nie indywidualnie będzie zupełnie nieprzydatny. Pozbyć się go jak najszybciej choćby za bańkę euro.
Gdyby nie on, to byśmy byli za Legią w lidze...
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 16.03.2011, 23:37
a ja bym się chciał dowiedzieć czy w całej tej kadrze dwudziestu paru zawodników nie ma ani jednego gościa, który potrafiłby tak uderzyć z wolnego żeby zdobyć z niego bramkę ? W głowie mi się nie mieści, że już od czasów Szymka w zasadzie nie ma nikogo, który byłby w stanie taką czynność wykonać!
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 16.03.2011, 23:58
kondzio7 napisał(a):Wyświetl post
na BVB forum to po porażce z tym 3- ligowcem to nie wiem co robili jak u nas jest taki lament? widac ze liga jest priorytetem.
wiesz Borussia za nim odpadla z Burghausen to na przyklad stuknela bezproblemowo niejaki Karabach Agdam w europejskich pucharach więc porażka w pucharze Niemiec mogla byc faktycznie uznana za wypadek przy pracy
Puchar jest na5z!
Krzysiek311
Member

Od: 07.2010

Stary 16.03.2011, 22:35
Po pierwsze, przestańcie Kur... jechać po swoich piłkarzach, Rios nie zagrał wcale takiego złego meczu, a jedziecie po nim w co drugim poście.
Po drugie, według mnie Maskat zawalił zmiany, ściągnął dwóch najlepszych piłkarzy. Melikson, jako jedyny ciągnął grę do przodu, czego po zmianie brakowało.
Po trzecie, zagraliśmy słabo i tyle, przy 2:0 powinniśmy dalej ciągnąć do przodu grę, by strzelić jak najwięcej bramek, a nie dać wbić sobie dwóch kolejnych.

Tyle ode mnie. Koniec z PP ! Teraz tylko WALKA O MISTRZOSTWO !
maciek5656
Junior Member

Stary 16.03.2011, 22:36
Ehhh i znów scenariusz się powtarza:
1. Wylosowanie najsłabszego możliwego przeciwnika.
2. Euforia na forum nad tym że ogolimy tych frajerów do zera.
3. W........
Trzeba mieć nadzieję że jeden taki dwumecz na rok wystarczy i w europie zaprezentujemy się poprawnie.

PS. Ten komentator to Michał Zawacki prywatnie kibic Amiki Poznań.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów